104785
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
#7589 grat.
hááh UEFA kupás lesz a barca.:D
Batis mindenkinél ilyen erős lesz?? -
zsilike #7588
Megvan a bennmaradás!halad lassan a csapatépítés!nagy tervekkel és nagy igazolásokkal várom az uj szezont -keret később! -
#7587 este nyolc a határidő. -
#7586 "a góldús meccsek"
khm.. mi odavissza 1-0ra vertük egymást Gunnerrel :D -
#7585 holnap délután 3 kor lejáccom én is a mecsememet dalackraul-lal. remélem nem gond. -
#7584 Grat mindkettőtöknek, jó meccsek ezek... nagyon sok a nagyarányű döntetlen, és a góldús meccsek különösen tetszenek :) A tabella frissítve :) -
Csesza #7583 Gratulálok természetesen énis, második meccsen teljesen megérdemelt győzelem
-
#7582 oks:) akkor már csak egy meccs hiányzik?
[megy Bayern meccset nézni, utána azért még folytatja nürnbergi menetelését 1 picit, nem lesz holnap 1. órája:D ] -
#7581 nyugtázva, mindjárt frissítem a tabellát :) -
#7580 Mi is letoltuk Cseszával...hát ez az első meccs...elképesztő mekkora csata volt :D sajna leeresztettem a végére, nem tudom az okát, Csesza nagyszerűen támadott a második félidőben!Gratulálok!
-
#7579 Tabella updated :) -
#7578 :) nemsoká frissítem -
#7577 Az nem kifejezés milyen gyenge meccs volt:)
De Renato gólja iszonyat nagy volt!De az azért vicc h a két meccsen nálam egy csatár se rúgott gólt,pedig az első meccsen a végén 4el támadtunk már :D -
#7576 Második meccs:
Ozirissel mind2en megállapítottuk hogy kurva szar meccs volt :D
Egy szögelt utáni kipattanóval nyert, de jobb is volt mezőnyben.
-
#7575 Aztabetyarmindenit:)) 5-2volt otthon tehat ok nyertek volna. 93:58 Delgado!!
(tobbetse ved a 3. szamu kapus-.-)
-
#7574 rendben :) akkor felfrissítem a tabellátokat
amúgy jó lezs így is -
#7573 Most játszuk, majd ha vége teszek fel képet. -
#7572 második meccs? -
#7571 Theo [ Tottenham ] vs. Oziris [ Sevilla ]
Elég nagy meccs volt, elején Oziris fejelt egy gólt, majd megfordítottam és nagyon nagy fölényben játszottam, de a második félidőben Capel beálltával megváltozott minden, Oziris visszahozta a meccset, de a végén Bent eldöntött mindent :)
Capello priviben küldjek valamit a meccsről? Vagy elég ez a kép itt a topikban? -
#7570 grat és gyogyulást! -
#7569 ideje már!:) -
Balázs 17 #7568 Mini-SE 1.4 coming until Friday -
Csesza #7567 mi is olyan 7fele nyomjuk majd le -
#7566 nagyon helyes :) -
#7565 Aztakurva :|
Nem semmi az asszisztok száma...
Capello: Most fogunk játszani Ozirissel :) -
#7564 amolyan irányitó kötetlen poszttal, eddig beválik, bár szopat azért a gép rendesen:) -
#7563 38 assziszt az nem semmi :)
nem az a lényeg miből lesz az assist, a lényeg az hogy gólra váltották :D -
#7562 ez az igazolás nagyon bejött:
igaz, hogy a golpasszok fele a szögletekből van, de azok nélkül is szép teljesítmény, és még a bajnokság felénél sem járunk -
hamary #7561 Persze :)
Bal védő:
Maximiliano Oliva
Jobb védő:
José San Román
TKPJ:
Alejandro Gómez -
hamary #7560 Találtam egy fasza TKPJ jáétkost, s nem akar hozzám jönni a Spanyol 2-ből... :/ -
#7559 És megosztod velünk kedves becses nevüket?:) -
hamary #7558 Üdv. :) Töltöm a PSV-t. Találtam olyan játékosokat, hogy az hihetelten :D -
#7557 Ricardo lett a meccs embere -
#7556 Van mikor mondja a kommentátor h ' de a kapus elejti ' ...aztán vár 1 picit ' de aztán felszedi' gondolom ezt használta ki Darkon :D -
#7555 azt hogyarákba? :ASFDAFASADASFASF -
#7554 LOOL ezt a makot elso meccsen 1-0at jatszottam idegenben. Visszavago otthon 88.percbe berugnak egy golt, 1-2-re vezetnek majd felrobbanok, 3perc hosszabitas 93:14 :)))))
-
#7553 Grat mindenkinek :)
Kraawz kollégát pedig isten éltesse névnapja alkalmából :D:) -
#7552 A moral kijelzo csak fullscreen modba jon elo nem? -
#7551 -
#7550 mért bugos ?:O
azt használom,semmi baja.