1346
-
Ez már a második fika az AC-nek :D -
ldavid #344 leginkább erre gondoltam
-
Nagyot esett az a fazon xD -
Jahh:D Jó soká ért oda az a golyó xDD -
ldavid #341 háá a vége :D -
Ja a grafika az jó, nem sokat tudok a játékról, csak láttam néhány videót... -
Háát szerintem csak egy szép grafikával rendelkező hent játék lesz. -
Igen -
MP3-ról? -
Nem tudok sokat róla, inkább Hitman t várom, de azt is kiadhatnák... -
Max Payne 3-al együtt?:) -
Csak az előrendelők számára él az ajánlat.
A Game Informerből származó hirdetés vélhetőleg előre lelőtte az IO Interactive eheti nagy bejelentését. A Sniper Challenge egyfajta játékon belüli mellékág, melyben próbára tehetjük mesterlövész készségünket újrajátszható küldetések keretében. Az exkluzív távcsövesünket fejleszthetjük is, vélhetőleg online ranglista is élni fog, ahol a legjobb snipereket díjazzák is. Bár, hogy pontosan miként, arról nem szól a fáma. -
Remek:S -
Hellsing47 #332 xbox-ra és ps3ra május 15től, pc-re augusztus 1től -
De ez csak ps3 ra lesz vajon, vagy hogy van??? -
A #327, és a #328. üzenetet picit elrontottam -
Hopp ez nem az xDDDD
-
Ps3
-
-
örülj, hogy nem 2013, hónapok óta kb terjengett egy ilyen dátum is :D -
Ez mi? Ios verzió, mobilra? vagy ez DLC a nagygépes verzióhoz? -
November 20 
Sniper Challenge. A nagy bejelentés
-
Sniper Challenge
One is the release date of Hitman: Absolution. We know you’ve been waiting for this for some time now and it’s with great pleasure we can let everyone know that November 20th is the day that needs to get a big, fat circle around it in your calendars. -
-
Szeptember?! 
Picit messze van még... -
Hitman: Absolution Gets Pre-order Suits -
Retailers list Hitman: Absolution for Septemeber release!
Various UK retailers are hosting place holders Hitman: Absolution, pegging it for September release – although one retailer doesn’t agree on the date. Zavi and HotUKDeals have all three versions landing on September 17, which is a Monday, while ShopTo has September 24 down as a place holder – which is also a Monday. Square has yet to announce a release window for the title, but it has been expected to land sometime in the fall for quite some time.
info: vg247 -
Hellsing47 #318 biztos vagyok benne hogy nem ez az a nagy bejelentés -
Pf.. ez mitől lenne bazi nagy bejelentés :S
Most emiatt amiért majorozott az egyik IO vagy SE készítő legszívesebben főbe vágnám egy téglával... Hogy mer ilyet kijelenteni, és olyan szót használni, aminek baromi nagy súlya van? -
"The purported major announcement seems to be that of a “sniper challenge” for Agent 47. The poster highlights that there will be “Replayable Sniper Missions,” “Exclusive Sniper Upgrades,” and “Awesome Prize Packages for Top Players.”
Now, while all that sounds well and good, what’s more interesting here is that the poster clearly states that pre-ordering the game will let you start “competing” today! By today, I presume it means May 10; if so, does that mean a private demo of the game will be out for pre-order customers?
-
kiadhatnák június elején/közepén de erre sajnos nincs esély szerintem -
Ezt találtam:
'Major' Hitman: Absolution announcement coming May 10th
A "major" Hitman: Absolution is coming on Thursday, May 10. -
Mi lehet vajon?
Mert, hogy az megjelenési dátum, azt kizártnak tartom...
-
Az nem valami nagy bejelentés :S Legalábbis videó terén egyáltalán nem, mivel nemrég kapott egy gameplayt.
MAJOR: demó bejelentés vagy végleges dátum... szvsz -
ááááá!
Ki van zárva hogy pár nappal a megjelenés előtt mondják meg!
Max valami új videó jön ki! -
Hellsing47 #310 Heads up! A MAJOR announcement is coming up on MAY 10th. Don't miss this!
remélem megjelenési dátumot mondanak -
Tudom, hogy ezek régebbi videók, de nem nagyon láttam, hogy valaki közzétette volna itt.
Spoiler
-
-
Hope News Times Issue 3
-
Már alig várom