1346
Hitman Absolution
11391465571336929270.jpg\

OFF/WAREZ topik!

• mascarun
    Ha jól emlékszem akkor kicsit akció dúsabbra akarják csinálni a lopakodással szemben. Lehet emiatt választottak olyan zeneszerzőt aki pörgősebb zenéket csinál. Bár ezzel valószínűleg Jesper is megbirkózott volna.
  • machinarium
    Hát igen, a Glacier 2 motor most fog debütálni, nem tudhatjuk mennyire optimalizált, bár az eddigi részeket figyelembe véve - mivel egyik rész sem a gépigényéről volt híres - ez sem lesz gépfaló.
    A Játék zenéjére visszatérve... amikor megtudtam, hogy más írja majd, kicsit csalódott lettem, mert szeret(t)em Jesper stílusát, viszont pl. az eddig megjelent trailer-ek alatt elhangzó dallamok egyáltalán nem rosszak, sőt, kövezzetek meg, de kimondottan az a véleményem, hogy még jót is tesz a szériának ez a vérfrissítés. Meg szerintem az új zeneszerző kicsit hajaz is Jesper-re, vagy alapból ő is ilyen zenében utazik és a kiadó célzottan őt választotta ki, mint legtökéletesebb Jesper-utódot. Reméljük nyár végén befut!
  • Prince23

nem semmi
  • mascarun
    Gondolom a gépigényt is utolsó hónapokban adják ki! Én csak amiatt aggódom.
    Nem hiszem hogy lenne keret fejlesztésre.
  • Büdös Bohóc
    most ez hogy jön ide? Menjetek át más topikba codról dumálni
  • Prince23
    Hát jobb volt, mint az Mw 3-é :)
  • IXEMGabeo
    nekem bejött a Vietnami háború és a Reznov féle képzelgés:) jó kis hangulata volt csak rövid
  • mester1987
    Mármint a CID2-jéel továbbra is. OFF
  • mester1987
    Fogadok ezzel a grafikai enginnel próbálkoznak majd...szánalom.
  • Prince23
    Lesz bizony, november első és második hete között jelenik meg kb
    már egy teaser képet is ellőttek a BO-os facebook banda
  • mester1987
    Egyáltalán lesz Call of Duty? Kíváncsi leszek kit fog érdekelni a Black Ops 2. Az első se volt egy nagy cucc, max a zombie mód, de az a WoW-ban is van :)
  • DeerHunter01
    Eladásokban. Gondolom az AC még népszerűbb lesz, főleg Amcsiban a helyszínválasztás miatt. A COD meg hozza a szokásos eladását. Ezért gondolom, hogy nem fogják kidobni az ősz közepén a játékot ilyen nevek mellett, akármennyire is jó lesz, a pénz a lényeg nekik is.
  • IXEMGabeo
    milyen tekintetben? eladásokban?

Ez nem egy tucatjáték, mint pl a Cod, ami évek óta ugyanolyan sémára alapul, az Assasins Creedet, meg világ életembe leszartam, nem is értem annak, hogy lehetett nagyobb eladása, mint az ezelőtti Hitman sorozatoknak, amikre szinte apró panaszokat lehetett max hallani
  • DeerHunter01
    szerintem vagy nyár vége vagy tél lesz belőle.
    call of dutyval meg assassins creed-del úgy sem veszi fel a versenyt
  • mester1987
    Zsír.
  • IXEMGabeo
    és milyen jó lenne az eredeti hangokkal és Jespey Kyddel:S
  • Prince23
    2012 decemberig biztosan megjelenik. ez már biztos. sőt, mi több...tény.
  • mester1987
    *Vagyis sehol nem láttam.
  • mester1987
    Sehol nincs még hír, hogy egyáltaán idén érkezne, csak azért kérdeztem.
  • mester1987
    Tudunk megjelenési dátumot vagy valami arra utalót? Akkor eddig augusztus, OK.
  • Prince23
    Én úgy tudom, hogy augusztus végén jelenik meg. bár lehet őszre csúszik ez is :(
  • Prince23
    A sötét részek nagyon hangulatosak, jól kidolgozták sztem :)
  • DeerHunter01
    jó lesz ez, bárcsak húznának egy olyat, hogy most májusban kiadják...de sajnos erre az esély minimális
  • IXEMGabeo
    az biztos h az eddigi legkomolyabb grafikával, talán az egyik legkülönlegesebb Hitman lesz, már várom:)
  • Prince23
    Új trailer

Vigyázat Spoiler!!!

de nézzétek meg, ne foglalkozzatok vele. Most már nagyon várom.
  • mester1987
    Ez pedig ilyen sajnos...
  • Büdös Bohóc
    köszi a háttérinfót,erről nem tudtam. Bár gyanús volt, hogy csak nem imádott IO Interactiveunk ennyire gyökér, mert csak jó játékot csináltak addig...
  • [NST]Cifu
    Én sem azt írtam, hogy bűn rossz volt, mert nekem is tetszett, de ez jött be eddig a legkevésbé, több újdonságot vártam, nem pedig egy újra-feldolgozást. Persze ennyi év távlatából már csak emlékek, benyomások maradtak meg, lehet, hogy ha most megint elkezdeném végigjátszani őket, más lenne a véleményem. Ám erre nem fog sor kerülni mostanság... :)
  • mascarun
    Nekem egyébként ha vioces ha nem a Contracts tetszett a legjobban.
    Jó hangulata volt hogy szinte minden pályán esett valami égi áldás.
    Emlékszem a Magyarországon játszó pályán a szállodában még szellemmel is összefutottam. Nem kicsit lepődtem meg. xD

Link
  • [NST]Cifu
    A Contracts ugyebár egy szükség szülte project volt, ha jól rémlik valami hat hónapos fejlesztési idővel, mert az Eidos kitalálta, hogy van egy üres rész az évben, amikor egyszerűen egyetlen nagyobb nevet sem tudnak a piacra dobni, ezért megbízták az Io-t, hogy márpedig hozzon össze egy következő Hitman részt. Az Io kényszerűen elvállalta, de a szűk határidő miatt eleve úgy indultak neki, hogy a meglévő pályákat pofozták ki egy kicsit, pár dolgon csiszoltak, így sikerült határidőre el is készülni vele. Vitán felüli, hogy ez a leggyengébb rész effektíve, de egyben az a szép amúgy, hogy tényleg ennek volt a legjobb zenéje a sorozatban...
  • mascarun
    Szinte gondoltam hogy ha sok új üzenet van akkor csak veszekedés mehetett. xD
    Ez már hozzátartozik minden fórumhoz.
  • [NST]Cifu
    Akkor mint modi szólok, hogy a "geci szar" miatt te kapsz egy warn, ok?

A kép kritizálása nem szabálysértő, a személyeskedés igen.

A stílus, amit megengedsz magadnak, szabálysértő.

Rajtad kívül mindenki normális hangnemben szólt a témához, a feszkót TE keltetted.

End of Line.
  • Büdös Bohóc
    ja a Kuala Lumpuros(?) rész... :D fú a lobbyban párszor újratöltöttem a pályát és ticsung-ticsung kinyírtam az összes embert, szép volt látni, ahogy röpködnek XD
  • DarkSector
    "de az is olyan volt tényleg, mint a rémálom, kicfsit megváltozott minden"

Silent Hitman? :)
  • IXEMGabeo
    Yap, nekem ott az egyik kedvenc volt mikor a dagadt maláj chips zabálót kellett megölni az alagsorban aztán rögtön jött 2 pályával arrébb a Jacuzzis küldetés nem voltak gyengék:D
  • Büdös Bohóc
    A Contracts tényleg az ismétlődő helyszínek miatt volt kicsit szar, de az is olyan volt tényleg, mint a rémálom, kicfsit megváltozott minden, mint a "valóságban" ugye :) Az első részből nagyon sokat vettek át. A 2-ben tényleg voltak "kampányok", ami miatt nem mindig változott a terep, de nagggggyon sok pálya volt! A japán meg az abszolút kedvenc volt.
  • IXEMGabeo
    2. részben tömérdek pálya volt, volt, ami összefüggő is. Kb 3x pörgettem ki, a Blood money látványosabb volt és a helyszínek is bejöttek egyedül az nem tetszett, hogy 12 pályával lezárták az egészet:S

Contracts is egyedi volt kár volt az ismétlődő helyszínekért, zenéje viszont etalon volt az első résszel keveset toltam, de nem is tetszett, mert darabos volt és a tékép nagyon gagyi volt benne
  • DarkSector
    Rád is vonatkozik, hogy okossan válaszolj, amíg megtisztellek hogy nem személyeskedek addig elvárom hogy se te sem a többiek se.
    Köszönöm.
    Nem izgat engem a screenshot topik, mert ez Hitman topik.
  • DarkSector
    Tuti mind volt ps2-őn?
    Akkor úgy mondom hogy a Blood Money nem. :)
  • morzsi555
    És szerinted mikor íródott az a szabály? Ennyi erővel az egész screenshotos topikot is be lehetne zárni, mert hú de nagyon lelassítja a rendszert, nyílván azért létezik még mindig. Szánalmas vagy.