Hitman Absolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Én úgy tudom, hogy augusztus végén jelenik meg. bár lehet õszre csúszik ez is 😞

Prince23
A sötét részek nagyon hangulatosak, jól kidolgozták sztem 😊

DeerHunter01
jó lesz ez, bárcsak húznának egy olyat, hogy most májusban kiadják...de sajnos erre az esély minimális

\"Erről van szó!\"

az biztos h az eddigi legkomolyabb grafikával, talán az egyik legkülönlegesebb Hitman lesz, már várom😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Prince23
Új trailer

Vigyázat Spoiler!!!

de nézzétek meg, ne foglalkozzatok vele. Most már nagyon várom.

Ez pedig ilyen sajnos...
Büdös Bohóc
köszi a háttérinfót,errõl nem tudtam. Bár gyanús volt, hogy csak nem imádott IO Interactiveunk ennyire gyökér, mert csak jó játékot csináltak addig...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

[NST]Cifu
Én sem azt írtam, hogy bûn rossz volt, mert nekem is tetszett, de ez jött be eddig a legkevésbé, több újdonságot vártam, nem pedig egy újra-feldolgozást. Persze ennyi év távlatából már csak emlékek, benyomások maradtak meg, lehet, hogy ha most megint elkezdeném végigjátszani õket, más lenne a véleményem. Ám erre nem fog sor kerülni mostanság... 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

mascarun
Nekem egyébként ha vioces ha nem a Contracts tetszett a legjobban.
Jó hangulata volt hogy szinte minden pályán esett valami égi áldás.
Emlékszem a Magyarországon játszó pályán a szállodában még szellemmel is összefutottam. Nem kicsit lepõdtem meg. xD

Link

[NST]Cifu
A Contracts ugyebár egy szükség szülte project volt, ha jól rémlik valami hat hónapos fejlesztési idõvel, mert az Eidos kitalálta, hogy van egy üres rész az évben, amikor egyszerûen egyetlen nagyobb nevet sem tudnak a piacra dobni, ezért megbízták az Io-t, hogy márpedig hozzon össze egy következõ Hitman részt. Az Io kényszerûen elvállalta, de a szûk határidõ miatt eleve úgy indultak neki, hogy a meglévõ pályákat pofozták ki egy kicsit, pár dolgon csiszoltak, így sikerült határidõre el is készülni vele. Vitán felüli, hogy ez a leggyengébb rész effektíve, de egyben az a szép amúgy, hogy tényleg ennek volt a legjobb zenéje a sorozatban...

mascarun
Szinte gondoltam hogy ha sok új üzenet van akkor csak veszekedés mehetett. xD
Ez már hozzátartozik minden fórumhoz.

[NST]Cifu
Akkor mint modi szólok, hogy a "geci szar" miatt te kapsz egy warn, ok?

A kép kritizálása nem szabálysértõ, a személyeskedés igen.

A stílus, amit megengedsz magadnak, szabálysértõ.

Rajtad kívül mindenki normális hangnemben szólt a témához, a feszkót TE keltetted.

End of Line.

Büdös Bohóc
ja a Kuala Lumpuros(?) rész... 😄 fú a lobbyban párszor újratöltöttem a pályát és ticsung-ticsung kinyírtam az összes embert, szép volt látni, ahogy röpködnek XD

DarkSector
"de az is olyan volt tényleg, mint a rémálom, kicfsit megváltozott minden"

Silent Hitman? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Yap, nekem ott az egyik kedvenc volt mikor a dagadt maláj chips zabálót kellett megölni az alagsorban aztán rögtön jött 2 pályával arrébb a Jacuzzis küldetés nem voltak gyengék😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Büdös Bohóc
A Contracts tényleg az ismétlõdõ helyszínek miatt volt kicsit szar, de az is olyan volt tényleg, mint a rémálom, kicfsit megváltozott minden, mint a "valóságban" ugye 😊 Az elsõ részbõl nagyon sokat vettek át. A 2-ben tényleg voltak "kampányok", ami miatt nem mindig változott a terep, de nagggggyon sok pálya volt! A japán meg az abszolút kedvenc volt.

2. részben tömérdek pálya volt, volt, ami összefüggõ is. Kb 3x pörgettem ki, a Blood money látványosabb volt és a helyszínek is bejöttek egyedül az nem tetszett, hogy 12 pályával lezárták az egészet:S

Contracts is egyedi volt kár volt az ismétlõdõ helyszínekért, zenéje viszont etalon volt az elsõ résszel keveset toltam, de nem is tetszett, mert darabos volt és a tékép nagyon gagyi volt benne

DarkSector
Rád is vonatkozik, hogy okossan válaszolj, amíg megtisztellek hogy nem személyeskedek addig elvárom hogy se te sem a többiek se.
Köszönöm.
Nem izgat engem a screenshot topik, mert ez Hitman topik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Tuti mind volt ps2-õn? <#fejvakaras>
Akkor úgy mondom hogy a Blood Money nem. 😊

És szerinted mikor íródott az a szabály? Ennyi erõvel az egész screenshotos topikot is be lehetne zárni, mert hú de nagyon lelassítja a rendszert, nyílván azért létezik még mindig. Szánalmas vagy.

Büdös Bohóc
mondjuk már 1-2 hasonló topikba kérvényeztem a hg jogot, de ezt is elutasítják majd, mert alig van 200 hsz, stb stb... 😄 Inkább hagyom az egészet.

Büdös Bohóc
Összes volt ps2-n csak az elsõ nem 😊 És mindegyik volt PC-n. Nekem a 2. rész az all time favorite, de a 4. rész is nagyon kira lett

<#eljen> úgy legyen!

DarkSector
légy az.

Nekem csak a ps2-es részek jöttek be. 😊

Ha már szõrszálhasogatunk, akkor hadd szögezzem le, hogy nem a személyedet véleményeztem, hanem a viselkedésed. Arról viszont tehetsz, az nem egy adottság.

Büdös Bohóc
én szívesen lennék HG, az összes rész a szívem csücske volt :-)

DarkSector
Igen én a képeket kritizáltam, erre más orrát beleütve személyeskedett.

A kép kritizálása nem szabálysértõ, a személyeskedés igen.

Más egyébb? 😊

Büdös Bohóc
az elõzõ részek grafikáját és az ahhoz tartozó gépigényt nézve nem kell szerintem félni, szerintem 4-5 éves gépen is menni fog.

az a baj, hogy így kezdted az egészet:

"Mindenhová benyomod a 200 oldalas geci szar nagyfelbontású képeket?"

Szerintem ez volt a problémája Deerhunternek és Zeronak is elsõsorban

DarkSector
Nem rinya, csak nekem aki arcoskodik, annak sajnos nem szolhatok vissza, mert akkor én is lealacsonyodnék, ezért majd a modik rendberaknak, legközelebb majd meggondolod hogy hogy válaszolj, és mire. 😊

Ha nem kapsz warn-t nem gond, majd eldöntik a modik.

Én vagyok az az ember, aki adott neked egy baráti jótanácsot.

Látom, egybõl rohantál is anyu szoknyájához rinyálni, gratulálok.

DarkSector
Hát ilyen emberekkel ne foglalkozz, azt se tudja milyen netsebességek vannak mobileszközökre és egy ekkora kép mennyire belassítja, fõleg ha adatforgalmat fizet valaki, és azt írja hogy leszarja a többieket?
Én se azért írtam mert jófej emberkedni akarok, meg kiüntetést, hanem mert benne van a szabályzatban amit nem szoktak néhányan elolvasni:

"A szándékosan nagyméretû képek, szövegfájlok indokolatlan felmásolása ami a rendszer mûködését lényegesen lassítja."

Valamint nem arról van szó hogy ne tegye közzé, hanem ne kép beszúrással tegye hanem URL linkeléssel.
Csak túlteng az agresszió.

Topik színvonalával semmi baj, egy HG hiányzik hogy rendberakja.

szerettem a Hitman játékokat, de szerintem ide be se fogok írni, mert bármit írna az ember úgyis le lesz ugatva a topik színvonalát elnézve <#wow3><#wow3><#shakehead>

amúgy se hiszem h ez elfog futni a gépemen

DarkSector
Te ki vagy? Mert gondolom vágod kivel beszélj így.

Jaj, barátom, eltelt 10 év, amióta ez utoljára gondot okozhatott. Ma már igen kevés ember tolja betelefonálós nettel, 56kbit sebességgel, és õk le is vannak szarva.

Ne csináld itt ezt az álempatikus faszkodást, felesleges és kontraproduktív. Senki nem lesz, aki ettõl jobb arcnak fog tartani, viszont a felesleges szarrágás miatt seggfejnek annál több.

tutituti
kicsit extrábbra,sötétebbre számítottam.de úgyse a csomagolást nézegetem(steamen veszem meg)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Büdös Bohóc
ja csak láttam ide nem rakta be senki

Prince23
kb másfél hete már 😄

Büdös Bohóc
hivatalos facebook oldalon bemutatták a boxartot

joceruza
Ami a játékkal kapcsolatos az jöhet! (még ennél is lehetne több...)

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

tutituti
Mindig rakunk be scannelt újságból cikket.
Ebbõl is van infó.Ha ez nem jó neked, akkor bizony nagy bajok vannak!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

mascarun
Nekem jó így! Eddig csak neked nem tetszett.

DarkSector
Mert másoknak , fórumtársaknak nem mindegy! azért.
Tudom te leszarod, de én nem, nemgáz csak mondom hogy ahol én vagyok vagy lennék hg azonnal delete.

DeerHunter01
Akkor nem mindegy neked, hogy hogy van berakva a topikba?
Nem muszáj még csak ránézni sem.

\"Erről van szó!\"

DarkSector
Kirõl beszélsz?
Nekem asztali gépem van 15 megás nettel.

Aztán meg mit érdekelnek szerinted ezek a szarok? Ha akarnám leszedhetném az egész újságot 1 fél perc alatt.
Valamint berakhatná de link mögé kellene tenni ba+ nem direktbe.

DeerHunter01
Inkább örülnöd kéne, hogy valaki berakja ezeket a képeket, az meg, hogy SiemensA35-rõl nyomod mobilnettel a kutyát nem érdekli.

\"Erről van szó!\"

DarkSector
Mindenhová benyomod a 200 oldalas geci szar nagyfelbontású képeket?

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

ja, de az nagyon látványos volt😊

jól megcsinálták a Blood moneyt, vagy 5x kijátszottam várom az Absolutiont😊

Ryder62
Ez már nem újdonság. A Blood Moneyban is a karneválos pályán vagy több száz netán 1000 npc mozgolódott. Igaz low polyk voltak meg félig átlehetett menni rajtuk meg hasonlóságok szóval ott elég budget kategóriájúak voltak XD

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018