104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Mike94
    igen Myl0 megadtál pár időpontot... ami nekem nem volt jó (felvételi hetem volt bocsesz)
  • Mike94
    megjöttem
    sajnálom én se vagyok egésznap a gép előtt -.-
    (Capello, annak ellenére h szinte mindig vok msnen, nem azt jelenti h gépnél is vagyok)
  • Gunnersboy
    lesz ilyen a fradi, meglásd :)
  • Fabio Capello
    Csak az egyik felét olvastam az indoklásoknak a PMekről nem tudtam, viszont a halasztási határidő továbbra is fennáll, ma 16:00
  • hamary
    na, kraaawz, nem lesz könnyű menet :|
  • myl0
    Úgy vélem, hogy ez a dolog maximálisan belefér az önhibán kivüli kategóriába,mivel Mike mégcsak válaszra sem méltatta a pm-emet, megadtam 4 napon kb 2-3 órányi olyan időpontot ami nekem jó lenne. Sztem nem (csak) rajtam mulott az h nem sikerült mindeddig megeggyezni...
    Ezért jogtalan a "Myl0 féle probléma" megnevezés:)
    ui.: nem szeretnék kiszállni a kupából
    üdv.: Myl0
  • soma22
    egyébként meg mindenkit agyon kell ütni:D

ilyen fradi miért nem lesz sosem irl?:)
  • Gunnersboy
    jaj akartam már tegnap este is irni, felfedeztem egy igen besztes pléját, bal-közép hátvéd, akár angol 3.osztályba is elmegy, asszem eredetileg a Malmöben játszik, a neve Anes Mravac

Millwallos mentésembe a csapat legjobbja, Salzburgos mentésembe meg már a Livornoba jáccik és 8M-t ér
    Millwallba valami 150k-ér vettem meg, mentésembe "csodagyerek"nek van titulálva, érdemes megnézni :)
  • soma22
    zsinorban 3-at, elmult 5 évben 4et nyert a porto a bl serlegekböl.

a tronrol csak remélni tudom hogy én lököm le, sok van még a végéig
  • Gunnersboy
    kivánom hogy nagyobb mákod legyen mint nekem :DDD
    (Schalke -> Inter :D)
  • Fabio Capello
    grat, hány év után lököd le a portot a trónjáról (asszem 3?)
  • soma22
    kösz, kiváncsi vagyok kit sorsolnak ellenem csoportelsőként
  • Gunnersboy
    grat :)
  • soma22
    pepe33:
    este 9 után le is tolhatjuk ha neked is megfelel.
  • Fabio Capello
    A második forduló párosítását lássátok feljebb :)
  • soma22
    fc porto-ftc:1-2

30 percig emberhátrányban játszottunk, de elbucsuztattuk a további bl szerepléstől a mumusunkat. és a címvédőt:)
  • Gunnersboy
    Intert kaptam köv körben -.- tavaly sikerült, remélem mostis menni fog, bár sok a sérült
  • Fabio Capello
    és persze grat a meccshez :) látom eseménydús volt
  • Fabio Capello
    már kezdtem megfogalmazni a búcsúztatóleveleteket... :D Najó csak vicc, örülök hogy végül sikerült lejátszani.

A myl0 féle problémára való tekintettel a két játékos ma 16:00ig kap haladékot, mert ez befér az önhibán kívüli kategóriába. Ebben a tekintetben myl0 jó lenne ha eldöntenéd, hogy képes vagy e lejátszani a meccseidet, vagy kiszállsz a játékból? Ismételten felhívnám mindenki szíves figyelmét, hogy a határidőket tartsátok be! Nemsoká felteszem a második forduló párosításait, még nem tudom én kit kapok, de tőle szíves türelmét kérem, technikai problémáim akadtak a gépemmel :)
  • BBeno2
    nah szal akkor D csoport meccsei: BBeno- Gilgames

első meccs:

második meccs:

• Mor3llo
    elég finis szagú, de megvan :DDD
  • BBeno2
    Capello minnyárt küldöm a képeket a D csoport BBeno- Gilgames meccsről :D
  • Gunnersboy
    áá csak igy megy

nekem közbe meglett a 100adik bajnoki győzelmem is egyhuzamba :)
    BLben meg továbbjutottam, 2-1es idegenbeli vereség után:
  • Mor3llo
    ja, az a laza
  • Mor3llo
    Hiába a sok helyzet, néha belerúgtuk Neuerbe 2méterről a labdát...sajnálom, sokkal többet érdemeltünk volna.A végeredmény ellenére gratuláltam a fiúknak, mert igazán kitettek magukért!
  • soma22
    eddig laza volt, innen nem szabad hibázni
  • kraawz
  • soma22
    ftc-mallorca:3-2

ezzel a győzelemmel megvan a továbbjutás a csoportból, még hátravan egy meccs, ahol ha nem kapunk ki akkor csoportelsők leszünk. remélem a sorsolás kegyes lesz hozzánk
  • BBeno2
    Gilgames és én ma de 10 kor lenyomjuk a mecsceinket.
  • GTheo
    Így elsőre jó üzlet, csak nem tudom 2008ban mennyire jó Adriano...
    Ma én már játszanám a köv fordulót, 1kor meccset vezetek, olyan 4 után kb 7-8ig jó nekem ha az ellenfélnek is :)
  • Utley
    Nagyon jó kis izgalmas mecseket játszottam Darkon-al!Sajnos pontokat nem kaptunk érteNa de fejem fel,elvégre Bonazzoli formába van,már csak Cassano-t kéne kicsit doppingolniplusz még 18 pontot szedhetünk összeJa és még gratulálni szeretnék a legyözőmnek
  • kraawz
  • kraawz
    hajnali FMezés? valaki?

gratula darkon:)
  • Darkon
    Lejatszottuk a visszavagonkat Utley-vel. Spanyolhonban nemkis szerencsevel es a biro segedletevel sikerult 2-1re nyerni a masodik meccset.
    Reszleteiben az elso felidot szokas szerint almosan jatszotak vegig a sracok, valahogy sikerult Thomasson-nak golt szereznie, amire "Sampdoriasan" jott a valasz a szokasos 2percen belul, kitol mastol, Bonazzolitol. Nehany kihagyott helyzet mindket reszrol, szunet, majd elkezdodott a 2. felido. Aholis kezdtek elharapodzni az indulatok, sarga mindketreszrol, megjegyzem kis szerencsevel 2piroslapot usztunk meg. A hetvenedik percig nagyjabol vegig a Samp iranyitott, de jott a fordulat, Cani elfaradt igy behoztam Pires-t aki az elozo meccsen nagyot alakitott, de most kispados volt. Nemsokkal beallasa utan bebombazott a 15os sarkarol egyet a 81. percben. 4perc hosszabitas imadkozas es vegul 2-1 lett az eredmeny.
    Osszefoglalva nagyon jo moka ez az online liga, Utley nagyon sportszeru volt, joarc, varom a kovetkezo fordulot:)
    Kepekben:

• Gunnersboy
    BLben első kiesési kör első meccse, jónak igérkező eredmény a visszavágóra :) itthon egy 1-2:0 val számolok, szerintem meglehet :)

(60. percbe alig voltam ideges, de végülis az idegenbeli gól miatt nem aggódom annyira)
  • hamary
    ilyenkor igen :D ha ellenem lett volna.. :P második büntetőt a 91. percben fújta be :D
  • Mor3llo
    grat...örül a száj, mi ? :D:D
  • hamary
    Tőlünk vette meg a játékban a Pécs ( Fehérvár )

amőgy nem nagy playa, csak jól sikerültek a meccsei :D
  • Gunnersboy
    asszem nem :)
  • GTheo
    Ki ez a Mohl Dávid? Pécsi vok de nem is ismerem... :D
    #7146: Nocomment.... :DD
    Még soha nem kaptál ki a bajnokságban ?