Hitman Absolution

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Hamarabb 1000% hogy nem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ragendom
Jó lenne, ha egy-két, esetleg három hónappal elõbb adnák ki a játékot, de mint tudjuk ez lehetetlen. Szerintem valószínûbb, hogy késik, minthogy hamarabb adnák ki...

Ragendom
Jónak tûnik xD

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Lunki88
Nem akartam nagyon offolni, de az ME sorozat nálam is a 3.résznél vérzett el. Egyrészt az általad említett okok miatt, másrészt meg az összecsapott befejezés, amit mostanra sikerült kicsit elviselhetõbbé tenniük az extended cut nevû dlc-vel. A SC sorozat meg a Conviction óta már nem az a játék amit megszerettünk.

Amúgy a Deus Ex-el kapcsolatban érdekes amit mondasz, mert én legnehezebb szinten végig lopakodva vittem végig a játékot, persze ez alól kivétel a boss fightok. Még achit is kaptam érte, hogy nem öltem meg senkit. 😄
Ryder62
Valahogy sose értettem azokat akik csak "leülnek játszani egy félórára" Az miért egy lopakodós játékot, stori központút vagy pl egy RPG-t választ?

Itt nem az idõvel van a baj mert van olyan aki 2-3 naponta tud 1-2 órát játszani egy játékkal de azt becsületesen végigjátsza (akár ki is maxolja pl egy RPG-t)

A másik az mikor leül játszani, de k*rvára nem érdekli semmi csak az hogy lõhessen. Ez tipikusan az a réteg akinek csak akció kell semmi más. Azt sem tudja igazából hogy milyen játék elé ül le.
Megint csak a ME3-at tudom felhozni hisz eszméletlen nagy butítás ment végbe azon is. RPG játék olyan párbeszéd rendszerrel hogy kb 3 percenként választhatsz kettõ lehetõség közül: jó vagy épp hogy jó. Semleges vagy negatív nincs is. LOL

A lopakodós játékok is már átmennek full darába. Pl Splinter Cell sorozat. Már úgy van megírva a script hogy bármit csinálhatsz az ellenfél úgy is észrevesz egy pontól és akkor kezdõthet a full dara.

Ezért is csalódtam a Deus Ex HR-ben. Lopakodok ahol tudok, hangtompítós fegyóval lelövöm az ellenfelet és kb 2-3 szobával arrébb meghallják. Mi a franc ez?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Lunki88
Igen, az a baj hogy az alkalmi játékosok, akik csak max. 1-2 órát ülnek le játszani a konzoljuk elé, többségben vannak az igazi rajongókkal szemben és így muszáj az õ igényeiknek (is) megfelelni. Ennek a hatása már az Absolution-nél is megfigyelhetõ, lásd instinct... ( A konzolt csak azért hoztam fel, mert sajnos szinte minden játék ott termeli a legtöbb profitot. )
Fú ne is tudd, mennyi komment volt fórumokon, ami arról szólt, hogy jó kis játék az ME2, csak lehetne pörgõsebb. Viszont a sok szövegelés nem kéne bele, unalmas, zavaró stb. Magyarán teljesen TPS hentelõs játéknak kezelte a játékosok egy jó része.

Abban is igazad van, hogy a játékok egyszerûsítése és lerövidítése nem kizárólag kiadói döntés. A játékosok magatartását is figyelik (pl acsikon keresztül) és igazodnak ahhoz is.

joceruza
"A Hitman meg ugye lopakodós gém szóval az ilyen lõdözõs pistikék azonnal a sarokba vágják hogy ez gagyi."

Azoknak úgy kell!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Ryder62
Elég szomorú de ez tényleg így van. Pl a Mass Effectrõl derült ki anno hogy a játékosok több mint fele átugorja a párbeszédeket még akkor is ha elsõre látja. (Aki nem tudná egy sztori központú akció RPG szóval van benne szöveg, párbeszéd rendesen)

Szóval a játékosok miatt is butulnak a játékok. Vajon miért lett jóval kevesebb választási lehetõség a párbeszédekben a Mass Effect 3-ban? Hát ezért mert a játékosok fele le sem sz*rja a történetet, ha megvan a napi lõdözni való akkor már boldogok.

A Hitman meg ugye lopakodós gém szóval az ilyen lõdözõs pistikék azonnal a sarokba vágják hogy ez gagyi.

DarkSector
Ja olvastam én is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Amúgy erre írtam:

„Sokkal több statisztikát használunk, mint régen, ami egyszerre jó és rossz is. Az átlagjátékos valószínûleg be sem fogja fejezni a játékot, ami nagyon szomorú. Az is lehet, hogy csak egyszer fogja végigjátszani, pedig a program azoknak szól, akik minden egyes pályát újra akarnak játszani, megszerezve mindent. A játék maradandónak készült, nem pedig egy egyszeri kalandnak.

Tudni azt, hogy csak a játékosok 20 százaléka fogja befejezni a programot, szörnyû, nagyon-nagyon szomorúvá teszi a fejlesztõket. Talán az embereknek nincs idejük belefektetni a befejezéshez szükséges órákat, vagy elvesztik az érdeklõdésüket. Ez nem csak a Hitman: Absolutionre vonatkozik, hanem minden játékra.”
<#nevetes1>
DarkSector
Ja ebben van rózsaszín is. 😊

Sokszínûbb lesz, mint a Blood Money, elõre érzem 😄
DarkSector
Nem feltétlen, hanem azt olvastam ki hogy kitartónak kell lenni, vagyis nem úgy mint grebber barátom hogy 2 óra alatt letólja (bocsika a megemlítésért. 😄), hanem neki kell feküdni.

Értsd úgy mint a FF játékokat.

FF 10.
Igen végigtólhatod pikk-pakk, de az igazi utolsó jelenete, titos boss-ok, Dark Summonok-at (és az elõtte-utána lévõ jeleneteket) csak akkor látod ha nekifekszel....ezekbõl az emberekbõl is kb 15-20% lehet...

Prince23
Áh így már értem, tehát gondolkodni kell majd ezerrel 😄

Ejjha, elég szép lesz a játék. Közelít Max Payne 3-hez <#eljen><#eljen><#eljen>
DarkSector
Látod gyorsan gépelve nem figyelek oda mindig. 😊
Na megyek mert kõ mennem kötözésre.

felületesen

DarkSector
A szöveg szerint arra utalnak hogy nem NEHÉZSÉG lesz, hanem nem tudod pikk pakk lefutni a játékot, hanem ahogy értelmezni lehet valami olyan lesz hogy bonyolult dolgokat kell megcsinálni ahogy hogy elérd a végét, vagyis valami olyanra gondolnak hogy nem elég csak felületessen végigszaladni a játékon hanem sok dolgot ha kihagysz akkor nem éred el az ucsó részt, én valami ilyet értettem.

DarkSector
Ami azt illeti jó kezdeményezés.

Többieknek ott a trainer....vagy savegame.

egy átlagosan összetett játékot se játszanak végig sokan akik belekezdenek, pl hl2 epizódokra van konkrét statisztika a steam oldalán, hogy csak kb. 50% fejezte be. egy hitman azért jóval bonyolultabb és idõigényesebb lehet, az õ felméréseikben 20% van

Prince23
Nem arra értette, hogy a legnehezebb fokozaton kevesen fogják végigjátszani?

fasz se érti mit akarnak...

Lunki88
Ebben nincs semmi örömteli. A felmérés szerint a vásárlóréteg 20%-a viszi végig a játékot, a többi csak a pénzt szórja...
grebber
Nem nagyon értem mit is akar.
Ha én elkezdek egy játékot akkor be is fejezem nem hagyom abba.
Utóbbi években erre 1 kivétel volt az új Flatout mert kegyetlen rossz lett!

Next PC upgrade: 2022

Büdös Bohóc
ezt nem teljesen vágom

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Krisztiam
remélem a jó zenék megmaradnak benne 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
a Hitman Absolution már elõjegyezhetõ:

Hitman Absolution

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

DarkSector
Igen. Majd kiderül. 😄

Seth
Szerintem genetikailag kopasz 😊

PSN ID.: Beegabor

DeerHunter01
vagy egyszerûen miért nem növeszt egy kis hajat? 😄

\"Erről van szó!\"

Seth
Tetkóeltûntetést végzett magán, házilag, macsétával... 😄
Gondolom már szabadulni akar ettõl a bélyegtõl. Az apácás trailerben be is van ragasztva neki, meg vérzik

PSN ID.: Beegabor

Ryder62
<#taps>

Kisvárosi hangulat átjön így képek alapján.

Jól látom hogy 47-es már nincs vonalkódozva?<#idiota>

köze nem lesz hozzá

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DarkSector
Oan lesz mint a möxpén3.

machinarium
Új képek:

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64

DeerHunter01
dehogynem, gameplayt is mutattak

\"Erről van szó!\"

Krisztiam
E3-on semmi info nem volt az absolution-ról?? <#nemtudom>

akyyy
xboxon már van

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

csak augusztus 1tõl lesz elérhetõ a sniper challenge steamen

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Törölt felhasználó
Én steamen láttam, hogy ha elõrendeled, már most játszhatsz a sniper challenge-el, de normális demoról nincs tudomásom.
Hello nincs pc demo?????
Ryder62
Ajtó nyitás tényleg komikus. Úgy tûnik még a legegyszerûbb faajtó is fotocellás.

Ragendom
Mondjuk abban egyet értek, hogy a tömeg nem úgy reagál, mint az életben.
Épp emiatt nekem túl könnyûnek tûnik a játék. :S

Ragendom
Szerintem Te túl sokat akarsz... 😄
Nekem személy szerint ennyi is tökéletesen megfelel, nem zavarnak engem olyanok, amiket írtál.

apácanénik akcióban <#wave>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

úú ez nagyon bejön. Tömegnek nagyon megvan a hangulata sokkal jobb lesz máris, mint a New Orleansi pálya

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

machinarium
Tök jó, tetszenek a színek, meg a hangulat is zsír, de vannak benne elképesztõ nyomiságok:
Animáció ratyi (konkrétan a mozgások kidolgozatlanok), még mindig a kézbe teleportálódó eszközök, egy egyszerû ajtónyitási animációt sem tudtak összehozni 2012-re (ami talán szõrszálhasogatásnak tûnik, de azért ezeket a dolgokat más játékokban simán megoldják, meg azért csak az 5. Hitman-rõl beszélünk), a tömeg túl robotikus... céltalan, üresfejû manipulált zombik benyomását keltik... meg amikor a "kingre" locsolás közben ráesik a sok cucc, a pár méterre arrébb punnyadó tömeg meg sem fordul, de az életben is az lenne a minimum, hogy ilyen esetben odagyûlnek az emberek, hogy mi a fene történhetett stb. (szóval nem valami élethû a tömeg reakciója, ahhoz képest, hogy mennyire agyondicsérik). Az aláfestõzene is béna, Yesper hiányozni fog...
Mentségükre legyen a fejlesztõknek, hogy elvileg ez pre-beta gameplay, de remélem a véglegesben elhagyják ezt a b-kategóriás mellékízt és ezekre az apróságokra is figyelve minõségi játékot hoznak létre.
Bocsi, ha túl kritikus vagyok, de 2012 van, a fejlesztõknek meg az a dolguk, hogy aprólékos, profi, minõségi munkát végezzenek.

Intel core i7 980x extreme 4GHz / 12MB 12GB RAM nVidia GTX590 3GB DDR5 Windows7 x64