104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#7349 hát adtak asszem 30m utána kértem külön még meg fizetési keretett és csoportositotam és igy lett ennyi! -
#7348 Hát eléggé sajnálom h pont Hajnalékat ütöttük ki.Ennek ellenére boldog vagyok a győzelem miatt.
-
#7347 nálam is volt hogy 8 perc hosszabitás...mondom bazdmeg -
#7346 Ez szep.
Nalam 90+7 perces mecs volt otthon, persze a 98.ban leserul Delgado-.-
Celta-ban talaltam egy George Lucas nevu jatekos:)
-
#7345 félidőben gondoltam pihentetem az egy csatáromat, aki egyébként pazar formában van.
jól sült el, egy klasszikus mesterhármas alig 10 perc alatt:D
-
#7344 Ennyi pénzt adnak igazolni ? :OOO -
#7343 idegenben ütöttük a 10 meccs óta veretlen 1-t,asszem kezd összeállni a kép.
lassan a fél csapatra rá tudom tukmálni a teljes idős szerződést, még az egyik kupában is állunk.
-
#7342 Grat mindenkinek! Hoztam a képeket az első Blackburn szezonrol és az igazolásokról!
-
#7341 arra nem tud vki vmi okosságot, hogy az elején levő 15-20 mp-et hogy lehetne skippelni ??? -
#7340 Első nagyobb győzelmem :)
-
#7339 akkor amit mutattál még régi mentésből volt ×) -
#7338 D:\Games\Football Manager 2008\data\updates\update-802\db\802 -
#7337 sikerült egy olyan taktikát összehozni erre a brigádra, amivel elkerültük egyenlőre a kiesőhelyeket:)
1 csatáros védekezőkontrázókiugratós:D -
#7336 Meghalt a mentésem a .... életbe! A 4.évet kezdtem volna a Bayern-nal (3x bajnok, 1x BL, 1x EU Supercup, 1x Klub-vb bajnok) és mindezt úgy hogy a csapat átlagéletkora 22! év. óóó anyu -
#7335 őszintén fenn van a 8.0.2?
mer peccsel már Laczkó a leicesterbe van, Dzsudzsák a PSVbe, Fülöp a sunderlandbe... -
#7334 Bizonyíték nem ígéret :D -
vortob #7333 Szerintem a Burynek. -
#7332 egyértelmű hogy a Burynek :ADSADf -
#7331 No1 -
Utley #7330
Na vajon kinek legyek a fiókcsapata?
-
#7329 8.0.2 patch
játék elindít
beállítások - compressed (tömörített) mentés kikapcsolása
confirm
játékból kilépés
játék elindít
new game
scout megy ... -
vortob #7328 Én Magyarországgal az EB döntőn felálltam 2-0ról a franciák ellen és hosszabításban 3-2-re nyertem a meccset. A régi topikban van valahol róla kép, szóval néha azért egész jókat tud dobni a gép. -
#7327 802-őt használ
A Genie Scout továbbra is béta verzió, semmi nem garantálja SENKINÉL hogy működni fog. -
zsoma79 #7326 Szia,
Melyik patch van neked fen? 8.0.2? nekem azzal nem megy a GEnie Scout...tömörítetlenül se.... :( -
#7325 helloka, nem mondtam h tudom a problémás scoutokra a megoldást, mert nem tudom mitől nem megy, mer somának se ment eddig, de a peccsel kezdett új mentést már vitte a scout (nekem scout eddigis jó volt) -
#7324 Hétvégén család volt, és miegyebek, nem nagyon jártam erre. Gratulálok mindenkinek, holnap én is jelentkezem St. Albans csapatával. :D -
#7323 én tettem be őket a conference északba
csak ugye a lelkiismeret miatt meghagytam őket olyan szarnak mint amilyenek:D
5 bajnokságra vagyunk pltől -
#7322 Lattam hogy kezdtel ezzel az FC-vel, ez hanyadik liga? Conference eszak azt latom, hany ligara van a PL?
En most a szanalmas 18.helyrol feljottem 9.re mar orulok ha UEFA meglesz ilyen szanalmas rajt utan, Zarate most kezd beindulni, frissen igazolt Delgadonak meg rozsdasak meg a labai. -
#7321 értem:)
egyébként most per pill csontutolsok vagyunk a bajnokságban, még jo hogy angliában elég hosszu egy idény, igy van még lehetőségem gyakorolni:) -
#7320 Ellenfelnek gratulaltam:) -
#7319 azóta 2x ki is kaptam, egyszer 3-1ről 4-3ra...
küzdünk küzdünk -
#7318 Sok sikert Soma, igazi kihívás :D
Én közben arattam 1 laza hazai győzelmet.Cícero nagyot játszott!
-
Drizzthsz #7317 Nálam nem megy data file seems to be corrupt üzenettel. -
#7316 első bajnokim, bajnoki győzelmünket 5000-1hez adták, igyekszem ezt megcáfolni.
elsődleges cél a profizmus elérése
-
#7315 szia :) -
#7314 meglátjuk :DD grat amugy
8 forduló után asszem 4. vagy 5. vagyok, Reading ellen jáccom köv meccset, de majd holnap/holnapután attolfügg, ahogy időm engedi :)
de most eltávozom géptől, megvolt a mai adag, sziasztok :) -
#7313 hamary
offba kukkancs be. -
#7312 Na most egy éven át nem mondhatod h csaló FM... :DD
Egyszer volt nekem is hasonló mázlim h 90dikben kettőt lőttem és nyertem is talán...
WBAval fél szezon után vezetem 2 ponttal a bajnokságot :) -
hamary #7311 sajnálom, ilyen ember vagyok, ezzel nem tudok mit csinálni. és, ha egyszer fodulna elő nem is csinálnék belőle ügyet... de sorozatba a 4. meccsen szivat. -
#7310 ok, Boltontol az imént kaptam ki 89. percben szerzett goljukkal, a hoszabitas 8 perc volt melyet 20mp alatt helyzet nélkül lepörgetett, mégsem csinálom azt amit te, tanulj meg beletörődni, ez egy játék.