1346
-
Fel sem ismertem 47-est
Azt hittem hogy valami vén fószer. Tényleg a lopakodás mestere
-
Hellsing47 #304 elég pofás, alig várom már -
Kötelező vétel lesz ez is :) -
"The truth is out there! And maybe this screenshot will reveal the shocking truth behind yesterday's headline. Yes, friends. Accidents are definitely bound to happen with 47 in town."
-
ldavid #301 valószínűleg nem rajta múlt -
Elment inkább a Darksiders 2-t komponálni :S -
Release date meg sehol -
Nem Jesper Kyd fogja adni, kb ez volt az első igazi hír a játékról -
mester1987 #297 Na ez kicsit ott van. Végre a megvalósítások, a grafika és a testreszabhatóság is javul a videót tekintve. A zenei aláfestés szerintem megint ott lesz ha Jesper Kyd adja. Bár nekem a film zenéje is nagyon bejött. -
Elég jó!
Hmmm... mondjuk én személy szerint ezt az ösztön módot nem fogom használni, de a többi újítás tetszetős + azt azért remélem, hogy 3-nál több pálya lesz benne. -
1-2 helyen mintha max payne 3-at látnám. -
Gameplay trailer -
ldavid #293 annál a háznál ez lehet hogy mindennapos -
IXEMGabeo #292 
-
Hol?
-
És persze senkinek nem tűnik fel egy fekete öltönyös kopasz fazon a párkányon :D -
Istenem, k*rva jó gém lesz ez és azzal hogy minden héten posztolnak egy ilyen képet még jobban várom.
-
HOPE News Times issue #2
-
-
Amit kfogásolsz, az a "realtime dynamic reflection shadows" game engine feature, ami a jelenlegi játékokat futtató összes játékmotor hiányosságát képezi... még a sokak által húde fotórealisztikus CryEngine 3 sem tudja ezt a renderelést valós időben.
Pl. Crysis 2 és Mafia 2
Egyedül az Unreal Engine 3 továbbcsiszolt változata próbál megoldást nyújtani erre az árnyék anomáliára, szóval lehet gagyinak nevezni a grafikát, de akkor minden játék grafikája gagyi. -
Most hogy van a szeménél az árnyék? Van rajta kalap vagy nincs? Alulról süt a nap vagy tükröt tartottak neki? Furcsán gagyi a grafika... -
Azt rebesgetik, idén decemberre jön. -
Hitmanus a falloutban?:D -
Van valami infó a megjelenési dátumról? -
Mától új seriff van a városban!
-
Én is. Így már nem is kell :D -
Azt hittem kapunk egy táska fegyvert is a játék mellé.
-
Ez biztos 60 eu lesz :S -
Hellsing47 #277 áráról tudni valamit? -
Professional Edition -
Professional Edition:
-
Megnéztem az első 17 percet bemutató videót, és olyan hangulatom lett tőle mint a Hitman első része előtt amikor a cd-t vittem haza épp. Az meg hogy vandálként is lehet benne menni, engem különösebben nem érdekel, csak legyen meg benne a régi részek elegáns gyilkolási módja is. -
Kár kihagyni. Ügyesen megvágott jelenetek,és jó kis zene hozzá. Jó kis adrenalin növelős xD. Persze ezután még nehezebb kivárni a megjelenést. -
Attól félt, hogy lelő valami történetbeli dolgot nagyon a videó. Végülis egy picit jah, de ez semmi -
mester1987 #271 Igen
@Rage47: Miért spoileres / miért kell annak lennie? -
gosumofo #270 a video alatti leírás az youtubeon, maga a video nem -
nagyon spoileres? -
#241 -
mester1987 #267 -
gosumofo #266