Agatha Christie játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

snowkid16
A játék menüjében én is találtam hibát,(nem fõmenü), majd küldök képet, ha priviben adsz egy e-amil Poorky. Köszi!

Örülök neki, hogy haladtok a teszteléssel, annak meg különösképpen, hogy egyáltalán megosztottátok velem a véleményeteket. Köszönet mindenért!
Nos, Floricienta észrevételeire csak annyit tudok válaszolni, hogy
ad.1 A játék alapból nem kezeli az õ,û betûket. Ennek áthidalására több módszer is született. Most elméletileg már mennie kéne (én még nem néztem meg a magyarítást, mert jelenleg nincs nálam a gém.) ha mégsem megy, akkor valszeg az az én hibám, mert néhol nem cseréltem ki a megadott betûket a speciális karakterekre. Ha kész lesz a magyarítás, akkor kiadás elõtt még egyszer és nagyon tüzetesen átvizsgálok minden sort.
ad.2-3 Az angol mondatfoszlányok és a félregépelés valszeg annak tudható be, hogy marha gyorsan fordítottam a párbeszédes fájlokat, ráadásul szorongatott az Õskortörténeti ZH is, szóval a béta verzió kiadásának meggyorsításának érdekében inkább kihagytam a részletesebb átvilágítást.

Ha összeírtátok a hibalistákat, akkor még egyszer átnézem a fájlokat és csak úgy "eresztjük szabadon" a magyarítást!
További jó munkát!

U.I.: A lentebb leírt elakadásnak az lehet a megoldása, ha minden szereplõt tüzetesen kifaggatsz, kétszer-háromszor is visszatérsz hozzájuk. Ha jól emlékszem, Masterman, az inas titka az, hogy az apja volt a kerületi ügyész az Armstrong perben (bár lehet, hogy keverem a szereplõket).
Én is tesztelem a magyarítást. Már a vége felé járok. Találtam egy pár hibát. Pl:sok helyen nincs hosszú õ és û, egy-két mondatrész angol maradt, meg egy-két félregépelés, de amúgy nagyon jó.<#wink>
Csak sajnos elakadtam és nem tudok továbbjutni.<#sir>
nagykispeter
Én annyibõl tudok jelentekezni ,hogy a gépem elromlott és most lett kész.Ha nem lesz semmi gond akkor ma holnap újratelepítem és folytatom a tesztelést.
Ameddig eljutottam addig semmi hibát nem találtam.
A telepítõvel volt egy kis gond,ott felülírtam manuálisan a fájlokat mert nem volt hajlandó a telepítõ elvégezni.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Halihó Orient teszterek!

Ha jól tudom, már múlt pénteken el lett küldve a magyarosítás link mindegyikõtöknek. Most csak aziránt érdeklõdöm, hogy mi az elsõ véleményetek a magyarításról, mármint az összhatás tekintetében. Tudniilik, kissé türelmetlen vagyok ám kivárni a tesztelés végét!<#ravasz1>

Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem? Elakadtam a Gyilkosság az Orient Expresszen játékba.
Már a végénél tartok, és nem enged továbblépni. Azt írja a Challange pontban, hogy tudjak meg többet Mastermanról.
Már olvastam végigjátszásokat és valami nálam kimaradt. Amikor rádióztam, nekem nem volt olyan kérdés, ami Mastermannal kapcsolatos. De viszont amikor odamentem Mastermanhoz akkor beszélt az igazságról, de az egész párbeszéd érdekesen kezdõdött. Odamentem és kérdezte, hogy honnan tudom. Pedig nem is tudok semmit.. elvileg... Az egyik végigjátszós oldalon olvastam, hogy vizsgáljak meg minden tárgyat a készletemben, megforgatva õket, de így se jutottam tovább.
Ha valaki tudna segíteni, lekötelezne engem!
Elõre is köszi mindenkinek!
Szét lettek küldve a tesztpéldányok. 😄

https://www.adventuregames.hu

nagykispeter
Köszi szoktam nézegetni!

Láttam, hogy jelentkeztél; sõt az ottani topikot is te hoztad létre. 😊 Én átültettem a játék maradék szövegeit (tehát a felirat így 100%-on van), de más "földi hatalmasságok" még nem végeztek a grafika átültetésével (állítólag az kb. 90%-on van). Mint már mondtam, a projekt haladása mostantól nem tõlem függ (én már csak a majdani hibalista elemeit javítgatom ki - ha igaz). Hogy mikor küldik a szövegeket nektek, nem tudom, sztem hamarosan.
Ha naprakészebb infókat szeretnétek, javaslom nézegessétek hetente az AdventureGames fórumát. Mostantól már valszeg gyorsabb ütemben haladunk.
nagykispeter
Hát én annakidején jelentkeztem az AG fórumon,akkor ezekszerint várhatom?

Hailhó Orient fanok és teszterek!

Örömmel jelentem be, hogy elkészültem a játék teljes fordításával. Elmentek a nyelvi fájlok e-mailben a projektvezírnek, tehát a magyarítás további sorsa már nem rajtam múlik...
Sztem már hamarosan készülhetnek a teszterek...
Illetve én leszek el a javítgatással, ha küldik a hibalistát <#eplus2> <#circling>
Hali Orient fanok és teszterek!

Az utóbbi napokban rendesen nekiugrottam az Orient projekt még megmaradt fájljainak.
A legeslegeslegutolsó fájllal (kb ötszáz sor) küzdöttem ma, remélve hogy befejezem - de nem sikerült 😞. Tízórás maratoni fordítással átültettem közel 360 sort, de már mindenbõl hármat látok. Valószínûleg holnap még befejezem a maradék 130-at de már nyelvtani ellenõrzésre, nyelvi korrigálásra nem lesz idõm (magamat ismerve úgy is elhagytam még vagy 30 angol sort), mert tanulnom is kellene 2 ZH-ra.
Szal, sry tester guys, de egy darabig ellesztek a javítgatással!

Üdvözlet mindenkinek és igyatok sok sört!
snowkid16
Én vagyok az egyik boldog teszter <#vigyor3>

Mayorpapa
Valaki nem készített "véletlenül" egy végigjátszást a nyaraló gyilkosokhoz? Nagyon kéne :-)

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Mayorpapa
Tudjuk, hogy jó munkához idõ kell, ezért nem is bosszankodunk<#hehe>
Már nagyon várjuk! További kitartást (nekünk is), és jó munkát!

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

Sziasztok! A halál a Nílusonnal játszok, de az angol tudásom elég gyenge, és nem tudok rájönni, hogy a bonus pályán a kirakósdobozt milyen logika szerint kell kirakni. Az elején van egy darázs, egy csiga, egy, kutya és egy könyv. Elõre is köszi a segítséget.
Zsolti9014
Köszönjük a beszámolót, további jó munkát!

Hajrá Magyarország!

Halihó Orient fanok!
Én lennék a Murder On the Orient Express jelenlegi (és remélhetõleg utolsó) fordítója az Adventure Games csapatából.
Tudom, hogy sokan már unjátok a várakozást, tisztában vagyok vele, hogy már több, mint egy éve húzódik a fordítás, de már csak két fájl fordítása van hátra (kb. 700 sor), amire ráadásul idõm is lesz a szünetben.
Mivel senki sem ad tájékoztatást nektek, hogy miért tart eddig a dolog, én most megosztom veletek azt, amit tudok errõl.
Hogy ki kezdte és ki folytatta az Orient Expressz fordítást nem tudom és nem is érdekel, a lényeg, hogy hányaveti munkát végeztek - akiknek a kezén átment. Amikor én megkaptam a KCsT-féle fájlokat (2008. július vége) a kisebb fájloknak a 60%-a volt magyar, a három legnagyobbat pedig (hiába kezdték el fordítani) teljesen újra kellett fordítanom, mert elvesztek. Én is dühös voltam a "keresztbe dolgozás" miatt, de fordítottam, mindazállat 😊 .
Most végre úgy vagyok, hogy nyugodtan mondhatom, hogy a jövõ héten elkészülök a teljes fordítással, majd elküldöm Rowland mesternek (alias projektfelelõs), aki ha átnézte õket sztem másfél-két héten belül elküldi a tesztereknek azokat.
Szóval kitartás meg jó éppen-amit-csináltok!
gstyle
Hali!

Volna egy kis megakadás.
Kenneth Marshall szobájában az Act 5-nél nem tudok kimenni a szobából, a kis körben nem jelenik meg semmi, se láb, se ajtó. Beszéltem Marshallal, kiment az erkélyre, és ennyi.
Ezügyben érdeklõdnék, hogy mi a teendõ😊))

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

snowkid16
Nekem nem küldték el a tesztelésre való fájlt.

Mayorpapa
Nagyon ritkán születnek bejegyzések ebbe a topikba...
Mit gondoltok: születik valaha játék, amelyikben Miss Marple-lel nyomozhatunk?
És egy másik kérdés: az "And then there where none" -t senki nem próbálta meg lefordítani? Vagy talán nem lehet, bonyolult kitömöríteni a fájlokat?

snowkid16
Már nagyon várom, hogy teszteljem 😊<#vigyor2>.
Köszi 😉

Mayorpapa
Sirály! Sok sikert hozzá! <#taps>

snowkid16
Tesztelem!

Mayorpapa
ez nagyon jó hír, már nagyon várjuk a fordítást! (sajnos tesztelni nem tudom...)

Sziasztok!
Hamarosan befejezzük az Agatha Christie - Murder on the Orient Express magyarítását, és ezen okból kifolyólag tesztereket keresünk. Valaki(k) esetleg vállalkozna rá?
tomi.kalasz -kukac- gmail.com - ra várom az esetleges érdeklõdõket.

https://www.adventuregames.hu

nagykispeter
Hát azt sajnos nem,de valamit még biztos nem csináltál meg

Ott nem tudok venni sajnos...
Nem tusz véletlen egy magyar nyelvû végigjátszást??

nagykispeter
Már nem biztos hogy jól emlékszem,de azt hiszem a szigeten a patikába!

Légyszi segítsetek, a Nyaraló gyilkosokban akadtam el, mikor a madarat kell fürdetni a kádban.Megnéztem a könyvet, de nincs olajam, amit ír, hogy tegyek a kefére. Honnan lehet szerezni? Kösziiii!!!

Nemigaz,hát nincs itt senki aki tudná h mit kell csinálni?lééééci már
hello

megnéztem a végigjátszását (and then there were none-nak),a 2.fejezetnél járok.de nem tudom h h lehet kombinálni a dolgokat.mert az elemet már megszereztem a lámpához,csak nem tudom összerakni a kettõt.
lehet h csak én vok a hülye, de Lécci SEGÍTSETEK!

köszike
nagykispeter
nincs

Sziasztok !
Csak megkérdezném, hogy esetleg van-e már az Orient Express-hez magyarosítás?

Elõre is köszi !

Üdv
http://www.pclife.hu/vegigjatszasok/and_then_there_were_none ez tuti segíteni fog.Legalább is remélem 😊
En is pontosan ott tartok. Megneztem az onlineszotarban es a "crossbar" keresztrudat jelent. Tovabb viszont en sem jutottam. Ha valaki tudja, akkor mondja mar meg legyszi! koszi 😊
nagykispeter
Én végigvittem nagyon jó!Mindenkinek ajánlom!

Tudnátok légyszi segíteni?a "10 kicsi négeres" játékban hol lehet megtalálni az almaléhez szükséges propellert?Körbejártam mindent de sehol nem találom..:S elõre is köszi😊
Mayorpapa
EZ TÉNYLEG DURVA!!!! minden rajongó tudja, hogy kis szürke agysejtek! ezt hogy baltázhatták így el? aki fordította, életében nem látott Poirot filmet...No comment!

hykao
Megjelent itthon a "Nyaraló gyilkosok" (magyar felirattal) (bár a borító fordítás nem sok jót ígér: "kis szürke cellák" -> váááááá.... 😞
Hello!<#vigyor3> Meg tudna valaki adni a "Tiz kicsi neger..." vegigjatszasat?<#pardon1> Megakadtam a masodik resznel<#falbav>, amikor mindenki alszik es en botorkalok a sotet hazban. Nem enged fel az emeletre, mert tul sotet van. Milyen fenyforrast hasznaljak?<#kerdes><#fejvakaras><#confused> (Van egy elemlampam elem nelkul,<#crazya><#nyes> es egy villanykortem meg egy asztalilampam.<#nemtudom>) Elore is koszy
Agatha Christie - Murder on the Orient Express mit jelen az invitory és hol találom a vonaton
Sziasztok!!!

Szeretném ajánlani a honlapomat, ami Agatha Christievel foglalkozik!!!

Már régen nyitottam de mivel idõ hiányában voltam még mindíg nem érte el azt a formát és tartalakat amit szeretnék de sokszor fogom frissíteni!!!

Nézzetek be!!!

www.agathachristiefan.gportal.hu
cseszheted ****-ik segiteni bárki is ..........
Elakadtam. A csaposnak kell rum, hogy meg tudja csinálni a Planters Punch-ot. A végigjátszás azt írja, hogy menjeka Smuggler's Inn Pub-ba ahol a pincében feltöltöm az üres üveget amit az ebédlõbõl vettem el.Nekem az a bajom, hogy én még a játék eleje felé megcsináltam ezt, de azóta eltûnt a pohár rum az inventory-mból. Mit csináljak?

"Everything that happens, happens for a reason"

A bányába mit kell csinálni ?? Már fél napja ezen agyalok és nem jövök rá van egy raklap holmim voltam már minden helyen szobábam ,halgatosztam,beszélgettem de semmi ! A forgo ujnál is csak két név van (Linda, Will) és azokat is csak segitenem kell de aztsem tudom hogy holvannak !! Ne tudna valaki segiteni rajtam tudom mondtátok már hogy igy a kalandjátéknak nincs érteleme de mégis légyszi aki tud az segitsen vagy lagalább csak utaljon arra hogy mit is kellene csinálnom!! Elöreis köszönöm !!! üDv
Hol van a kötél a madárleshez?