1346
-
Undorító ez a figura. Ha egy normális 47-es lenne állítható karral, fegyverekkel (sniper, pisztoly stb) már megérné. Mekkora lenne kitenni az asztalra mondjuk mellkasa előtt keresztbe tett kézzel, egy-egy pisztollyal. -
A rendkívül limitált darabszámú Deluxe Professional Edition egy 25 cm-es 47-es Ügynök vinyl szobrot (ez kicsit olyan fura, nem?) és a játék Professional Edition változatát tartalmazza, melynek részei: keménykötésű Hitman: Absolution művészeti album, egy részletekbe menő “hogyan készült?” DVD és az Ügynökségi Fegyverek letölthető csomag (Agency Gun Pack DLC).
Az előrendelők ráadásul azonnal hozzáférhetnek a Sniper Challenge játékhoz is. Ez egy olyan, egyedi játékmenettel rendelkező élmény, melyet csak az előrendelők élvezhetnek. Ráadásul pedig a Sniper Challenge-ben megnyitott képességek és fegyverek megjelennek majd a Hitman: Absolution-ben.
ICA The Saints (Magyar szöveg)
-
Hidd el én is jobban örülnék, ha mondjuk a megjelenés előtt 1 évvel kiadnának egy "normális" (Nem olyan, mint a sniper challenge)demót minden platformra (egy időben az összesre), amiben az első missziót lehet végigjátszani mondjuk...
De valaki ezt már részletezte, hogy szerinte mért nem adnak ki.. -
Nincs, így is túl sokat adtak már ki szerintem róla. Személy szerint nem is szeretem ezeket a nagy hype-okat, hogy 1-2 évvel a megjelenés előtt már nyomják az infokat róla meg a trailereket/gameplayeket, az ember megunja mire kijön a játék. -
-
Nincs semmi hír absolutionról??? -
Akkor bocs.
Nem akartalak lehúzni. Csak azt hittem meg akartad viccelni. Elnézést akkor ha valóban leírtad már 1x... -
-
hm úgy emlékeztem tegnap már ideírtam az igazi megoldást, de ahogy nézem nincs itt :/ -
Csak poénkodik. :)
A főoldalon miután bejelentkeztél, balra fent van hogy beállítások.
Azon bellül van egy rész kb középen ott tudsz 125x20 illetve 150x25-ös logot vagyis kis csíkot feltölteni magadnak. -
Hogy tudok privát üzenetet küldeni a moderátornak? -
Köszi
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az nem nyivákolás. Ráadásul a moderátor topikhoz tartozott hiszen szabáylsártő dolog...
Ha lenne annyi értelem észrevetted volna hogy egy példa volt, arra hogy sokan kis egyszerű vitából mekkora nagy problémát tud keríteni, mikor más helyeken meg egy ember személyes dolgain viccelődnek és mutogatják.
Ennyi, a többi az elméd szüleménye max. Mert én aztán nem nyivákoltam sehol, nem is az volt a cél hogy történnyen ellene valami, csak egy példa hogy ne várjunk sokat amíg ilyeneket megengednek egy forumon.
Te most amúgy ugyanezt teszed amit nekem felróttál, vagyis tök értelmét veszti a hsz-od, ahogy ezelőtt is.
Szerintem ezt a témát hagyjuk. -
kint a chaten nézd meg ki van online a lista tetején, akinek kukac van a neve előtt. Azok a moderátorok. Namármost, kérj tőlük ötöt pm-ben és felrakják a logót. -
Ha már ennyire eltértünk a témától, akkor valaki kérem árulja el hogy tudok énis feltölteni ilyen képeket a nevem helyére??? xDDD -
nem kell feltétlenül tirexiről sem nyivákolni modtopikban egyébként, ha már a "nem kell" témánál tartunk -
kicsit Thief hangulatom lett ettől :D -
Engem nem zavar, de az nem vitatkozás volt. (legalábbis részemről)
Valamint nem gáz ez sem, de hogy kapcsolódik ez a Hitman-hez? mert az fps drop téma kapcsolódott. :D -
Inkább ez legyen, minthogy vitatkozz valakivel arról, hogy nincs optimalizálatlanság PC-n meg FPS drop.
-
Oks hogy csend van a Hitman-ről, de ez nem azt jelenti hogy akkor feltétlen kell valamit irni vagy linkelni. :) -
Part 2
-
Mivel már nem nagyon van itt hír a Hitman ról, gondoltam felrakok egy videót egy másik játékról, ami állítólag egy hónappal hamarabb jön ki a Hitman nál.
SPOILER
Nagyon királynak tűnik ez a game:) Legalábbis nekem tetszik:) -
Köszi Lunki és DarkSector -
Jont100 #482 Köszi! -
Rengeteg...
Például:
Portal 2.
The Ball.
C.U.B.E.
Ezek főként logikai játékok. -
Szerintem a Death to Spies is nagyon jó ebben a műfajban. II.vh-s lopakodós játék, fel tudod ölteni az ellenség uniformisát, meg behatolni ellenséges bázisokra, célszemélyt likvidálni stb. :)
-
Splinter Cell: Conviction on kívül -
*hoz
-
Nincs valami Hitman has hasonló játék, meg amiben sokat kell gondolkodni, nem csak lövöldözni??? -
Kamu cuccokat szedtél le...töröld le nyugodtan.
"Az egész tetejében a srácok azt is elárulták, hogy a játék maga világszerte november 20-án fog felkerülni a boltok polcaira PC, PS3 és Xbox 360 platformokon." -
Már hogy tudtad volna letölteni a játékot, mikor még ki se adták??? Szerintem egy vírust töltöttél le, vagy csak valami hülyeséget, amivel idegesítenek, h nem tudod a jelszót... A játékok letöltése csak az után lehetséges, miután kiadták a játékot, és egy "kalóz" letölthetővé teszi. Addig csak előrendelni tudod -
Jont100 #474 Sziasztok!
Bocs a zavarásért.
Sikerült letöltenem a játékot. (reloaded verzió)
Be volt tömörítva, az elsőt sikerült is kicsomagolni, de utána is egy tömörített fájl jön ki.
De azt már nem tudom kicsomagolni, mert jelszóval védett.
Próbálkoztam már több, külföldi oldalon leírt jelszóval, de eddig eredménytelenül.
Esetleg van valakinek tapasztalata ezzel, vagy tudja valaki a helyes jelszót, amivel kicsomagolhatom az ISO fájlt?
Köszönöm relőre is a választ! -
Akkor furi a dolog. -
Életemben nem modoltam a GTA 4-et. Még egy autót sem tettem bele soha. -
Nem kéne moddolgatni.
Más játékban nincs ekkora terület ilyen minőség mellett, de lehet neked is feltűnt közbe. :D -
Igen biztos én vagyok a béna mikor minden más játék maxon fut 60-al. Nem a játék sz@r áááh. Végülis nincs tele a net azzal hogy a GTA 4 mekkora hulladék. -
Az nagyonagy user error.
Ki hiszi el hogy ilyen gépen akad? max valamit rosszul csináltál, biztos moddoltad. Vagy hasonló. -
"PC-n meg ilyen NEM létezik...nincs optimalizálatlanság PC-n meg FPS drop, csak olyan fogalom van hogy gyenge a konfigod."
What?
Szóval ha a GTA 4 25-30 fpssel "szaladgál" az i5-s HD6850-es gépemen, akkor az teljesen helyén való? Értem :)
Értelem szerűen van optimalizálatlanság! Mikor szembe állítok két ugyan olyan játékot (GTA4 és Mafia 2) és az utóbbi kb 3X gyorsabb, és kb 2X szebb (mindkettő maxon és ugyan akkora felbontáson) akkor már érezhető a különbség. -
Tudom kicsit túlspiráztam, de most komolyan? Nincs igazam? viszonyítás kérdése....:D
Ha egy tag azt mondja med konfiggal hogy van fps drop pc-n xyz játéknál.
akkor van józsi akinek med + gépe van és megy minden fps drop nélkül.
és még nem is beszéltünk a felbontás állításról.
Van fps drop fullhd-ban?
tedd le kisebb felbontásra és nem lesz fps drop. :)
Furfangos magyarázattal szolgáltam még talán nagyban naivan is írtam le de őszintén szólva pc-n meg kell mondani hogy MIHEZ KÉPEST....:) -
Őszintén mondom, hogy ezekből én már nem sok dolgot értek:)