389
  • Packolombo
    pedig jónak kell lenni
  • gstyle
    Köszi!
    De ha meg van akkor sem csinál semmit:((
  • Packolombo
    ja bocs,a nyaraló gyilkosokra gondoltam
  • snowkid16
    Melyik részből?
  • Packolombo
    valaki aki jobban tud nálam angolul nem fordítaná le a végigjátszást?
  • Packolombo
    elküldtem
  • gstyle
    Szia!

Engem érdekel!:))
    Nálunk asszonypajtim játszik vele, de meg van lőve a leveles résznél, végleg elakadt.
    És Köcce!:)))
  • Packolombo
    akit érdekel annak megmondom, a weboldalt ahova feltöltöttem és az utolsó lépést
  • Packolombo
    perfekt olasz bném segített
  • Packolombo
    ez a széttépett levelet olaszul kirakni, hát valami katasztrófa
  • Packolombo
    írtam
  • karulino
    Szia!Privi ment! Kérlek segíts! Köszi
  • Packolombo
    Tovább jutottál már? Mert azt már megcsináltam, és most úgy tűnik, hogy hiába van minden feladat kihúzva nem tudok semmit csinálni
  • Tomcom
    Szívesen mindekinek! :)
  • Packolombo
    nagyon szépen köszönöm a fordítást
  • Mayorpapa
    Köszi a fordítást MINDENKINEK!
  • snowkid16
    Bocs, benne vagyok megnéztem, király :) köszönöm a lehetőséget! Örültem, hogy találkoztam veletek (arra gondoltam hirtelen, hogy küldtetek valamilyen levelet, hogy írják meg a tesztelők a saját nevüket, és hogy nekem nem küldtetek) . Köszönöm szépen!
  • snowkid16
    Bazd. akkor én nem is leszek benne . Pedig már kész voltam vele. :(
  • Poorky
    Örömmel jelentjük be, hogy hivatalosan is elkészültünk az Orient Express magyarosításával!!!
    A magyarítás letölthető az AdventureGames Team (www.adventuregames.hu) honlapjáról!

Köszönjük Nektek a rengeteg biztatást és segítséget! Nélkületek nem ment volna!
  • Packolombo
    úgy néz ki inspirálóan hatott rám, hogy megkérdeztem mert rögtön rájöttem
  • Packolombo
    sziasztok

a nyaraló gyilkosokban meg van már a madárles, de most meg kellene fognom a madarat amihez, ha igaz háló kell, de sehol nem találom

másik téma, hogy repesve várom a Orient expressz fordítását
  • snowkid16
    PÜ ment :D
  • Poorky
    Ott 3 db angol mondatot találtam és fordítottam le a javítások során. Egyet rögtön az elején, és kettőt a közepe táján. Ha pontosítod, hogy melyik személynél tapasztaltad a hibát, akkor utánanézek.
    Egyébként a lektorált szövegekkel dolgozol, vagy a régebbi, béta verzióval? (Mert ha a régebbivel dolgozol, és az elküldött hibalistádon is rajta van az említett hiba, akkor tuti, hogy már ki van javítva.)
    Az érdekes hangzású mondatok maradnak sajna, mert nincs még egy hétvégém átírni az egészet full magyarosra.
  • snowkid16
    Oh semmi baj :D . Kihallgatások szövegét nézd meg, mert ott találtam fél angol szöveget!
  • Poorky
    No igen! Az a vicc, hogy ez a hiba a "lektorált" szövegben is benne maradt, mert ezt (a legnagyobb a fájlt) hagytam a legutoljára. Elfogyott már a kraft belőlem...
    Ezer bocsi, és remélem, hogy még ki tudjuk javítani kiadás előtt.
  • snowkid16
    Elírás: A hercegnő segítőjével beszélek, levettem az ujjlenyomatát, és... Casetti..Ez borzasztó!...Borzastó! nál van a hiba :D
  • karulino
    "Láttam már többen érdeklődtek a Nyaraló gyilkosokban feltűnő madárles építés iránt. Választ eddig csak egy utalást láttam, miszerint nehezéket kéne keresni és nem sátorcölöpöt. Magam is itt akadtam el, és hálás lennék, ha valaki megsúgná, hol is keressem. Már a páromat is "ráuszítottam" a játékra, de pont ezt az egy dolgot ő sem leli. Előre is köszi a segítséget."
  • Tomcom
    Azért kérdezem, hogy nem csak a PCGURU-s cd-ken szarakodik-e. De akkor nem. Viszont. Nekem megy, és ha jól vettem ki floricienta hozzászólásából: "sok helyen nincs hosszú ő és ű", akkor neki is megjeleníti az ő,ű betűt, csak azokon a helyeken nem, ahol nem voltak rendesen átírva. Ezeket már javítottam. Most már nekem mindenütt szépen megjelenik minden betű.
    Lassan azt kell hogy mondjam, a hiba az ön készülékében van. :))) Mert átellenőriztem, mindent átküldtem nektek, nem maradt ki semmilyen fájl. Nagykispeter régi gépén is helyesen működött, szóval nem beszélek hülyeségeket...

Nekem egyébként a menü is szépen megjelenik, szóval az is géptől függő hiba. Mondom, nekem minden simán működik.

Most már tudom, nem hiába figyelmeztettek rögtön az elején ezzel a magyarítással, hogy b..sz rá, fordíts mást, ezzel csak bajok vannak. Kár, hogy nem hallgattam rájuk... :)))
  • Poorky
    Egyébként nekem se történt semmi változás a fájl felülírásától...
  • Poorky
    Hm... én feltételezem, hogy...öhöm, nem mindenkinek gyárilag nyomott korongon van meg a gém.
    De a felvetésed jó, mert a Gurusok mindig beintegrálnak egy csomó okosságot a CD-s játékokba.
    Én azt mondom, hogy kár a gőzért és a még hátralevő, többórányi, befektetendő munkáért: cseréljük le a ű,ő betűket ü,ő betűkre és voila! Mehet is a kiadás. (Bár ebben nincs szavam, szóval ez csak egy javaslat volt)
  • Tomcom
    Egyébként itt mindenkinek a PC GURU-s eredeti verziója van a játékból?
  • nagykispeter
    Semmit nnem változtat!
  • snowkid16
    Tegnap raktam fel, amúy az a gond már mióta van xD
  • snowkid16
    Nem tudom, de r*hadt nVidia rossz drivert adott ki, és most csúnya, kusza a kép. Utálom őket :@
  • Tomcom
    Még egy dolog. Snowkid panaszkodott, hogy szétmegy a kép a menüben. Másnak is voltak gondjai a menüvel, vagy ez megint gép szerinti b...akodás? :)))
  • Tomcom
    Már a menüben jónak kellene lennie az ő betűknek, az opciókban.
  • Tomcom
    Nos, szóval, még egy próba.
    Akinek nem menne az ékezet, az másolja be ezt a fájlt:

http://rapidshare.com/files/161904829/CALIST.TTF.html

ide: játék könyvtára/Interface/Fonts/

• Tomcom
    A kiadás attól függ, mikorra oldódik meg az ékezet probléma... Remélem hamarosan.
  • Poorky
    Rowland projektvezír úr! :D Elmentek e-mailben a számomra végleges, lektorált szövegek! Az elgépelések, helyesírási hibák, fura mondatok, fordítói gebaszok, különféle kifejezésvariánsok többsége most már nagyjából ki van javítva!
    Részemről teljesen végeztem, Rád már csak az vár, hogy a teszterek hibáit kijavítsd!

Emberek! Úgy tűnik, hogy már csak hangyányira vagyunk a kiadástól! :D
  • snowkid16
    A végén járok a gamenek, majd küldöm a jelentést :D