1346
Hitman Absolution
11391465571336929270.jpg\

OFF/WAREZ topik!

• DarkSector
    A szöveg szerint arra utalnak hogy nem NEHÉZSÉG lesz, hanem nem tudod pikk pakk lefutni a játékot, hanem ahogy értelmezni lehet valami olyan lesz hogy bonyolult dolgokat kell megcsinálni ahogy hogy elérd a végét, vagyis valami olyanra gondolnak hogy nem elég csak felületessen végigszaladni a játékon hanem sok dolgot ha kihagysz akkor nem éred el az ucsó részt, én valami ilyet értettem.
  • DarkSector
    Ami azt illeti jó kezdeményezés.

Többieknek ott a trainer....vagy savegame.
  • gosumofo
    egy átlagosan összetett játékot se játszanak végig sokan akik belekezdenek, pl hl2 epizódokra van konkrét statisztika a steam oldalán, hogy csak kb. 50% fejezte be. egy hitman azért jóval bonyolultabb és időigényesebb lehet, az ő felméréseikben 20% van
  • Prince23
    Nem arra értette, hogy a legnehezebb fokozaton kevesen fogják végigjátszani?

fasz se érti mit akarnak...
  • Lunki88
    Ebben nincs semmi örömteli. A felmérés szerint a vásárlóréteg 20%-a viszi végig a játékot, a többi csak a pénzt szórja...
  • grebber
    Nem nagyon értem mit is akar.
    Ha én elkezdek egy játékot akkor be is fejezem nem hagyom abba.
    Utóbbi években erre 1 kivétel volt az új Flatout mert kegyetlen rossz lett!
  • Büdös Bohóc
    ezt nem teljesen vágom
  • gosumofo
    a jÁtékosok 20%-a fogja csak az utolsó pályát látni
  • Krisztiam #417
    remélem a jó zenék megmaradnak benne :)
  • Krisztiam #416
    a Hitman Absolution már előjegyezhető:

Hitman Absolution
  • DarkSector
    Igen. Majd kiderül. :D
  • Seth
    Szerintem genetikailag kopasz :)
  • DeerHunter01
    vagy egyszerűen miért nem növeszt egy kis hajat? :D
  • Seth
    Tetkóeltűntetést végzett magán, házilag, macsétával... :D
    Gondolom már szabadulni akar ettől a bélyegtől. Az apácás trailerben be is van ragasztva neki, meg vérzik
  • Ryder62

Kisvárosi hangulat átjön így képek alapján.

Jól látom hogy 47-es már nincs vonalkódozva?
  • Hellsing47
    köze nem lesz hozzá
  • DarkSector
    Oan lesz mint a möxpén3.
  • machinarium
    Új képek:

• DeerHunter01
    dehogynem, gameplayt is mutattak
  • Krisztiam #406
    E3-on semmi info nem volt az absolution-ról??
  • akyyy
    xboxon már van
  • Hellsing47
    csak augusztus 1től lesz elérhető a sniper challenge steamen
    Én steamen láttam, hogy ha előrendeled, már most játszhatsz a sniper challenge-el, de normális demoról nincs tudomásom.
  • Blackfoot
    Hello nincs pc demo?????
  • Ryder62
    Ajtó nyitás tényleg komikus. Úgy tűnik még a legegyszerűbb faajtó is fotocellás.
  • Ragendom
    Mondjuk abban egyet értek, hogy a tömeg nem úgy reagál, mint az életben.
    Épp emiatt nekem túl könnyűnek tűnik a játék. :S
  • Ragendom
    Szerintem Te túl sokat akarsz... :D
    Nekem személy szerint ennyi is tökéletesen megfelel, nem zavarnak engem olyanok, amiket írtál.
  • IXEMGabeo

apácanénik akcióban
  • IXEMGabeo
    úú ez nagyon bejön. Tömegnek nagyon megvan a hangulata sokkal jobb lesz máris, mint a New Orleansi pálya
  • machinarium
    Tök jó, tetszenek a színek, meg a hangulat is zsír, de vannak benne elképesztő nyomiságok:
    Animáció ratyi (konkrétan a mozgások kidolgozatlanok), még mindig a kézbe teleportálódó eszközök, egy egyszerű ajtónyitási animációt sem tudtak összehozni 2012-re (ami talán szőrszálhasogatásnak tűnik, de azért ezeket a dolgokat más játékokban simán megoldják, meg azért csak az 5. Hitman-ről beszélünk), a tömeg túl robotikus... céltalan, üresfejű manipulált zombik benyomását keltik... meg amikor a "kingre" locsolás közben ráesik a sok cucc, a pár méterre arrébb punnyadó tömeg meg sem fordul, de az életben is az lenne a minimum, hogy ilyen esetben odagyűlnek az emberek, hogy mi a fene történhetett stb. (szóval nem valami élethű a tömeg reakciója, ahhoz képest, hogy mennyire agyondicsérik). Az aláfestőzene is béna, Yesper hiányozni fog...
    Mentségükre legyen a fejlesztőknek, hogy elvileg ez pre-beta gameplay, de remélem a véglegesben elhagyják ezt a b-kategóriás mellékízt és ezekre az apróságokra is figyelve minőségi játékot hoznak létre.
    Bocsi, ha túl kritikus vagyok, de 2012 van, a fejlesztőknek meg az a dolguk, hogy aprólékos, profi, minőségi munkát végezzenek.
  • Krisztiam #395
    nekem a blood money is tetszett, de ez..??
    nagyon várom és tuti megveszem..
  • Ryder62
  • Ragendom
    Egy kis ízelítő a legújabb Hitman játékmenetéből
  • machinarium
    "We've seen large crowds in games before - hell, even Xbox 360 launch game Kameo packed in the NPC's - but this is different. There are almost no repeating models, for one, and they've all got routines. Unlike in previous instalments they don't share a hive mind."

Úgy látszik próbálják eloszlatni a kételyeket, de már a címben is:
    "everything you love about Hitman is back."

Mondjuk én nem kételkedem, hogy mindez így lesz, de az utóbbi E3-as trailer youtube értékelései egészen megosztják a játékra várakozókat. Gondolom ezért született a cikk :)
  • machinarium
    Újabb INFOK

• DarkSector
    Dehogynem.
  • Ragendom
    A grafika jobb már nem is nagyon lehetne
  • Ragendom
    Nagyon jó
    Már rohadtul várom
  • machinarium
    Brutál jó a trailer!
  • tutituti