104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
hamary #7309 amúgy hazai meccs volt, nem idegenbeli -
hamary #7308 bassza meg **** 1-0-ra vezetek, erre két 30 méteres góllal megnyerik a meccset, amikor alig támadtak többet (2 helyzettel volt nekik több... ) de utálom az illen játékokat... -
hamary #7307 jött egy nagyon rossz soozat... ÉS most jön az Arsenal idegenben -
#7306 Üdv és grat mindenkinek, végre megint működik legalább a gépem :D
Soma, pepe az eredményeket mindjárt felviszem a tabellába :) -
#7305 Lávdiszgém én viszont :D
hihetetlen, 1 szabadrúgásból kaptam a gólt...ezenkívül volt még 1 kapuralövés..náluk Enke természetesen kifogta a csapatom szemét is.
-
#7304 bazmeg
a gép lerúgta ezt a no-name kapust is 3 hétre :D:DD -
#7303 Na ilyet.
Lievrpool elleni BL-negyeddöntő. Frey lesérül.. Avramon nincs nevezve.. Kapusoknak ennyi.. U18ból felhoztam egy szimpatikus nevű srácot, és a vezérletével 2:1re nyertünk itthon. 8ast kapott :D -
#7302 Amikor nem a gép szopatja a játékost
-
#7301 Sziasztok!
Mike, nálam valamiért nem működik a genie a patchel, mondjuk előtte sem működött még 08'ban :P Mi lehet a gond? Nem tömörített a mentés, ilyen üzenetet kapok:
Vagy Miniscout jött már ki? Mert én még nem találtam.
-
#7300 nemtudom, talán a játék honlapján fentvan -
#7299 csak mert az alapba nagyon jó a backround és az kéne. Nem tudod honnan lehet azt megszerezni?? -
#7298 3meccses durwa széria első meccse volt Man city ellen (köv 2, Arsenal, Bolton)
kissé védekező felállást választottam, bizakodtam a döntetlenbe, meglett az eredménye :D
-
#7297 elm. abba az alap skinbe nem lehet -
#7296 Srácok ami alapból van skin a játékba, abba hogyan tudok kiegészítőt bemásolni??? Mert sehol se találom. Előre is köszi a választ. -
hamary #7295 West Ham - Manchester United 1-1
Vezettem 1-0-ára, végig jobbak voltunk. Eredménnyel elégedett vagyok az első helyezett ellen :) -
#7294 flex -
#7293 mihez gratulálsz?:D
nem szereztem pontot:D -
#7292 grat. Melyik skint használod?? -
#7291 a genie scout egészségesen használható az új peccsel indított gammához :) -
#7290 Grat! Gondolom Ujfalusi-nak orultel. -
#7289 első meccsünk:)
-
Drizzthsz #7288 Mármint a régi scout, vagy régi peccs? :) -
#7287 letoltuk mi is, grat pepének(egyébként somának:D), azt hittem itt nem lesz szopatás, de nem maradtam ki belőle:)
-
vortob #7286 Jó a régi is nekem. -
Drizzthsz #7285 802-höz van működő scout? -
vortob #7284 Előbb játszottam Morr3lo-val(Werder), a végeredmény 5-2 lett én az Arsenallal voltam hazai pályán. Gólszerzők Eduardo 3x, Adebayor, Walcott ill Diego 2x. Sajnos nincs képem mert Mor3llo gyorsan elkapcsolta:D -
#7283 bajnoki + tabella :)
-
hamary #7282 West Hammal kedztem. Hoztam egy ifit, scout ilyennek igéri:
-
#7281 Granada 2-3 Villareal istenem eljutottam oda hogy egy ilyennek orulok:) 15.vagyok -
#7280 Grat!
Nekem pedig asszem hazai meccsen már lehet relaxolni...
-
#7279 3bajnoki után:
Fulham - West ham 2:1
Everton - Fulham 4:2
Fulham - Aston Villa 2:1
észrevettem h az uj peccsel a félidei utasitás igensokat változtaat ( everton ellen felidobe3-0volt, villa ellen 0-1 ) -
hamary #7278 Arsenal mentésem elszállt... Illetve mindig kilép... Háh.... Engem direkt szvat a gém :( -
Taibi #7277 Helló!
Van egy "kis" gondom. Feltettem a legújabb patchet, de nem kezdtem új játékot, hanem folytattam tovább az addigi mentésemet. És azóta a játékosaim tuljadonságai folyamatosan esnek lefelé és piros nyíl van mellettük... Pedig az edzéshez hozzá se nyúltam.
Ezt a patchnek köszönhetem vagy valami teljesen más lehet az oka? -
#7276 Enis folytatom az fm-et. Onlany jatektol kedvet kaptam hozza. Eddigi legrosszabb szezonomat kezdtem. 17.vagyok 7mecs utan 5pontom van. UEFA-t igertem a vezetosegnek. Most bejutottam a csoportkorbe. -
#7275 most betöltöttem, látom elfelejtettem elmenteni így megin a West Ham ellen jött a meccs, szerencsére ismét csak nyerni tudtam, ezuttal Dempsey duplájának köszönhetően 2-1re :) -
#7274 hi! grat mindenkinek! végetért az első szezonom a Blackburnel! 6.hely a bajnokságban és uefa kupa győzelem! este hozzom a képeket! jo sokat igazoltam 70millábol meg is volt a pénz mikor megjöttek a játékosok csőd! remélem nem lesz pontlevonás! -
#7273 hello,grat mindenkinek!egy kis szünet után ismét megjött a kedvem fm-re,:D -
#7272 Szép "reggelt" mindenkinek!
Folytatom a Welling-et, de a bajnoki címnek köszönhetően inmáron a Nemzeti Conference (ligában).
Kb 20 semmitsem érő játékossal nem hosszabítok szerződést (akik eredetileg itt voltak), szal nagy mozgolodás várható az átigazolási piacon.
Szeretnék feljutni, bár a vezetőség felé sztem nem ezt fogom igérni :P
jelentkezem még később képekkel fejleményekkel stb. -
#7271 Végre megtaláltam a megfelelő csatársort, Ishmael Miller - Roman Bednar .
Millerért most bejelentkezett a Spurs, Bednar most kezd belejönni :) -
#7270 Millwallos mentésemet tönkrevágta a sorozatos hiba, ujratelepités tan nemtudtam betölteni, így kezdtem egy új angol mentést, kicsit "könyebb" körülmények között, a Fulham csapatával :)
első bajnoki: