104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#7229 cselzi-ftc:1-1
kb 5 alapember hiányzott, 2en válogatott meccsen, 3an sérültek, csere sem volt, így nagyon elégedett vagyok ezzel az eredménnyel. persze nem a mi meccsünk volt, de a végén megint bejött a fullos támadás, 89. percben egyenlitettünk. otthon meg kell legyen! -
hamary #7228 áhhh... elment az eégsz kedvem a játéktól. :@ -
hamary #7227 keresek valami új játékot, sorozatban 4-szer áll le javíthatatlan hiba miatt, így élvezhetetlen. -
hamary #7226 pfff... :S -
#7225 még mindig az a nyomorult 18000es, az ellenzék heves tiltakozása miatt -
hamary #7224 stadionod mekkora? :) amúgy grat! -
#7223 hápersze hogy a cselzit kaptam... -
#7222 ftc-palermo:4-1
1-1-nél kiállitották csatáromat, átálltunk védekezésre kontrákra egy csatárral, és ez lett a vége:)
hiába, az Üllői úton az arénában mi vagyunk az urak:) -
hamary #7221 Eduardo lőtt is egy gólt BL meccsen
AS Roma - Arsenal 3-3 -
#7220 Gratula, szép hajrá lehetett! :)
Én pedig 1 hősies győzelmet arattam :D fordítani tudtunk, Ciceronak nagy szerepe volt ebben megintcsak :)
-
#7219 palermo-ftc:1-2
20 perccel a vége előtt 1-0ra ment a palermo, gondoltam nem sokat vesztek ha megprobálok legalább golt rugni idegenben, 88. percben egyenlités, majd a 91-ben a győztes gol is meglett -
hamary #7218 A mentésemben lehet, de az életben nem nagyon fog villogni idén :( Taylort egy életre eltiltják, remélem.. -
#7217 Uefa kupa 1. fordulójában a Sparta Prahá-t kaptam.Szerintem megoldható a feladat. -
#7216 Na csak megvannak azok a meccsek :) grat az eredményekhez -
hamary #7215 értem... hát ahhoz nem értek :| -
#7214 tulajdonképpen a vinyódon levő fájlokat teszi rendbe, hosszú lenne elmagyarázni, min fél évente érdemes és ajánlott megcsinálni -
#7213 persze, én a 2007et is egyszer telepitettem csupán, azóta pedig már volt gépcserém is, nemhogy winreinstall -
hamary #7212 uhh... mentést ugye lehet menteni? szóval winrteinstall után visszarakni. memoria az elég szerintem. a törezettség mentesitség az mi? -
#7211 wint ujrarakni, memoriát letesztelni, töredezettséget mentesíteni -
#7210 2. forduló, Cicero meghálálta a kezdőberakását 1 fantasztikus góllal:)
-
hamary #7209 EMBEREK!!! MIT KELL CSINÁLNI HA "CRASH DUMPSOS" HIBÁVAL LÉPTET KI? GYORS SEGÍTSÉGET KÉRNÉK, MERT NAGYON UNOM.................... ************************** KÖSZÖNÖM... -
#7208 Ő jött még 3,9 millió euroért a Fluminese-től.Irányító középpályás, elég sokat várok tőle, remélem teljesíti:
-
#7207 egyébként nem tud vki vmit a miniscoutról? -
#7206 akárhiszed akár nem, meccsek előtt és is 0 pontot vártam magamtól, második meccs után pedig 6 pontot de 4 lett belőle :] -
#7205 az első meg tanulságos volt:)
Ahhoz lépest h 0 pontra számitottam már tulszárnyaltam magam:) -
#7204 ja neked az jobban tetszett :D -
hamary #7203 f*szom a játékba, megint elkezdte, hogy kilép egy hibával... de miért pont azt szivatja aki megveszi eredetibe... -
#7202 jó meccsek voltak, a második főleg:) -
#7201 második meccs :D :
-
#7200 nah vége az első fordulónak:
első meccs:
második meccs:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/mike_vs_myl0.jpg -
#7199 Féltávnál:
-
#7198 vazz, munozért(alap csatár) a münchen 54 milliot beajánlott, elnök elfogadta... -
#7197 A nemes ellenfél pedig a Palermo lett. -
#7196 ok én csatlakozom, én is most töltöm...
[fogalmam sincs h megy ez uh jó lenne lnnél MSN-en felvettelek:)] -
#7195 belefér most van időm elég sok, adatbázist most töltöm be :)
[am én úgy gondoltam h te csatlakozol de ha nem így legyen akkor szólj] -
#7194 6 fordulóval a vége előtt :)
-
#7193 jo én csak arra gondoltam hogy nb1 bajnok, nemzetközi kupa újra, de a mostani helyzetben ez is felér azzal amit leirtál :) -
#7192 Gondolom, azért volt 2 olyan üres perced amiben válaszolhattál volna rá..
Tök mind1 most játszhatunk, ha neked is belefér:) -
#7191 tuti nem(60 misi euro igazolni, veretlen bajnokságok 10 éve, stb:)) -
hamary #7190 BL-ben a Rómát kaptam