Agatha Christie játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajkefét nézted már? 😊
Sziasztok!
Nyaraló nyilkosokban hol találom a hajat. Egy megvan a kandallóban másikat hól találom?
Nyaraló nyilkosokban hol találom a hajat. Egy megvan a kandallóban másikat hól találom?
Agatha Christie And Then There Were None játékkal játszom, az 5. résznél tartok, voltam a titkos átjáróban, használtam a gumicsónakot.
Nem tudok a házból kimenni, és nincsenek meg dolgok, amit kombinálnom kéne a leírás szerint, a viharlámpát kombináltam a dohánnyal, de slag vagy nem tudom mi kéne hozzá ami nincs nekem, ahhoz ki kellene mennem újból.
Mit csináljak? Bejártam a házat, a dokival beszéltem, meg a földszinten is, de nem jutok sehova, mit tegyek?
Nem tudok a házból kimenni, és nincsenek meg dolgok, amit kombinálnom kéne a leírás szerint, a viharlámpát kombináltam a dohánnyal, de slag vagy nem tudom mi kéne hozzá ami nincs nekem, ahhoz ki kellene mennem újból.
Mit csináljak? Bejártam a házat, a dokival beszéltem, meg a földszinten is, de nem jutok sehova, mit tegyek?
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Megjelent a Halál a Níluson magyarul. Nem vette meg már esetleg valaki? Milyen a játék? Jobb lett mint az elõzõk?
Ja, most látom, hogy az elõttem szóló már errõl írt. Wildrecat: Neked megvan eredetiben? Nekem a képek alapján nem tûnik nagy játéknak...
Ja, most látom, hogy az elõttem szóló már errõl írt. Wildrecat: Neked megvan eredetiben? Nekem a képek alapján nem tûnik nagy játéknak...
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Sziasztok! A halál a Níluson "magyarosítása" kész röhej. Tele hibákkal. pld Diver mask (Búvár maszk) helyett autós maszk (Driver mask)....vagy 2 pepper ami a játékban 2 chili paprika ott 2 BORS van kiírva. stb. Így találd meg a tárgyakat.wildcat
Sziasztok! A Gyilkosság az Orient Expresszen címû játék német változatával kínlódok közel egy éve. Német tudásom gyenge ahhoz, hogy mindent szóról-szóra megértsek. A problémám a következõ: Újlenyomatok összeszedve, adó-vevõ elkészítve, széf kinyitva. A széfben lévõ papír a naplóban bár üres, gondolom ez gond. A rádiónál mindig kiad egy fogaskereket, valami ott még hiányzik. Hónapok óta nem tudok rájönni, hogy mi. Poirot mindig azt mondja, hogy gondolja át, foglalja össze az eddig megtudott adatokat. Kérlek benneteket, ha valaki tud segítsen. Többször újra elkezdtem, de már belém rögzõdött az eddigi útvonal és nem tudok új dolgokat felfedezni, nem tudom mit rontottam el, mi hiányzik. Azonkívül nagyon érdekelni a tíz kicsi néger, vagy indián címû játék is. Hol tudom megszerezni, mivel Németországban élek. Egyébként én megvásároltam a Halál a Níluson címû játékot, nekem nem jött be, ez hogy dolgokat keresgéljek különbözõ rumlis helységekben. A nyaraló gyilkosokat végigcsináltam, lenyûgözött. Az ilyen fajtákat kedvelem én igazából. Ha valaki tud kérem segítsen. Köszönettel: Dorkácska
szia honnan lehetne letölteni a Tiz kicsi négert?
Nincs magyarítása, és nem is lesz. 😊
Szevasztok!
Nem tudjátok, lesz valami a Tiz kicsi néger magyarositásából? Vagy van már valami?<#wilting>#wilting>
Nem tudjátok, lesz valami a Tiz kicsi néger magyarositásából? Vagy van már valami?<#wilting>#wilting>
Sziasztok!
Én most töltöttem le a játékot angolul. Leszedtem a magyarítást is, és a tallózás gombbal kiválasztottam az útvonalat is a telepítésnél, de mégis angol marad a játék, pedig kiírja h sikeresen telepítettem a magyarítást. Kérlek segítsetek! Nagyon szeretnék vele játszani!
Én most töltöttem le a játékot angolul. Leszedtem a magyarítást is, és a tallózás gombbal kiválasztottam az útvonalat is a telepítésnél, de mégis angol marad a játék, pedig kiírja h sikeresen telepítettem a magyarítást. Kérlek segítsetek! Nagyon szeretnék vele játszani!
sziasztok!
nekem az a problémám lenne hogy a 3.fejezet végénél,nem ugrik vissza a játék londonba.nem csinál semmit.pedig többször is végigjátszottam,hátha valamit nem ugy csináltam,de semmi nem történik.tud valaki segíteni,vagy valami támpontot adni hogy most mi tévõ legyek?
elõre is köszönöm.
nekem az a problémám lenne hogy a 3.fejezet végénél,nem ugrik vissza a játék londonba.nem csinál semmit.pedig többször is végigjátszottam,hátha valamit nem ugy csináltam,de semmi nem történik.tud valaki segíteni,vagy valami támpontot adni hogy most mi tévõ legyek?
elõre is köszönöm.
Sziasztok!
A Gyilkosság az Orient expressen játékidõben hosszabb vagy röviebb mint a Nyaraló gyilkosok?
És melyik játék nyújtott nagyobb élményt?
Én még csak a nyaraló gyilkosokkal játszottam.
A Gyilkosság az Orient expressen játékidõben hosszabb vagy röviebb mint a Nyaraló gyilkosok?
És melyik játék nyújtott nagyobb élményt?
Én még csak a nyaraló gyilkosokkal játszottam.
ok, majd küldök, csak most elszállt a gépem...
Szia!
Akkor biztos, hogy nem pont úgy csináltad, ahogy le van írva ott. 😊
Küldj egy mentést a [email protected], és megnézem. Én írtam a magyar végigjátsást 😊
Akkor biztos, hogy nem pont úgy csináltad, ahogy le van írva ott. 😊
Küldj egy mentést a [email protected], és megnézem. Én írtam a magyar végigjátsást 😊
Én szeretnék segítséget kérni, ugyanis nem valamiért nem kerül be az összetépett levél a dokumentumok közé. Mindent úgy csináltam,ahogy a végigjátszás leírja. Kösz a segítséget!
Hello!
Én már mindegyik Agatha játékot kiakasztottam!
Ha kell, tudok segiteni!
Én már mindegyik Agatha játékot kiakasztottam!
Ha kell, tudok segiteni!
Nem, azt nem lehet.
a Nyaraló gyilkosokban a betûk méretét lehet valahogy növelni? olyan apró hogy alig olvasható
Sziasztok!
Feltelepítettem az Orient expresszt a gépemre, sikerült a magyarítást is feltenni, mégsem tudok vele játszani. Ugyanis lefagy. Elindul a játék, mûködik a magyarítás, de 4-5 perc után lefagy. Tudna valaki választ adni, hogy mi lehet a hiba? Köszönöm.
Feltelepítettem az Orient expresszt a gépemre, sikerült a magyarítást is feltenni, mégsem tudok vele játszani. Ugyanis lefagy. Elindul a játék, mûködik a magyarítás, de 4-5 perc után lefagy. Tudna valaki választ adni, hogy mi lehet a hiba? Köszönöm.
Szia!
Nem, ahhoz sajnos nincs magyarítás, és nem is tudok róla, hogy valamikor is lesz. A Nyaraló gyilkosok volt az elsõ Christie-játék, ami gyárilag magyar felirattal jött ki.
Nem, ahhoz sajnos nincs magyarítás, és nem is tudok róla, hogy valamikor is lesz. A Nyaraló gyilkosok volt az elsõ Christie-játék, ami gyárilag magyar felirattal jött ki.
Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg, hogy a 10 kicsi néger alapján készült játékhoz van-e magyarítás? Nekem nem sikerült találnom. Illetve, ha megrendelem neten a játékot, alapból van-e hozzá magyar felirat, akárcsak a Nyaraló gyilkosoknál?
Üdv.
Nem tudjátok esetleg, hogy a 10 kicsi néger alapján készült játékhoz van-e magyarítás? Nekem nem sikerült találnom. Illetve, ha megrendelem neten a játékot, alapból van-e hozzá magyar felirat, akárcsak a Nyaraló gyilkosoknál?
Üdv.
A csapat nevében köszönöm az elismerést, örülök, hogy segíthettem, ugyanis túl sok melót feccöltünk az Orient magyarításba ahhoz, hogy ilyen csekélységek csak úgy visszarettentsék a játszani vágyókat, és különben is, ez egy király game. :-) Jó játékot kívánok a hosszú huzavona után!
Poorky! Hálám örökké üldözni fog. 😊
Kb. egy hete kínlódok vele, már a lomtárból hoztam vissza, amikor írtál, de SIKERÜLT!
Minden elismerésem a tietek és köszi a magyarítást.
Üdv.
Kb. egy hete kínlódok vele, már a lomtárból hoztam vissza, amikor írtál, de SIKERÜLT!
Minden elismerésem a tietek és köszi a magyarítást.
Üdv.
Szia Poorky. Köszi a válaszodat.
Az angol verziót valóban nem a Program Files-be telepítettem, van egy Games mappám, oda szoktam a játékokat rakni. Nem volt eddig gond, nem gondoltam, hogy ez számít. A magyarosítást is a games mappában lévõ játékhoz telepítettem tallózással, ahogy te is írtad. Meg is vannak ott a magyarosítás mappái, csak valahogy nem találnak egymásra az angol verzióval.
Többen mondták, hogy probléma szokott lenni a magyarosítás felrakásánál, hibát ír ki, de "újrá"-val meg lehet oldani és mûködik, nálam pont fordítva van. Nem ír ki hibát a magyarosítás telepítésénél, viszont nem mûködik.
Megpróbálom a Program Filesba rakni akkor, aztán majd meglátjuk, mi lesz.
Még egyszer köszi. Üdv.
Az angol verziót valóban nem a Program Files-be telepítettem, van egy Games mappám, oda szoktam a játékokat rakni. Nem volt eddig gond, nem gondoltam, hogy ez számít. A magyarosítást is a games mappában lévõ játékhoz telepítettem tallózással, ahogy te is írtad. Meg is vannak ott a magyarosítás mappái, csak valahogy nem találnak egymásra az angol verzióval.
Többen mondták, hogy probléma szokott lenni a magyarosítás felrakásánál, hibát ír ki, de "újrá"-val meg lehet oldani és mûködik, nálam pont fordítva van. Nem ír ki hibát a magyarosítás telepítésénél, viszont nem mûködik.
Megpróbálom a Program Filesba rakni akkor, aztán majd meglátjuk, mi lesz.
Még egyszer köszi. Üdv.
Hali!
Mi gyártottuk az Orient Expressz magyarítását, és se a tesztereknek se nekünk, a fordítóknak nem volt ilyen gondunk a magyarosítással. Legelsõ gondolatom, hogy nem abba a könyvtárba telepítetted fel elõzõleg a játékot, mint amit a magyarosítás telepítõprogramja felkínál (a játék alapból a C:\Program Files\The Adventure Company\Murder on the Orient Express mappába települne, így ez lett a mi telepítõnk alapútvonala is) Ha így van, akkor tök egyszerû a megoldás: keresd ki a valódi Murder on the Orient Express könyvtárat a tallózás gombbal és hadd szóljon!
A másik jellegzetes hiba lehet, ha a telepítõ a megfelelõ könyvtárba akar telepíteni, hogy sajnos az átírandó szövegeket a készítõk írásvédetté tették, így a magyarítás telepítésénél felbukkanó üzenetekre MINDIG "újrá"-t kell nyomni.
Remélem, hogy sikerült valami hasznosat mondanom, és bocs a kisregényért!
Sok sikert!
Mi gyártottuk az Orient Expressz magyarítását, és se a tesztereknek se nekünk, a fordítóknak nem volt ilyen gondunk a magyarosítással. Legelsõ gondolatom, hogy nem abba a könyvtárba telepítetted fel elõzõleg a játékot, mint amit a magyarosítás telepítõprogramja felkínál (a játék alapból a C:\Program Files\The Adventure Company\Murder on the Orient Express mappába települne, így ez lett a mi telepítõnk alapútvonala is) Ha így van, akkor tök egyszerû a megoldás: keresd ki a valódi Murder on the Orient Express könyvtárat a tallózás gombbal és hadd szóljon!
A másik jellegzetes hiba lehet, ha a telepítõ a megfelelõ könyvtárba akar telepíteni, hogy sajnos az átírandó szövegeket a készítõk írásvédetté tették, így a magyarítás telepítésénél felbukkanó üzenetekre MINDIG "újrá"-t kell nyomni.
Remélem, hogy sikerült valami hasznosat mondanom, és bocs a kisregényért!
Sok sikert!
A játékot angolul letöltöttem. A magyarosítást külön kellene letöltenem hozzá, és le is tölti a gép, de mégis angol marad a játék. Valami tipp?
Jambi69!
Még esetleg azt megpróbálhatod, hogy az eszköztárban duplán kattintasz a könyvre, akkor megjelenik nagyobb méretben, és akkor megjelenik egy nagyító ikonja is, katt rá.
Még esetleg azt megpróbálhatod, hogy az eszköztárban duplán kattintasz a könyvre, akkor megjelenik nagyobb méretben, és akkor megjelenik egy nagyító ikonja is, katt rá.
Szia!
Na most ezt nem igazán értem... le tudod tölteni, vagy nem? A beírásodból ez nem igazán derül ki...
Na most ezt nem igazán értem... le tudod tölteni, vagy nem? A beírásodból ez nem igazán derül ki...
Jambi69!
Küldj egy mentést nekem, megnézem!<#lookaround>#lookaround> [email protected] <--ez a címem
Küldj egy mentést nekem, megnézem!<#lookaround>#lookaround> [email protected] <--ez a címem
Köszi a választ volumax ,de az már meg volt ott van a cuccok között a könyv és ha bemegyek a fürdöbe a csajhoz nem csinál semmit :S
Segítséget kérek! Nem tudom letölteni a Murder On The Orient Express magyarosítását. A játék már angolul fenn van a gépemen, de hiába töltöm le a magyarosítást, mégis angol marad. Valaki, help!
SZia jambi69!
Át kell menni a kétéltûvel a szárazföldre, ott be a postamester nénihez. Jobbról kell odaállni a pulthoz. Pont oda, ahol visszaadtad neki Castle asszony könyvét. Szóval ott katt a nõre, és Poirot meg fogja kérdezni, hogy van-e madaras könyve. 😊
Át kell menni a kétéltûvel a szárazföldre, ott be a postamester nénihez. Jobbról kell odaállni a pulthoz. Pont oda, ahol visszaadtad neki Castle asszony könyvét. Szóval ott katt a nõre, és Poirot meg fogja kérdezni, hogy van-e madaras könyve. 😊
Hello! Az Agatha Christie: Nyaraló gyilkosok címü játékban a 2 fejezet végén a madaras könyvet hogyan lehet megvizsgálni/elolvasni hogy segiteni tudjak a csajnak? köszi a segitséget elöreis ha valaki segit! üdv
Hali!
Mint mindenki, én is elakadtam a Nyaraló Gyilkosokban.
Az 5. fejezet végén tartok, minden feladat kipipálva, mindent megcsináltam amit a végigjátszás ír, de mégsem enged tovább.
A gyanú ujja azt írja hogy beszélgessek a garázsos gyerekkel, de ha rákattintok csak azt kérdi hogy átvigyen-e a túlpartra :S
Mint mindenki, én is elakadtam a Nyaraló Gyilkosokban.
Az 5. fejezet végén tartok, minden feladat kipipálva, mindent megcsináltam amit a végigjátszás ír, de mégsem enged tovább.
A gyanú ujja azt írja hogy beszélgessek a garázsos gyerekkel, de ha rákattintok csak azt kérdi hogy átvigyen-e a túlpartra :S
Még annyit, hogy nem elég pusztán, ha a mentést külditek el, kell a hozzátartozó .bmp fájl is. A kép, amit akkor láttok, mikor betöltitek a játékállást.
Sziasztok!
Akik elakadtak, azok küldjenek egy mentést nekem, megnézem. Én írtam a magyar végigjátszást.
Cím: [email protected]
Ui.: Csak a magyar feliratos verzió mentéseivel tudok mit kezdeni, nekem nincs meg az angol.
Akik elakadtak, azok küldjenek egy mentést nekem, megnézem. Én írtam a magyar végigjátszást.
Cím: [email protected]
Ui.: Csak a magyar feliratos verzió mentéseivel tudok mit kezdeni, nekem nincs meg az angol.
SZIASZTOK.ELAKADTAM A 2. RÉSZNÉL,MINDENT MEGCSINÁLTAM.A VÉGIGJÁTSZÁST IS ELOLVASTAM ÉS MÉGSE TUDOK TOVÁBB MENNI A JÁTÉKBAN.KÖSZI.
Sziasztok!
Elakadtam a 2. rész végén, minden feladat meg van csinálva és nem enged tovább. A végigjátszás az írja, hogy beszéljek Lindaval és akkor automatikusan Poirot szobájába kerülök és kezdõdik a 3. fejezet, de nálam semmit nem csinál, már senki se áll szóba velem nem tudom mit csináljak.
Segítsetek!köszi
Elakadtam a 2. rész végén, minden feladat meg van csinálva és nem enged tovább. A végigjátszás az írja, hogy beszéljek Lindaval és akkor automatikusan Poirot szobájába kerülök és kezdõdik a 3. fejezet, de nálam semmit nem csinál, már senki se áll szóba velem nem tudom mit csináljak.
Segítsetek!köszi
Sziasztok!
Elakadtam az 5.rész végén, a szobalány valamiért nem áll velem szóba, és így nem tudok továbblépni. Pedig végigolvastam a magyar végigjátszást is, és nem hagytam ki semmit.Van valakinek ötlete?
Köszi.
Elakadtam az 5.rész végén, a szobalány valamiért nem áll velem szóba, és így nem tudok továbblépni. Pedig végigolvastam a magyar végigjátszást is, és nem hagytam ki semmit.Van valakinek ötlete?
Köszi.
Köszi, köszi, köszi, köszi!!!!
Így igaz tökéletes végigjátszás jelent meg az Adventuregames oldalon.
Köszönjük szépen Sonyx.<#nezze>#nezze>
Köszönjük szépen Sonyx.<#nezze>#nezze>
Nyaraló gyilkosok magyar végigjátszása, csak itt, csak most, csak nektek, Chuck Norristól és az AG-tól:
http://www.adventuregames.hu/cikkek/agatha_christie__evil_under_the_sun___nyaralo_gyilkosok_%5Bvegigjatszas%5D
http://www.adventuregames.hu/cikkek/agatha_christie__evil_under_the_sun___nyaralo_gyilkosok_%5Bvegigjatszas%5D
https://www.adventuregames.hu
Hogyan lehet megrendelni Will Jenks-tõl a csavarkulcsot, amivel kinyithatom a falon levõ zárat?Eléggé a végefelé járok már, összeraktam a levelet, megvizsgáltam a kávét, a mindent.Jenks mindig azt kérdezi, ha odamegyek hozzá, hogy vissza akarok-e menni a szigetre.Valamint nem találom a dokumentumot, amin a születési dátumok vannak Linda dobozának kinyitásához.<#help>#help><#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>
Pontosan nem tudom hol jársz ?A régi kocsmánál a szellemet követted,abba a házba ragadtál be ?😊
Végigvittem a játékot én is,a kódod tökéletes volt,köszi.A stopperezésemnél volt szerintem egy kis bug,de újra kattintgattam az összes helyszínt és a strandnál egyszer csak megjavult,így tovább engedett.Piszokul tetszett a befejezés.Mindenkinek ajánlom,megéri! <#taps>#taps>
A gyilkosság helyszínén felvetted a kávés termoszt,ollóval vágtál a halottnõ kalapja szalagjából,felvetted a törött pipát,észlelted a kifolyt kávé nyomát,a csavart megtaláltad.A csavar kinyitásához az autó szerelõ mûhelybe rendelhetsz kulcsot.A kévét viszont meg kell vizsgálni a labor készlettel,mert altató van benne.😊Írj ha nem boldogulsz !
Tudna valaki segíteni? A gyilkosság helyszínén vagyok, szerintem mindent megtaláltam, de mégsem enged tovább. Azzal a csavarral kell valamit csinálni a barlangban? Próbáltam az eszközeimet használni, de egyik sem volt jó. Help!
Köszönöm szépen, sikerült. Most már az éjszakai barangolással van gondom. Amikor el kell mennem a monostorba. Nem látok semmit olyan sötét van. Beragadtam a házba😊