389
-
#69 Nekem nem küldték el a tesztelésre való fájlt. -
#68 Nagyon ritkán születnek bejegyzések ebbe a topikba...
Mit gondoltok: születik valaha játék, amelyikben Miss Marple-lel nyomozhatunk?
És egy másik kérdés: az "And then there where none" -t senki nem próbálta meg lefordítani? Vagy talán nem lehet, bonyolult kitömöríteni a fájlokat? -
#67 Már nagyon várom, hogy teszteljem :).
Köszi ;) -
#66 Sirály! Sok sikert hozzá! -
#65 Tesztelem! -
#64 ez nagyon jó hír, már nagyon várjuk a fordítást! (sajnos tesztelni nem tudom...) -
Tomcom #63 Sziasztok!
Hamarosan befejezzük az Agatha Christie - Murder on the Orient Express magyarítását, és ezen okból kifolyólag tesztereket keresünk. Valaki(k) esetleg vállalkozna rá?
tomi.kalasz -kukac- gmail.com - ra várom az esetleges érdeklődőket. -
#62 Hát azt sajnos nem,de valamit még biztos nem csináltál meg -
domiko #61 Ott nem tudok venni sajnos...
Nem tusz véletlen egy magyar nyelvű végigjátszást?? -
#60 Már nem biztos hogy jól emlékszem,de azt hiszem a szigeten a patikába! -
domiko #59 Légyszi segítsetek, a Nyaraló gyilkosokban akadtam el, mikor a madarat kell fürdetni a kádban.Megnéztem a könyvet, de nincs olajam, amit ír, hogy tegyek a kefére. Honnan lehet szerezni? Kösziiii!!! -
reka35353 #58 Nemigaz,hát nincs itt senki aki tudná h mit kell csinálni?lééééci már -
reka35353 #57 hello
megnéztem a végigjátszását (and then there were none-nak),a 2.fejezetnél járok.de nem tudom h h lehet kombinálni a dolgokat.mert az elemet már megszereztem a lámpához,csak nem tudom összerakni a kettőt.
lehet h csak én vok a hülye, de Lécci SEGÍTSETEK!
köszike
-
#56 nincs -
moki007 #55 Sziasztok !
Csak megkérdezném, hogy esetleg van-e már az Orient Express-hez magyarosítás?
Előre is köszi !
Üdv -
Barby18 #54 http://www.pclife.hu/vegigjatszasok/and_then_there_were_none ez tuti segíteni fog.Legalább is remélem :) -
EverybodyLies #53 En is pontosan ott tartok. Megneztem az onlineszotarban es a "crossbar" keresztrudat jelent. Tovabb viszont en sem jutottam. Ha valaki tudja, akkor mondja mar meg legyszi! koszi :) -
#52 Én végigvittem nagyon jó!Mindenkinek ajánlom! -
Barby18 #51 Tudnátok légyszi segíteni?a "10 kicsi négeres" játékban hol lehet megtalálni az almaléhez szükséges propellert?Körbejártam mindent de sehol nem találom..:S előre is köszi:) -
#50 EZ TÉNYLEG DURVA!!!! minden rajongó tudja, hogy kis szürke agysejtek! ezt hogy baltázhatták így el? aki fordította, életében nem látott Poirot filmet...No comment! -
#49 [URL=http://galaxisnet.hu/PC/14786/agatha-christie-nyaralo-gyilkosok.html]Megjelent itthon a "Nyaraló gyilkosok" (magyar felirattal)[/URL] (bár a borító fordítás nem sok jót ígér: "kis szürke cellák" -> váááááá.... :( -
EverybodyLies #48 Hello! Meg tudna valaki adni a "Tiz kicsi neger..." vegigjatszasat? Megakadtam a masodik resznel, amikor mindenki alszik es en botorkalok a sotet hazban. Nem enged fel az emeletre, mert tul sotet van. Milyen fenyforrast hasznaljak? (Van egy elemlampam elem nelkul, es egy villanykortem meg egy asztalilampam.) Elore is koszy -
krisz267 #47 Agatha Christie - Murder on the Orient Express mit jelen az invitory és hol találom a vonaton -
#46 Márciusban magyarul jön ki itthon a Nyaraló gyilkosok -
Lilly18 #45 Sziasztok!!!
Szeretném ajánlani a honlapomat, ami Agatha Christievel foglalkozik!!!
Már régen nyitottam de mivel idő hiányában voltam még mindíg nem érte el azt a formát és tartalakat amit szeretnék de sokszor fogom frissíteni!!!
Nézzetek be!!!
www.agathachristiefan.gportal.hu
-
jambi69 #44 cseszheted ****-ik segiteni bárki is .......... -
062020 #43 Elakadtam. A csaposnak kell rum, hogy meg tudja csinálni a Planters Punch-ot. A végigjátszás azt írja, hogy menjeka Smuggler's Inn Pub-ba ahol a pincében feltöltöm az üres üveget amit az ebédlőből vettem el.Nekem az a bajom, hogy én még a játék eleje felé megcsináltam ezt, de azóta eltűnt a pohár rum az inventory-mból. Mit csináljak? -
062020 #42 Végigjátszás angolul -
jambi69 #41 A bányába mit kell csinálni ?? Már fél napja ezen agyalok és nem jövök rá van egy raklap holmim voltam már minden helyen szobábam ,halgatosztam,beszélgettem de semmi ! A forgo ujnál is csak két név van (Linda, Will) és azokat is csak segitenem kell de aztsem tudom hogy holvannak !! Ne tudna valaki segiteni rajtam tudom mondtátok már hogy igy a kalandjátéknak nincs érteleme de mégis légyszi aki tud az segitsen vagy lagalább csak utaljon arra hogy mit is kellene csinálnom!! Elöreis köszönöm !!! üDv -
062020 #40 Hol van a kötél a madárleshez? -
jambi69 #39 Hello! Beszorultam a bányába akár meik írányba akarok menni mindig ugyan azt mondja!! Mit kell ott csinálni ?? lécci segicsetek !! elöreis köszönöm!! Üdv -
jambi69 #38 köszi igen rájöttem már azon már tulvagyok!! most ha jolsejtem valami hajót kéne épitenem csak a pohár borral meg a sok papirral nem tudom hogy mit kéne csinálni :S na mindegy majd csak lesz vele valami :Püdv -
Dexantreal #37 Flora2 látom sok játékot szeretsz. -
Flora2 #36 Szerintem a rózsaszín villogás csak azt jelenti, hogy azt a nevet még nem olvastad el, hogy milyen info van mögötte a noteszben. -
jambi69 #35 mindegy tovább jutotam! -
jambi69 #34 Jolvan .... csak nem vagyok jo angolos és elég sok szöveg van és ezért megy nehezen a játék de külömben a vizben észrevettem a két embet ! Csak legalább annyit segicsetek hogy a noteszbe a dokumentumoknál a neveknél az jó amikor rózsaszinnel villognak a nekek vagy ha egyre kevesebb név vilog két név nem villog esetleg azokkal lekkene még beszélnem ?? bocs hogy ien vagyok4! üdv -
Flora2 #33 Ne hagyd, hogy átállj külső irányításra, amikor mindig kívülről várod, hogy megmondják, mi a következő lépés - a kívülről irányítottság tönkreteszi a kalandjátékot. Ha magadtól rájöttél, mit kell konkrétan megoldani, és már mindent megpróbáltál, és mégse megy tovább, akkor jöhet a very konkrét kérdés. -
Dexantreal #32 használd az eszed -
jambi69 #31 hello mit kell csinálni ha kész a madárles ?? -
#30 Csak mert kettő is van...de ha nem tudod...