104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Darthmushroom
    hát adtak asszem 30m utána kértem külön még meg fizetési keretett és csoportositotam és igy lett ennyi!
  • Mor3llo
    Hát eléggé sajnálom h pont Hajnalékat ütöttük ki.Ennek ellenére boldog vagyok a győzelem miatt.
  • soma22
    nálam is volt hogy 8 perc hosszabitás...mondom bazdmeg
  • Darkon
    Ez szep.
    Nalam 90+7 perces mecs volt otthon, persze a 98.ban leserul Delgado-.-
    Celta-ban talaltam egy George Lucas nevu jatekos:)

• soma22
    félidőben gondoltam pihentetem az egy csatáromat, aki egyébként pazar formában van.
    jól sült el, egy klasszikus mesterhármas alig 10 perc alatt:D
  • Mor3llo
    Ennyi pénzt adnak igazolni ? :OOO
  • soma22
    idegenben ütöttük a 10 meccs óta veretlen 1-t,asszem kezd összeállni a kép.

lassan a fél csapatra rá tudom tukmálni a teljes idős szerződést, még az egyik kupában is állunk.
  • Darthmushroom
    Grat mindenkinek! Hoztam a képeket az első Blackburn szezonrol és az igazolásokról!

• Jabba
    arra nem tud vki vmi okosságot, hogy az elején levő 15-20 mp-et hogy lehetne skippelni ???
  • GTheo
    Első nagyobb győzelmem :)
  • Mike94
    akkor amit mutattál még régi mentésből volt ×)
  • Jabba
    D:\Games\Football Manager 2008\data\updates\update-802\db\802
  • soma22
    sikerült egy olyan taktikát összehozni erre a brigádra, amivel elkerültük egyenlőre a kiesőhelyeket:)
    1 csatáros védekezőkontrázókiugratós:D
  • Just B
    Meghalt a mentésem a .... életbe! A 4.évet kezdtem volna a Bayern-nal (3x bajnok, 1x BL, 1x EU Supercup, 1x Klub-vb bajnok) és mindezt úgy hogy a csapat átlagéletkora 22! év. óóó anyu
  • Mike94
    őszintén fenn van a 8.0.2?
    mer peccsel már Laczkó a leicesterbe van, Dzsudzsák a PSVbe, Fülöp a sunderlandbe...
  • Jabba
    Bizonyíték nem ígéret :D
  • vortob
    Szerintem a Burynek.
  • Fabio Capello
    egyértelmű hogy a Burynek :ADSADf
  • Mike94
    No1
  • Utley

Na vajon kinek legyek a fiókcsapata?
  • Jabba
    8.0.2 patch
    játék elindít
    beállítások - compressed (tömörített) mentés kikapcsolása
    confirm
    játékból kilépés
    játék elindít
    new game
    scout megy ...
  • vortob
    Én Magyarországgal az EB döntőn felálltam 2-0ról a franciák ellen és hosszabításban 3-2-re nyertem a meccset. A régi topikban van valahol róla kép, szóval néha azért egész jókat tud dobni a gép.
  • Fabio Capello
    802-őt használ

A Genie Scout továbbra is béta verzió, semmi nem garantálja SENKINÉL hogy működni fog.
  • zsoma79
    Szia,
    Melyik patch van neked fen? 8.0.2? nekem azzal nem megy a GEnie Scout...tömörítetlenül se.... :(
  • Mike94
    helloka, nem mondtam h tudom a problémás scoutokra a megoldást, mert nem tudom mitől nem megy, mer somának se ment eddig, de a peccsel kezdett új mentést már vitte a scout (nekem scout eddigis jó volt)
  • Csacsi
    Hétvégén család volt, és miegyebek, nem nagyon jártam erre. Gratulálok mindenkinek, holnap én is jelentkezem St. Albans csapatával. :D
  • soma22
    én tettem be őket a conference északba

csak ugye a lelkiismeret miatt meghagytam őket olyan szarnak mint amilyenek:D

5 bajnokságra vagyunk pltől
  • Darkon
    Lattam hogy kezdtel ezzel az FC-vel, ez hanyadik liga? Conference eszak azt latom, hany ligara van a PL?

En most a szanalmas 18.helyrol feljottem 9.re mar orulok ha UEFA meglesz ilyen szanalmas rajt utan, Zarate most kezd beindulni, frissen igazolt Delgadonak meg rozsdasak meg a labai.
  • soma22
    értem:)

egyébként most per pill csontutolsok vagyunk a bajnokságban, még jo hogy angliában elég hosszu egy idény, igy van még lehetőségem gyakorolni:)
  • Darkon
    Ellenfelnek gratulaltam:)
  • soma22
    azóta 2x ki is kaptam, egyszer 3-1ről 4-3ra...
    küzdünk küzdünk
  • Mor3llo
    Sok sikert Soma, igazi kihívás :D
    Én közben arattam 1 laza hazai győzelmet.Cícero nagyot játszott!
  • Drizzthsz
    Nálam nem megy data file seems to be corrupt üzenettel.
  • soma22
    első bajnokim, bajnoki győzelmünket 5000-1hez adták, igyekszem ezt megcáfolni.
    elsődleges cél a profizmus elérése

• kraawz
    szia :)
  • Gunnersboy
    meglátjuk :DD grat amugy

8 forduló után asszem 4. vagy 5. vagyok, Reading ellen jáccom köv meccset, de majd holnap/holnapután attolfügg, ahogy időm engedi :)
    de most eltávozom géptől, megvolt a mai adag, sziasztok :)
  • kraawz
    hamary
    offba kukkancs be.
  • GTheo
    Na most egy éven át nem mondhatod h csaló FM... :DD
    Egyszer volt nekem is hasonló mázlim h 90dikben kettőt lőttem és nyertem is talán...
    WBAval fél szezon után vezetem 2 ponttal a bajnokságot :)
  • hamary
    sajnálom, ilyen ember vagyok, ezzel nem tudok mit csinálni. és, ha egyszer fodulna elő nem is csinálnék belőle ügyet... de sorozatba a 4. meccsen szivat.
  • Gunnersboy
    ok, Boltontol az imént kaptam ki 89. percben szerzett goljukkal, a hoszabitas 8 perc volt melyet 20mp alatt helyzet nélkül lepörgetett, mégsem csinálom azt amit te, tanulj meg beletörődni, ez egy játék.