Hitman Absolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
õõõ nem nézem most megint meg nagyobb hangerõn, a végén az a csaj az nem az, aki mindig tájékoztatja 47-et a küldetésekrõl? Neve nem jut az eszembe. Nehogy már valami buzi love storyt csináljanak ebben is...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

grebber
Én utálom az ilyet semmit nem mutatnak a játékból.Akkor inkább egy 3 secundumos ingamet mutattak volna!

Next PC upgrade: 2022

az Diana lesz, szóval az nem túl valószínû 😄
pont a szexnél lett vége a trailer-nek ://

hát ez várós, jó kis trailert dobtak össze
grebber
Büdös Bohóc
ugye! HTX

Rage47
szuper a logod
Büdös Bohóc
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

majd valamikor jövõre, de elvileg most szerdán jön egy trailer
FSpofon
Igen, az elsõ 2 kép után ki is szokták adni a játékokat!

Arab money

+fav a héten jelenik meg?

DeerHunter01
jó lesz , várjuk

\"Erről van szó!\"

* komolyabb, sötétebb hangulatú lesz a történet és a látvány is, mint eddig
* több központi karakter lesz, mint a korábbi részekben, és fontos szerepük lesz a történetben
* hollywoodi színészek is szerepelni fognak, pl. Marsha Thomason lesz Diana

és szerintem a hangját is õ fogja adni 😞

BoneDragon
A játékot továbbra is az IO Interactive fejleszti, akiknek az elõzõ részeket, illetve a Kane and Lynch játékokat is köszönhetjük.

Csillogó fejû nyaktetkós barátunknak ezúttal "a legveszélyesebb ügyfelével kell randevúznia."

A grafikáért a Glacier 2 nevezetû motor lesz a felelõs, amit az IO fejleszt, és 2012-ben lesz kész, tehát a játék is jövõre érkezik.

A 47-es ügynököt azok árulták el, akikben a legjobban megbízott, valamint a rendõrség is üldözi. Hõsünk egy sötét összeesküvés kellõs közepén találja magát, és muszáj egy korrupt és kicsavart világon átverekednie magát, hogy megtalálja igazságát.

Tore Blystad, az IO igazgatója elmondta: "Elõször vetjük személyes kalandokba a 47-es ügynököt, így további részeit fedezhetjük fel a Hitman fantáziának."

lolSL
E3 idõpontja

mascarun
Ez a 0706 gondolom még nem a megjelenés dátuma csak akkor kapunk több infót! Vagy tévedek?

lolSL

DeerHunter01
várjuk

\"Erről van szó!\"

Carloska

n3whous3
egyenlõre a sorozatgyilkos szokott vágni 😊

láttam ezeket én is, de én úgy tudtam, hogy ez hivatalos

púúúúú

DeerHunter01
Jövõ év végén érkezhet a Hitman 5
Platform: PC, PS3, X360 Típus: Pletyka

Bár az IO Interactive jelenleg a Kane & Lynch 2 munkafázisának legvégén tart, minden esély megvan rá, hogy következõ projectük a 47-es ügynök újabb kalandja lesz. A Blood Money óta türelmesen ülünk a babérainkon és várjuk a kopasz bérgyilkos visszatérését, egy meg nem nevezett forrás szerint a Hitman 5 2011-ben landol a boltok polcain.

Az Eurogamernek nyilatkozó bennfentes szerint a sorozat újabb epizódja 2011 karácsonyán, vagy kicsivel korábban jelenik meg, a Play.com pontos dátumot is ismer - ki tudja milyen identitásból -, ez 2011. november 28-át emlegeti.

Bár korábban néhány koncepciós rajz is felütötte a fejét az állítólagos Hitman 5-bõl, akkor azt a fejlesztõk cáfolták, hogy a tényleges játékból származna. Mindenesetre, annyi biztos, hogy PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra készül a cím, de még semmi konkrétum nem áll rendelkezésünkre. Remélhetõleg ennek heteken belül vége.

\"Erről van szó!\"

akyyy
Egyenlõre tagadják, hogy készítenék, de két kép kiszivárgot:

Az Eurogamer biztosnak tartott forrásai jelentették, hogy az IO Interactive bizony keményen dolgozik a Hitman 5. részén, és legkorábban jövõ év karácsonyának közelében meg is jelenhet. Sõt, az Eurogamer viszonteladók között forrásai is azt mondják, hogy jövõ év végére jöhet a Hitman 5.

Szerdán azt mondták, hogy az artwork-öknek nem képviselnek egyetlen Hitman játékot sem, de a források szerint igenis közük van hozzá. Összességében tehát: most akkor mi van? Így tudnám összefoglalni. Maradjunk annyiban, hogy 50% esély biztos van arra, hogy lesz Hitman 5, mégpedig a közeljövõben.

thesource

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

DeerHunter01
legalább egy trailert adnának

\"Erről van szó!\"

jaj ne😞 messze van még mindig 2010 van...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kirol
Ez rohadt messze van! 😞

Butterbean47
az túl soká lesz😞😞

Death only needs to knock once.

n3whous3
lol mikor lesz az is :C

púúúúú

Auric
Egyelõre 2011. Nov. 28-ra ígérik a játékot... kiváncsi leszek majd rá...

GRUNGE IS DEAD

Butterbean47
Na mindegy amíg nem jelenik meg addig Russel Crowe-ozok a blood money-ban<#boxer><#whatever>

Death only needs to knock once.

grebber
Hitman 5 - A Rocksteady készíti?

Egy brit színész, Mark Sloan adatlapján lehet olvasni, hogy részt vett a Hitman 5. részének készítésében.

Ez a legelsõ dolog, amit a játékkal kapcsolatban arról hallunk, hogy a RockSteady kezében van, holott az adatlap szerint már 2008-ban felvették a Mo-cap részeket. Korábban a Variety egyik cikkében jelent meg, hogy készül a Hitman film folytatása, s az ötödik rész történetét is tartalmazza majd, valamikor 2010-ben.

Egyelõre pletykaként kezeljük az esetet, ám a külföldi internetes oldalak már felvették a kapcsolatot az Eidos-szal, amint többet tudunk, szólni fogunk.

info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

n3whous3
miért ne, nem pörög a topik C:

púúúúú

werkfilm
ne irogassál már annyit bazmeg !!

n3whous3
és bazmeg tényleg ott fekszik, ott a sorolása a készítõknek és nem vettem észre, hogy még lehet mit csinálni

púúúúú

n3whous3
ekkora failt bazz mos tnézem a videót youtube on .... büdös életbe nem láttam még a végét

púúúúú

n3whous3
bazmeg ez nem igaz 😄 2x játszottam ki és nem lett ez A😄ASD:ASDasd

púúúúú

n3whous3
végigment a videó és kilépett menübe

púúúúú

n3whous3
Végigjátszottam <#wow3> mi hülyeségeket beszélsz

púúúúú

Diana 😉
nem játszottad "végig" ezek szerint a játékot 😊 a ravatalról még fel lehetett kelni és irtani a népet 😊

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

n3whous3
na végre készül ::: nem tudtam eddig XD

btw jól gondolom, hogy akkor az történt a blood money végén, hogy mûhalált játszottak el a fõszereplõvel és Carol (így hívták az összekötõt?) adott egy valamilyen anti-szert (ott volt valami üveg nála a videó végén), ami aztán talán "felélesztette" vissza?

púúúúú

Dj Xyberpunk
Mindegyik részét imádtam, és ritka az olyan játék, aminek legalább hangulata is van a mostani sok 5 perces csili-vili trágya között...

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

kirol
Végre!

Készül az ötödik Hitman epizód

Hozzáláttak a Hitman ötödik epizódjának fejlesztéseihez, állítja az Eidos színekben nyilatkozó Ian Livingstone.

A kriminalisztikai statisztikák sûrûjében barangolva szerencsére nem találunk külön bejegyzést a kopaszra borotvált bérgyilkosok emelkedõ számáról, valamint a Hitman szériát fekete bárányként feltüntetõ gyilkosságoktól sem hemzseg vasárnapi bulvár rovatunk. Az Eidos bankszámláját idõrõl-idõre felduzzasztó sorozat újabb taggal gyarapodik az elkövetkezendõ években.

Habár az ötödik Hitman epizód hivatalos bejelentésére kénytelenek vagyunk türelemmel várakozni, Ian Livingstone (Eidos) legutóbbi interjújában kijelentette, a folytatás fejlesztési munkálatai megkezdõdtek az IO Interactive stúdiójában. Livingstone szûkszavúan nyilatkozott a játékról, visszatartotta információit és elõre elkönyvelte spekulációnak a leleplezett Hitman epizódra vonatkozó összes értesülést. Amennyiben hihetünk Ian Livingstone szavainak, úgy egyszerre három játékon dolgoznak az IO Interactive rabszolgái: Kane and Lynch 2, Mini-Ninjas és Hitman 5 (egyelõre maradjunk a számozásnál).

-gamestar

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

kirol
Nincs semmi hír, hogy egyáltalán készülne?

kirol
Hát ja!

Mikor jelenik meg ?????????????<#conf><#conf><#conf><#violent>
bepe79
Lassan johetne mar ez is. <#worship>

Suzuki Swift GL 1.3