Hitman Absolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
mascarun
"47, this is Diana from agency" - áh, de kurvára fog híányozni a hangja...

ritka, mint a fehér holló ez is, de még jön 2 sniperes lopakodós idén, de 1 biztos
biztos ezúttal pénzt is akarnak keresni vele <#buck>
machinarium

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64

machinarium

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64

jó lesz ez a Chaos Theory beütés 😉
Prince23
machinarium

machinarium
Az Absolution még kész sincs, de már készül a next gen Hitman: Profession
Ez alatt állítólag már a belsõs Luminous Studio Engine fog futni és a kiadó szeretne a címbõl olyan játékot kreálni, ami pl. olyan rendszerességgel jelenik meg, mint az AC vagy (egy kis túlzással) a CoD.
Belehúztak, nem mondom...

broman191
2012 mint eddig is, azon belül majd kiderül.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Büdös Bohóc
megjelenési dátum egyébként most mi?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
hát ez geciawesome lett eddig

Büdös Bohóc
Kis gameplay videó itt

Büdös Bohóc
<#eljen> á remélem jó lesz!

<#eljen>

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Pretorian
Az AA-t az Eidos adta ki, de egy brit stúdió fejlesztette. Ezt meg egy dán stúdió fejleszti, ahogy az összes eddigi részt.
Azt meg én is remélem, hogy nem csinálnak kommon akciójátékot a sorozatból, mint legutóbb a Splinter Cellbõl. Nem rossz játék a Conviction, csak éppen nem Splinter Cell.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

ebben is átöltözött egyszer

amúgy gondolom itt sem lesz muszáj így játszani, és továbbra is lehet majd csendben intézni a dolgunkat
de ha nem, akkor megyek tünteni <#banplz>
Prince23
Átöltözködés remélem lesz benne. Ne csak lopakodni tudjunk már. csak lesznek alternatív lehetõségek is...

nem tudom valahogy a nézet nem jön be, ennek ellenére az AI mozgása nagyon élethû lett...abban is reménykedem, hogy sokkal több terünk lesz a mozgásra, mint mondjuk a Hitman 2-ben a Blood Moneyban is, remélem ez tényleg csak bemelegítés volt😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Lunki88
Számomra úgy tûnt a videóból hogy az egész játékmenet felgyorsult az elõzõ részekhez képest. 47-est bukfencezni látni meg valahogy furcsa volt így elsõre. :S Tényleg kezd hasonlítani a splinter cell-re.
Ryder62
A 3. a kedvencem. 😄

Youtube-n benne van kedvencekbe és mostanában ezt hallgattam. <#wink>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

tutituti
A holttestet egyszer megfogja(elsõ leütéskor) megfogja a kezét a tetemnek,majd elengedi utána.Kicsit mozdít is rajta!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti
Én azt mondtam,hogy max payne lenne ilyen inkább,de azért várom!nagyon!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

egyébként nekem olyan Batman Arkham asylum érzésem volt ennél a játéknál és rádöbbentem h azt a játékot és az Eidos csinálta és nagyon jó lett

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nyitásnak ez megteszi😊 qva jó game lesz, az AI intelligencia most lesz a legmagasabb, mondjuk én is remélem nem végig ilyen lopakodós cucc lesz, hanem több szabadterünk mondjuk, a video elején megijedtem, hogy nem lehet átöltözni, de szerencsére a helikopteres résznél már lehetett, a testet nem láttam h elhúzta volna. 47-es hangja nekem túl fiatalos már amennyit hallottam belõle. X-ray pedig nem rossz😊 más megoldás, mint a térkép, de lényegében ugyanaz😊

Remélem nem sok pályán lesz ilyesmi lopakodás, azért 47-es nem Sam Fisher,hogy a sötétben bujkáljon
Viszont én rosszabbra számítottam, az xrayt és 47-es új hangját(pfúúúj) leszámítva nem tûnik olyan vészesnek

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Run For Your Life Playthrough
Prince23
Prince23
grebber
mascarun
Szerintem tudjuk! 😞

nyeh😄

mindennapra linkelek egy-egy soundtrackot, hogy lássátok kit vesztett az Eidos😄

<#merges2><#gunyos1>

epic sound, ezért bûn, hogy nem Jesper Kyd-é lesz a zene

Fresh Duke
Remélem jó lesz a játék, de a hallottak alapján sok köze nem lesz a régi Hitmanekhez... :/

A heavy cost. I pay it gladly.

Büdös Bohóc
egyenlõre a sorozatgyilkos szokta darabolni az áldozatait

majd teljes képet úgyis a kiadáskor kapunk...

Szinkronhangok jó pár karakternél változni fognak...szal egyenlõre hangok és zenék terén a játék nem kezd fényesen.
és a szinkronhangok? tökre megszokta már az ember, hogy a 47-es és Diana hangja volt az igazi 4 részen keresztül, akkor az 5-re minek kellett változtatni a megszokott tendencián? csak nem ennek is marketing és pénzügyi okai vannak? szerintem ezzel is így sok rajongót vesztettek...film lehet nem kellett volna, de ezt még nem akarom elkiabálni

Nyaral.
Rage47
mit csinál?
Mert Jesper nem ér rá.'
szánalmas h nem Jesper Kydé lesz a zene...miért kellett ezt is megváltoztatni?

nem nagyon komálod ezeket a magazinokat, mi? 😄 thx amúgy

látom flatline megint a gs-nél van, érdekes
sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

machinarium
Nem tudok róla, hogy valamivel indokolták volna a cserét, de mivel szinte mindent lecseréltek a játékból, gondolom a szinkronok meg a zeneszerzõ sem önszántából hagyta ott a címet, ergo szépen kirúgták õket. De talán majd egyszer ezt is megválaszolják nekünk.