7577
-
#535 -
#534 Na ez tetszik! -
Hellsing47 #533 -
strebacom #532 Na bakker ezt tényleg rossz helyre irtam az a kurva kannásbor az oka.... -
#531 te most tulajdonképpen miről beszélsz? -
strebacom #530 Ugyan már ezt ö maga irta és ugy adja elö mintha máshonnan lenne....ember nem kezdö vagyok az SG-n.... -
#529 nem,egyenesen a jövőből érkezett :o -
#528 Call_Of_Duty_6_World_at_Star_CLONEDVD-PROCYON
fake? -
#527 Az miért nem jó? tedd ki és ha kell majd lesz másik -.- -
#526 nebasszál fel ezt honna szulted? -
#525 "Európában október 14-én érkezik a Call of Duty: World at War Béta. Verziószám szerint Call of Duty 5-ként ismert játék egyelőre PC és X360 multiplayerrel debütál. Squad- és a Modern Warfareből átvett perkrendszereket próbálhatjuk ki. Modern hadviselést felejtsük el. Ezúttal a második világháborús színtéren vetnek be minket. Tüzérségi fedezettel fűszerezett gyalogsági harcok dominálnak" -
#524 pedig úgy volt hogy live-os lesz,még a live-os játékok listáján is fönn volt -
Neoncsoves #523 ja ok csak már szétbasz az ideg -
Neoncsoves #522 HOL A LIVE RAJTA BAZDMEG?
CRYSIS WARHEAD-EN IS OTT VAN H GAMES FOR WINDOWS ÉS KURVÁRA DE NEM LIVE-os ... -
Dave0092 #521 ja bocs hülye vagyok ma, oké igazad van -
Dave0092 #520 de ez live-s borito amit linkeltem -
#519 Nem én csinálom... bannerműhelyből hoztam ezt.
hogy miért? te is láthatod: MERT NINCS BANNER :D és már ideje lenne, nem gondolod? :D
-
strebacom #518 Jó a banner tedd be és lépjünk ezen túl.... -
#517 mért akarsz ennyi bannert csinálni mostanában? -
#516 Na mondjatok valamit a bannerról...#507
Ha nem jön be szóljatok, csináltatok újat! -
Neoncsoves #515 ezért mondom hogy nem live-s lesz -
Dave0092 #514 http://cdgalaxis.hu/termekkepek/normal_elorendeles/pcg/pcg_call_of_duty_world_at_war.jpg :) -
Neoncsoves #513 dehogy lesz live-s... akkor a boritón ugy lenne h Games for Windows Live... -
Neoncsoves #512 live-s lesz??? pfff... nincs MO.-n live-.- -
#511 kép minősítést nyomhatnál amm.. én sem tudom rábízom a hozzáértőkre! amúgy sem fog menni a gépemen ^^ -
#510 de ez live-os lesz,nem tudom az mennyire zavar be a törtszerver lehetőségnek
elöször kipróbálnám törtön és úgy ahogy a 4-et is megveszem -
#509 Mivel a Cod4 még az nap fel lett törve és 1-2 hétre rá már rahedli cod4-es server volt így kétlem h ne lenne ennél is megoldva :) -
Dave0092 #508 dehogynem -
#507 Így szebb egy kicsit--> -
#506 Emberek! elkészült a banner....
by Misi az ezredes
jó lesz e? -
#505 :D lehet -
Neoncsoves #504 ők abban hitben élnek h "mindenki" megveszi -
#503 Ha már azt irják h mindenki akkor mér csak azoknak lenne elérhető akik előrendelik? De egyébként még semmi hír, de még meglátjuk mi lesz este... -
#502 halivszinu hogy akkor késő este fele lesz fent.. ha meg ma nem akkor sztem sokat fog csuszni -
#501 sztem nagyon nem korai! sőt késői xD -
Bmx01 #500 hát én is kíváncsi vagyok hogy lesz e ma BÉTA, habár én is kicsit korainak tartom de ki tudja kiderül még ma-holnap :) -
#499 Már szóltam a bannerműhelybe, h készítsenek már ennek a topiknak egy bannert... de ha itt vki van aki vállalkozószellemű, hajrá:)))) Bő egy hónap és megjelenik a gamma, és még nincs banner alá. ez nagyon ciki! főleg, h egy cod játékról van szó, több tiszteletet neki -
Hellsing47 #498 kicsit nem túl korai? :/ -
#497 mivel nem igazan lehet majd warezzel neten jatszani, nem lesz sokaig nepszeru a hely :> -
#496 tényleg ideje volt megnyitni xD