Agatha Christie játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mikyl megtennéd hogy elküldöd nekem az indítófájlt e-mailben? nekem volt már mikor sikerült így megcsinálnom. [email protected] thx thx thx
A kapott Murder of orient express könyvtár elemeit cseréld le a meglevõkkel - így lett magyar
hiába rakom ki nem reagál rá
van valakinek esetleg ötlete mert már 3 hete ezen rágodom? 😊
légyszi segítsetek😊
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Ráadásul az orient expressz magyarítását sem tudom letölteni, mert az adventuregames.hu nem mûködik!
Help!!!!
A maradékból meg már minden variációt kiraktam, egy végigjátszásban kép is van róla, és úgy is kiraktam, mégsem enged tovább.
Megtenné valaki, hogy az összerakott olasz szöveget, vagy bármilyen segítséget leírna? Köszönöööööööööööm
Apu ökölbe szorított keze vagyok
Apu ökölbe szorított keze vagyok
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Errõl a gameról tud valaki valamit? Agatha Christie: Peril at End House
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
Addig viszont meló!😊))
Köszi a segítséget😊)
küldök egy másik verziót, az 5.sor 3-4 csere maradt <#smile>#smile>
Összeilleszti?
De lehet, hogy eddig is sokféleképpen próbáltuk, és így valami miatt nem akar jó lenni.
De ha meg van akkor sem csinál semmit😞(
Engem érdekel!😊)
Nálunk asszonypajtim játszik vele, de meg van lõve a leveles résznél, végleg elakadt.
És Köcce!😊))