2313
Bus Simulator 2008
  • w77d
    gyerekek ez a game mikor is jelenik meg?
  • Tomsteel
    úúú, nekem a 280 a szívem csücske :)
  • gumikacsa
    Hát izé... :D khmmm. Annyira nem vagyok otthon a buszokban. De éppen nem lehetetlen, mert tudtommal faceliftes is és csuklós is csak a 94-esből van. És a csuklós E94 nekem is tetszik. (csak az a baj, hogy majdnem az összes ikarus tetszik....)
  • Máté94
    ja akkor mindegy
  • bulba
    Faceliftes és csuklós EAGokat nem fogsz modellezni?
  • Gibor
    SRY.. de ezt eddigis ismertük...
  • Máté94
    Találtam egy a játékkal kapcsolatos oldalt denagyon sok ujdonságot nem találtam talán csak annyit,hogy a fejlesztő a Contendo meg még azt,hogy Angol,Német,Francia,Olasz,Spanyol,Orosz és Holland nyelven aggyák ki.
  • gumikacsa
    Hmmm. Legyen gazad, bár én már most inkább úgy vagyok, hogy hiszem ha látom.
    Nekem az Ikarus EAG típuscsalád majdnem minden busza le van modellezve (igaz, ennyire kész csak a 99-es van. De mire kijön a játék, tőlem kész lesz a 98, 97, 95, 94-14,5m - ez utóbbi egy elég különleges darab) Illetve tervben van a 255, 260, 280. Reményeim szerint mire a jáék megjelenik, de legkésőbb karácsonyra.

Itt egy kép, ezen a 94-es 14,5 méteres változata van, ez van még legkevésbé kész (külsőleg kész, a belsőn van még mit dolgozni)
  • Waczkor
    Hmm.Csak jobb legyen mint a másik buszos játék.Pl ha olyan lenne a részletesség,mint az 18 Wheels játékokban,hát az ultra jó lenne.
    Azért jó látni,hogy sok embert érdekel az ilyen téma.Szerintem mindenki álma,hogy ha már csak virtuálisan is de vezethessen buszt:)

Remélem hogy élvezetes lesz.
  • Gibor
    belelehet... nézd meg a hivatalos oldalon :P:P:P:P lol kivan írva hogy majd lehet leölteni meg csinálni... Ja és nem az hogy nehéz lenne megcsinálni egy ikarust hanem most nézd meg ezt:

Az összes egy rakás hányadék... szinte...
  • gumikacsa
    kis naív.... és mi van, ha majd nem lehet belemászni a játékba.

Egyébként az Ikarusokat sem nehéz megcsinálni. Bár ez nem sikerült annyira, mert első 3D modellem, azért igyekeztem:

• Tomsteel
    igen...valami ilyesmi történt velem
  • Gibor
    hát persze videóban annyit látsz hogy valamit huzigál... pofon egyszerünek látszik de azt mikor odakerülsz elsőre akor megál a tudomány :D
  • Tomsteel
    jaja a bluprintet azt vágom...videókat láttam róla, csak megint más megcsinálni, mint látni :)
  • Gibor
    Ez csak blueprint... 3dsmax-al meg megkel csinálni a modellt... elég bonyolult és nehéz ha kezdő vagy... énse vok profi de eltom készíteni :D AMugy a blueprint arra kel hogy lássad elölről oldalról és felülről...
  • Tomsteel
    azért nyitottam meg kétszer, mert nem látszik a keresőben, és kíváncsi voltam, hogy elrontottam-e valamit...

erre a blueprintezésre megtaníthatnál...baromira érdekel, csak lusta vagyok nagyon :)
  • Gibor
    Amiket befogok tenni a játékba eddig...
    Volvo 9700:

eddig ennyit néztem ki mert az ikarusoknak nagyon gáz a blueprintje...
  • leho94
    LoL. énis most néztem:D
  • akyyy
    minek nyitottad meg kétszer a topikot? omg
  • Tomsteel
    akkor ok..megnyugodtam :) thx
  • Nelman
  • ricsa008
    mer szar a kereső és nem képesek megcsinálni :D
  • Tomsteel
    miért nem látszik ez a fórum a keresőben?
  • Tomsteel
    az a ship simulator ami a képen szerepel
  • Tomsteel
    min lepődtél meg? :)
  • Boconadi
    hoppá :D
  • Gibor
    Egy biztos... a fejlesztők németek.. mert a hivatalos oldalon a fórumban csak német szöveget láttam... mostmár csak abba reménykedem hogy a tutorial angol lesz...
  • akyyy
    nem hiszem hogy magyaroknak készül, németeknek, amcsiknak meg ugyanugy van kikőtőjük, nap mint nap utazhatnak is akár, mint nálunk buszon
  • Nelman
    Régebben én is sokat játszottam repülőgép szimulátorokkal, de ma már csak FPS, meg autós szimulátor...
  • Tomsteel
    így van
  • Nelman
    Rétegjátékok...
  • Tomsteel
    ugye az ilyen tipusú játékok mindig egy bizonyos célközönség számára értékesek, illetve nekik készül, szóval akit például hidegen hagy a hajózgatás, annak tök mindegy, hogy milyen "csitti-fitti" a játék szerintem, úgyis beleun ha pl egy több órás monoton konténerhajózgatáson kell résztvennie. Véleményem szerint a Bus sim azért több ember fantáziáját fogja megmozgatni, egyrészt azért mert hazánk bővelkedik tengeri kikötőkből :))) , mársrészt az emberek mindennap találkoznak tömegközlekedéssel, ismerik, átélik, sokkal közelebb áll hozzánk. Épp ezért gondolom, hogy elképzelhető, hogy nagyobb erővel fogják belevetni magukat a fejlesztők, hiszen egy nap mint nap látott dologról lesz szó, amin az emberek egyből kiszúrják az esetleges hibákat, a Titanicon nem fogjuk észrevenni, hogy a tatról hiányzik egy "fogóckodó" de ha egy Ikarus fan elé odanyomnak 1-el kevesebb kapaszkodó-t lehet morcosan fogja bámulni a monitort.
  • Tomsteel
    ezt 100%-osan a ship sim, ismerem a gémet, 2008-as, legújabb kiadása. Grafikai motor valszleg hasonló lesz. Aki ismeri tudja milyen részletességgel vannak kidolgozva a "csónakok", pl a Titanic-nak végig tudsz sétáni a felső szintjein, az összes többi hajónak is végig tudsz sétálni a fedélzetén, nagyon jó érzés, múltkor egy kisebb túrista hajóval beálltam a képen látható Goldengate alá, és bámultam fölfele :)
    annyi, hogy rajtam kívül más embert, élőlényt nem találtam a játékban, természetesen vannak AI hajók, autók amik mozognak. Összességében nekem nagyon bejön, jó fííílingje van
  • Gibor
    Legetséges hog ezel a motorral fog menni a játék de töb mint valószinü hogy ez a Ship Simulator... Már csak onnan is mert ha megnézed az alsó képet a forgalom milyen rondán van megcsinálva de ott a kikötő sokkal szebb...
  • Yoda001
    hm hm... német oldalon találtam.. semmi kép nincs :D
    Bus-Simulator 2008
    PC | Starten Sie die Motoren und nehmen Sie Platz
    Genre Sonstige
    Release 2007 (2007-11-16)
    Hersteller / HP astragon Software GmbH
    Aktueller Preis EUR 14,99 Jetzt bestellen
  • Taranov
    Igen, ez a borító a Microsoft Simulator sorozatát idézi.
  • Tomsteel
    nos...a játék leírásában szerepel, hogy egy fiktív városban fogunk tudni mászkálni, ergo minden hasonlóság/egybeesés a véletlen műve. ez a borító kép nemtom mennyire hiteles, és eredeti, elképzelhető, hogy nem is ezzel a feliratokkal, képpel fog megjelenni a játék.
  • HiPPoNaX
    Egy kis szorszalhasogatas: vicces ez a kep. Oke, hogy nemet nyelvteruletre szanjak a dobozt, de vajon miert nemetul szerepel az RATP logos buszon a celallomas? Eleg keves parizsi buszt lattam nemet felirattal kozlekedni :D Azert ha mar szimulator, ilyenre ugyelhetnenek. (Mellesleg nincs is fopalyaudvarnak nevezett palyaudvar Parizsban, szoval duplan szep teljesitmeny)
  • caseih9400
    Nem fog menni 512MB RAM-on :(((
  • Nelman
    Kicsit korán megkezdték a beharangozóját...
    Az hagyján, hogy demo még nincs, de még képek se...