Hitman Absolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ragendom
Hogy tudok privát üzenetet küldeni a moderátornak?

Ragendom
Köszi

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az nem nyivákolás. Ráadásul a moderátor topikhoz tartozott hiszen szabáylsártõ dolog...
Ha lenne annyi értelem észrevetted volna hogy egy példa volt, arra hogy sokan kis egyszerû vitából mekkora nagy problémát tud keríteni, mikor más helyeken meg egy ember személyes dolgain viccelõdnek és mutogatják.

Ennyi, a többi az elméd szüleménye max. Mert én aztán nem nyivákoltam sehol, nem is az volt a cél hogy történnyen ellene valami, csak egy példa hogy ne várjunk sokat amíg ilyeneket megengednek egy forumon.
Te most amúgy ugyanezt teszed amit nekem felróttál, vagyis tök értelmét veszti a hsz-od, ahogy ezelõtt is.

Szerintem ezt a témát hagyjuk.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Büdös Bohóc
kint a chaten nézd meg ki van online a lista tetején, akinek kukac van a neve elõtt. Azok a moderátorok. Namármost, kérj tõlük ötöt pm-ben és felrakják a logót.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Ragendom
Ha már ennyire eltértünk a témától, akkor valaki kérem árulja el hogy tudok énis feltölteni ilyen képeket a nevem helyére??? xDDD

Büdös Bohóc
nem kell feltétlenül tirexirõl sem nyivákolni modtopikban egyébként, ha már a "nem kell" témánál tartunk

Büdös Bohóc
kicsit Thief hangulatom lett ettõl 😄

DarkSector
Engem nem zavar, de az nem vitatkozás volt. (legalábbis részemrõl)
Valamint nem gáz ez sem, de hogy kapcsolódik ez a Hitman-hez? mert az fps drop téma kapcsolódott. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ragendom
Inkább ez legyen, minthogy vitatkozz valakivel arról, hogy nincs optimalizálatlanság PC-n meg FPS drop.<#vigyor>

DarkSector
Oks hogy csend van a Hitman-rõl, de ez nem azt jelenti hogy akkor feltétlen kell valamit irni vagy linkelni. 😊

Ragendom
Part 2

Ragendom
Mivel már nem nagyon van itt hír a Hitman ról, gondoltam felrakok egy videót egy másik játékról, ami állítólag egy hónappal hamarabb jön ki a Hitman nál.

SPOILER

Nagyon királynak tûnik ez a game😊 Legalábbis nekem tetszik😊

Ragendom
Köszi Lunki és DarkSector

Köszi!

DarkSector
Rengeteg...

Például:

Portal 2.
The Ball.
C.U.B.E.

Ezek fõként logikai játékok.

Lunki88
Szerintem a Death to Spies is nagyon jó ebben a mûfajban. II.vh-s lopakodós játék, fel tudod ölteni az ellenség uniformisát, meg behatolni ellenséges bázisokra, célszemélyt likvidálni stb. 😊

Ragendom
Splinter Cell: Conviction on kívül

Ragendom
*hoz

Ragendom
Nincs valami Hitman has hasonló játék, meg amiben sokat kell gondolkodni, nem csak lövöldözni???

DarkSector
Kamu cuccokat szedtél le...töröld le nyugodtan.

"Az egész tetejében a srácok azt is elárulták, hogy a játék maga világszerte november 20-án fog felkerülni a boltok polcaira PC, PS3 és Xbox 360 platformokon."

Ragendom
Már hogy tudtad volna letölteni a játékot, mikor még ki se adták??? Szerintem egy vírust töltöttél le, vagy csak valami hülyeséget, amivel idegesítenek, h nem tudod a jelszót... A játékok letöltése csak az után lehetséges, miután kiadták a játékot, és egy "kalóz" letölthetõvé teszi. Addig csak elõrendelni tudod

Sziasztok!
Bocs a zavarásért.
Sikerült letöltenem a játékot. (reloaded verzió)
Be volt tömörítva, az elsõt sikerült is kicsomagolni, de utána is egy tömörített fájl jön ki.
De azt már nem tudom kicsomagolni, mert jelszóval védett.
Próbálkoztam már több, külföldi oldalon leírt jelszóval, de eddig eredménytelenül.
Esetleg van valakinek tapasztalata ezzel, vagy tudja valaki a helyes jelszót, amivel kicsomagolhatom az ISO fájlt?
Köszönöm relõre is a választ!

DarkSector
Akkor furi a dolog.

Ryder62
Életemben nem modoltam a GTA 4-et. Még egy autót sem tettem bele soha.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

DarkSector
Nem kéne moddolgatni.
Más játékban nincs ekkora terület ilyen minõség mellett, de lehet neked is feltûnt közbe. 😄

Ryder62
Igen biztos én vagyok a béna mikor minden más játék maxon fut 60-al. Nem a játék sz@r áááh. Végülis nincs tele a net azzal hogy a GTA 4 mekkora hulladék.

DarkSector
Az nagyonagy user error.
Ki hiszi el hogy ilyen gépen akad? max valamit rosszul csináltál, biztos moddoltad. Vagy hasonló.

Ryder62
"PC-n meg ilyen NEM létezik...nincs optimalizálatlanság PC-n meg FPS drop, csak olyan fogalom van hogy gyenge a konfigod."

What?

Szóval ha a GTA 4 25-30 fpssel "szaladgál" az i5-s HD6850-es gépemen, akkor az teljesen helyén való? Értem 😊

Értelem szerûen van optimalizálatlanság! Mikor szembe állítok két ugyan olyan játékot (GTA4 és Mafia 2) és az utóbbi kb 3X gyorsabb, és kb 2X szebb (mindkettõ maxon és ugyan akkora felbontáson) akkor már érezhetõ a különbség.

DarkSector
Tudom kicsit túlspiráztam, de most komolyan? Nincs igazam? viszonyítás kérdése....😄

Ha egy tag azt mondja med konfiggal hogy van fps drop pc-n xyz játéknál.
akkor van józsi akinek med + gépe van és megy minden fps drop nélkül.
és még nem is beszéltünk a felbontás állításról.

Van fps drop fullhd-ban?
tedd le kisebb felbontásra és nem lesz fps drop. 😊

Furfangos magyarázattal szolgáltam még talán nagyban naivan is írtam le de õszintén szólva pc-n meg kell mondani hogy MIHEZ KÉPEST....😊

Ragendom
Õszintén mondom, hogy ezekbõl én már nem sok dolgot értek😊

Büdös Bohóc
"PC-n meg ilyen NEM létezik...nincs optimalizálatlanság PC-n meg FPS drop"

DarkSector
Konzolokon ritka az fps esés..meg aztán kinek hol indul az fps esés? ha 30 fix van és 2-3 másodpercre lemegy 25-27-re az nem optimalizálatlanság.
Kb 4 címet tudnék mondani ahol ilyen elõfordul számottevõen.

PC-n meg ilyen NEM létezik...nincs optimalizálatlanság PC-n meg FPS drop, csak olyan fogalom van hogy gyenge a konfigod.

Demo nincs még.

Egy minijáték van mint kiderült, ez ami megvásárolható boltokban és késõbb ennek az árát levásárolhatod a full játékhoz.

Rövid vélemény:
a minijáték egy hülyeség bõven kihagyható.
ha az eredeti játék grafikáját viseli, akkor annyit hogy erõs közepes a szint mintsem kiemelkedõ.
kezelhetõséget nem lehet megtudni mert nem is mozoghatsz benne...nehéz következtetni ebbõl a Sniper szarból a végsõ játék minõségére...

Ragendom
<#conf><#wow1><#nemtudom>

Ryder62
Ha kiadnának egy demót a játékból kiderülne hogy mekkora hulladék az optimalizálás <#eplus2> PC-vel tudjuk mi az ábra nem kell ecsetelni. A konzolok sem kivételek, hány játéknál hallhattuk hogy fps drop van meg beakad stb. Manapság ezért nem adnak ki demot. Ha meg elterjed a hír hogy ilyen olyan a játék addigra a bevétel úgyis megvan. Khhmm, Mass Effect 3 khmmm. A nagy cirkusz ellenére (ugye estek is az eladások) jó bevételt hozott.

Persze nem akarom az ördögöt a falra kenni de hát manapság 10 játékból 9 optimalizálatlan. Fõleg pc-n.<#rolleyes>

Ragendom
Na tessék. Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de szerintem többre mennénk ha kiadnának mondjuk egy Mission 1 es demót, amin végigjátszhatjuk az elsõ missziót, minthogy egy csomó videót meg képed kiadnak. Jó, persze, azért valamilyen szinten örülök annak is, hogy kiadnak videót, meg képet, meg van hír a játékról, mert nem lenne kötelességük ez sem. De annyira jó lenne már egy demó is...

Prince23
Ragendom
Mire kiadják a játékot, már lesz videójuk az utolsó missziórol is... Tényleg lelövik a poénokat ezekkel... Legjobb lett volna ha nem is tudok róla, hogy kiadják a Hitman absolutiont, majd csak jó sokkal a kiadás után tudom meg valahogy. Legalább nem idegesítem magam ezzel, + addigra már a "kalózok" kiadják a játék letöltését lehetõvé tevõ fájlokat, és még pénzt se kell költeni rá... Ez jó lenne xD

DarkSector
Sokan arra hivatkoznak hogy ezt a költséget és idõt inkább a játékra fordítják.
Nem is lene gáz ha éppen meglátszana a játékokon a plusz ráfordított idõ.

DarkSector
De nem fognak a buzik...vagyis még eddig nem adtak ki, pedig konzolt is böngészem hátha csak konzolra adnak de semmi...grrr.

Büdös Bohóc
amúgy nem vágom miért nem adnak ki demókat már lassan évek óta ilyen nagy címekhez. Beledöglenének, ha 1 pályát kiadnának? Sokkal nagyobb hype lenne 2 hónappal a teljes game elõtt, mint még 10 kép meg 3 videó. Már meg se nézek 1 videót se egy ideje, mert csak lelövi a poénokat...

Ragendom
Ebben egyet értek xD semmi értelme. Csak lõdözöl a nagy semmibe xD
Kiadhatnának valami normális demót PC re, pl az elsõ két misszióval...

DarkSector
Amúgy a Hitma Sniper Challange egy fos.

DarkSector
Látod én is elbasztam. 😛
Rosszul írtam.
"Auto-Assist!!! -> Aim Assist!!!"

DarkSector
Nem harapok semmiért, csak a buta idétlen kifejezéseket érdemes a helyén kezelni.
Hidd el nem . Az viszont igaz hogy a rinyát a pc-s tábor jobban tólja.
Zavar ez pl engem is, csak én nem nyáladzok minden ilyen "butításnál".

Ezek a "konzolos" meg "konzolos hülyegyerek szint" ezek csak annyit jelentenek, hogy ezt valahol hallota valaki és ezt nyomják, amúgy nem gondolkodva.

A másik baromság, már ne haragudj:
Van igen Auto-Assist!!! (felejtsétek már el hogy állandóan keveritek a 2 fogalmat), de az kikapcsolható.
az viszont a kontroller miatt van, az egy más dolog.
Auto Aim az a csalásokban van az egy teljessen más fogalom...nem ugyanaz.

Valamint grafikában igen eltér a PC-stõl egy multi cím.

De pl story-ban illetve játékmechanikailag ugyanaz megoldható minden platformon!!! CSAK UGYE AKARNI KÉNE.

Lunki88
Sejtettem hogy te harapni fogsz érte. 😄
Egyébként ha szavazást indítanánk róla, biztosra veszem hogy a pc-sek közül lennének többen akiket zavarna a dolog. Errõl még annyit, hogy konzolon a GTAIV vagy RDR multiban is auto-aim-el játszanak a legtöbben, ez személyes tapasztalat.
DarkSector
Pofon egyszerû.

Minden idõ és az idõ pénz.
Mivel nagy hasznot csak akkor látnak ha minnél kevesebb pénzbõl dobnak össze egy játékot, annál több a haszon, vagyis annál gyorsabban bejön a lóvé.

Csak csillivillizzen.

Ezért a butulás már elég rég óta jelen van, kb 5-6 éve.
Ez azért esik egybe a generációváltással, mert akkor fejlõdtek a játékok akkora szintet hogy a fejlesztéési idõ és költségeket csak így tudták megoldani egyszerûen.
Persze lehet jobb játékokat találni még mindig, minden platformon, amit nem 1-2 évig fejlesztenek, csak éppen kevés van.
De van konzolokon is ilyenekbõl, szóval ez is bizonyítja hogy nem a konzol mint gép a hülye meg buta meg nem a játékosok, hanem a fejlesztõk, illetve az iparág.

És ez egyaránt mindenre igaz, ez a biznic, EZ MÁR KÖZEL SEM A JÁTÉKOSOKRÓL SZÓL.
ÉS A JÁTÉKOSOK IGÉNYÉRÕL.
TÖKMINDEGY KI MILYEN PLATFORMON MIT AKAR, EZT KAPJÁTOK/KAPJUK. ÉRDEMES BELETÖRÕDNI. Különben még hosszú mérgelõdésnek néztek elébe. 😊

Ragendom
Sokak szerint "lebutítják" a játékokat, de azt is vegyétek észre, hogy ebben a játékban (akár mennyire is lebutítják) lehet választani. Nem kötelezõ használni ezeket a segítõ dolgokat. Megoldhatod 100féleképp a küldetést, választhatod a legnehezebb féle megoldást is. Hiába egyszerûsítik le a játékot, Te "megnehezítheted" magadnak a küldiket.

Ragendom
Egyetértek ebbe az egész lebutítós sztoriba, de ne idegeskedj ezek miatt, nem muszáj használni sem ezt a "mark and execute"-t, sem pedig ezt az "ösztön" dolgot.

DarkSector
Miféle konzolos hülyegyerek szint? a konzol egy gép, a gép nem felelõs a játékért.
Vagyis ha valami butítás van az minden platformra vonatkozik. VAGYIS: a butaság ha így hívjuk ezt a rendszert a mai fejlesztõi hozzáállást tükrözi.

Szerinted aki konzolon játszik annak ez nem gond ugyanúgy mint neked pc-n?

Lunki88
Szóval átvették az SC-bõl ezt a csodálatos "mark and execute" rendszert, na ez most kicsit letörte a lelkesedésem a játék iránt... <#wow3> Igaz hogy ezt a játékot nem lövöldözve kell játszani, na de miért kell lebutítani a konzolos hülyegyerekek szintjére (már elnézést a konzolosoktól).