104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#105 Eddig jól haladunk, két rivális ellen négy pont (AZ ellen 0-0)
Zárate azér ottvan...:D
-
#104 az elég gyengusz. nincs valami gond az edzésekkel? a fradiban sem megy 60 alá az erőnlét, bár összedobtam egy egész jó stábot az edzéstervemhez:
-
#103 az tuti. főleg hogy a meccsen az mc készül ki mindig a legjobban (100ról indul, 50-60-al fejezi be a meccset). De a csatárok is rotálódnak, a védelmet nem variálom egyedül. -
#102 kvájjárela maradjon csak ahol van:) -
#101 gondolom rotálás meglesz keményen:O -
Csesza #100 jaja, most arra a faxopó kvájjárellára vadászok, ha az is meglesz akkor beszteszt a tamádósór :) -
#99 és ha mindez nem készítené ki a csapatot, akkor jön az inter elleni szuperrangadó a BL-ben -
#98 Ha már mindenki, uncsitesóm NB1es focista volt Pécsen és Újpesten, meg anno amikor a pmfcben védtem akkor együtt védtem az Ambrusics Robival, ő most 91 92es válogatott kezdő kapusa (92es a srác mint én) és az MTK U18ban véd ált, de most állítólag 1,5 évre eltiltották mert hogy megszegte az amatőr szerződési szabályokat vagy miket?!?!!?!
egy kis ON: Spurssel még 1 ponttal vezetem a bajnokságot, 10forduló alatt 7győzelem 2x 1 vereség :S pont a másodiktól kaptam ki :\ (Bolton!)
UEFÁba egész laza csoportot kaptam, majd nyomok be képet róla. -
#97 7 pont meglesz szvsz -
#96 Grat!
Rosina pedig tényleg nagyon durva, hozzá is grat:) -
#95 Két hét leforgása alatt játszom a három fő riválisommal: AZ, Feyenoord, Ajax -
Csesza #94 thx, természetesen :)
-
#93 LOL grat! Egy képet tolsz róla? -
Csesza #92 Rosina jó igazolásnak tűnik
eddig 3 meccs 6gól 2 assist :XD
-
#91 a wages az kifejezetten a fizetést jelenti. Amire te gondolsz az a transfer funds, vagyis az átigazolási keret. -
#90 1.5 milla euro:)
-
#89 #88 -
#88 nem, ebben már van lehetőség menet közben változtatni az arányon:
board room->bal alsó sarok budget adjustement-y itt kiválasztod hogy mire akarod cserélni a meglévőt. nem mindig ajánlja fel -
#87 de én ott csak a átigazolásra kapok pénzt és nem a fizetésre.. -
#86 Board Room --> board request -->Make extra funds for wages... Nem biztos hogy megadják -
#85 Hello!Hogy lehet átigazolási pénz helyet fizetésre kérni pénzt? kösz -
#84 Zárate eleg gyengenek tűnik Johnson pedig mar Bordeauxba van de azert thx, megprobalom Tuncay-t vagy Denneboomot -
#83 kaptam tiz milliot igazolni:D felsőházba kell kerülnöm -
#82 Zárate (4.2m E), Eddie Johnson (3.8m E) -
#81 tud valaki valami jo csatart olcsoer? -
#80 gratula, és sok sikert a döntőhöz -
#79 Ezt igértem a vezetőségnek, innen már mind1 majdnem :) Liverpoolt kaptam, nem esélytelen. -
#78 GRAT!!!
aztán megynerni ám:P -
#77 A kinti 1-0 zakó után itthon a fiatalok hozták a meccset a sztárok le voltak kicsit robbanva de nem baj.
Bent vagyunk a bajnokok ligája döntőben :) -
#76 első évbe szerintem nemszar, csatárt kell vennem mer előrejáték nulla volt, általába Lisztes vert be egy szabadot vagy Hajnal nyomta a cseleket aztan gól:c
-
#75 na eddig igy alakulnak a dolgok, elégedett vagyok :)
Arsenal ellen is csak a gyatra helyzetkihasználás döntött, de sebaj, egyenlőre a 2.osztályban legyünk jók :)
érkezett:
Febian Brandy (kölcsön)
Dzsudzsák Balázs
Dennis Hoegh
távozott:
Marcel Seip -> Watford -
Drizzthsz #74 Émmeg blsz2/2-ben vagyok, bár jelenleg sípcsonttörés miatt 5 hónapja voltam legutóbb pályán, egy holland paraszt becsúszott hátulról hollandiában meccsen. Egy nemzetközi egyetemi tornán. Amúgy nekem nb1-ben egy régi focistár van, meg ifikben, illetve nb2 felnőttben még többen. -
#73 ha már ilyen van szóba akkor mondom, hogy az unokatesóm haverja és volt osztálytársa a Győrrben focizik a nagycsapatban.....és egy ismerősöm meg a Vasas U19-ben...... -
#72 hívjad is, elvileg nagy pleja lesz:) -
#71 offba, kösz:) -
#70 nem, de pont hiányposzt a jobb oldal, szal lehet még meghívom a fradiba:)
csak sajna elfogyott a pénz, bár a fizukeretből még faraghatok lejjebb -
Utley #69 Én is fociztam a Multi Rocco-ba -
#68 Pécsből nem vitték még el Szatmárit? -
#67 akkor csunyán benéztem, mindegy attolmég haverom ottfocizik :D
na mostmár ON :D -
#66 keletiek kipipálva, grat