7156
-
Szabi1991 #429 és még azt írják egy páran, hogy rosz a Grid fizikája... a GT 5 simán elbújhat.. -
#428 ...dodzsemfíling ezerrel :D
Azt hittem lefordulok a székről, amikor ütközésnél bepattant a pálya füves részére az autó xD
Szimuláció a legfelsőbb szinten -
#427 Mi ebben a lol? billentyűvel meg mi akkor? -
#426 Autós játék gamepaddal, konzolon... LOL -
Szabi1991 #425 -
#424 Sztem a maga módján jólett a játék!
Grafika 10/10
Hangokra nem mondanék semmit mert elég recsegős, sőt néha el is ment...reméljük teljesben javítva lessz!
Jó benne ez az idővisszapörgetés dolog!Fizika sztem 10/9 nemtok rá mitmondani...gumifal szanaszétpereg,elenfél autó is törik szépen.
AI se rossz!Láttam kicsúszó autókat tök jó volt nézni ahogy én elmeek mellete ő meg a fűben kapar naon király!Tömegkarambol is jó!Füst,törmelik minden van!Versenyek sztem élvezetesek nem unalmas végigmenni mert úgyérzem mintha a többieknek lenen személyisége...volt aki leszorított!Sebességérzet is frankó főleg a Mustangos pályán a célfelé haladva lefelé az utcán elg húzos volt már kocsim eléggé pattogott azt hittem meghalok majdnem kipördült!
Összességében jójáték lett!10/9
Várom a teljest!!!Ja és nem csalódtam videók alapján szarabbnak tűnt! -
Martins15 #423 Köszi! -
Martins15 #422 Ez van.Azt már megszokhattuk hogy PC-re mindig sokkal szarabbat kapunk mint konzolokra.(pl:Fifa..)De sztem eddig ezzel a játékkal nincs baj,nekem bejön.NFS-nél tuti jobb,ott nagyon el volt b***va a kerrier mód... -
gyuri12 #421 A Fprza2-őt,és a PGR4-et ki ne hagyd. Ez a 3 játék minden autós játékot ver. -
Szabi1991 #420 akiknek a GT5 kel azoknak irány a Konzolos fórum...viszlát..
ez itt a PC részleg..
azok amúgy se fikázzanak egy autós játékot akik billentyűzettel, meg gémpaddal játszanak.... -
timantes #419 istenem hova jutott a játékvilág, a hozzászólások 95%a a grafikáról szól. GraFIKA igy , graFIKA úgy... Mindenki a farkát veri a grafikára , közben a kutyát se érdekli hogy maga a játék mit tud nyújtani "játékélmény" terén... szánalom. Mentem vissza GT 5özni , ott legalább minden a helyén van. Ebben mi van a helyén , egy nagy lósz*r az... -
#418 Arra van valami magyarázat, hogy miért lassul be a játék amikor belsőnézetre váltok? -
levi1989 #417 ebbe lehet tuningolni a kocsikat? -
#416 osztani tudom a véleményt ilyen ócska összetételü játékot NFS utolso része óta nem láttam, bár ez még azt is lehagyja. Elképesztő hogy ilyen igénytelen szarokat képesek csak csinálni mostanában. Lehetne jobbat csinálni, csak inkább kiadják sorozat formában minthogy 1 normális igényes autos játékot összeraknának ami mindent ver magasrol . Ha jol emlékszem van is ilyen, Gran Turismonak hivják. -
heringer #415 Bocsika de mi ez amit linkeltél,több autó vagy micsoda? -
#414 Arra állítsd ami a monitorod felbontása. 1024-nél nagyobb már custom...
Majd a shiftet megnyomva tudsz még állítani a grafika minőségén is. -
#413 Szerintem se valami nagy játék grafika jó de a fizika hát...az iszonyú szvsz. -
#412 na felraktam én is az még hagyján hogy irányithatalan de ha már 2008 as egy rohatt játék akkor már a wide felbontásokat támogathatná...bazz még egy 2003 as játékban is van wide felbontás...ez elég idegesitö... -
Martins15 #411 Felbontás mennyin van?
Mert spec nekem úgy állítja be a grafot,ha 1680x1050-re állítom,hogy custom.Szted ez mien graf lehet? -
Dj Toto #410 istenem.......CSINÁLJ JOBBAT B****** -
gyuri12 #409 Nagyon gyenge gém,borzalmas "fizikával" (már ha ezt fizikának lehet nevezni). -
#408 G25 és mindenféle állítás nélkül megy az FFB. -
Szabi1991 #407 Codemasters\GRID Demo\tracks\europe\jarama
kijelölsz minden fájl, jobbklikk másolás
Codemasters\GRID Demo\tracks\japan\yokohama_docks
jobbklikk beillesztés, felülírás :-) -
#406 THX a patch linket!! Remélem a full verzioval is megy mert kurva szép és faxa lett a graf -
Dj Toto #405 CAR changer.... http://rapidshare.com/files/113807847/grid_car_changer.zip -
Ronnie17 #404 Hali. Hogy tudok driftelni más pályákon is? mint ahhogy a #379 komment képein is látható... -
#403 nekem abszolult nem megy... -
#402 A force feadback megy valakinél rendesen mert nekem ha elinditom a gamét akkor megszünik és nem is tudom rendesen kalibrálni miért???? -
#401 Gondolom teljesben lessz blur-off kapcsoló is, mert vicces, hogy pecs kell ahhoz, hogy kikapcsold...
Amúgy általában nem zavar a blúr, de ennél valahogy mégis. Lehet, bennem van a hiba, de belső nézetben, valahogy kevésbé látok tőle. Pl driftnél, a nyilakat, abszolút nem... -
#400 Nekem továbbra se megy a FFB hagyom a picsába... -
heringer #399 Értem köszi. -
#398 kivesz minden csicsát, ilyen lesz a grafika:
#329 -
heringer #397 Hy all.
Nekem nagyon bejün a game,nagyon várom a teljeset.
Amit linkeltél az mirevaló egyébként.? -
#396 mihez képest?
szvsz x360on 1:1 igy néz ki, de pcn majd lehet moddal/hekkel tompítani az iszonyat eltulzott foshdr-t, szal az a verza talán jobb lesz
amugy full árkád game és ha nem lenne a kipörgés ilyen igénytelenül leszkriptelve, azt mondanám rendben is van igy
codemasters képtelen normálisan viselkedő kocsit aszfaltra programozni :) cmr2 óta ugyan olyan, ill ezuttal még romlott is -
#395 Thanx! -
#394 "hangok szintén,"
Hát a hangok és az irányitás(fizika) ami nekem nem tetszik.
Nem azt mondom hogy szar, de na:)(10/6 adok eddig) (NFS-től amúgy jobb) -
#393 nekem nagyon nem teccik a játék fizikája, (végigmentem a BMW-vel a pályán versenytempón úgy hogy egy kanyarban sem használtam a féket csak a motorféket és nem csúsztam ki, első 10-ben végeztem normal modban) bár a látvány és a hangeffektek kárpótolnak(360-on). -
#392 POSTPROCESSING KIKAPCSOLÓ PATCH -
#391 Hi All!Honnan lehet leszedni azt a postprocesing patch-et?Elore is kosz. -
#390 Omg ez füst kicsit túlzás. Amugy csúnyáb a képek alapján a játék pcn:)