104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• vortob

Bevált a taktika, de mára ennyi. Jó éjt.:)
  • vortob
    Nekem kész a Herenveen elleni taktikám lejátszom a meccset, nagyon kiváncsi vagyok. Védekezni fogok, de megy a kontra ezerrel:D
  • myl0
    Látom volt mozgás bőven:D
    Sztem egy fél órán belül befejeződik nálam az elő szezon
    akkor dobok képeket
  • vortob
    Gosztonyit mindenkinek ajánlom, nagyon jó játékos. Nekem a két magyar nagykedvenc Kanta, és Gosztonyi.
  • myl0
    Mondjuk a Welling kerete 30 fős durván (tarcsival eggyütt) ebből 20 magyar:P
  • myl0
    Ez nézőpont kérdése, nekem önmagában nem feküdt sohasem a magyar bajnokság...
  • vortob

Mondjuk van egy két fölösleges amit megbántam: Abass, Dourandi. De a nagy része elég jó szerintem.
  • Mike94
    wellinghez több türelem kell mint a fradihoz :)
  • vortob
    Ez nem valami sok még azért, 1. évben megnyertem az NB2-t +magyar kupa. Nyáron meg kaptam magyar szinten egy rakat pénzt igazolni, mindjárt belinkelem hogy megmutassam.
  • myl0
    Sztem már az is szép h a fradival ideáig eljutottál ..
    Nekem tutira nem lenne hozzá türelmem
    [Tölteni kéne a wellinget de lusta vok elővenni laptopot :)]
  • vortob
    Nyertem VB-t is:) Akkor a fél MTK válogatott volt, velük ugyanis nyertem 4 BL-t, kb. 20 év alatt.
  • Mike94
    fogható, és simán meglesz, főleg ha a magyarokkal eb-t nyertél
  • vortob
    Nektek amúgy mi a véleményetek a csoportomról?
  • soma22
  • Mike94
    nesze bazmeg, jépégé :D :
  • vortob
    Ja a képet elfelejtettem beszúrni:
  • vortob
    Amúgy itt az én UEFA csoportom. A továbbjutás szerintem kötelező mert a román és osztrák ellenfél verhető. Juventus ellen hiába játszom otthon, teljesen esélytelen. A Herenveen-t viszont akár el is csíphetem. Majd szólok hogy végződött. Csoportba jutásért amúgy a Dinamo Tirana(albán), M.Netanya(izrael), és a Red Star(szerb) csapatokkal mérkőztem meg.
  • GTheo
    Ki szeretne ilyen gólerős középhátvédet? :D
    Tud vmit a csávó.... Most le is igazolom 1 milláért, az mind1 h h védekezik ha így fejel :DD 14ből 14gól szöglet vagy oldalról való beadás után, kb 13at befejelt egy meg ilyen lecsurgó labda.... :D
  • soma22
    köszii:)
  • Darkon
    Jesus Navas-t elkuldtem mer 2szezon alatt nem tudott alkalmazkodni, 18M euroert ment a Romaba, jon viszont Saviola 15M-ert igy Zarate-Delgado-Saviola-Enrique Dominguez(19eves)-Riquelme argentin csatarsor lesz. Plusz ott van meg Gonzalo Rodriguez a vedelembe meg Trecarichi balszelso-nek. Kezdunk elargentinosodni pedig mindig megfogadom a hazaikat(spanyolokat) tamogatom. Sohasem jon ossze.
  • neB
    eaza egymás után 5 döntetlen így kell ezt :@ Kezdünk így kifáradni a szezon végére megvertük a juvét most aztán kikapunk a tök utolsó Genoe-tol 2-0-ra...
  • Mike94
    nesze, dicsak:
  • Darthmushroom
    ja kicsit!
  • vortob
    A D csoport mekkora halálcsoport uramisten...
  • Taibi
    Tudom, hogy a Barcával könnyű, meg nem kihívás, stb..., de azért a védelmemre így is büszke vagyok.

• soma22
    akkor gondolom most baromira unod magad, és a köv hszben linkeled is a nekem tetszőt:DDDD
  • Mike94
    már h ne lenne :D
  • soma22
    :DDDD

ha mér itt tartunk nincs valami lájtosabb fontod ebbe a lokóba?:D
  • Mike94
    de amikor képet kell csinálni akkor jó h vagyok :D
  • Mor3llo
    90.percben nem is úgy örültem :D
  • soma22
    állandoan zaklatol vazz:DDD

köszi!
  • Mike94
    grat csakígy tovább
    [msnem befigyel :D]
  • soma22
    menetelünk tovább szépen a kupában is:

jött 4 új pleja, 3 a védelembe, egy a középpályára, remélem beválnak majd
  • Csesza
    elfáradnak a játékosaid ergo szar a kondi edzés
  • neB
    MIÉRT MIÉRT??????
    Egymás után kettő meccsena 93. percben egyenlítenek ráadásul úgy hogy 1 perc alatt a 2. meccsen 2-őt is lőttek EZ NEM LÉTEZIK! ui_:fennvana a peccs)
  • Mike94
    levski, getafe simán meglesz, lens szerencsével meglehetm tottenham meg csítcsapat
  • Casillas
    válogatott/u21 edzői posztra nem tudok én jelentkezni, csak ha megkeresnek, ugye?
    (lemondtam a Debrecennél, és Róth Antal vette át a csapatot, így ő van az u21 válogatottnál és a Lokinál is...)
  • saviola83
    Az miylen már egy bari meccsemet megnyertem 2-0 ra és a meccs vége után a mérkőzéseknél 1-1 szerepel teljesen más statosztikákkal.Ilyen már nem eklőször fordul elő votl olyan hogy 2-0 nál bemnetem cserélni az uatsításokhoz kijöttem már 1-1 volt:)
  • soma22
    kezd biztonságos messzeségben lenni a kiesőrész, remélem tudjuk tartani a jelenlegi formát

sikerült végre egy normálsi vkp-t igazolni, most már csak egy ép balbekk kellene, az egy nagy luk hátul a védelemben
  • Mor3llo
    Itt pedig az UEFA csoportom.Hát...nemtudom, 1 biztos: sztem rohadt kemény lesz.