104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#7189 igen Myl0 megadtál pár időpontot... ami nekem nem volt jó (felvételi hetem volt bocsesz) -
#7188 megjöttem
sajnálom én se vagyok egésznap a gép előtt -.-
(Capello, annak ellenére h szinte mindig vok msnen, nem azt jelenti h gépnél is vagyok) -
#7187 lesz ilyen a fradi, meglásd :) -
#7186 Csak az egyik felét olvastam az indoklásoknak a PMekről nem tudtam, viszont a halasztási határidő továbbra is fennáll, ma 16:00 -
hamary #7185 na, kraaawz, nem lesz könnyű menet :| -
#7184 Úgy vélem, hogy ez a dolog maximálisan belefér az önhibán kivüli kategóriába,mivel Mike mégcsak válaszra sem méltatta a pm-emet, megadtam 4 napon kb 2-3 órányi olyan időpontot ami nekem jó lenne. Sztem nem (csak) rajtam mulott az h nem sikerült mindeddig megeggyezni...
Ezért jogtalan a "Myl0 féle probléma" megnevezés:)
ui.: nem szeretnék kiszállni a kupából
üdv.: Myl0 -
#7183 egyébként meg mindenkit agyon kell ütni:D
ilyen fradi miért nem lesz sosem irl?:) -
#7182 jaj akartam már tegnap este is irni, felfedeztem egy igen besztes pléját, bal-közép hátvéd, akár angol 3.osztályba is elmegy, asszem eredetileg a Malmöben játszik, a neve Anes Mravac
Millwallos mentésembe a csapat legjobbja, Salzburgos mentésembe meg már a Livornoba jáccik és 8M-t ér
Millwallba valami 150k-ér vettem meg, mentésembe "csodagyerek"nek van titulálva, érdemes megnézni :) -
#7181 zsinorban 3-at, elmult 5 évben 4et nyert a porto a bl serlegekböl.
a tronrol csak remélni tudom hogy én lököm le, sok van még a végéig -
#7180 kivánom hogy nagyobb mákod legyen mint nekem :DDD
(Schalke -> Inter :D) -
#7179 grat, hány év után lököd le a portot a trónjáról (asszem 3?) -
#7178 kösz, kiváncsi vagyok kit sorsolnak ellenem csoportelsőként -
#7177 grat :) -
#7176 pepe33:
este 9 után le is tolhatjuk ha neked is megfelel. -
#7175 A második forduló párosítását lássátok feljebb :) -
#7174 fc porto-ftc:1-2
30 percig emberhátrányban játszottunk, de elbucsuztattuk a további bl szerepléstől a mumusunkat. és a címvédőt:) -
#7173 Intert kaptam köv körben -.- tavaly sikerült, remélem mostis menni fog, bár sok a sérült -
#7172 és persze grat a meccshez :) látom eseménydús volt -
#7171 már kezdtem megfogalmazni a búcsúztatóleveleteket... :D Najó csak vicc, örülök hogy végül sikerült lejátszani.
A myl0 féle problémára való tekintettel a két játékos ma 16:00ig kap haladékot, mert ez befér az önhibán kívüli kategóriába. Ebben a tekintetben myl0 jó lenne ha eldöntenéd, hogy képes vagy e lejátszani a meccseidet, vagy kiszállsz a játékból? Ismételten felhívnám mindenki szíves figyelmét, hogy a határidőket tartsátok be! Nemsoká felteszem a második forduló párosításait, még nem tudom én kit kapok, de tőle szíves türelmét kérem, technikai problémáim akadtak a gépemmel :) -
#7170 nah szal akkor D csoport meccsei: BBeno- Gilgames
első meccs:
második meccs:
-
#7169 elég finis szagú, de megvan :DDD -
#7168 Capello minnyárt küldöm a képeket a D csoport BBeno- Gilgames meccsről :D -
#7167 áá csak igy megy
nekem közbe meglett a 100adik bajnoki győzelmem is egyhuzamba :)
BLben meg továbbjutottam, 2-1es idegenbeli vereség után:
-
#7166 ja, az a laza
-
#7165 Hiába a sok helyzet, néha belerúgtuk Neuerbe 2méterről a labdát...sajnálom, sokkal többet érdemeltünk volna.A végeredmény ellenére gratuláltam a fiúknak, mert igazán kitettek magukért!
-
#7164 eddig laza volt, innen nem szabad hibázni -
#7163 -
#7162 ftc-mallorca:3-2
ezzel a győzelemmel megvan a továbbjutás a csoportból, még hátravan egy meccs, ahol ha nem kapunk ki akkor csoportelsők leszünk. remélem a sorsolás kegyes lesz hozzánk -
#7161 Gilgames és én ma de 10 kor lenyomjuk a mecsceinket. -
#7160 Így elsőre jó üzlet, csak nem tudom 2008ban mennyire jó Adriano...
Ma én már játszanám a köv fordulót, 1kor meccset vezetek, olyan 4 után kb 7-8ig jó nekem ha az ellenfélnek is :) -
Utley #7159 Nagyon jó kis izgalmas mecseket játszottam Darkon-al!Sajnos pontokat nem kaptunk érteNa de fejem fel,elvégre Bonazzoli formába van,már csak Cassano-t kéne kicsit doppingolniplusz még 18 pontot szedhetünk összeJa és még gratulálni szeretnék a legyözőmnek -
#7158 -
#7157 hajnali FMezés? valaki?
gratula darkon:) -
#7156 Lejatszottuk a visszavagonkat Utley-vel. Spanyolhonban nemkis szerencsevel es a biro segedletevel sikerult 2-1re nyerni a masodik meccset.
Reszleteiben az elso felidot szokas szerint almosan jatszotak vegig a sracok, valahogy sikerult Thomasson-nak golt szereznie, amire "Sampdoriasan" jott a valasz a szokasos 2percen belul, kitol mastol, Bonazzolitol. Nehany kihagyott helyzet mindket reszrol, szunet, majd elkezdodott a 2. felido. Aholis kezdtek elharapodzni az indulatok, sarga mindketreszrol, megjegyzem kis szerencsevel 2piroslapot usztunk meg. A hetvenedik percig nagyjabol vegig a Samp iranyitott, de jott a fordulat, Cani elfaradt igy behoztam Pires-t aki az elozo meccsen nagyot alakitott, de most kispados volt. Nemsokkal beallasa utan bebombazott a 15os sarkarol egyet a 81. percben. 4perc hosszabitas imadkozas es vegul 2-1 lett az eredmeny.
Osszefoglalva nagyon jo moka ez az online liga, Utley nagyon sportszeru volt, joarc, varom a kovetkezo fordulot:)
Kepekben:
-
#7155 BLben első kiesési kör első meccse, jónak igérkező eredmény a visszavágóra :) itthon egy 1-2:0 val számolok, szerintem meglehet :)
(60. percbe alig voltam ideges, de végülis az idegenbeli gól miatt nem aggódom annyira) -
hamary #7154 ilyenkor igen :D ha ellenem lett volna.. :P második büntetőt a 91. percben fújta be :D -
#7153 grat...örül a száj, mi ? :D:D -
hamary #7152 Tőlünk vette meg a játékban a Pécs ( Fehérvár )
amőgy nem nagy playa, csak jól sikerültek a meccsei :D -
#7151 asszem nem :) -
#7150 Ki ez a Mohl Dávid? Pécsi vok de nem is ismerem... :D
#7146: Nocomment.... :DD
Még soha nem kaptál ki a bajnokságban ?