104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#7429 Az AEK-kel kezdtem új gammát, majd befostam amikor megláttam a srácot (A/PA 112/170):
-
#7428 utolsó mondatodból semmit nem értettem
am jó8 -
#7427 nos akkor : félidőnél így állok ... átlagéletkor 16.5 év ^.^
a D nem akarja a jót , kapja a blicceket + a szekket orrba-szájba
-
#7426 Egyébként mindkét öngólja megpattant rajta..nemtudom mennyire lehetett benne.Na mind1, lényeg a 6-1 :D és jóéjt tényleg ! ;) -
#7425 lol, nekem volt már olyan hogy mesterhármast szerzett vki öngólokból :D jónyóc -
#7424 Ezzel a kis Roque Junior mesterhármassal búcsúzom, nagyon laza meccs volt a tartalékos felálláshoz képest jóéjt :D
-
#7423 9 assistot én sem értem... :D
#7422: Bedobásokra érkezik ? :DDD
Nálam mind2 középhátvéd felmegy fejelni szögletnél, pontrúgásnál... Cesar elég eredményes is, Barnett még "csak" 4et fejelt. -
#7422 év csapatába bekerült,mást nem nagyon:D
amúgy a 2 belső védőm közül a jobb oldali(Dainelli) érkezik szögletekre,bedobásokra, meg pár pontrúgásra :) Kirobbanthatatlan így a 3. évem kezdetén is :) -
#7421 Az egy csiterhatved?!?! Mitcsinalez?!?!! (+ 9assist!!) Dijat kapott? -
#7420 nagy grat, nemsemmi :) -
#7419 Montolivo,Kuzmanovic és Vanden Borre 50%ról most kellesz dönteni. Pénzem nem nagyon van,ad 2,Inter meg Milan ilyen 20-30M ajánlgatott értük,ezt nem fogom tudni űberelni.
-
#7418 nem képesek kijavítani :) -
#7417 szegény belerokkant a terhelésbe... :D -
#7416 3 sorozat meg 6 peccs óta megvan ez a fos,hihetetlen.
-
#7415 Ilyen egy jó rangadó, csak a végeredmény nem stimmel :\
4 perc hosszabbítás, hát nem az 5dikben rúgják a gólt ??!?!?!
7pont előnyből lett 4, de így is simán vezetek...
[Ja és kraawz Cesar megint góltfejelt :DD ] -
#7414 chuck norris akarta így,nem a gép. -
#7413 álmoggy :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgy most csusszan le újra a gamma, holnap, max szerdán letolhatjuk a meccset :) -
#7412 100%-os statisztikat szeretnem megorizni -
#7411 Hát de mennyi meccset játszott már ? :ASD:ASDSA:SDAD
Enyémnek megvan a 2 meccsenkénti gól, a tiednek csak a 3 bibibibiíí :DDD -
#7410 fm kupa miatt aztán nem aggódok. ha megnyerem,ha utolsónak végzek,majd kiadom a taktikot.
release date is unknown .. :D -
#7409 basszus, shitfuckasshole, milyen meccs volt ez...ami náluk kapura ment, az gól:S és nem foghatom sem a védelemre, se a kapusra, mert tényleg mindent megtettek a meccsen, de ha egyszer a gép így akarta...:(
-
#7408 :D Sztem nekem is a mostani meccsen eldől hogy továbbmegyek e vagy sem -
#7407 nembaj, egyszer már nyertem fm kupát:D -
#7406 gyááá :D -
#7405 magamra értettem, hogy nem jutok tovább:) -
#7404 a kupában még mindig lavirozunk, most a pár osztállyal feljebb levő york-ot izzasztottuk meg saját nézőik előtt, remélem a visszavágó simább lesz, ezt kiengedtük a kezünkből:
-
#7403 elfejeltetem a válasz funkcio! bocsi! amugy Kraawz-nak szol!:) -
#7402 főleg ha most hamary elveri :D Bár soma lásd be tese vagy épp könnyű helyzetben, pepe nagyon meglepett ezzel a jó szerepléssel -
#7401 Vagy akár nekem én ugyse indulok kupába!:) mostani taktikom is a tied alapján van amugy grat! taktikhoz is!:D -
#7400 nézz a tabellára, innen az isten sem juttat tovább:DD -
#7399 közepén.... még a harmadánál se tartunk :D -
#7398 fm kupa közepén. hátperszeee :D -
#7397 (nekiis küldheti nyugodtan:)) -
#7396 eztakkorodaadodprivátbanésköszi:D -
#7395 én minden meccset 5 taktikkal jáccok le. amúgymeg. tessék. :D bocsaméretért -.-
-
#7394 Neked csít taktikod van szögletre :D -
#7393 Az én belső védőm 13 gólos , 9 assist.. és mindezt SERIE A-ban.. kicsivel jobb.. :P -
#7392 Milan U20: Fiorentina U20 4:5
Nem lenne érdekes,ha a Milanban nem Kaká és Gilardino játszott volna :D -
#7391 jó8 -
#7390 tökéletes kontra ,gratulálok :)