7577
-
#455 Lehet fényjelenség:D -
Cat 02 #454 De, de ez jég o.O -
mikiking #453 ködről még nem hallottatok ? -
Cat 02 #452 Ez elég gány borító :S
btw tényleg Crysis szerű. -
mikiking #451 túl sok filmet nézel :P Loool.csak vicc -
tmisi #450 Ez a háttér a Crysisra emlékeztet a lefagyasztás után. :D -
NOV. 11 (US) -
#448 Egyébként jó a képed! Halott vagy, 1 másodpercre feléledsz és aztán újra meghalsz -
#447 EZAZ! Kit érdekel -
#446 címből meg a kettőspont is hiányzik, no de mindegy, ne legyünk maximalisták -
#445 De az a hosszú (asszem így hívják) címe -
mikiking #444 ja ,de banner felett én még most is azt látom -
#443 Mármint a címből -
#442 Már át is nevezték! kivették belőle az 5-öt -
#441 Béta idén -
#440 -
#439 Írtam a modik topikjába hogy változtassák meg a címet -
#438 hol lehet jelentkezni a beta-ra?mert a hírben nincs ott a linkje -
#437 Carmack a ZISTEN. -
#436 Akkor ok..megint lesz jump. :) -
#435 carmack rendesen megírta azt :) -
#434 mivel a cod4 engine-el jön ami gyakorlatilag a cod2 engine tovább fejlesztett változata (ami ugyebár a Q3 tovább fejlesztett változata) így mondhatjuk hogy igen -
#433 Pedig mint már írták egy cikkben, ez nem az ötödik rész, ez amolyan kitérő... pont olyan értelemben, mint a gta san andreas! az se a 4. rész, csupán kitérő!
Mert a 4. rész ugyebár modernkori, s most ez a rész visszamegy ismételten a világégéshez. Alapból nem leeht folytatás, hisz ha folytatás lenne, akkor vagy modernkori vagy sci-fi lenne. Ennyire egyszerű:)) -
tmisi #432 Pedig amikor én megszereztem a San Andreast, azt hittem az a negyedik rész, a mai napig az van a DVD-re írva hogy GTA 4. :DDD -
#431 A cod5 is Q3 motoros lesz? -
BIZ0906 #430 Nem jól van ez nem a CoD5 kb olyan mint a GTA San Andreas az sem a IV!
Topik címei: "Call of Duty: World at War"!!! -
Djemba #429 jól van most is!!!! -
BIZ0906 #428 A címet is erre kéne átírni "Call of Duty: World at War" -
mikiking #427 igy igy -
#426 az lesz az 5... :D ez meg nem a cod 5 :P -
Solyom2 #425 Azt hiszem a cod6 a 4 folytatása lesz de ez nem biztos -
BIZ0906 #424 Hát ez egy qrwa jó játéknak tűnik :) -
#423 az nem biztos!
Csak az hogy a következő játékuk szkifis lesz. az egyáltalán nem biztos hogy az a köv CoD rész -
#422 erről semmi hivatals nincsen, a köv. projektjük lesz szifis. szó se volt kodról. csak szokás szerint 3 ember után már totál más a vége. -
Neoncsoves #421 tévecc! az új kód rész szkifi lezs444 -
#420 de ez nem az 5, ez a cod:waw simán, az 5 sztem a köv lesz, modern hadviselős megint... vagy tévedek? -
#419 az érdekes lenne xD -
Neoncsoves #418 de lehet menni. asszem minden kontrolleren van egy ilyen kisebb iránygomb ugyhogy lehet mozogni... -
#417 ok,akkor bocs! -
#416 Én úgy értem hogy a Wii-s változatban nem lehet menni csak célozni és lőni