Hitman Absolution
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy a Deus Ex-el kapcsolatban érdekes amit mondasz, mert én legnehezebb szinten végig lopakodva vittem végig a játékot, persze ez alól kivétel a boss fightok. Még achit is kaptam érte, hogy nem öltem meg senkit. 😄
Itt nem az idõvel van a baj mert van olyan aki 2-3 naponta tud 1-2 órát játszani egy játékkal de azt becsületesen végigjátsza (akár ki is maxolja pl egy RPG-t)
A másik az mikor leül játszani, de k*rvára nem érdekli semmi csak az hogy lõhessen. Ez tipikusan az a réteg akinek csak akció kell semmi más. Azt sem tudja igazából hogy milyen játék elé ül le.
Megint csak a ME3-at tudom felhozni hisz eszméletlen nagy butítás ment végbe azon is. RPG játék olyan párbeszéd rendszerrel hogy kb 3 percenként választhatsz kettõ lehetõség közül: jó vagy épp hogy jó. Semleges vagy negatív nincs is. LOL
A lopakodós játékok is már átmennek full darába. Pl Splinter Cell sorozat. Már úgy van megírva a script hogy bármit csinálhatsz az ellenfél úgy is észrevesz egy pontól és akkor kezdõthet a full dara.
Ezért is csalódtam a Deus Ex HR-ben. Lopakodok ahol tudok, hangtompítós fegyóval lelövöm az ellenfelet és kb 2-3 szobával arrébb meghallják. Mi a franc ez?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Abban is igazad van, hogy a játékok egyszerûsítése és lerövidítése nem kizárólag kiadói döntés. A játékosok magatartását is figyelik (pl acsikon keresztül) és igazodnak ahhoz is.
Azoknak úgy kell!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Szóval a játékosok miatt is butulnak a játékok. Vajon miért lett jóval kevesebb választási lehetõség a párbeszédekben a Mass Effect 3-ban? Hát ezért mert a játékosok fele le sem sz*rja a történetet, ha megvan a napi lõdözni való akkor már boldogok.
A Hitman meg ugye lopakodós gém szóval az ilyen lõdözõs pistikék azonnal a sarokba vágják hogy ez gagyi.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
„Sokkal több statisztikát használunk, mint régen, ami egyszerre jó és rossz is. Az átlagjátékos valószínûleg be sem fogja fejezni a játékot, ami nagyon szomorú. Az is lehet, hogy csak egyszer fogja végigjátszani, pedig a program azoknak szól, akik minden egyes pályát újra akarnak játszani, megszerezve mindent. A játék maradandónak készült, nem pedig egy egyszeri kalandnak.
Tudni azt, hogy csak a játékosok 20 százaléka fogja befejezni a programot, szörnyû, nagyon-nagyon szomorúvá teszi a fejlesztõket. Talán az embereknek nincs idejük belefektetni a befejezéshez szükséges órákat, vagy elvesztik az érdeklõdésüket. Ez nem csak a Hitman: Absolutionre vonatkozik, hanem minden játékra.”
Értsd úgy mint a FF játékokat.
FF 10.
Igen végigtólhatod pikk-pakk, de az igazi utolsó jelenete, titos boss-ok, Dark Summonok-at (és az elõtte-utána lévõ jeleneteket) csak akkor látod ha nekifekszel....ezekbõl az emberekbõl is kb 15-20% lehet...
Na megyek mert kõ mennem kötözésre.
Többieknek ott a trainer....vagy savegame.
fasz se érti mit akarnak...
Ha én elkezdek egy játékot akkor be is fejezem nem hagyom abba.
Utóbbi években erre 1 kivétel volt az új Flatout mert kegyetlen rossz lett!
Next PC upgrade: 2022
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Gondolom már szabadulni akar ettõl a bélyegtõl. Az apácás trailerben be is van ragasztva neki, meg vérzik
PSN ID.: Beegabor
Kisvárosi hangulat átjön így képek alapján.
Jól látom hogy 47-es már nincs vonalkódozva?<#idiota>#idiota>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Épp emiatt nekem túl könnyûnek tûnik a játék. :S
Nekem személy szerint ennyi is tökéletesen megfelel, nem zavarnak engem olyanok, amiket írtál.
apácanénik akcióban <#wave>#wave>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Animáció ratyi (konkrétan a mozgások kidolgozatlanok), még mindig a kézbe teleportálódó eszközök, egy egyszerû ajtónyitási animációt sem tudtak összehozni 2012-re (ami talán szõrszálhasogatásnak tûnik, de azért ezeket a dolgokat más játékokban simán megoldják, meg azért csak az 5. Hitman-rõl beszélünk), a tömeg túl robotikus... céltalan, üresfejû manipulált zombik benyomását keltik... meg amikor a "kingre" locsolás közben ráesik a sok cucc, a pár méterre arrébb punnyadó tömeg meg sem fordul, de az életben is az lenne a minimum, hogy ilyen esetben odagyûlnek az emberek, hogy mi a fene történhetett stb. (szóval nem valami élethû a tömeg reakciója, ahhoz képest, hogy mennyire agyondicsérik). Az aláfestõzene is béna, Yesper hiányozni fog...
Mentségükre legyen a fejlesztõknek, hogy elvileg ez pre-beta gameplay, de remélem a véglegesben elhagyják ezt a b-kategóriás mellékízt és ezekre az apróságokra is figyelve minõségi játékot hoznak létre.
Bocsi, ha túl kritikus vagyok, de 2012 van, a fejlesztõknek meg az a dolguk, hogy aprólékos, profi, minõségi munkát végezzenek.
Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64