104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
vortob #7389
Bevált a taktika, de mára ennyi. Jó éjt.:) -
vortob #7388 Nekem kész a Herenveen elleni taktikám lejátszom a meccset, nagyon kiváncsi vagyok. Védekezni fogok, de megy a kontra ezerrel:D -
#7387 Látom volt mozgás bőven:D
Sztem egy fél órán belül befejeződik nálam az elő szezon
akkor dobok képeket -
vortob #7386 Gosztonyit mindenkinek ajánlom, nagyon jó játékos. Nekem a két magyar nagykedvenc Kanta, és Gosztonyi. -
#7385 Mondjuk a Welling kerete 30 fős durván (tarcsival eggyütt) ebből 20 magyar:P -
#7384 Ez nézőpont kérdése, nekem önmagában nem feküdt sohasem a magyar bajnokság...
-
vortob #7383
Mondjuk van egy két fölösleges amit megbántam: Abass, Dourandi. De a nagy része elég jó szerintem. -
#7382 wellinghez több türelem kell mint a fradihoz :) -
vortob #7381 Ez nem valami sok még azért, 1. évben megnyertem az NB2-t +magyar kupa. Nyáron meg kaptam magyar szinten egy rakat pénzt igazolni, mindjárt belinkelem hogy megmutassam. -
#7380 Sztem már az is szép h a fradival ideáig eljutottál ..
Nekem tutira nem lenne hozzá türelmem
[Tölteni kéne a wellinget de lusta vok elővenni laptopot :)] -
vortob #7379 Nyertem VB-t is:) Akkor a fél MTK válogatott volt, velük ugyanis nyertem 4 BL-t, kb. 20 év alatt. -
#7378 fogható, és simán meglesz, főleg ha a magyarokkal eb-t nyertél -
vortob #7377 Nektek amúgy mi a véleményetek a csoportomról? -
#7376 -
#7375 nesze bazmeg, jépégé :D :
-
vortob #7374 Ja a képet elfelejtettem beszúrni:
-
vortob #7373 Amúgy itt az én UEFA csoportom. A továbbjutás szerintem kötelező mert a román és osztrák ellenfél verhető. Juventus ellen hiába játszom otthon, teljesen esélytelen. A Herenveen-t viszont akár el is csíphetem. Majd szólok hogy végződött. Csoportba jutásért amúgy a Dinamo Tirana(albán), M.Netanya(izrael), és a Red Star(szerb) csapatokkal mérkőztem meg. -
#7372 Ki szeretne ilyen gólerős középhátvédet? :D
Tud vmit a csávó.... Most le is igazolom 1 milláért, az mind1 h h védekezik ha így fejel :DD 14ből 14gól szöglet vagy oldalról való beadás után, kb 13at befejelt egy meg ilyen lecsurgó labda.... :D
-
#7371 köszii:) -
#7370 Jesus Navas-t elkuldtem mer 2szezon alatt nem tudott alkalmazkodni, 18M euroert ment a Romaba, jon viszont Saviola 15M-ert igy Zarate-Delgado-Saviola-Enrique Dominguez(19eves)-Riquelme argentin csatarsor lesz. Plusz ott van meg Gonzalo Rodriguez a vedelembe meg Trecarichi balszelso-nek. Kezdunk elargentinosodni pedig mindig megfogadom a hazaikat(spanyolokat) tamogatom. Sohasem jon ossze. -
neB #7369 eaza egymás után 5 döntetlen így kell ezt :@ Kezdünk így kifáradni a szezon végére megvertük a juvét most aztán kikapunk a tök utolsó Genoe-tol 2-0-ra... -
#7368 nesze, dicsak:
-
#7367 ja kicsit! -
vortob #7366 A D csoport mekkora halálcsoport uramisten... -
Taibi #7365 Tudom, hogy a Barcával könnyű, meg nem kihívás, stb..., de azért a védelmemre így is büszke vagyok.
-
#7364 akkor gondolom most baromira unod magad, és a köv hszben linkeled is a nekem tetszőt:DDDD -
#7363 már h ne lenne :D -
#7362 :DDDD
ha mér itt tartunk nincs valami lájtosabb fontod ebbe a lokóba?:D -
#7361 de amikor képet kell csinálni akkor jó h vagyok :D -
#7360 90.percben nem is úgy örültem :D
-
#7359 állandoan zaklatol vazz:DDD
köszi! -
#7358 grat csakígy tovább
[msnem befigyel :D] -
#7357 menetelünk tovább szépen a kupában is:
jött 4 új pleja, 3 a védelembe, egy a középpályára, remélem beválnak majd -
Csesza #7356 elfáradnak a játékosaid ergo szar a kondi edzés -
neB #7355 MIÉRT MIÉRT??????
Egymás után kettő meccsena 93. percben egyenlítenek ráadásul úgy hogy 1 perc alatt a 2. meccsen 2-őt is lőttek EZ NEM LÉTEZIK! ui_:fennvana a peccs) -
#7354 levski, getafe simán meglesz, lens szerencsével meglehetm tottenham meg csítcsapat -
#7353 válogatott/u21 edzői posztra nem tudok én jelentkezni, csak ha megkeresnek, ugye?
(lemondtam a Debrecennél, és Róth Antal vette át a csapatot, így ő van az u21 válogatottnál és a Lokinál is...) -
#7352 Az miylen már egy bari meccsemet megnyertem 2-0 ra és a meccs vége után a mérkőzéseknél 1-1 szerepel teljesen más statosztikákkal.Ilyen már nem eklőször fordul elő votl olyan hogy 2-0 nál bemnetem cserélni az uatsításokhoz kijöttem már 1-1 volt:) -
#7351 kezd biztonságos messzeségben lenni a kiesőrész, remélem tudjuk tartani a jelenlegi formát
sikerült végre egy normálsi vkp-t igazolni, most már csak egy ép balbekk kellene, az egy nagy luk hátul a védelemben -
#7350 Itt pedig az UEFA csoportom.Hát...nemtudom, 1 biztos: sztem rohadt kemény lesz.