Hitman Absolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Lesznek újfajta fegyverek, mint az RPG, vagy rakétavetõ
- Küldetéseink megint célpontok likvidálása lesz egy rivális ügynökségbõl, és néhol idõre kell cselekednünk, amíg a rendõrség vagy a rivális ügynökség felbukkan, hogy kinyírjon
- Lesznek olyan megoldások is, hogy ellophatunk egy kocsit (pl: egy limuzint) és odavezetünk a célpontunkhoz, mintha a sofõrje lennénk
- Több, mint 100 új ruhadarab lesz, amit álcaként felvehetünk
- A Hitman Blood Money-ban ismert fegyverek itt is meglsznek
- El tudjuk költeni a pénzt dolgokra, pl Fegyverekre, vagy házra, hogy elrejthessünk dolgokat benne
- Vehetünk ruhákat, aminek segítségével, bejuthatunk olyan helyekre is, amit Hitman öltönyben nem lehetne
- 47-es álcázhatja az arcát is, tudván, hogy a Blood Money óta üldözik õt (pl: orrát változtathatja)
Ezek NEM hivatalos infók, csak pletykák, én néhányat valószínûtlennek tartok.(RPG Hitman-be? ugyanmár) 😄
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
``Hitman 5 has been confirmed. its called hitman 5- assassins creed. its coming out for ps3. however this game takes place in a medival age, and agent 47 is dressed in a white cloak. HITMAN 5: ASSASSINS CREED looks much more different from the other games.``
NOS HOGY IDÉZZEK A SZÖVEGEDBÕL
Hitman 5 megerõsítve. Hitman 5 - Assassins Creed lessz a neve és ps 3 ra jön ki. Bár ez a játék a középkorban játszódik és a 47-es ügynök fehér köpenyeget visel**. HITMAN 5: ASSASSINS CREED teljesen más lessz mint az eddigi játékok...
nos ez a fordítása amit be linkeltél
1 et biztosra took hogy a kiadó biztos nem térne el a fekete öltöny kopasz vonalkódos fejû karakterrõl
** Az Assassin's Creed a középkori 3. keresztes hadjárat alatt történik fõhõsünk ALTAIR az assassinok bérgyilkos szövetségének tagja FEHÉR KÖPENYT VISEL stb stb...

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
2000: Codename 47
2002: Silent Assasin
2004: Contracts
2006: Blood Money
2008?: 5.rész
Csak valaki nagyon vicces volt azon a fórumon ahonnan idéztél, és gondolta jó poén hogy összemossa a 2 játékot 😛.
Teccik érteni ?<#email>#email>
Ha jol tudom a 2-nek az alcime Silent Assassin volt, tehat akar nyugodtan lehetne az 5 alcime Assassins Creed.
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
``Hitman 5 has been confirmed. its called hitman 5- assassins creed. its coming out for ps3. however this game takes place in a medival age, and agent 47 is dressed in a white cloak. HITMAN 5: ASSASSINS CREED looks much more different from the other games.``
Az nagyon nem lenne jo, ha csak PS3-ra jonne. Szerintem ez egy baromsag. Az osszes elozo resze PC-re jott, biztos, hogy nem fogjak ezt a jo sorozatot megszakitani.
Suzuki Swift GL 1.3
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Suzuki Swift GL 1.3
Várjuk-várjuk...
Next PC upgrade: 2022
Hitman meg már alapból csak jó lehet, szóval várom 😊
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Sziasztok!
Sok info meg nincs rola, de a lenyeg az, hogy keszul, es hogy lesz!
A GSO kozolt le egy cikket, mely szerint bejelentettek um. hivatalosan is a game folytatasat:
``...a sikeresen fáltámasztott Tomb Raider, s a hamarosan filmvásznon is debütáló Hitman franchise-okat folytatni fogják...``
Link: http://www.gamestar.hu/hitman-tomb-raider-es-mas-folytatasok.html
Forras: GS
En Hitman sorozat rajongo vagyok, tehat nagy szeretettel varom, a Hitman 4: Blood Money-t is imadtam.
Udv: Bepe
Suzuki Swift GL 1.3