Agatha Christie játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alagútba nem azzal a lapáttal tudsz bemenni, ami a monostornál van. Menj le a nagy strandra, ha minden igaz, most nincs ott senki. Nyisd ki azt a fészerszerûséget, amit eddig a strandos pasi nem engedett. Abban lesz egy másik lapát, azzal tudod az alagútat kinyitni.
A monostor romjánál vagyok teljesen megakadva -szerintem-: Nem tudom a lapátot elvenni és az alagútba lemenni.
A tisztítószerek megvannak, de a madár még nincs. A madárles is kész van.
A koktélhoz is összeszedtem mindent, de a pultost sem találom. Eltûnt mindenki, aki meg van az nem áll szóba velem.<#shakehead>#shakehead>
A koktélhoz is összeszedtem mindent, de a pultost sem találom. Eltûnt mindenki, aki meg van az nem áll szóba velem.<#shakehead>#shakehead>
A madár megtisztításához a cuccot a szálloda folyosóján levõ takarítószeres valamirõl tudod összeszedni. Ha jól emlékszem, ott van a súrolókefe és a tisztítószer is.
Kell hozzá olaj is, azt az hiszem, a boltban tudod összeszedni.
A madárlesed megvan már?
Kell hozzá olaj is, azt az hiszem, a boltban tudod összeszedni.
A madárlesed megvan már?
Bár, még madaram sincs...<#wow3>#wow3>, érmém sincs, ásóm meg fõleg. Valaki könyörüljön meg rajtam <#worship>#worship>
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni? Én még a Linda szobájába sem tudok bejutni, a madarat sem tudom, hogy tisztítsam meg. Járkálok mint a mérgezett egér és semmire sem jutok. Hiába... szõke nõ vagyok... <#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
Totál elakadtam (és kiakadtam). Help!!! Hol az iránytû?!?! Vagy valami más kell, hogy be tudjak menni? Minden feladatot megcsináltam, megtaláltam a nyilakat, kinyitottam a kocsmában az alagutat, de most hiába mászkálok körbe-körbe, sehol semmi nem történik. Poirot azt mondja, nézzek szét magam körül. Tudja valaki, mit jelent?
Sziasztok. Hol találom meg a rossz iránytût? Már a kocsmában is próbáltam bemenni az alagútba és a monostornál is, de nem enged.
Nagyon köszi a gyors válaszokat.Írja h vizsgáljam meg az összes mintát h van e köze a gyilkosságokhoz.Tudod, a postán-könyvtárban😊.Ott se néztem még meg mindent, nem tudom mi van még..volt sárdarab, kalapdísz, törött üveg.
Gratulálok !<#wow1>#wow1>
Ahhoz kell majd 4 lánynak a születési adata.Ezt az iratot majd a postás hölgytõl kapod meg.Külsõ kör nyilas;a következõ is nyilas;utána következõ bak;a legbelsõ maradjon úgy ahogy most van.😊
megoldottam (kijátszottam a játkot) a telefonba a legvégén ezt a kódot kell bepötyögni: 5-2-6-4-3-5-6-3-6-3-5 itt még beszéni fog de te már nem tudsz beleszólni a játék menetébe
már megvan
😄
nem tudom mért nem húzza ki neked nekem is annyi mérés van de engem átengedett. de sajna én is elakadtam emr nem tudom a kódot ami kell majd a varázsujjas utolsó résznél
😄
nem tudom mért nem húzza ki neked nekem is annyi mérés van de engem átengedett. de sajna én is elakadtam emr nem tudom a kódot ami kell majd a varázsujjas utolsó résznél
Köszi szépen, egyet kellett cserélnem😊Most hogyan tovább?Linda dobozán nem tudom forgatni a horoszkópokat:S
Pontosan hol jársz az ötödik résznél.Lerajzoltattad már Cristine Redfernnel azt a pasit aki a átkelõ szerkezet kikötõjébe távcsövezik.Ha kész a rajz vidd be a rendõrségre.Gyere vissza a szigetre indulj el a sziklás szírt felé,ekkor a szálloda felõl víz csobogást hallasz.Azt gondolod miért fürödhet valaki ilyen lehetetlen idõpontba,és ezzel vége az 5.-ik résznek.<#phone>#phone>
Lejjebb leírtam a levél szövegét és azt is hogy minden oldal közepén a legyezõt formáló minta legyen.Nem volt egyszerû az biztos,de addig kell rakosgatni míg magyar nem lesz a levél és beteszi a dokumentumok közé.😊
Most kezdõdnek a problémák mert én is elvagyok akadva.😊
A 6.-ik részt nem tudom befejezni.Nem tûnik el Pierot utasításai közül a
mérjem le pontosan az idõt.Lejjebb leírtam már mely méréseim vannak meg összesen nyolc.Esetleg ha tudja valaki mit kell még stopperolni írja már meg.😊A mágnes szilánkot a mûhelybõl elhozott csavarkulcsból tudod kiszedni az inventoryban.
A 6.-ik részt nem tudom befejezni.Nem tûnik el Pierot utasításai közül a
mérjem le pontosan az idõt.Lejjebb leírtam már mely méréseim vannak meg összesen nyolc.Esetleg ha tudja valaki mit kell még stopperolni írja már meg.😊A mágnes szilánkot a mûhelybõl elhozott csavarkulcsból tudod kiszedni az inventoryban.
Sziasztok!
Nyaraló gyilkosokban összeraktam rendesen a levelet, de nem történik semmi.Mit kell utána csinálni vele?A kukában marad ugyanúgy, pedig úgy raktam ki, ahogy meg van írva.A másik meg mikor meg kell vizsgálni dolgokat ott miket kell?Volt sárfolt, kávéfõzõ, kalapdísz.Nem tudom mi van még?<#help>#help>
Elõre is köszi!
Nyaraló gyilkosokban összeraktam rendesen a levelet, de nem történik semmi.Mit kell utána csinálni vele?A kukában marad ugyanúgy, pedig úgy raktam ki, ahogy meg van írva.A másik meg mikor meg kell vizsgálni dolgokat ott miket kell?Volt sárfolt, kávéfõzõ, kalapdísz.Nem tudom mi van még?<#help>#help>
Elõre is köszi!
akkor mit tegyek ha az az ujj nem mutat semmit meg nincs felírva semmi?zán az act 5-be vok(amibe ki kellett szedetni az üres üveget)
Na megint elakadtam...
Hogy kell megrongálni az iránytût?
Valami mágnesszilánkokat emleget a garázsban, de nem találom sehol...
Hogy kell megrongálni az iránytût?
Valami mágnesszilánkokat emleget a garázsban, de nem találom sehol...
Hálás köszönet, áldassék a neved és minden egyéb 😊
Igazad van,õ tényleg azért úszott a Patrick ment az övért. 😊
A templom romnál a boltív mellett, a vadszõlõvel befuttatott falon van egy ajtó azt nyitja.<#email>#email>
A templom romnál a boltív mellett, a vadszõlõvel befuttatott falon van egy ajtó azt nyitja.<#email>#email>
Egy üres üvegért fog beúszni 😊
Linda ládájából kivett kulcs mit nyit?
Linda ládájából kivett kulcs mit nyit?
Még semmit nem tudsz tenni mert nagyon az elején vagy a játéknak,majd késõbb enged nyerni mikor a mentõöv lesz a tét.A fekete rum meg az a piros lötty kell majd a hotel csaposának hogy puncsot csináljon a strandon dolgozó srácnak.Ugyan is õ fog beúszni a tengerbe a törött úszóövért és pia nélkül nem megy neki.<#vigyor5>#vigyor5>
Mit csináljak, hogy nyerjek a darts versenyen? Fekete rum, meg ez a piros lötty nem jó... -.-
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor4>#vigyor4>
OMG megvan.. :S
a boltba van csak ha bemész akkor ott lesz jobb oldalon
balra pedig a posta van
balra pedig a posta van
Vakuljak meg, ha látom... xD
ugyan ott van ahol a bolt
A boltban el kell kérni a polcról a piros üveget, és bele kell tenni az üres üvegbe. ( én most itt tartok... ) A könyvtár hol van?? 😞 A faluban van egy ház a szökõkútnál, de oda meg nem tok bemenni... az lenne az?
de a grenadit honnan tudom megszerezni mer nekem olyanom nincs
Már megvan, távíratban kaptam.
Hogyan tudok pénzt szerezni, amibõl könyvet vehetek a nõnek? Kerestem a bankot, de nem találtam. Help!
A nyaraló gyilkosok játékra gondoltam, sry azt nem írtam oda... ^^
Van már új iránytûd ? Ha nincs a vendéglõbe ad a hajós fickó,persze cserébe adnod kell egy mentõövet amit a darc játékon kell megnyerned.(Egyébként csak ezt az egy játékot engedi megnyerni.)Szóval iránytû nélkül nem megy a barlangba sehová.Igaz találsz egy selejtet de az nem mûködik.Hajrá !<#wave>#wave>
A belsõ fehér ajtóhoz mentél a folyosón ? Mert a veranda felõli ajtón nem mûködik.Menj egész közel, mint ha beakarnál menni,akkor vedd elõ a sztetoszkópot.Mûködnie kell !<#lookaround>#lookaround>
A barlangban vagyok azon a részen, ahol az érmét felvettem, és nem tudok onnan elmenni, ahonnan jöttem ott ugyanazt mondja, mint a másik kettõnél. Mit csináljak?
2. rész végén vagyok: Mindent megcsináltam a listáról, a gyanú úja azt mutatja, hogy hallgassam ki Marshallékat. Gondoltam, hogy a sztetoszkóppal lehet, de nem engedi. Kiválasztom és az ajtón nem jelenik meg az ikon...
A szellem kocsmába tudsz a hordóból fekete rumot szerezni.Persze csak akkor ha a szállodába felvettél egy üvegpoharat.A szobájukba vannak és a sztetoszkóppal kell kihallgatni õket az ajtón keresztül.<#lookaround>#lookaround>
A grenadint is add neki oda,meg a rumot is, így tudja megcsinálni a puncsot<#love12>#love12>
Elkezdtem játszani a Nyaraló gyilkosokkal.
Sajnos nem lesz most egy ideig tovább idõm
játszani a vizsgaidõszak miatt, de..
Jelenleg Augusztus 24. délutáni részen vagyok,
(2. rész végén). A Pierot-os listáról mindent megcsináltam és nem
enged tovább, mit kell csinálni?
Pár ötlet: a kocsmában a hordónál? Az ujj azt mondja hogy Marshall-ékat
kell kihallgatni, de õket nem találom...
Amúgy tudtátok, hogy ez a sziget a valóságban is létezik.
A Hotellel és a vízi traktorral vagy mivel együtt 😊.
Google eath-on keresettek rá a seadrift islandra és amit kiad, ott nézzétek meg a Burgh szigetet. Az az 😊.
L.
Sajnos nem lesz most egy ideig tovább idõm
játszani a vizsgaidõszak miatt, de..
Jelenleg Augusztus 24. délutáni részen vagyok,
(2. rész végén). A Pierot-os listáról mindent megcsináltam és nem
enged tovább, mit kell csinálni?
Pár ötlet: a kocsmában a hordónál? Az ujj azt mondja hogy Marshall-ékat
kell kihallgatni, de õket nem találom...
Amúgy tudtátok, hogy ez a sziget a valóságban is létezik.
A Hotellel és a vízi traktorral vagy mivel együtt 😊.
Google eath-on keresettek rá a seadrift islandra és amit kiad, ott nézzétek meg a Burgh szigetet. Az az 😊.
L.
odaadtam a fekete rumot de nem csinálja meg nekem az italt
jó megvan!! de most azt nem tudom hogy mért nem csinál nekem a pultos amit kell vinni georgenek,pedig má
mit kell csinálni h kinyissam a linda szobájába lévõ ládát?
nekem má nincs semmi idõmérésem azokon kívül amit leírtál
kösz isten vagy<#worship>#worship><#worship>#worship><#vigyor2>#vigyor2>
Stopper idõmérés:
Szírtek-Cutter öböl-6 perc
Strand-Cutter öböl-TBD
Hotel-Cutter öböl-25 perc
Teniszpálya-Cutter öböl-20 perc
Sanctary öböl-Cutter öböl-15 perc
monostor romjai-Cutter öböl-12 perc
monostor romjai-Cutter öböl alagúton keresztül-11 perc
Smuggler's End kocsma-Cutter öböl alagúton keresztül-28 perc
Ennyi mérésem van mi kell még ?<#conf>#conf>
Szírtek-Cutter öböl-6 perc
Strand-Cutter öböl-TBD
Hotel-Cutter öböl-25 perc
Teniszpálya-Cutter öböl-20 perc
Sanctary öböl-Cutter öböl-15 perc
monostor romjai-Cutter öböl-12 perc
monostor romjai-Cutter öböl alagúton keresztül-11 perc
Smuggler's End kocsma-Cutter öböl alagúton keresztül-28 perc
Ennyi mérésem van mi kell még ?<#conf>#conf>
Mister gardener.
Non saxxrei dirvi quanto desideravo impersonire Irina nella sua produzione.Tre Sorxlle di Anton Chekhov.Sono certa che l vostro piccolo texro avrebb messo in scena usa magnificarappre entazione al pari xella
scenegiatura mente si é verifisata.Sfortunatauna spiacevole empergenza
personne cne mi constring a partire immedia amente per gli Stax Oniti.
dove resteró sicuramente er tutti i mesi in cx dovevamo esserexn scena.
Egész sor kimarad mert olvashatatlan !!
costerrata nel dovervi delxdere,ma devo reamente occuparmi di questa
vicend personale.Sonoscura che comprenderete le mie ragion.Spero in
futuro di avere nuovamenie l'opportunitá di vorare con voi.
Devotamente.
Arlena Marshall.
Ez a levél.Mindig az a levél közepe ahol az a legyezõ minta van a szegélyén.Remélem segítettem ?
<#wave>#wave>
Non saxxrei dirvi quanto desideravo impersonire Irina nella sua produzione.Tre Sorxlle di Anton Chekhov.Sono certa che l vostro piccolo texro avrebb messo in scena usa magnificarappre entazione al pari xella
scenegiatura mente si é verifisata.Sfortunatauna spiacevole empergenza
personne cne mi constring a partire immedia amente per gli Stax Oniti.
dove resteró sicuramente er tutti i mesi in cx dovevamo esserexn scena.
Egész sor kimarad mert olvashatatlan !!
costerrata nel dovervi delxdere,ma devo reamente occuparmi di questa
vicend personale.Sonoscura che comprenderete le mie ragion.Spero in
futuro di avere nuovamenie l'opportunitá di vorare con voi.
Devotamente.
Arlena Marshall.
Ez a levél.Mindig az a levél közepe ahol az a legyezõ minta van a szegélyén.Remélem segítettem ?
<#wave>#wave>
Tudod írtam hogy felrakni sajnos nem tudom,ide leírni viszont letudom.Igaz lesznek benne betûk amit x-el helyettesítek mert a hajtogatás miatt betû hiányos.Akkor már a helyes sorrendbe írom.<#nezze>#nezze>