Hitman Absolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Pl. Crysis 2 és Mafia 2
Egyedül az Unreal Engine 3 továbbcsiszolt változata próbál megoldást nyújtani erre az árnyék anomáliára, szóval lehet gagyinak nevezni a grafikát, de akkor minden játék grafikája gagyi.
Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
@Rage47: Miért spoileres / miért kell annak lennie?

A Játék zenéjére visszatérve... amikor megtudtam, hogy más írja majd, kicsit csalódott lettem, mert szeret(t)em Jesper stílusát, viszont pl. az eddig megjelent trailer-ek alatt elhangzó dallamok egyáltalán nem rosszak, sõt, kövezzetek meg, de kimondottan az a véleményem, hogy még jót is tesz a szériának ez a vérfrissítés. Meg szerintem az új zeneszerzõ kicsit hajaz is Jesper-re, vagy alapból õ is ilyen zenében utazik és a kiadó célzottan õt választotta ki, mint legtökéletesebb Jesper-utódot. Reméljük nyár végén befut!
Nem hiszem hogy lenne keret fejlesztésre.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
már egy teaser képet is ellõttek a BO-os facebook banda
\"Erről van szó!\"
Ez nem egy tucatjáték, mint pl a Cod, ami évek óta ugyanolyan sémára alapul, az Assasins Creedet, meg világ életembe leszartam, nem is értem annak, hogy lehetett nagyobb eladása, mint az ezelõtti Hitman sorozatoknak, amikre szinte apró panaszokat lehetett max hallani
call of dutyval meg assassins creed-del úgy sem veszi fel a versenyt
\"Erről van szó!\"