Hitman Absolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mascarun
oké, oké! De mi lett a régi szinkronhangokkal? Errõl írtak valahol valamit?

machinarium
a bérgyilok hangjára annyit reagáltak, hogy ne fossunk, a fejlesztõk mindent felkutattak egy megtévesztésig hasonló orgánum után, mint amivel David Bateson rendelkezik... na meg majd szoftveresen átalakítják, meg mittudom én milyen high-tech trükkökkel besegítenek az ügy érdekében.
Meg még új lehet az is, hogy az átvezetõknél az arc mimikájának fullos megjelentésére az Avatar-ban használt 3d-s technikát alkalmazzák majd.

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64

az igaz, hogy kurvajó volt eddig a zene, a blood money-ban majdnem mindet imádtam, de nem ismerem az újakat, lehet, õk is tudnak olyan jót.
Büdös Bohóc
uggggyan már, a legnagyobb hangulatot jesper kyd zenéi varázsolták a játékba... hitman 2 összes pályája kedvenc, az volt a legjobb zenék tekintetében, de az utolsó rész se kutya

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

ha bukás lesz, remélem csinálnak utána megint egy normálisat

egyébként szerintem a zene még a kisebbik gond (nagyon szar csak nem lesz), én inkább az új hangokra leszek kíváncsi
machinarium
Na ja. Hivatalos fórumon olvastam (és meg is erõsítették a fejlesztõk), hogy Diana + 47-es hangja is más lesz... na így kell elkezdeni lerombolni egy jó frencsájzt.

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64

Büdös Bohóc
na ezt meg fõleg nem is figyeltem. Bazz az összes részt õ komponálta. Komolyan fiúk lassan -fav a topik, ez egy óriási bukta lesz, ez már most el van könyvelve.

machinarium
Kicsit lelombozó, hogy nem Jesper Kyd komponálja a zenét...
Bár a trailer alatt is jó zene ment, de mégsem az az alapoktól Hitman hangulat jött le. Reménykedjünk a legjobbakban!

kirol
Durva! <#idiota>

csak egy meme, valaki kitalálta, aztán a fél világ rákattant 😊
(amúgy poptart van rajta)
kirol
Ez valami mesefigura amúgy?

DeerHunter01

\"Erről van szó!\"

kirol
Mi ez a szivárványt fosó, mosdószivacsba szorult macskaõrület? Nem vágom? Ez valami új divat?
Komolyan kérdezem, mert nem tudom. 😊

Büdös Bohóc
és miért is?

dysfunctional
Megkérdezhetem mennyi idõs vagy?

+1 :-)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

mascarun
Ja a "silverballer"-es kép jobb! xD

Büdös Bohóc
az szerintem nem beretta

és nullával ne ossz XD

dysfunctional
Nos, itt a javított kép a másodikról, mert az elõzõnél a lábánál besült a dolog, szóval akkor eddig 1/0 a Beretta javára.

Rage47
nincs hg
sztem a 2.
ronda 47 feje😄
dysfunctional
Egyébként ha a házigazda gondolja, van 2 bannerem, amit be lehetne tenni, persze ha tetszik. Ha túl nagyok, át lehet õket méretezni.

sherlock1
a többi kontinens találgatás, usa-ban lesz több városban, de eddig csak chicago a biztos.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

dysfunctional
Tetszik amiket írnak, de eddig nem úgy volt, hogy csak és kizárólag a júeszéjben játszódik a történet? Mert a magazin meg azt írja, hogy a fejlesztõk nem beszéltek errõl, de lehet hogy ismét több kontinensre is ellátogathatunk... mennyire lehet megbízni a PC guruban? <#pardon1>

Büdös Bohóc
na pont megelõztél

Büdös Bohóc
szerintem nem, de annyit hozzá, hogy az elsõ képen az arcvonások kicsit hasonlítanak a filmben õt megszemélyesítõ Timothy Olyphantra.

Rage47
hasonlít a filmre kicsit
mascarun
Sokat változott az arca, nem?

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

a kis területû pályák szerintem mindig jobbak, én rohadtul utáltam hosszú percekig mászkálni a korábbiakban - ezért is volt jó a Blood Money

#116 teljesen egyetértek
Büdös Bohóc
nekem megtette volna tökéletesen az elõzõ rész teljesen új és trükkös küldetésekkel meg pár extra mozdulattal és ennyi...

Prince23
- Az "Instinct Mode" az Arkham Asylum-ban megismert Detective Mode-hoz hasonlít majd, azaz a falon keresztül is láthatjuk majd az ellenfeleket. EZ MINEK BELE?

- Nem lesznek nagy térképek, mint az elõzõ részekben. MÁR KIDOBOM a TACCSOT, ez nem veszi be a gyomrom. Akkor milyen lesz az alapos MEGTERVEZÉS kis helyen?

- Új szinkronszínészek szólaltatják meg az ügynököt és Diana-t. Miért a régivel történt vmi?

- Lesz ökölharc. Mint a Mafia 2-ben? 😄

Büdös Bohóc
hát az mindennek a teteje, ha lecserélik 47 hangját... elbasszák ezt kurvára én érzem, az utolsó rész és a 2 isten volt, most ugye megint a páratlan számú rész jön, muszáj elbaszniuk :\

ja és überPFFF

- Új szinkronszínészek szólaltatják meg az ügynököt és Diana-t.

miaz hogy lecserélik a 47es hangját is???

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

- Az "Instinct Mode" az Arkham Asylum-ban megismert Detective Mode-hoz hasonlít majd, azaz a falon keresztül is láthatjuk majd az ellenfeleket.
- Nem lesznek nagy térképek, mint az elõzõ részekben.
- Elsõ alkalommal a pályák checkpoint-okra oszlanak.

pffff

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

mascarun
Faszásan hangzik!
Csak az új szinkronhangokat sérelmezem!

- A játék legnagyobb része Chicago-ban játszódik.
- A játék elején a 47-es ügynök a chicago-i rendõrök elõl menekül.
- Az IO Glacier 2 engine-je remek arcanimációt ígér.
- Fedezékrendszer.
- Nagyobb szerepe lesz a bujdosásnak, többet kell észrevétlenül maradnunk.
- Az "Instinct Mode" az Arkham Asylum-ban megismert Detective Mode-hoz hasonlít majd, azaz a falon keresztül is láthatjuk majd az ellenfeleket.
- Nem lesznek nagy térképek, mint az elõzõ részekben.
- A minitérképen továbbra is kiemelve látjuk a fontosabb dolgokat.
- Új fenyegetettség-mérõ, ami egy szürke kör lesz.
- Majdnem minden pályán lesz új, sajátos fegyver.
- Továbbra is élõ pajzsként használhatunk embereket.
- A túszszedésnél viszont realisztikusabban reagál majd az MI, és a zsaruk szétszóródnak, hátha más szögbõl eltalálhatnak minket.
- Elsõ alkalommal a pályák checkpoint-okra oszlanak.
- Attól, hogy elbújtunk, álruhát vettünk fel, még nem verhetünk át mindenkit...
- A sztori sokkal inkább szól a 47-esrõl, sõt, néhány áldozatát ismeri is majd.
- Új szinkronszínészek szólaltatják meg az ügynököt és Diana-t.
- Lesz ökölharc.
- Összetett elterelést is kivitelezhetünk: pl. 47-es rendõrnek öltözik, miközben õt keresik, majd a rendõrségi rádión hamis adatokat mond be.
- Az MI már csoportreakciókat is le tud modellezni, valamint minden cselekvésünkre dinamikusan reagál.
mascarun
Azt azért a mai játékoknál szem elõtt kell tartani hogy jóval többet mutatnak és ígérnek mint ami a végleges játékban ténylegesen szerepelni fog!

reménytelen
Nekem nagyon tetszik az eddigiek alapján... tudom, hogy elvileg egy ilyen játékban a grafika nem elsõdleges szempont, viszont ha megfelelõ, nagyon sokat tud dobni a hangulaton, és itt ezt érzem. Ezek a fény-árnyék játékok, a zseblámpás pásztázás, plusz az AI is jónak néz ki, ahogy keresnek, stb., szóval erõsen várós :-))
ez jó lesz várom már...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

dysfunctional

Büdös Bohóc
a végén a rendõr mozgása kurvajó, mármint ahogy a helyzetet kezeli meg amiket csinál, remélem nem scriptelt, mármint persze részleteiben az, csak hogy nem az egész így

Rage47
mascarun
Úgy nézem nem csak te keresed! Külföldi fórumokon is ezt kérdezgetik de választ még nem adtak!
Ha megmaradnak az elõzõ részek zeneszerzõjénél akkor az elõadó Jasper Kyd.
De ez most még csak találgatás! 😊

Különc
Nem tudja valaki véletlen melyik zene megy az E3-as trailer alatt?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

DeerHunter01
Félek hogy SC: Convictiont csinálnak belõle,remélem, hogy nem így lesz...fõleg ne legyen valami minden sarkon checkpointos szarság...

ték

\"Erről van szó!\"

Büdös Bohóc
ja tényleg Diana a neve. Már az felkúrt amúgy, hogy elvileg valami hollywoodi "szupersztárt" kértek fel Diana megtestesítésére. Az egy dolog, hogy a modell is az lesz, na de a hangja... Az elsõ rész óta ugyanaz a hangja 47-nek és Diananak is, legalább ezt hagyják már meg... 😞

mascarun
Hogy lenne már szerelmi történet?
Én biztos levernék egy valag biztosnsági embert hogy aztán bemásszak a nõ mellé a tusolóba hogy a hangtompítós pisztollyal kielégítsem ami valójában egy szexuális segédeszköz!

Figyeljünk már a részletekre!

az tuti Diana, mármint az új #81
Rage47
lehet a film inspirálta õket<#wilting>