7156
-
#189 Jó bevallom.A jövőböl érkeztem,már javában tolom a gta5-öt,gondoltam berakok nektek a Grid-ből képet ugy is 3 éve a polcomon rohad xD -
#188 -
Szabi1991 #187 te honnan tetted a "képek játékokból" topikba azt a 4 képet ? :O
mégis csak van PC-demó ? :O -
#186 Kipróbáltama demót (xbox360)
Háááááát. Szép, szép. Kocsi "súly" az 0. Irányitást meglehet szokni. Driftelgetni lehet benne egész jól, de nem élethű. A 3. futam kocsija volt a legkezelhetőbb.
Szval nem jött be. -
#185 Lehet tölteni a demót:) Persze csak konzolon még. MAjd írok róla pár sort:) -
theodor #184 kómásztörz. -
#183 Nem volt nehéz kitalálni azokután hogy már napok óta bevan jelentve mára... -
Pokerface86 #182 NEEEEEEEE mit mondtam hogy ma jön a demo!!!!
-
#181 hát vasárnap estig csak megjön:D -
#180 Mégsem lesz ma pc demó.Evileg pár nap múlva jön
"It's nothing to do with exclusives. We've had some demo-specific bugs crop up, at the very last minute, and we can't release the demo with those bugs still unresolved. It wouldn't be good for codemasters, and neither would it be good for the PC fans of GRID.
I'm sorry you'll have to wait a little bit longer, but it'll be worth it." -
#179 szerintem is a választott tantárgyéhoz :P -
#178 szerintem nem az angol érettségihez fognak igazítani :D -
Héeder #177 Szerintem anyira nem lesz rosz a game,nálam a dirt is elmegy szinten volt.
Mozgása furcsa volt de a grafesz naon tetszett.
Én várom a game-t!
-
Pokerface86 #176 Szerintem ma fog jönni a demo!
Mert a Dirt azon a napon jött amikor az Angol érettségi volt!! -
#175 a video alapján legalább is rosszul néz ki ez csak az én és fatal véleménye mindenkinek lehet saját véleménye nekünk ez erről ennyit elvégre ez egy fórum ahol véleményünket nyilvánithatjuk valamiről -
#174 bocsi...nem konkrétan neked szántam, hanem úgy általában a hangulatra ami itt uralkodik -
#173 Nem tudom mit írtok így látatlanban.Szerintem sem lesz az év játéka de azért elmegy egynek -
theodor #172 Ami azt illeti, a Dirt-et is halálra sztárolták de mikor kijött, jóvolt meg minden de jobban reklámozták mint ami valóban volt. Szval az se lesz olyan nagy szám szerintemmeg... -
#171 Most épp az nfsről írtam de ne zavarjon;D -
#170 te honnan az úristenből szedsz ilyen információkat, amik alapján ilyen messzemenő következtetéseket vonsz le ???????????????? Legyetek szivesek befejezni ezt a szapulást, és ha kipróbáltátok a játékot, és utána is tartjátok a véleményeteket, akkor küldjetek el engem a halál .....-ra, de addig ne írkáljatok ilyeneket !!!! -
#169 Én már a bejelentéskor tudtam hogy egy rakat szar lesz:D -
#168 Eddig most is úgyítélkezünk!
Azt hisszük állat játék lessz azt közbe meg nem! -
#167 én at mondom videó alapján ne itéljünk játékot mert ott volt a pro street azt hittük hogy egy állat játék lesz azt eg kalap sz.. -
#166 jaj de csúnya annak a bmwnek a hangja inkább lopták volna ki a race 07ből abba még egész türhető volt:D -
#165 Bocsánat hogy ezt mondom de ez nagyon szar a videó alapján:D -
#164 az autók mozgása nagyon ronda jó lenne a game de mégse utoljára ennyire gyenge driftet a nfs carbonban láttam -
#163 2008 június 3
Nincs messzE anyira:D -
#162 Továbbfejlesztett DiRT menü
Grafika nem néz ki rossznak!Jólessz!! -
#161 Hát ha nem itt látom asszem valami új nfs. -
#160 Én azért LM sorozatra kiváncsi leszek belőle. Bár menni nem igen fog a gépemen -
Szabi1991 #159 -
Szabi1991 #158 ps3:
-
#157 hát kb... -
#156 Eléggé gyorsan mozognak a túraautók
Nemtudom... lesz benne olyan opció, mint a korábbi részben, hogy állítani lehet arcade és szim között? Mert akkor nagyon remélem h ez a leg-arcade-osabb beállítás volt... -
#155 Ez se fog futni nálam ahogy a DiRT is csak kikapcsolt HDRrel megy (ami szerintem amúgy is ronda), remélem itt is lesz hozzá tweak majd:) -
Szabi1991 #154 miért lenne Brit Túra Autó Bajnokság Spanyolországban ? (Jarama) -
#153 WTCC az...World Touring Cars Championship...amire te gondolsz az a britt bajnokság. -
#152 az nem WTCC, hanem BTCC (szerintem) -
#151 sztem is a hang a gyengepontja a cuccnak -
#150 Szvsz vasárnap estig nem nagyon kapjuk meg a demótVégülis az is ezen a héten van xD