7156
-
#389 Az engem is érdekelne.Anno a Pro Street demóhoz is volt ilyen -
Dj Toto #388 hogy lehet másik pályára menni? -
#387 Gépem: Asus P5K,Intel Core 2 Duo E6750,2x1GB Kingmax DDR2 800MHz, Xpertvision 8800GT
Minden maxon ultrán minden bevan kapcsolva ami szépít és 16xCS.. nemtom mi :D élsímitás! -
#386 Mhh.. MIlyen procid van? Nálam nagy füstnél 40 alá sosem megy. -
Martins15 #385 Én csak azt mondtam 10/10 eddig
És nem mondtam h veri GTA IV-et,szoal nemkell mindent kitalálni thx. -
#384 Ebben a füstben minden csutka koxon 22 fps a gépemen! Verseny közben a stabil 30-40 fps megvan! Vistán! -
Szabi1991 #383 nagyon durva :)))
-
#382 Carlistet nemtud valaki mondani? -
timantes #381 nagyon merész vagy tudod-e , 20 perc alatt egy demoból megtudtad állapítani hogy 100%ra jó egy játék , veri a GTA4et , veri a Mario Galaxy-t , gyakorlatilag a világ legjobb játéka... aham ügyes vagy -
Martins15 #380 20 perc játék után 10/10 bár tényleg kormánnyal gizdább lenne :D -
Szabi1991 #379 a kikötői gyakorlás után, átmentem egy normális pályára :)
-
timantes #378 pár hónap és kihal a topic... -
#377 amíg nem volt demo alig volt itt élet most hogy kijött folyamatosan jönnek a hszek:D -
#376 Köze nincs a dirt irányíthatóságához úgy kb...
Ott lenyomtad a billt és keresztbe fordul az autó..itt ilyen nincs.. Ha nem lassítasz. be sem lehet venni a kanyart.. -
Héeder #375 Na kiprbáltam a game-t!
Tetszik bár tényleg furcsa az irányítás (olyan dirt-es).
De amúgy jó játék. -
#374 nekem is ez a patch kéne -
Szabi1991 #373 pasz, csak kormánnyal néztem, de sokan írják hogy nem megy nekik gémpaddal.. -
#372 Tehát akkor alapból nincs is benne gamepad támogatás? -
#371 Tán a menüből? Motion Blur off. -
Szabi1991 #370 amúgy az Xpadder nevű progival be lehet állítani a gémpadott is ;)
(a gémpad gombjaihoz hozzálehet rendelni a billentyűzet gombjait)
www.xpadder.com -
Szabi1991 #369 engem az érdekelne, hogy hol lehet kikapcsolni az elmosodást :D -
#368 Postprocess kilövő patch után így néz ki (nem az én képem, az nforcen volt.) vki fel tudná tölteni?
-
#367 Na javítottam az idökön
Leggyorsabb kör: 1.18.00
Futam: 4.04.99 -
Martins15 #366 És akinek nincs kormányra pénze? -
#365 Nagyon zsíír játék!!
Max grafika márnememlékszem hogy 8x vagy 16x...
(lekicsinyítettem a képeket eredeti 1440x900volt!)
-
#364 Te szimes szemszögből nézed...
Én autós játék-kedvelőként, és kikérem magamnak, hogy a TDU gagyi! Kategóriájában messze a legjobb, bár tény, hogy nem egy szimulátor.
So, Óvatossan fogalmazz, mert harap a bácsi...
Ha nem volna világos; viccel. -
#363 Menü nem szaggat nekem, viszont a hanggal van vmi bibi, olyan mint amikor a rádióban gyenge a vétel, recseg ropog picit a hang, nemcsak a zene, hanem az engine is, azonban nem mindig :S -
#362 Felraktam a legújabb nvidia drivert, és azzal nem akart elindulni a játék, u.a mint amit írt valaki korábban: elindítom, tölt, feketeképernyő, visszadob az asztalra... Felraktam ismét a korábbi drivert, és megy tökéletesen... -
#361 Hát ez nekem nagyon nemgyerebe:(
Rossz ffb effektek, Késő kormánzás érzés, túlcsicsázott grafika.
Egyértelműen arcade, szimulatorokhoz nem sok köze van, bár lehet az a baj, hogy most 2 órán keresztűl lfs-eztem;) -
#360 Kinek mi a jó.Világ éltemben mindent billel toltam nekem az tökéletesen megfelel és kézreáll.
Gamapadot hol lehet beállítani mert kiprobálnám azzal is, vagy nem lehet? -
billdm #359 Tényleg érdekes ez a rányomok,és semmi sem történik!A hivatalos oldalon a fórumban is szó van róla,megoldás semmi! -
#358 Én is letöltöttem! Azt kell hogy mondjam ahhoz képest amire számítottam, egész jó lett. Elég amatőr hiányság hogy nincs visszapillantótükör, és a kézifék sem a legjobb. Az irányítás a régebbi részekhez képest árkádizálódott, de azért nem olyan rossz, főleg hogy szinte teljesen testreszabható! A grafika jó, a gépigény nem vészes, az ATI kártyámal sem volt semmi baja, a törésmodell is hozza a megszokott szintet. -
#357 Grebber felejtsd mar el ezt a billenytuvel autos jatekot jatszok.
Kb olyan mintha egy not bottal piszkalnal, majd elmeselned a haverodnak semmit nem ereztel, de legalabb jol nezett ki.
Lehet, hogy kell 1 vagy 2 het mire raall az ember a kormanyra, de utana vegre elkezdhetsz foglalkozni azzal, hogy milyen is maga a jatek. Ha vegre kiadnanak egy olyan jatekot amit csak kormannyal lehetne iranyitani, hogy ravagye a nepet, a megvetelere, nagyobb esellyel lennenek normalis autos jatekok is. Atallni kormanyra olyan kb mint ujbol megszuletni, elkezdesz arra figyelni a jatekban amire sose gondoltal, hogy fontos a "vezetesi elmenyre". Persze ettol meg mindenki mast var el. De errol szoljon mar egy autos jatek, ne masrol.
Aztan szep lassan rajossz nfs gagyi grid gagyi, tdu gagyi, valami valosaghubbre vagysz, hirtelen mar ejjel-nappal a RBR-t, vagy az lfs es hasonszoru tarsait nyomod. Aztan megunod azokat is, a palyait, valami ujra vagysz, es mindig csalodsz amikor csak ilyen jatekok jonnek ki.
Egybol hardra allitod, rogogve megnyered a bajnoksagot, persze kozben jol szorakozol. Majd megint eloveszed rbr-t es varsz egy evet, hogy kijojjon a grid 2 amiben kicsit a szim rajongoknak kedveznek... Valami ilyesmi zajlik le bennem :)
Beleolik a sok penzt az egeszbe, es nem csinalnak egy bazi nagy piros kapcsolot a jatek fomenujeben, hogy szim vagy arkad, de ami nem csak latszat kapcsolo, hanem tenyleg kicsit gatyaba razni az egeszet. Na akkor igazan boldog lenne mindenki, ok meg sokkal tobbet adnanak el. Bar teny a szim rajongok tabora nem valami nagy, altalaban nem is a 12 evesekbol kerul ki. De egyszer mindenki felno :)
-
#356 Kinek mennyi volt a német bnw-s pályán a legjobb körideje és az össz ideje??
Az én eredményem:
-
keepernext #355 szép grafika, jó irányítás jó lesz ez! -
#354 Talán az lehet a baj (igaz nem hiszem) hogy valami Torrent oldalról huztam le tegnap éjjel, most megint letöltöm valami oldalról, pl ami a HSW-re van belinkelve, az újra teszem, hátha lesz FFB
Amugy 64-es Vista -
#353 Hogy magyarositják a játékot, majd le is kell gyártani a DVD-ket, plusz magyar kézikönyv stb-stb -
#352 Baxameg hogy nem lehet kormánnyal játszani ezt a kibaxott demot. Ha beállítom az összes kormány funkciót akkor még a billentyűre sem reagál, kilépni is csak ctrl+alt+del lehet. Tud valaki erre valami okosat. kösz -
xido #351 nálunk meg a Galaxisnet júliusra írja elő...vicc,mi a fenét késik 1 hónapot a magyar polcokon? -
#350 Na igen, arra jó, egyet fogok csak sajnálni, hogy szerintem nem lesz dedicated server része :-(