104785

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• HUNLonsdale
    Martin Steiner
  • HUNLonsdale
    Angol 6odba:

Marco Domeniconi
    Matteo Bugli
  • Gunnersboy
    ajj közbe becsuszott egy 3:0ás zakó birminghambe, sajnos nagyon sok a sérült játékos, köv 3 meccsen már 3 pontnak örülnék... (Chelsea, MU, Spurs)
  • Csesza
    most perpill nem jó az msn-em, de ha neked jó akkor holnap olyan 6 után letolhatjuk a meccsünket :)
  • Gunnersboy
    napot, uj taktika: 3meccs 1gy 1 d 1v de ugytünik jóleszez csak az első meccs volt tanulási idő, igy belefért az a vereség :)
  • soma22
    aha:D

főleg hogy nem igazán találok senkit aki jönne idén
  • Csesza
    simán :)

benned van az erő :P
  • soma22
    jah, szép is lenne:)
  • Csesza
    grat köv. évben feljutást érő hely!
  • kraawz
    nem,nem ez van.
  • Mor3llo
    Annyiért ? Alap.
  • kraawz
    szerintetek pasqual mehet 25M euroért Barcaba?

Alap bal védőm,de elég simán pótolható szerintem. 7.04 meg 7.14 végzett 2 év alatt,és akkor Montolivot is sikerülne megtartani.
  • myl0
    47p: Ivan Dudic egy 25 méterről elvégzett szabadrúgást a hosszú alsóba helyez (0-1)
    62p: Bartha 16ról a kapu bal felső sarkába bombáz (1-1)
    72p: Lipcsei higgadtan értékesítí a jogosan megitélt büntetőt (2-1)
    Röviden Győzött a jobb, vagyis MI
  • myl0
    fradi ujpest meccs magyar kupában
    kötelező a továbbjutás:D
  • soma22
    egyébként nagyon érdekes dolgok vannak idelenn:

pl van egy kp-m, aki relative semmit nem tud, de 18as a szabadrugásértéke, 10 golt vágott a bajnokságban 9et szabibol, volt közte nemegy kb 35 méteres bombája is, csak emiatt játszott de megérte.

a csatáromat ugy vettem hogy gyors legyen. ezen kivül nem is tudott semmit, de több mint 20 golt vert a bajnokságban általában szöktetések után.

nagyon jol lehet teljesiteni, ha ilyen szempontok szerint raksz össze egy csapatot, és alakitod ki réjuk a taktikát
  • soma22
    itt a végső tabella:

ahhoz képest hogy fix kiesőnek vártak minket remek eredmény,remélem a következő idényt már nem félprofi státuszban kezdjük
  • Darthmushroom
    fuhh samba ismét 2gólt szerzet az uefa kupába igy 7góllal vezeti a gólövő listát! naon lol egy bekk vezeti!:)
  • Darthmushroom
    http://www.sortitoutsi.net/index.php?page=downloads&area=file&fileid=5859
  • HUNLonsdale
    Nem az én fejlesztésem. Én is csak ugy loptam valakitöl.
  • zsoma79
    Melyik skinnel nyomod? jól nézki az eredményjelző :)
  • GTheo
    Az én szöglettaktikám:
    Büntetőterületre jöjjenek a szögletek, Legjobban fejelő támadja a kapust ( chall. GK), a következő jól fejelő "fogja a kapufát a röviden" (Near post flick on) és a harmadik legjobban fejelő pedig mélységből ( attack ball from deep )...

Köv meccsen kipróbálom Londsdaleét :)
  • Darthmushroom
    első uefa mecsem! Samba eddig 16 mecs 9gól pedig védő!!:)
  • soma22
    lecsekkolom, köszi a leírást!
  • Darthmushroom
    Grat mindenkinek! 2kép uefa csoportom nem könnyű ahhoz képest h cimvédő vok meg a tabella eddig! naon kevés gol rugunk!:S

• Darkon
    KRaawz-nak is ez lehet de majd jon es megmondja.
  • HUNLonsdale
    Nem saját találmány,nem emléxem kié,de nagy tisztelője vagyok:

A lényeg, h az 5-sre menjenek a szögletek mindkét oldalról. A 2 legjobban fejelő játékosodat- általában a 2 közéspő védő - a kapushoz állísd ( chall. GK ) ill. a hosszú oldalon ( attack far post ) robbanjon be. A 3. legjobban fejelő a rövidre érkezzen ( attak near post ). A bal hátvéd a mélyebbről támadja (attack ball from deep ) a labdát. Short option ( kisszöglet ) általában olyan játékos van ott aki jól ad be. Ha kifejelik vagy kisszögletet végeznek el. Nekem általában az egyik szélső. A jobb hátvéd és a védekezőbb MC visszaáll. A másik MC ( outside area ) a 16-oson kívül helyezkedik el, ha középre fejelnék ki a labdát. Az egy szem csatár a hosszú kapufánál ( stand on far post ) van. Az irányító pedig adja be a szögleteket. Igazából a játékosokat változtathatod - csapat függvénye - csak arra figyelj, h amint leírtam mindenhova állíts egy player-t. Az elején én is türelmetlen voltam, de megpróbáltam olyan játéksokat rakni a 2 középső védő pozícióba akik jól fejelnek ( 18+ ) és ugranak ( 18+ ) és persze azt sem egy utolsó szempont, hogy jól jöjjenek be a szögletek ( 18+ ).

• Darkon
    Csak igy mertem betenni nehogy tonkretegye egy-ket kiskoru fejlodo lelkivilagat:)))
  • Fabio Capello
    mocskos paparazzi há mingyá széttöröm a gépedazizmosfelsőtestemmel :D
  • Darthmushroom
    thx! naon érd. az eredmények kövre én is nevezek!
  • Darkon
  • myl0
    LoL
  • Fabio Capello
    óbazz most sasolom ott a tengerparti fotóm :ASDAFAFASFAD
  • myl0
    hi!
    Gondoltam teszek egy probát a Fradival.
    Majd elválik h mi lesz...
  • fordjee
    Sziasztok!
    Milyen taktikát használtok szögleteknél? Én kb. 1000-ből egyet rugok be, és érdekes módon, ha valaki a rövidre érkezik, mindig oda rúgják a szögletet, aminek az az eredménye hogy mindig kifejeli a rákba a játékosom. Így nem is állítok oda játékost már.
    Egy kis élménybeszámoló a Liverpool-ról. Első évben 2. lettem, második évben pedig negyedik, Bl-ből kiestem a csoportmeccseken (rangers 90. percben rúgott góljának köszönhetően, amit nem is ellenem szerzett), így átcsúsztam az Uefába, amit megnyertem. Bajnokságban 4. lettem, lehetett volna jobb is, ha április 30 és május 15 között nem 8 meccset kellett volna lejátszanom. Viszont nem hosszabították meg a szerződésem, így távoznom kellett sajnos a kispadról. Ezek után felkért a Görög Szövetség kapitánynak, amit boldogan elvállaltam, cél a Vb-re való kijutás volt, csoportomban volt Portugália, Magyaro., Belgium, KAzahsztán, Feröer, csoportmásodik lettem, aztán szerbia ellen a pótselejtezőben 3-2-re vesztettem otthon, majd idegenben a 85. percig 2-0-ra vezettem, de akkor kaptam egy gólt, így kiestem, és december végén le is mondtam, majd januárban átvettem a West Ham írányítását, akik az utolsó helyen szerénykedtek. Idáig 1 hónap ment le, és keserves az egész, minden játékosom boldogtalan, még mindig utolsó vagyok, nehéz lesz bennmaradni azt hiszem. Egyenlőre röviden ennnyi:)
  • Fabio Capello
    Énis gratulálok neked, a második meccset keményen végignyomtad, bár az utolsó 10 percben bármelyikünk megnyerhette volna :) az első meccshez no comment...

• Darkon
    Ime lejatszottuk Capelloval a fordulonkat. Sajnos megtorte a 100%os 2mecses sikerszeriamat:)
    Gratulalok neki!

• Fabio Capello
    :) Dejó hogy ittvagy mindjárt kommentelheted a kupameccsünket Darkonnal :D
  • soma22
    még két meccs van a bajnokságból, de mér fix, hogy nem esünk ki:)

megcsináltuk, ezt egy sikerként fogom fel.

itt észrevettem jópár dolgot, holnap tolok majd róla egy hosszabb beszámolót
  • Fabio Capello
    felőlem tolhatjuk készen állok :):D vegyél fel msnre :)

• Darkon
    FM kupa?