7577
-
#615 inkbb az 5-nél állt fönn ez a lehetőség (mivel az 5-öt fejleszti az aki a 3-at is) -
tmisi #614 Szerintem az FIFA 10 lesz. xD -
tmisi #613 Lesz az, csak nehogy úgy legyen mint a COD3 volt, hogy PC-re nem jött ki. :S -
#612 Pár kép, okt. 2 -
Cat 02 #611 Természetesen lesz.
Ez olyan mintha megkérdeznéd h lesz -e Fifa 2010 xD -
#610 Igen, lesz. A páros és páratlan részeket mások készítik, így a 6-os rész is készítés alatt áll (úgyhogy a topiknak lenne létjogosultsága csak értelme nincs :) )
Elvileg úgy volt, hogy a páratlan részeket csak konzolra csinálják meg (ahogy a 3. részt), de ezt az 5. részt mégis bejelentették PC-re is. -
#609 Én is láttam. mi értelme van cod6-os topikot nyitni amikor még az 5 se jött ki? egyáltalán lesz CoD6? -
cipónewgear #608 a faszom kivan a cod 6-os topikon az fecsegik hogy csak konzolra jönki a cod 5 kapja be mind az összes buzi -
gyupee #607 megvan thx csak a sok banner-off miatt nem tünt fel elsőre... -
#606 elötted kérdezték meg nem sokkal... -
gyupee #605 demo lesz nemtudjátok?
és mikorra várható? -
Cat 02 #604 Homályos a srác feje ^^ -
#603 Itt végre van füle a krapeknak :P -
#602 Akkor szólok a modiknak hogy cseréljék ki -
#601 HIbamentes banner került ki Hellsing Keze alól! -
#600 Nem értem mi a bajotok a bannerral, semmi egetverő hiba nincs benne. -
Dave0092 #599 jovan az, egyébként ha külön layeren van a felirat, akkor probáld meg nagyon tompa szélű radirral törölni és akkor nincs rece -
Hellsing47 #598
én ennél jobban nem bírom kivágni a logót, akit zavar hogy még mindig recés egy kicsit akkor vágja ki szebben,küldje el és én kicserélem :) -
#597 A hibákat h ingyé ne várjon senki tökéletes képet mert nem kis munka... -
Hellsing47 #596 "bár tudom jobbat ugyse tudnék csinálni, sőőt még ilyet se"
akkor nemtom, minek kell pásztázni a bannert a hibákért, de csak hogy kielégítselek megpróbálom majd kijavítani
#593: mit értesz "Ingyé ez a minőség" alatt? -
#595 azt mi honnan tudjuk? -
Solyom2 #594 MIkor lesz demó? -
#593 No reklamálás :) Ingyé ez a minőség megy :D -
#592 Aha már jobb a banner. Csak azt nem értem mértnem csináljátok már meg rendesen az a Call of Duty feliratot, mert még mindig egy kicsit recés, bár tudom jobbat ugyse tudnék csinálni, sőőt még ilyet se, csak azért mondtam hogyha már valaki rá szán egy kis időt akkor már csinálja meg tökéletesre, legalábbis én kijavítanám a feliratot de ha nektek igy jo akkor nekem is. Nah mind 1 amugy maga a kép az kurvajó meg jóils összevan vágva. Mondjuk a csávónak is a sapkájából fent kicsit szarul lett kivágva. Nah többet nem is irok csak majd ha valakinek lesz kedve kijavítani akkor majd csinálja meg sztem. -
#591 ja
kb 4-5000 hsz lesz azt kész... a többi tízezer meg off:D
oN -
#590 majd ha megjelenik kevesebb lesz :) -
#589 Sajnos a gta 4 topikban még mindig off van...10 ezer komment off, pf -
#588 Sztem eleve hülyeség külön warez/off topik... Egy jó FAQ kell és kész. Azt a pár warezes hozzászólást (működik-e és stb.) szerintem el lehetne viselni, a többször fel tett kérdéseket meg törölni, illetve beleírni FAQ-ba... -
#587 ki mondta hogy azzal egyetértek?ott is ugyanúgy megkérdőjeleztem a fontosságát -
#586 állj már le ezzel hogy: meg se kellett volna nyitni dumával -
#585 Ugyanezt mondhatnám a gta 4 topikra, ami már nyárin megnyílt, s még be se jelentették pc-re se...szal... de nem teszem... -
BIZ0906 #584 Tényleg ez a game is mindjárt itt van oooo :D -
Dave0092 #583 alapbol megse kellet volna nyitni :) -
#582 mért zavar ez téged 1,5 hónappal a megjelenés elött ennyire? -
#581 amit én kértem azt megcsinálták mint ahogy itt lehet látni -
#580 Vajon miért nem rakják be a banner alá az off totyikot?
semmi válasz rá... -
Neoncsoves #579 bazze patcheld már föl! és akkor csinálok szervert! -
Bmx01 #578 az még jobb.............
nekem + ma érkezett + vagy 5db -
#577 demot?én már végigtoltam a teljeset 3x -
Bmx01 #576 az yó :)