1346
-
"PC-n meg ilyen NEM létezik...nincs optimalizálatlanság PC-n meg FPS drop"
-
Konzolokon ritka az fps esés..meg aztán kinek hol indul az fps esés? ha 30 fix van és 2-3 másodpercre lemegy 25-27-re az nem optimalizálatlanság.
Kb 4 címet tudnék mondani ahol ilyen előfordul számottevően.
PC-n meg ilyen NEM létezik...nincs optimalizálatlanság PC-n meg FPS drop, csak olyan fogalom van hogy gyenge a konfigod.
Demo nincs még.
Egy minijáték van mint kiderült, ez ami megvásárolható boltokban és később ennek az árát levásárolhatod a full játékhoz.
Rövid vélemény:
a minijáték egy hülyeség bőven kihagyható.
ha az eredeti játék grafikáját viseli, akkor annyit hogy erős közepes a szint mintsem kiemelkedő.
kezelhetőséget nem lehet megtudni mert nem is mozoghatsz benne...nehéz következtetni ebből a Sniper szarból a végső játék minőségére... -

-
Ha kiadnának egy demót a játékból kiderülne hogy mekkora hulladék az optimalizálás
PC-vel tudjuk mi az ábra nem kell ecsetelni. A konzolok sem kivételek, hány játéknál hallhattuk hogy fps drop van meg beakad stb. Manapság ezért nem adnak ki demot. Ha meg elterjed a hír hogy ilyen olyan a játék addigra a bevétel úgyis megvan. Khhmm, Mass Effect 3 khmmm. A nagy cirkusz ellenére (ugye estek is az eladások) jó bevételt hozott.
Persze nem akarom az ördögöt a falra kenni de hát manapság 10 játékból 9 optimalizálatlan. Főleg pc-n.
-
Na tessék. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de szerintem többre mennénk ha kiadnának mondjuk egy Mission 1 es demót, amin végigjátszhatjuk az első missziót, minthogy egy csomó videót meg képed kiadnak. Jó, persze, azért valamilyen szinten örülök annak is, hogy kiadnak videót, meg képet, meg van hír a játékról, mert nem lenne kötelességük ez sem. De annyira jó lenne már egy demó is... -
ICA file - The Saints -
Mire kiadják a játékot, már lesz videójuk az utolsó missziórol is... Tényleg lelövik a poénokat ezekkel... Legjobb lett volna ha nem is tudok róla, hogy kiadják a Hitman absolutiont, majd csak jó sokkal a kiadás után tudom meg valahogy. Legalább nem idegesítem magam ezzel, + addigra már a "kalózok" kiadják a játék letöltését lehetővé tevő fájlokat, és még pénzt se kell költeni rá... Ez jó lenne xD -
Sokan arra hivatkoznak hogy ezt a költséget és időt inkább a játékra fordítják.
Nem is lene gáz ha éppen meglátszana a játékokon a plusz ráfordított idő. -
De nem fognak a buzik...vagyis még eddig nem adtak ki, pedig konzolt is böngészem hátha csak konzolra adnak de semmi...grrr. -
amúgy nem vágom miért nem adnak ki demókat már lassan évek óta ilyen nagy címekhez. Beledöglenének, ha 1 pályát kiadnának? Sokkal nagyobb hype lenne 2 hónappal a teljes game előtt, mint még 10 kép meg 3 videó. Már meg se nézek 1 videót se egy ideje, mert csak lelövi a poénokat... -
Ebben egyet értek xD semmi értelme. Csak lődözöl a nagy semmibe xD
Kiadhatnának valami normális demót PC re, pl az első két misszióval... -
Amúgy a Hitma Sniper Challange egy fos. -
Látod én is elbasztam. :P
Rosszul írtam.
"Auto-Assist!!! -> Aim Assist!!!" -
Nem harapok semmiért, csak a buta idétlen kifejezéseket érdemes a helyén kezelni.
Hidd el nem . Az viszont igaz hogy a rinyát a pc-s tábor jobban tólja.
Zavar ez pl engem is, csak én nem nyáladzok minden ilyen "butításnál".
Ezek a "konzolos" meg "konzolos hülyegyerek szint" ezek csak annyit jelentenek, hogy ezt valahol hallota valaki és ezt nyomják, amúgy nem gondolkodva.
A másik baromság, már ne haragudj:
Van igen Auto-Assist!!! (felejtsétek már el hogy állandóan keveritek a 2 fogalmat), de az kikapcsolható.
az viszont a kontroller miatt van, az egy más dolog.
Auto Aim az a csalásokban van az egy teljessen más fogalom...nem ugyanaz.
Valamint grafikában igen eltér a PC-stől egy multi cím.
De pl story-ban illetve játékmechanikailag ugyanaz megoldható minden platformon!!! CSAK UGYE AKARNI KÉNE.
-
Sejtettem hogy te harapni fogsz érte. :D
Egyébként ha szavazást indítanánk róla, biztosra veszem hogy a pc-sek közül lennének többen akiket zavarna a dolog. Erről még annyit, hogy konzolon a GTAIV vagy RDR multiban is auto-aim-el játszanak a legtöbben, ez személyes tapasztalat. -
Pofon egyszerű.
Minden idő és az idő pénz.
Mivel nagy hasznot csak akkor látnak ha minnél kevesebb pénzből dobnak össze egy játékot, annál több a haszon, vagyis annál gyorsabban bejön a lóvé.
Csak csillivillizzen.
Ezért a butulás már elég rég óta jelen van, kb 5-6 éve.
Ez azért esik egybe a generációváltással, mert akkor fejlődtek a játékok akkora szintet hogy a fejlesztéési idő és költségeket csak így tudták megoldani egyszerűen.
Persze lehet jobb játékokat találni még mindig, minden platformon, amit nem 1-2 évig fejlesztenek, csak éppen kevés van.
De van konzolokon is ilyenekből, szóval ez is bizonyítja hogy nem a konzol mint gép a hülye meg buta meg nem a játékosok, hanem a fejlesztők, illetve az iparág.
És ez egyaránt mindenre igaz, ez a biznic, EZ MÁR KÖZEL SEM A JÁTÉKOSOKRÓL SZÓL.
ÉS A JÁTÉKOSOK IGÉNYÉRŐL.
TÖKMINDEGY KI MILYEN PLATFORMON MIT AKAR, EZT KAPJÁTOK/KAPJUK. ÉRDEMES BELETÖRŐDNI. Különben még hosszú mérgelődésnek néztek elébe. :) -
Sokak szerint "lebutítják" a játékokat, de azt is vegyétek észre, hogy ebben a játékban (akár mennyire is lebutítják) lehet választani. Nem kötelező használni ezeket a segítő dolgokat. Megoldhatod 100féleképp a küldetést, választhatod a legnehezebb féle megoldást is. Hiába egyszerűsítik le a játékot, Te "megnehezítheted" magadnak a küldiket. -
Egyetértek ebbe az egész lebutítós sztoriba, de ne idegeskedj ezek miatt, nem muszáj használni sem ezt a "mark and execute"-t, sem pedig ezt az "ösztön" dolgot. -
Miféle konzolos hülyegyerek szint? a konzol egy gép, a gép nem felelős a játékért.
Vagyis ha valami butítás van az minden platformra vonatkozik. VAGYIS: a butaság ha így hívjuk ezt a rendszert a mai fejlesztői hozzáállást tükrözi.
Szerinted aki konzolon játszik annak ez nem gond ugyanúgy mint neked pc-n? -
Szóval átvették az SC-ből ezt a csodálatos "mark and execute" rendszert, na ez most kicsit letörte a lelkesedésem a játék iránt...
Igaz hogy ezt a játékot nem lövöldözve kell játszani, na de miért kell lebutítani a konzolos hülyegyerekek szintjére (már elnézést a konzolosoktól).
-
Hamarabb 1000% hogy nem. -
Jó lenne, ha egy-két, esetleg három hónappal előbb adnák ki a játékot, de mint tudjuk ez lehetetlen. Szerintem valószínűbb, hogy késik, minthogy hamarabb adnák ki... -
Jónak tűnik xD -
-
Nem akartam nagyon offolni, de az ME sorozat nálam is a 3.résznél vérzett el. Egyrészt az általad említett okok miatt, másrészt meg az összecsapott befejezés, amit mostanra sikerült kicsit elviselhetőbbé tenniük az extended cut nevű dlc-vel. A SC sorozat meg a Conviction óta már nem az a játék amit megszerettünk.
Amúgy a Deus Ex-el kapcsolatban érdekes amit mondasz, mert én legnehezebb szinten végig lopakodva vittem végig a játékot, persze ez alól kivétel a boss fightok. Még achit is kaptam érte, hogy nem öltem meg senkit. :D -
Valahogy sose értettem azokat akik csak "leülnek játszani egy félórára" Az miért egy lopakodós játékot, stori központút vagy pl egy RPG-t választ?
Itt nem az idővel van a baj mert van olyan aki 2-3 naponta tud 1-2 órát játszani egy játékkal de azt becsületesen végigjátsza (akár ki is maxolja pl egy RPG-t)
A másik az mikor leül játszani, de k*rvára nem érdekli semmi csak az hogy lőhessen. Ez tipikusan az a réteg akinek csak akció kell semmi más. Azt sem tudja igazából hogy milyen játék elé ül le.
Megint csak a ME3-at tudom felhozni hisz eszméletlen nagy butítás ment végbe azon is. RPG játék olyan párbeszéd rendszerrel hogy kb 3 percenként választhatsz kettő lehetőség közül: jó vagy épp hogy jó. Semleges vagy negatív nincs is. LOL
A lopakodós játékok is már átmennek full darába. Pl Splinter Cell sorozat. Már úgy van megírva a script hogy bármit csinálhatsz az ellenfél úgy is észrevesz egy pontól és akkor kezdőthet a full dara.
Ezért is csalódtam a Deus Ex HR-ben. Lopakodok ahol tudok, hangtompítós fegyóval lelövöm az ellenfelet és kb 2-3 szobával arrébb meghallják. Mi a franc ez? -
Igen, az a baj hogy az alkalmi játékosok, akik csak max. 1-2 órát ülnek le játszani a konzoljuk elé, többségben vannak az igazi rajongókkal szemben és így muszáj az ő igényeiknek (is) megfelelni. Ennek a hatása már az Absolution-nél is megfigyelhető, lásd instinct... ( A konzolt csak azért hoztam fel, mert sajnos szinte minden játék ott termeli a legtöbb profitot. ) -
wednes #438 Fú ne is tudd, mennyi komment volt fórumokon, ami arról szólt, hogy jó kis játék az ME2, csak lehetne pörgősebb. Viszont a sok szövegelés nem kéne bele, unalmas, zavaró stb. Magyarán teljesen TPS hentelős játéknak kezelte a játékosok egy jó része.
Abban is igazad van, hogy a játékok egyszerűsítése és lerövidítése nem kizárólag kiadói döntés. A játékosok magatartását is figyelik (pl acsikon keresztül) és igazodnak ahhoz is. -
"A Hitman meg ugye lopakodós gém szóval az ilyen lődözős pistikék azonnal a sarokba vágják hogy ez gagyi."
Azoknak úgy kell! -
Elég szomorú de ez tényleg így van. Pl a Mass Effectről derült ki anno hogy a játékosok több mint fele átugorja a párbeszédeket még akkor is ha elsőre látja. (Aki nem tudná egy sztori központú akció RPG szóval van benne szöveg, párbeszéd rendesen)
Szóval a játékosok miatt is butulnak a játékok. Vajon miért lett jóval kevesebb választási lehetőség a párbeszédekben a Mass Effect 3-ban? Hát ezért mert a játékosok fele le sem sz*rja a történetet, ha megvan a napi lődözni való akkor már boldogok.
A Hitman meg ugye lopakodós gém szóval az ilyen lődözős pistikék azonnal a sarokba vágják hogy ez gagyi. -
Ja olvastam én is. -
mester1987 #434 Amúgy erre írtam:
„Sokkal több statisztikát használunk, mint régen, ami egyszerre jó és rossz is. Az átlagjátékos valószínűleg be sem fogja fejezni a játékot, ami nagyon szomorú. Az is lehet, hogy csak egyszer fogja végigjátszani, pedig a program azoknak szól, akik minden egyes pályát újra akarnak játszani, megszerezve mindent. A játék maradandónak készült, nem pedig egy egyszeri kalandnak.
Tudni azt, hogy csak a játékosok 20 százaléka fogja befejezni a programot, szörnyű, nagyon-nagyon szomorúvá teszi a fejlesztőket. Talán az embereknek nincs idejük belefektetni a befejezéshez szükséges órákat, vagy elvesztik az érdeklődésüket. Ez nem csak a Hitman: Absolutionre vonatkozik, hanem minden játékra.” -
mester1987 #433
-
Ja ebben van rózsaszín is. :) -
mester1987 #431 Sokszínűbb lesz, mint a Blood Money, előre érzem :D -
Nem feltétlen, hanem azt olvastam ki hogy kitartónak kell lenni, vagyis nem úgy mint grebber barátom hogy 2 óra alatt letólja (bocsika a megemlítésért. :D), hanem neki kell feküdni.
Értsd úgy mint a FF játékokat.
FF 10.
Igen végigtólhatod pikk-pakk, de az igazi utolsó jelenete, titos boss-ok, Dark Summonok-at (és az előtte-utána lévő jeleneteket) csak akkor látod ha nekifekszel....ezekből az emberekből is kb 15-20% lehet... -
Áh így már értem, tehát gondolkodni kell majd ezerrel :D -
mester1987 #428 Ejjha, elég szép lesz a játék. Közelít Max Payne 3-hez 

-
Látod gyorsan gépelve nem figyelek oda mindig. :)
Na megyek mert kő mennem kötözésre. -
gosumofo #426 felületesen