7156
-
#349 Evidencia.
De ha kis árkád ökörködésre vágyik az ember, akkor ez egyenlőre nem tünik rossz választásnak. -
#348 Hol lehet beálítani hogy gamepaddal lehessen játszani? -
#347 sztm Nagyon jó lesz 1280*1024, 4*AA simán megy, irányítás jó, grafika is tuti. -
#346 Jó a Race07-hez képes ez egy vicc...
Szóval azzon látszik hogy szimulátornak készült... -
#345 ez komoly? érzékeli a pilóta sérülését?? -
#344 akkor azt a pathcet senki se tudja honnan szedem le?? -
#343 Jelenlegi kormányommal kipróbáltam a Dirt-et, az NFSPs-t, az LFS-t, A Race 07-et, és a TDU-t. Na ezekhez NEM hasonlít az ffb... -
Szabi1991 #342 be lehet álitani...
elsőre nekem is oan volt, de pár perc és beállítod ahogy neked(és a kormányodnak) tetszik :) -
#341 Tudnád valamelyik játékhoz hasonlítani az ffb-jét? Kíváncsi vagyok milyen lehet, remélem ott nem ilyen kicsi a sense mint billnél... éppenhogy lenyomom 200-nál a billt és már az út másik felén van. -
Szabi1991 #340 néha nekem se, és csak azt segít, ha új profilt csinálok :(
de a teljesbe biztos javítják majd.. -
#339 Nálam 32bit-es Vista van, és megy a G25-ön az FFB. Én a kuplung, és a kézi váltó (only szekis üzemmód) hiányát emésztem nehezen... -
#338 hali Hogy lehet kormánnyal játszani, mert hiába állítom be nem csinál semmit sem a pedál sem a kormány. -
ricsa008 #337 okés thx akkor meglesem -
Szabi1991 #336 3ghzs procim, 1 giga ramom, 7600GT-m van..
30-40 FPSel megy ien graffon : #300 -
ricsa008 #335 szerintetek nekem elmenne? -
Dj Toto #334 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#333 -
Szabi1991 #332 az előbb a fordos versenyen, kilöktem egy chargert, utánna hírtelen lassítanom kellett, majd a dodge nekiment a gumifalnak, és egy kerék bemászott az ablakomon, csávot eltalálta, és Race end.. -.-""" -
#331 a videokártya lesz az, ami egy picit megfogja.. -
#330 érdekes játék.
nálam a a FFB nem akar működni érdekes hogy a Dirtbe meg simán megy, na mindegy, a legviccesebb az hogy a BMW-be tudok 6.-at váltani...
Szóval a FFB nem értem G25 talán a Vista nem tetszik a játéknak vagy nem tom, 30-40FPS gyenge ehhez a Core2Duo e6600-as GeForce 8600GT és 2*1GB 800-as GEIL ram...nem tom melyik a gyenge, talán a video kari, pasz...
Szóval aki tudd megoldás a FFB-re az szóljon, tnx.
De ezt a BMW 6. sebességi fokozatott még mindig nem tudom megemészteni... -
ilyennek kéne lennie -
#328 Colin dirt-nek is kb ilyenkor volt a demója, és a teljes játék is júniusban jött ki :)
Igaz mindekettő Codemaster. -
#327 valaki linkelje be a postprocesing patchet mert foumon láttam ettől sokkal szebb lesz a gém!! -
Dj Toto #326 mostmár vki meghackelhetné hogy más kocsikkal is lehessen menni :P -
#325 Én ezeket a kipörgéseket javarészt az első helyről ejtem meg :( -
#324 Hát ti akartatok szimulátort!
ToCa 3ban is a fű=a halállal! -
#323 :)
Mondjuk az valóban nagyban nehezíti a dolgot hogy ha kicsit is kicsúszol a fűre/murvára/földre akkor vége a dalnak.. csak pörög az autó. (végülis ez így élethű, de akkor is nehéz tőle a game mint állat :D) -
Dj Toto #322 Race Driver: Grid Codemasters 05/30/08 EU
GRID Codemasters 06/03/08 US
GRID Codemasters June 2008 AU -
#321 Addigra kb meg is tanulok benne menni meg talán nyerni is tudok majd. -
Dj Toto #320 EU: május 30. akkor jön ki elvileg. -
Djemba #319 júni 6-án jelenik meg -
#318 Tudja valaki mikor jelenik meg és háló lessz e benne??? -
#317 Én billenytüs vagyok kormánnyal meg gamepaddal sem tudok autos gameket tolni csak nagyon rosszul!
-
#316 KÖnyebbnek könyebb, de hogy jobb...
Azzal vitatkoznék. Persze, lehet azért, mert kormánnyal toltam, és azzal más, de öszintén megmondva, az NFS, a maga magától forduló-fékező kocsijaival, számomra maga volt az idegbaj... Lehet a fékezést csak nekem nem sikerült benne kikapcsolni, sehogyan sem, de egy NFS-t ujabban bármijen autós játékhoz hasonlitani, sértés.
Szerintem minimum egy gamepadot próbálj beszerezni, másként fogod látni a dolgot! -
#315 hát kapott.. :) -
#314 Azért a kocsit is sikerült lezúzni. -
#313 Könnyebb az stimmel. De hogy jobb...
Bele lehet jönni..
5-dik próbálkozásra már nekem is sikerült értékelhető eredményt alkotni :)
-
#312 innen kurwa gyorsan yön .. akinek még nincs meg a demo szedje innen :P -
#311 Hát ez a driftelés benne bármelyik NFS-be amibe van abban sokkal jobb és könnyebb.
1280*1024 be minden csutka koxon szépen fut 40-50 fps de a közeli kipördüléses füstöt részeken lemegy 20-30 közé. -
billdm #310 Természetesen friss az oprendszer!!