2313
Bus Simulator 2008
-
#133 Pedig ha tenyleg novemberben jon, akkor lassan akar lehetne tobb info is.
Tekintve, hogy lassan oktober vege van. -
#132 nincs -
#131 valami újj infó? -
GPx8 #130 Reménykedjünk... -
#129 Egy kulso nezetes arkad fos lett belole, ahol nem latod a jelzolampat, mert belelog a busz teteje a latomezobe (vagy eppen valami tabla, vagy akarmi), ahol majdhogynem 0 fizika van a jatek alatt, es ahol a grafika tobbnyire ugyanugy nez ki, mint az evekkel ezelotti PTTM vagy Convoy-ban (mevel ugyanaz a fosadek optimalizalatlan szar prism3d graph engine hajtja, mint a 18 Wheels of Steel-eket). Igen, en is remelem, hogy annel jobb lesz ez. A gepigenyt tekintve en nem csodalkozom, mert a gyalogosok mozgatasahoz, az utasok szamolasahoz es mozgatasahoz, forgalomhoz stb.-hez bizony eros proci + jo sok memo kell. Nekem hal` az egnek nem kell felnem, el fog futni C2D+2GB RAM+8600MGT-vel. -
GPx8 #128 A Bus Driver-t (SCSSoft) is nagyon vártuk, aztán mi lett belőle... -
#127 lesz belső nézet, ebben biztos lehetsz, ez szimulátor, a sofőrök ritkán ülnek a busz tetején :P -
#126 Ezek ingame screenshotok a jatekbol. Komolyra forditva a szot, en is nagyon varom a game-et. A Bus Driver-t (SCSSoft) is vegignyomtam, de az valoban inkabb csak egy arkad, kulsonezetes vacak volt ehhez kepest. Aztan majd kiderul, hogy ebben sem lesz belso nezet... -
#125 ezt a buszok topicba
Buszok topic -
Zsoberpapa #124 Korábban már leírtam ott is, de annyira el vannak foglalva a GTA Multiplayer modjával, hogy szerintem észre sem vették... -
#123 nagyon jó a kérdés ! -
#122 miért nem irod ezt a gta topikba? -
Zsoberpapa #121 Részben OFF, részben On, amit írok, de remélem, valaki meg fog szánni és egyszer majd ilyen ötlethez fajul: jó lenne, ha valaki átkonvertálná ezeket a Scania E-szériás autóbuszokat (Ikarus E95, Ikarus E98 stb) Grand Theft Auto San Andreasba. Szívesen látnám ott is virtuálisan megelevenedni őket... -
#120 nem, én már 10 éee nem vezetek -
stuka85 #119 OFF: Gumikacsa mostabság nem egy sárga Renault Magnumal myomod az ipart, mert akkor láttalak ma aszem debrecen felé mentél a 35-ön. Ha tévedek akkor bocs.
ON jó lenne ha már megjelenne a játék -
Zsoberpapa #118 Aham, értem. Köszönöm szépen
Mondjuk én a Setrát látnám a legszívesebben virtuálisan is megelevedni, de természetesen az E95-ösöket is várom és jó, hogy van itt olyan ember, aki foglalkozik még ezzel -
#117 Én meg néhány budapesti útvonalon buszozgatnék szívesen. 91es, 7es busz stb:) -
#116 A 2-es, és 4-es képen lévőket mindenképp, nálam készül a E95-ös -
Zsoberpapa #115 gondoltam, mutatok néhány képet, hogy milyen buszokkal volt szerencsém utazni az én lakóhelyemről, hátha esetleg valakinek én is ötletet adtam:
Sajnos Volánbuszost nem találtam a galériában, meg még van egy halom, amivel volt szerencsém utazni, csak néhányat mutattam a sok közül, hátha egy szép napon látom majd őket a gépemen virtuálisan is megelevedni... -
Zsoberpapa #114 Azta... nem mertem volna gondolni, hogy egyszer azt is megélem, hogy egy ilyen játékot fognak készíteni. Kicsit megdobogtatta a szívemet, mert ugye én egyetemista vagyok és Budapestről utazok haza Balatonszemesre minden Pénteken és minden Hétfőn pedig vissza, de úgy 1000 éve amikor még "csak" középiskolás voltam is mindig busszal utaztam oda-vissza. És hát nem kell mondanom, hogy az egyszerű, rozoga Kapos Volános Ikarus autóbuszokkal a teljesen modern Zala Volános Setrákig mindenféle autóbusszal utaztam. Azért én speciel örülnék neki, ha majd ehhez a játékhoz is készülnének pályák, mint anno a Microsoft Train Simulatorhoz. Mondjuk én pl. a Budapest-Zalaegerszeg vonalnak örülnék a legjobban, de természetesen bármelyik pályán szívesen megyek majd, ha kijön a játék és lehet pályákat készíteni hozzá. Nem akarok "belepofázni" senki ötleteibe sem, de van egy oldal, ahol rengetek buszvariációt meg tudtok tekinteni: Magyarországon használt autóbuszok -
Gibor #113 Bocs de ha kicsit visszaolvasol akkor meglátod hogy ugyanezt majdnem szószerint beírták 40xer :D... -
Rodman6 #112 Remélem jobb lesz mint a gagyi Bus Driver. És lesz benne belső nézet is. Röhej hogy pont egy Busz szimulátorban nincs belső nézet. -
#111 oks:D -
#110 ezt privibe oks? -
#109 www.hdtml.mlap.hu ? www.leho94.gportal.hu ? sztem mind2 szar:D -
#108 neked -
#107 XD -
#106 nekem! -
#105 kinek? -
#104 Jó az oldalad! -
#103 -
#102 csak azé írtam hogy ték-elhessek:D -
#101 Lesz benne -
#100 ha nem lesz lesem töltöm. TÉKTÉKTÉK -
rgida666 #99 Ez egy nagyon jó kérdés. Kíváncsi vagyok rá a Bus driver után. Remélem lesz belső nézet. :) -
#98 Lehet -
#97 tönkre ment nekik a Prt Sc és a gamebe meg biztos nem lehet fotozni:P -
#96 Irni kéne nekik! -
#95 Miért nincs a játékból egy árva kép sem? -
#94 2007 november szerepel az oldalon