1346
-
A szöveg szerint arra utalnak hogy nem NEHÉZSÉG lesz, hanem nem tudod pikk pakk lefutni a játékot, hanem ahogy értelmezni lehet valami olyan lesz hogy bonyolult dolgokat kell megcsinálni ahogy hogy elérd a végét, vagyis valami olyanra gondolnak hogy nem elég csak felületessen végigszaladni a játékon hanem sok dolgot ha kihagysz akkor nem éred el az ucsó részt, én valami ilyet értettem. -
Ami azt illeti jó kezdeményezés.
Többieknek ott a trainer....vagy savegame. -
gosumofo #423 egy átlagosan összetett játékot se játszanak végig sokan akik belekezdenek, pl hl2 epizódokra van konkrét statisztika a steam oldalán, hogy csak kb. 50% fejezte be. egy hitman azért jóval bonyolultabb és időigényesebb lehet, az ő felméréseikben 20% van -
Nem arra értette, hogy a legnehezebb fokozaton kevesen fogják végigjátszani?
fasz se érti mit akarnak... -
Ebben nincs semmi örömteli. A felmérés szerint a vásárlóréteg 20%-a viszi végig a játékot, a többi csak a pénzt szórja... -
Nem nagyon értem mit is akar.
Ha én elkezdek egy játékot akkor be is fejezem nem hagyom abba.
Utóbbi években erre 1 kivétel volt az új Flatout mert kegyetlen rossz lett! -
ezt nem teljesen vágom -
gosumofo #418 a jÁtékosok 20%-a fogja csak az utolsó pályát látni 
-
remélem a jó zenék megmaradnak benne :) -
a Hitman Absolution már előjegyezhető:
Hitman Absolution -
Igen. Majd kiderül. :D -
Szerintem genetikailag kopasz :) -
vagy egyszerűen miért nem növeszt egy kis hajat? :D -
Tetkóeltűntetést végzett magán, házilag, macsétával... :D
Gondolom már szabadulni akar ettől a bélyegtől. Az apácás trailerben be is van ragasztva neki, meg vérzik -

Kisvárosi hangulat átjön így képek alapján.
Jól látom hogy 47-es már nincs vonalkódozva?
-
Hellsing47 #410 köze nem lesz hozzá -
Oan lesz mint a möxpén3. -
Új képek:
-
dehogynem, gameplayt is mutattak -
E3-on semmi info nem volt az absolution-ról??
-
xboxon már van -
Hellsing47 #404 csak augusztus 1től lesz elérhető a sniper challenge steamen -
#403 Én steamen láttam, hogy ha előrendeled, már most játszhatsz a sniper challenge-el, de normális demoról nincs tudomásom. -
Blackfoot #402 Hello nincs pc demo????? -
Ajtó nyitás tényleg komikus. Úgy tűnik még a legegyszerűbb faajtó is fotocellás. -
Mondjuk abban egyet értek, hogy a tömeg nem úgy reagál, mint az életben.
Épp emiatt nekem túl könnyűnek tűnik a játék. :S -
Szerintem Te túl sokat akarsz... :D
Nekem személy szerint ennyi is tökéletesen megfelel, nem zavarnak engem olyanok, amiket írtál. -
IXEMGabeo #398
apácanénik akcióban
-
IXEMGabeo #397 úú ez nagyon bejön. Tömegnek nagyon megvan a hangulata sokkal jobb lesz máris, mint a New Orleansi pálya -
Tök jó, tetszenek a színek, meg a hangulat is zsír, de vannak benne elképesztő nyomiságok:
Animáció ratyi (konkrétan a mozgások kidolgozatlanok), még mindig a kézbe teleportálódó eszközök, egy egyszerű ajtónyitási animációt sem tudtak összehozni 2012-re (ami talán szőrszálhasogatásnak tűnik, de azért ezeket a dolgokat más játékokban simán megoldják, meg azért csak az 5. Hitman-ről beszélünk), a tömeg túl robotikus... céltalan, üresfejű manipulált zombik benyomását keltik... meg amikor a "kingre" locsolás közben ráesik a sok cucc, a pár méterre arrébb punnyadó tömeg meg sem fordul, de az életben is az lenne a minimum, hogy ilyen esetben odagyűlnek az emberek, hogy mi a fene történhetett stb. (szóval nem valami élethű a tömeg reakciója, ahhoz képest, hogy mennyire agyondicsérik). Az aláfestőzene is béna, Yesper hiányozni fog...
Mentségükre legyen a fejlesztőknek, hogy elvileg ez pre-beta gameplay, de remélem a véglegesben elhagyják ezt a b-kategóriás mellékízt és ezekre az apróságokra is figyelve minőségi játékot hoznak létre.
Bocsi, ha túl kritikus vagyok, de 2012 van, a fejlesztőknek meg az a dolguk, hogy aprólékos, profi, minőségi munkát végezzenek. -
nekem a blood money is tetszett, de ez..??
nagyon várom és tuti megveszem.. -
-
Egy kis ízelítő a legújabb Hitman játékmenetéből
-
"We've seen large crowds in games before - hell, even Xbox 360 launch game Kameo packed in the NPC's - but this is different. There are almost no repeating models, for one, and they've all got routines. Unlike in previous instalments they don't share a hive mind."
Úgy látszik próbálják eloszlatni a kételyeket, de már a címben is:
"everything you love about Hitman is back."
Mondjuk én nem kételkedem, hogy mindez így lesz, de az utóbbi E3-as trailer youtube értékelései egészen megosztják a játékra várakozókat. Gondolom ezért született a cikk :) -
Újabb INFOK
-
Dehogynem. -
A grafika jobb már nem is nagyon lehetne -
Nagyon jó
Már rohadtul várom
-
Brutál jó a trailer! -
kurva jó lett!