104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
alex88 #7509 sziasztok!
kicsit off, de nem tudom hol érdeklődjek...
régen volt egy kis mini manager játék, egy játékost kellett benne kreálni, majd a kis életét kellett egyengetni, főleg a mérkőzéseken kellett alakítani vele:)!ha jól emlékszem több része is volt, volt amelyik magyarúl volt!ha tudjátok mondjátok meg a címét!
köszi! -
#7508 vazz most rászokott a gép hogy minden meccset 11est fuj ellenünk, illetve addig hosszabbit amig nem nyernek vagy egyenlitenek ki szögletből... -
dalackraul #7507 Üdv all és grat!!! Bbeno jelentkezz ha majd lehet játszani!!!!!!
-
#7506 hátigen. első félidőben 2 szögletgól.
második félidőre jött a fiorentina.controlled és a fiorentina.attacking taktika:D
-
#7505 neked az Owenes képedet már rendesen berakta -
#7504 ez 1024x768-as;) -
#7503 Lekicsínyítettem 750 alá, és használtam a képfeltöltőt, de mégis így tette be, nemtom miért. (asszem ez nekem szólt, de ha nem, akkor bocs) -
#7502 Nemigaz a faszomba már hogy nemtudjátok lekicsinyiteni a képet 750px alá vagy használni azt a rohatt KÉPFELTÖLTŐT amivel lehet linkelni, meg Thumbnailként berakni a képeket
elnézést a nyers fogalmazásért -
vortob #7501 Ez meg bombameglepetés, nem hittem volna...
-
vortob #7500 Két UEFA kupa meccs, elsőn ugye a Heerenveen-t vertem 2-0-ra amit linkeltem.
Ez egy kötelező volt. -
#7499 Az volt!!!
Eseményekkel dús, izgalmas
-
#7498 Owen meg egy állat a játékban...
-
#7497 jó meccsek lehettek
grat mindkettőtöknek -
Balázs 17 #7496 group d
-
#7495 Oziris jelentkezel még valaha?
Egy msnt szeretnék csak, meg majd játszani... -
#7494 ezer bocsánat de én szerintem 750x563 -
#7493 banner! (kép max mérete: 750x469) köszönöm :)
egyébként nem rossz ez első évben :) -
#7492 Itt a tabella is. Sajnos a szezon elején rohadt sok gólt kaptam, de aztán jött Yobo és helyreállt a rend. Remélem végül a bl-t érő hely is meglesz.
-
#7491 Hát ja, ráadásul két alapembert rúgtak le, szerencsére mindkettőt csak 1 hétre. -
#7490 azigen, csak a 2 sérülés nemlehet kellemes :s
am. gratta -
#7489 grat mindkettőtöknek :)
tabellát rögtön frissítem -
#7488 mi is letoltuk a kupameccset Mike-al, nemmondom hogy annyira izgi meccsek voltak, de mindenképpen korrekt ellenfél volt:)
első meccs:
második:
-
#7487 Chelsea-t verni jó dolog:)
-
#7486 épp ma kezdtem a Wolfsburgal
az első edzőmeccs királyság, megy minden flottul aztán az fc luzern-től kikapunk 7-1re
remélem csak a fáradság -
#7485 az se rossz, magyarul BOGÁRnak hívják -
#7484 azt magyarázza már meg valaki,hogy mért van az. HOGY:
a 30 meg 40Ms ajánlatokat el tudom utasítani .. változtatni.. bármi.. MU beajánlott 8 , leírom betűkkel is akkora szám: NYOLC millió eurót alexis sanchezért , nagy reménységem, 1.5 éve nevelgetem, aztán szó nélkül elfogadta az elnök. ez mi,bassza szájba,már elnézést.. -
#7483 ja amugy házi gólkirály is ő!! lol -
#7482 halihó managerek
végre ismét él a fórum, remélem nem fog rossz irányba elmenni +int!!!! -
#7481 Hmm hoztam Sambárol 1 képet az uefa kupába vezeti a góllövölistát elég jo stat ahhoz képest h védő!
-
#7480 -
#7479 Lehet ezen a szinten nincsen mindegyiknek fix tulajdonsága,az a 3 akit mondtam,nálam ezeknél sokkal jobbak. -
#7478 remélem azok lesznek -
#7477 Ahhoz az osztályhoz képest Maradonák. -
#7476 akiket nekem mutattál sokkal gyengébbek voltak nálam -
#7475 Nekem gyenguszok már a srácok.
Játszik valaki laptopon? Nincs valami skin ami direkt laptopon játszoknak készült,hogy megszünjenek a görgetős ablakok a tulajdonságoknál pl.? -
ők a két jobb igazolás, plusz 3-4 akik vagy mentálisan, vagy fizikálisan erősek
bedeau, ben leonard -
#7473 rendben, énis a holnapra gondoltam :) -
#7472 Na mesélj! Bár én egyel feljebb vagyok. -
#7471 egyikük van csak benne, de attol jobbakat tudtam szerezni szerencsére.
köszi azért! -
hamary #7470 köszi, kipróbálom!