Agatha Christie játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
NEm tudjátok honnan lehet leszedni a teljes játékot (mindegy melyik részt) ?
Elakadtam az elején ott, hogy valam madárlest vagy mit kéne építeni a kislánynak. Pár dolog már megvan hozzá, le is pakoltam a földre egymás mellé a cuccokat, de Hastings szerint kell még sátorcövek (?); azt honnan szerezzek? Szerintem már minden helyszínen jártam és mindent összeszedtem...
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Vélemény?
Amúgy belekukkantottam a Nyaraló gyilkosokba. Ugyanolyan, mint az eddigiek...azért legalább a felbontás állításáig eljuthatnának már...
PC GURUS infó a játékról: KATT IDE
Itt pedig az Agatha Christie játékok gyûjtõoldala: KATT
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Kitörölnétek?
"Everything that happens, happens for a reason"