7577
-
#495 OFF, spam, warez téma ügyében ha írni akartok, katt ide. -
#494 gondolom a "mindenkit" azok alatt értik akik előrendelték -
Hellsing47 #493 "A PC-s verzióval viszont semmi gond nincs, mindenki számára elérhető lesz"
valaki nem mond igazat -
#492 Hát ha igaz az információ, amit ide beritam, akkor nem csak az előrendelőkek lesz elérhető a béta:
"A PC-s verzióval viszont semmi gond nincs, mindenki számára elérhető lesz"
-
#491 azt eddig is tudtuk hogy októberben jön a beta pc-re is de csak azoknak akik elörendelik a játékot már most -
#490 Vagyis bocsi, mert most látom hogy MEG NEM ERŐSÍTETT INFORMÁCIÓK SZERINT. Sorry. -
#489 Nemtom tud-e valaki róla valamit de holnap béta:
Holland kollégáim meg nem erősített információk szerint megtudták, hogy a Call of Duty: World at War bétáját 2008 október 3-án fogják nyilvánossá tenni a nagyközönség számára, épp a Német Egység napján. A béta csak PC-re és XBox 360-ra jön ki, a PS3-asoknak sajnos várniuk kell novemberig. Egyébként az XBox360-asok közül sem kapja meg mindenki, hisz ehhez még a korábbiakban regisztráltatni kellett a konzolosoknak a callofduty.com-on. A PC-s verzióval viszont semmi gond nincs, mindenki számára elérhető lesz. Mindezen információk ellenére a híresztelést még hivatalos oldalon nem erősítették meg, egy biztos amint letölthető lesz a Béta, a gamerekkel foglalkozó webszerverek sávszélessége teljesen el fog fogyni:D.
Forrás -
Neoncsoves #488 orosz kampányban nyilván... :) -
#487 Akkor nemcsak japókat kell majd nyerbálni, hanem németeket is? -
#486 co-op gameplay video
Van több is ezen az oldalon! -
#485 Én csak ajánlom, ennyi, nem én készítem.
Snexi: ez neked is szól. -
#484 de azért már leátszik a fejlődés.. :)
ezt csinálta elözöleg
-
#483 most érted jó hogy ontod magadból a bannereket, de a minőségre figyelhetnél.. (nem támadás, tanács) -
#482 tényleg valamivel nagyobb kéne és tisztább -
#481 a minőség az odavág... -
#480 Hoztam nektek egy bannert, ha jó szóljatok.
-
#479 örülnék ha méretes crysis-nagyságú multi mapok lennének.. szép kis háborukat lehetne folytatni egy viszonylag szabad területen
egyébként nekem a crysis multi rendszere nagyon tetszik, csak nehéz olyat találni akivel össze lehet dolgozni.. pedig ugy jo a csapatos FPS ha közben van voice comm. pl ventrilon.. ugy faja kis háborukat lehet vívni :) -
#478 Jaja, de megnézem hogy mi alapján kapod a tankot XD Meg mekkora pályák lesznek hogy csak úgy tankozni lehessen. -
#477 őőm ebbe már lesznek multis járművek is? -
#476 Értem.Köszi. -
Reggaester #475 Talán a Toss Back enyhít vmit. -
Reggaester #474 Itt vannak a perkek. Marty ftw! Egyszerűen muszáj volt megtartani ezt a frankón no skill perket, csodás. -
#473 Ja az nagy lesz! leszakadó testrészek 4ever xD -
#472 A képek alapján lesznek leszakadó testrészek, és a vér mennyisége is jóval több lesz...
Ha csak egy kicsit is jobb küldetések lesznek benne mint az elődbe akkor megveszem...jövőre -
Dave0092 #471 hogyne lenne... ha csak a ce-be lenne beépitve az fg42, akkor a eredeti sima multiplayerbe más játéoskonál nem jelenitené meg amit a ce-nél igen... Valojában arrol van szó, hogy a FG-42-t csak 45. szintől lehet unlockolni, de ennek a kódnak (amit a ce-hez adnak) segitségével ha beirod már első szintől használhatod a fegyot... ez akkor lesz buko ha minden ce code ugyanaz lesz, mer akkor felkerül netre... -
#470 Collectors E. nélkül nem is lesz FG 42? -
#469 angoltudás nélkül még képeket se nézz -
#468 csak 1 napig lesz fg42 ce-vel,ezekszerint abszolút csíter fegyólesz -
#467 (hát ez nagyon franko lessz aki többet fizet extra fegyvert kap meg dupla xpt egy hétig.. pont ez az amivel helyből elmegy a kedvem hogy multizzak benne)
A Treyarch által fejlesztett Call of Duty: World at War november 14-én jelenik meg, nem csak normál verzióban, hanem gyűjtői kiadásban is.
A gyűjtői kiadás tartalma egy stílusos bádog dobozban kap helyet, amelyben megtalálható lesz egy kulacs, aktiváló kód az FG 42 gépfegyverhez, multiplayer VIP státusz jelzés és egy exkluzív kód egy hétvégére, ahol dupla tapasztalati pontot gyűjthet a játékos. A megjelenés november 14-én várható PC-re, PS2-re, PS3-ra, X360-ra, DS-re és Wii-re.
Forrás -
#466 Majd lessz, majd lessz!!! -
#465 bocs benéztem -
Dave0092 #464 és ennek mi köze a codwawhoz? -
#463 Hy!
megoldást keresnék erre a problémára
service communication failure:PnkBsrt.exe initialization failed -
#462 csá
-
#461 CD galaxis! -
Dave0092 #460 előszeretném rendelni a cod:waw-t.... tavaly a 4-el is igy tettem akkor a pcdome-rol rendeltem, de nem aznap hozták hanem csak rá 2-3napra tudták volna, szal azt lemodntam és inkább felmentem érte az 576-ba... most ugy szeretném hogy megrendelem és aznap még kihozzák... honnan ajánljátok... cd galaxis vagy 576.hu??? -
#459 Ázsiában? :DD inkább hőség -
#458 Attól függ mennyire van hideg -.- -
#457 épp ezaz. a szív nem 2 másodpercenként dobog! de hagyjuk -
#456 nem, így néz ki a szívritmus.. amikor ugrik, akkor dobban a szív :)