Agatha Christie játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

majd pls ha be tudod akkor pötyögd má be ide a levél olasz szövegér<#worship>
grat a levél összerakására😄 .én má vagy háromnegyed napot szántam arra a levérre. amúgy a templom barlangjától megmérted már az utat?
katarina 60?
Sikerült össze rakni a levelet,de baromi sok idõm ment rá.<#taps>Most viszont megint megakadtam A barlangnál ahol már van 3 bejáratom vagy kijáratom mindegy.Valahol még stoppereznem kellene kétszer.De ahol mérni akarok mindig azt mondja felesleges,ahol meg már mértem mondja az idõt.
Így nem tudom honnan hová mérjek. <#help>
hellgatefan:Az Orient express magyarítása fent van a Magyarítás.hu oldalon onnan letöltheted,még a végigjátszása is fent van.<#wave>

valaki küldje már el a linket ahonan le tudom szedni a murder on the orient express-hez a magyarosítást
akkor pls küld el erre az email címre: [email protected]
elõre is köszi<#lookaround>
a rendõr írógépét próbáltad már? mert ha nem akkor az lesz az
sajnos nekem a képek közül csak úgy van meg hogy magyarul van írva
akinek megvan az olasz levél képe az please töltse már fel
El akadtam 4. fejezetben, hogy keressem meg az írógépet ami vel a fenyegetõ levelet írták, de sehol sem találom. Valaki segitsen.<#help><#help>Ha valaki elakadt az elõzõ fejezetekben annak segittek.
Hopsz ez valahová máshová ment!Megvallom nem tudom hogy tudok képet feltölteni.<#falbav>

Itt küldöm a képet

küld már el lécci az olasz képet
azt írja az ujj h beszéljek a rendõrfõnökel de nem tudok mert azt mondja h még nem kapott semmi infót a paliról.most mit csináljak?
<#confused><#confused>
azt mondja h még nem kapott semmi infót a paliról,amikor beszélni a karok a rendõrrel,ilyenkor mi van?<#confused><#help>
jah amm thx
most ott akadtam el hogy odaadtam north csávó képét a rendõrnek.aztán mit kell csinálni?[#confused
A nõ a szobájába van.Kopogj be hozzá,a neve Misis Gardener.<#lookaround>

Kösz szépen a PC Gurus tippet, nagyon jól jött a gém. Úgy is sokat hallottam már a Nyaraló gyilkosokról. Bár eddig csak egy órát játszottam vele, nekem valahogyan bonyolultabbnak tûnik a játékmenet az Orient Expresszhez képest.
Elsõ benyomásaim: Zavarónak találom az "ugrálást" Poirot és Hastings között, és az is zavar, hogy kóborolnom kell ahhol, hogy beszélgessek a szereplõkkel. Jópofa viszont a Gyanú ujja.
Bár lehet, hogy csak eltunyultam az Orient Expresszen... <#vigyor5><#hawaii>
Mayorpapa
köszi Dávid, nekem nagyon sokat segített a magyarítás, én ennek segítségével (no meg a film megnézésével) végig is vittem a játékot
ha valaki mégis elakadna ANGOL NYELVÛ VÉGIGJÁTSZÁS NYARALÓ GYILKOSOKHOZ használjatok hozzá webfordítót, sokat segít!!!!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

itt lesznek a magyar fájlok, ha kellene valakinek, a tárhelyrõl töröltem
jó visszaolvastam megvan😄 de azt a nõcit nem találom akinek oda kell adni a pénzérmét.õ hol van?
jah ez a nyaraló gyilkosokba van
én azt szeretném megkérdezni h hol találok vmit ,amivel befoghatom a madarat?
vysynek és a többieknek köszönöm a segítséget, de mire elolvastam tovább jutottam. A levélnek semmi haszna, még a gyilkosság után sem. Ha valakinek segíthetek egy kicsit eredeti játékom van. Ja és ha a könyvet elolvassátok sokat segít az is.
Mayorpapa
lehet, hogy úgy jártál mint én: azt hittem jól van, aztán kidrült, hogy mégsem...pl. a levélpapír alját és tetejét, ahol nincs írás, nagyon könnyû összekeverni. Azt javaslom próbálj ki minden variációt, mert nekem is csak sok kínszenvedés után sikerült, pont, amikor már feladtam volna...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Köszi a képet,de segíteni sajnos nem segített,mert a játékban nem angolul van a levél hanem olaszul és nem kézzel írott hanem gépelt.Egyébként van róla képem olaszul is, ezért tudom hogy jól van össze rakva.Csak az a kérdés miért nem fogadja el és engedne tovább.<#confused>

Mayorpapa

Elakadtam én is a játékban.Mégpedig ott mikor a Gardener házaspár szobáját kell átkutatni.Találok egy levelet a kukába összeraktam,szerintem jól, de még sem teszi be a dokumentumok közé.Tudja valaki miért nem ?A másik:Linda szobájába a doboz amin forgatnom kéne a gyûrûket.A sorrend meg volna, de nem forognak semerre.<#help>

A szemüveget a szakadéknál lévõ hosszú létránál bóklászó pasinál találod.Oda adja neked,de meg kell javítanod a levágott bõrönd szíjjal és rovátkákat vésni bele a jégszúróval.Ha kész indul is hogy kihozza a vízbõl a tört úszóövet.<#wave>

www.magyaritasok.hu
Sziasztok
Tudna valaki segíteni, hogy honnan tudon letölteni a magyarosítást ezekhez, mert már szinte mindenhol kerestem de nem találtam:
- Evil Under The Sun
- And Then There Were None
Köszi
Megvettem mindent de nem csinál semmit,szemüveget hol találom.
sikerült csak alapossabban kellett volna átolvasnom végigjáttszás nagyon köszönöm
ja bocs menj a száraz földre menj a mindeneshez és ott vegyél a nõnek könyvet ajándékként, egyépként aztis néztemmár de ezzel se juttottam sokkal töbre mint másik végigjáttszással az orient expresben
Mayorpapa
ezt a végigjátszást használod? mert nekem ezzel sikerült

Mayorpapa
ez oké, de ezzel a férfinak lett ajándék, most viszont a nõnek kell!

valaki megtudnámondani hogyan kell megjavítani a fûtéstaz orient expresben mert a végigjáttszás nemírta elõre is köszönöm.
Ha van ásód akkor menny a templomba és aannak a segítségével arréb tudod tolni azt a nagy kõtömböt és ott bent az alagútban találsz egy érmét aztán menj a nõ szobájába és odatudod adni neki az érmét a válaszom nembiztos hogy igaz mert már nem nagyon emlékszem
Mayorpapa
egy kis help kellene a nyaraló gyilkosokhoz: hogy kell ajándékot szerezni egy fickónak, hogy odaadhassa a feleségének egy évfordúló alkalmából? és hogy kell az olajos madarat megtisztítan? elõre is köszönöm!

A levelet meg az uszoszemüveget hol találom?
Mayorpapa
nekem is, de eddig még sehol nem találtam, hátha valaki mégis elkészítette! Várjuk!

Nyaraló gyilkosokhoz kéne végigjátszás,magyarul!
Mayorpapa
nagyon köszönöm Neked a segítséget, mostmár minden oké (legalábbis ameddig eljutottam benne, minden magyar volt, kivéve a menüt, de az nem zavar)

inventory
csak pár napig hagyom fent, utána ha kell még felrakom valami fájlfeltöltõ site-ra
Mayorpapa
köszi, haladunk, pár dolog már magyar lett (párbeszédek). Még az "Inventory" mappát tedd fel légyszíves (28 mega), abban vannak fontos levelek, iratok. Akkor talán már el merek indulni nyomozni <#vigyor3>

Mayorpapa
igen, amennyiben abban vannak a magyar nyelvi fájlok, de ezt sajna csak Te tudod megnézni. Sztem abban lesz az, próbáld meg valahova feltenni. Köszi elõre is!

a teljes text mappa kell?
Mayorpapa
sajnos még senki sem tette fel, ha Te megtennéd, sztem sokan hálásak lennének! köztük én is :-)

nincs fent neten? ha végeztem az orient expressel, az következik, szóval felrakhatom