104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#7549 másfél misiért ajándék! -
Balázs 17 #7548 \Documents and Settings\z\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2008\skins
a skin mappája, azon belül graphics/backgrounds, ott átnvezed default-ra aztán újratöltöd játékon belül
ha erre gondolsz -
#7547 Koszi, megnezem.
Real most kiarusitast csinalt ot hoztam(meg Saviolat csak o nyaron erkezik) 1.5M euroert, ahhoz kepest egesz jo ertekei vannak.
-
Djemba #7546 beakarom tenni a bl háttért hova kell bemásolni és hogyan kell beállítani, hogy jó legyen? -
#7545 nekem a Darkon álltal is emlitett egyszerűsége miatt tetszik -
#7544 azé volt olyan ismerős :))
teccene is ha nem zöld lenne az alapszín -
#7543 flex a neve, sortirol van -
#7542 En meg Somatol kernek egy skin-t ahogy lattam a tied eleg letisztult. Atnyalaztam az osszes skin-t sorti-n meg fmhungaryn de ezt nem talaltam csak mindenfele giccses okadekot. Turnstyle meg tovabbrais bugos:((((( -
#7541 tyuhúú most megyek diósgyőrbe
ők az 1. én a 2. a táblán
minden stat ua. csak 1-el többet nyertek -
#7540 kösz mindenkinek!:) -
#7539 jobbulástot :) -
#7538 kösz! -
#7537 10x ól - Scherm (left) sortiról ...
1-2 dolgot átalakítanék benne de nemtom milyen progiva ke :(( -
#7536 skin nevét pls, amúgy grat :)
Soma: jobbulást :) -
#7535 mivel ma úgy döntött a testem hogy kegyetlenmód ontjamagából a tkanyot, és rosszul érzi magát, így hazajöttem melobol, délután go doki.
addig is rettegjen az angol alsoliga:D -
#7534 Gyorsvonat érkezik szeged felől a B vágányon, Békéscsaba állomás, köszöntjük kedves utasainkat
grat :D -
#7533 a szokásos gólomat azért megkaptam
de aztán jött a vonat
-
#7532 Szép napot és grat mindenkinek!
Félidejéhez érkezett az nb2 keleti csoportja.
Jelenleg a Fradival csak a 3 helyen állunk (Kecskemét 34p, Kazincbarcika 28p, Fradi 27p) Az utolsó 4 meccsen csak 4 pontot tudtunk hozni, ez azért is elég meglepő mivel a 11 fordulóig mindössze 4 kapott góllal veretlenek voltunk. Aztán jöttek a fura dolgok, pl 14 percben vezetünk 15-ben egyenlitenek, aztán a 92ben megnyerik a meccset.
Ha vezetést szerzek 1-2perc és jön az egyenlités. 5 döntetlen volt igy zsinorban.
A magyar kupában az ellenfél a Kazinbarcika lesz (4 forduló első meccs 2-2 idegenben)
Hát nagyjából ennyi (bocs a hosszú commentér) -
#7531 az attól függ hogy ez hogy sikerül. Ha sokaknak tetszett az ötlet, és sikeres volt a kupa, akkor szvsz 1-2 héten belül várható hogy meghirdetem az újabb kupát, bár lehet beiktatok egy kis pihenőt, így sztem egy-másfél hónap -
#7530 rendben:Delöre is thx!amugy a köv.mikor indul??lol -
#7529 sajna már eléggé a közepefelé járunk, viszont ha a következőben is indulnál akkor előnyt élvezel, és tuti bennleszel :) -
#7528 a bajnokságba még be lehet szállni?:S:S -
#7527 Keret
hy all!grat mindenkinek+ezzel a kerettel folytatom a dortmundos mentésem...Bl-ben cimvédö vagyok,a hazai bajnokságban és hazai kupákban is.. -
Balázs 17 #7526 biztos jólehet, csak nincsfent office -
#7525 -
#7524 sry a te pontjaidat nem írtam át csak a meccsszámot :D mindjárt javítom csak elkészítem a részletes tabellát -
fordjee #7523 Köszi, kipróbálom én is ezt a taktikot, kíváncsi vagyok, működik-e. -
Balázs 17 #7522 amúgy 3pontom van -
Balázs 17 #7521 érdekes első meccsen általában több gól esik-_- -
#7520 jaja, egyébként az egyetlen fejelni tudo pleja:D -
#7519 Grat mindenkinek, a kupameccsekhez különösen, fantasztikus eredményeket produkáltok :) -
#7518 Elso igazi vedekezos meccs lehetett -
#7517 próba:
mi igy zártuk a szezont:
-
#7516 látom jó a taktik,gondolom ö támadja a kapust:D -
#7515 erre a védőmre hegyeztem ki a szögletvariációt:
-
#7514 hamarynak is gratula,jó ellenfélvolt
capellonak jelzem,h eredmény megerősítve.
Röviden: Első meccs 3 emberen múlt, nem kérdés. Volt egy legsólom még.
Második meccsen szabadrúgás,kavarodás,Kallstrom gól. Aztán kitámadok .. Jön egy szép Juninho gól,majd egy szögletgól :\ Aztán felébredtünk,de kicsit későn,szerintem igazságos az osztozkodás. -
hamary #7513 Első meccs :/:
-
hamary #7512 Lejátszottuk kraawzal a meccseket. Jó meccsek voltak, nem panaszkodhatunk :)
Grat!
odavágó:
http://users.cwi.hu/sgupload/1204061995.jpg
visszavágó:
-
alex88 #7511 rákerestem, de egyáltalán nem azt találtam...én egy jóval egyszerübbre gondoltam, kis ablakban kellett játszani vele, semmi 3D meg ilyesmi...sima szöveges játékmenet:) -
#7510 nekem anno volt itthon egy ilyen játékom,football generation névre hallgat