Hitman Absolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
1-2 helyen mintha max payne 3-at látnám.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
annál a háznál ez lehet hogy mindennapos
<#eljen><#taps>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Solid Snake
Hol? <#hehe>
Shep
És persze senkinek nem tûnik fel egy fekete öltönyös kopasz fazon a párkányon 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ryder62
Istenem, k*rva jó gém lesz ez és azzal hogy minden héten posztolnak egy ilyen képet még jobban várom. <#vigyor2>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

machinarium
HOPE News Times issue #2

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

machinarium
Amit kfogásolsz, az a "realtime dynamic reflection shadows" game engine feature, ami a jelenlegi játékokat futtató összes játékmotor hiányosságát képezi... még a sokak által húde fotórealisztikus CryEngine 3 sem tudja ezt a renderelést valós idõben.

Pl. Crysis 2 és Mafia 2

Egyedül az Unreal Engine 3 továbbcsiszolt változata próbál megoldást nyújtani erre az árnyék anomáliára, szóval lehet gagyinak nevezni a grafikát, de akkor minden játék grafikája gagyi.

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64

berczely
Most hogy van a szeménél az árnyék? Van rajta kalap vagy nincs? Alulról süt a nap vagy tükröt tartottak neki? Furcsán gagyi a grafika...

machinarium
Azt rebesgetik, idén decemberre jön.

tutituti
Hitmanus a falloutban?😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ryder62
Van valami infó a megjelenési dátumról?

machinarium
Mától új seriff van a városban!

Ryder62
Én is. Így már nem is kell 😄

berczely
Azt hittem kapunk egy táska fegyvert is a játék mellé. <#idiota>

Prince23
Ez biztos 60 eu lesz :S

áráról tudni valamit?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Prince23
Professional Edition

zzeN
Professional Edition:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

tobias88
Megnéztem az elsõ 17 percet bemutató videót, és olyan hangulatom lett tõle mint a Hitman elsõ része elõtt amikor a cd-t vittem haza épp. Az meg hogy vandálként is lehet benne menni, engem különösebben nem érdekel, csak legyen meg benne a régi részek elegáns gyilkolási módja is.
Solid Snake
Kár kihagyni. Ügyesen megvágott jelenetek,és jó kis zene hozzá. Jó kis adrenalin növelõs xD. Persze ezután még nehezebb kivárni a megjelenést.
Büdös Bohóc
Attól félt, hogy lelõ valami történetbeli dolgot nagyon a videó. Végülis egy picit jah, de ez semmi

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Igen

@Rage47: Miért spoileres / miért kell annak lennie?
a video alatti leírás az youtubeon, maga a video nem

Rage47
nagyon spoileres?
Büdös Bohóc

mascarun
Ha jól emlékszem akkor kicsit akció dúsabbra akarják csinálni a lopakodással szemben. Lehet emiatt választottak olyan zeneszerzõt aki pörgõsebb zenéket csinál. Bár ezzel valószínûleg Jesper is megbirkózott volna.

machinarium
Hát igen, a Glacier 2 motor most fog debütálni, nem tudhatjuk mennyire optimalizált, bár az eddigi részeket figyelembe véve - mivel egyik rész sem a gépigényérõl volt híres - ez sem lesz gépfaló.
A Játék zenéjére visszatérve... amikor megtudtam, hogy más írja majd, kicsit csalódott lettem, mert szeret(t)em Jesper stílusát, viszont pl. az eddig megjelent trailer-ek alatt elhangzó dallamok egyáltalán nem rosszak, sõt, kövezzetek meg, de kimondottan az a véleményem, hogy még jót is tesz a szériának ez a vérfrissítés. Meg szerintem az új zeneszerzõ kicsit hajaz is Jesper-re, vagy alapból õ is ilyen zenében utazik és a kiadó célzottan õt választotta ki, mint legtökéletesebb Jesper-utódot. Reméljük nyár végén befut!

Prince23

nem semmi

mascarun
Gondolom a gépigényt is utolsó hónapokban adják ki! Én csak amiatt aggódom.
Nem hiszem hogy lenne keret fejlesztésre.

Büdös Bohóc
most ez hogy jön ide? Menjetek át más topikba codról dumálni

Prince23
Hát jobb volt, mint az Mw 3-é 😊

nekem bejött a Vietnami háború és a Reznov féle képzelgés😊 jó kis hangulata volt csak rövid

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Mármint a CID2-jéel továbbra is. OFF
Fogadok ezzel a grafikai enginnel próbálkoznak majd...szánalom.
Prince23
Lesz bizony, november elsõ és második hete között jelenik meg kb
már egy teaser képet is ellõttek a BO-os facebook banda

Egyáltalán lesz Call of Duty? Kíváncsi leszek kit fog érdekelni a Black Ops 2. Az elsõ se volt egy nagy cucc, max a zombie mód, de az a WoW-ban is van 😊
DeerHunter01
Eladásokban. Gondolom az AC még népszerûbb lesz, fõleg Amcsiban a helyszínválasztás miatt. A COD meg hozza a szokásos eladását. Ezért gondolom, hogy nem fogják kidobni az õsz közepén a játékot ilyen nevek mellett, akármennyire is jó lesz, a pénz a lényeg nekik is.

\"Erről van szó!\"

milyen tekintetben? eladásokban?

Ez nem egy tucatjáték, mint pl a Cod, ami évek óta ugyanolyan sémára alapul, az Assasins Creedet, meg világ életembe leszartam, nem is értem annak, hogy lehetett nagyobb eladása, mint az ezelõtti Hitman sorozatoknak, amikre szinte apró panaszokat lehetett max hallani

DeerHunter01
szerintem vagy nyár vége vagy tél lesz belõle.
call of dutyval meg assassins creed-del úgy sem veszi fel a versenyt

\"Erről van szó!\"

Zsír.
és milyen jó lenne az eredeti hangokkal és Jespey Kyddel:S

Prince23
2012 decemberig biztosan megjelenik. ez már biztos. sõt, mi több...tény.

*Vagyis sehol nem láttam.
Sehol nincs még hír, hogy egyáltaán idén érkezne, csak azért kérdeztem.
Tudunk megjelenési dátumot vagy valami arra utalót? Akkor eddig augusztus, OK.