2313
Bus Simulator 2008
  • DJ BP
    ennyire ne szarjunk már a helyesírásra...

Amúgy elég fura hogy kép még nincs
  • Tomsteel
    ez még a jövő zenéje, ha minden jól megy novemberben kiderül
  • Yoda001
    meg se jelent
  • macskássy
    hi ebe, lehet meni ikaruszal ??videki várósokkba.?
    ottani megálókba csúklósbuszal, jegzkezelö hogz van mególdva. kalauzal ?
  • Tomsteel
    na jó tévedtem, nem nagyon tslálok, grafikák vannak, de azon nem jók
  • Tomsteel
    óó az van dögivel...:
  • Gibor
    Hmm... csak keresni kel Ikarus blueprintet
  • Nelman
  • Tomsteel
    ahogy a hivatalos honlapján is szerepel(www.busdrivergame.nl), tényleg lehet hozzá készíteni/tölteni buszokat, szóval, az, hogy kezdetben 12 busz lesz benne(ami mondjuk nem olyan kevés) napokon belül változni fog. Várjuk Ikarus rajongó, studio max-hoz, mayahoz értő kollégák jelentkezését

úgy olvasgattam fórumokban, hogy azért elég sok dolgot lehet majd csinálni benne, persze a koponya deformációs képességét, és tűréshatárát nem itt kell vizsgálni, de azért elég részletes lesz.
  • Nelman
    Van egy buszos téma link
  • Nelman
    Néhány busz

pimped
    monster school bus
    big foot
    bus race
    drag :)
  • Gibor
    Az szééép...
  • Nelman
    Ha ilyennel akarod elütni az idődet...

busz 1
    busz 2
    ez lehetne egy felirat
  • Gibor
    Persze matricázásra ugyértem tele HKS meg Greedy mge ijenekkel :D
  • Gibor
    komolyan... vicc nélkül.. szal ha valakinek vlami ötlet adjon... gépágyus kimatricáztott busz? hehe
  • Nelman
    Komolyan?
  • akyyy
    csuklós busz lesz?
  • Gibor
    Azta rohadt életbe... most nézem lehet majdd alkotni hozzá saját buszokat... hmmmmm a fantáziám beindult.. asszem előre készítek modelleket 3dsmax-al :D
  • Nelman
    "If you drive too fast and do not arrive at the bus station punctual or if you run on a red light, the passengers will be unhappy .Should you drive too slowly and arrive at the bus stop too late, the passengers would get a cab to reach their workplace."

A fenti szöveg alapján nem feltételezem a vérengzést...
  • Nelman
    http://www.busdrivergame.nl/
  • Nelman
    Szerintem nagyon nem lehet majd benne mit tenni. Bénán vezetni tuti lehet, meg ajtót nyitni, zárni, karambolozni. Szvsz nem lehet majd vérfröcsögős jeleneteket látni benne, ez egy szolid "hogyan tanuljunk meg buszt vezetni" program lesz.
  • Ars3nal
    ennek mi a lényege? lehet-e bunkóskodni az utassal? rácsukni az ajtót? rágyújtani vezetés közben és ha valaki utánoz azt leszállítani? cigánykodni diákigazolványszámmal? bebaszva vezetni? első ajtón nem leengedni?
  • Nelman
    heh :D
    És lenne benne olyan, hogy egy magadott versenypályán (drift) mondjuk 80 utassal mennyi idő alatt érsz végig, majd a célba érkezéskor kinek tört el keze, lába, ki esett ki az ablakon, stb... És onlájn lenne élő stat-od, amit meg lehetne tekinteni, mint a bf2-ben pl.
    Esetleg sztájkoló buszosok szemétkednének benne az utasokkal. Ilyen feladatok kellenének.
  • Gibor
    Jah... vagy egy extrém árkon bokron keresztül driftelő busz :D az mekkora flash lenne :D
  • Nelman
    Maximum marad az unalmas lassú barangolás a megállók közt a forgalomban.
  • Gibor
    Ennyi... gondolom lehet azért majd vlamit baromkodni is benne... elvégre szimulátor ha minden igaz.. és tudtommal szim játékokban mindent megcsinálnak... (kivéve mikor nem)
  • Nelman
    Az már régi! Buszos fílingem még nem volt...
  • K Ace
    Ott a gta. Nem elég? :D
  • Nelman
    Gondolom nem lehet majd benne barbár módon berobbanni a buszmegállóba, hogy egy jól irányzott kézifékkel kifarolva (busz flipper) péppé aprítsuk a megállóban az utazni vágyókat.
  • Gibor
    Szép, google-ben nem találtam 1db képetsem...
  • Djemba
    képek?
  • laslandes
    kell
  • CattiBrie
    Of Vista? Nem or?
  • Tomsteel
    nemtom miért nincs még screenshot...
  • ZsirosKenyer
    ha 2007 nov. a megjelenés hogyhogy még nincsen screenshot? remélem nem msot akarják összecsapni
  • Tomsteel
    jaja, én mindig a ship simulatorral példálózok, azt nagyon faxául összehoztán/kidolgozták, reméljük erre is legalább akkora figyelmet fordítanak.
  • ZsirosKenyer
    na, ez fasza. A title betűtípusa nagyon hajaz a microsoft "simulator"-jaira, kár hogy nem ők fejlesztik az tuti durva lenne :)

persze én így is reménykedem, a menedzselés különösen tetszik. A traffic giant-et is szerettem.
  • Tomsteel
    engem az fogott meg, hogy nem csak bevágnak a kormány mögé, "oszt boldogulj", hanem cégvezetésből is kivehetjük a részünket.
  • Tomsteel
    - fejlesztő: Astragon
    - kiadás dátuma: 2007. november
    - 3D-s valósághű buszszimulátor
    - 12 fajta busz, 20 féle útvonal egy fiktív városban
    - valósághű város
    - menetrend, forgalom, utasok
    - vásárolható fejlesztések a buszokhoz, illetve karbantartás
    - a jegyeladásokból származó bevételt hirdetésekre is lehet fordítani
    - változó időjárás, nappal-éjszaka stb.
    15 euróba fog kerülni, ami cirka 3600-3700 forintot jelent
  • Tomsteel