7156
-
#269 Szép game csak a mocskos autó állandoan kipörög :(
Írányítást még szoknom kell a kipörgések miatt! -
theodor #268 nekem is 8600gts van meg 4200+ os x2 amd és abszolút nem akada menü meg a gém is 4x aa val 1024ben vsynchel simán játszható. sztem nagyon jó játék de TDU rulez!!! -
#267 full carlistről nem tudtok? -
#266 Ja, ok leesett, a shiftet kellett nyomni. :) -
#265 szegyén sylvia -
#264 kiprobáltam némely részt igazam volt de irányitás még egész játszható graf szép gép igény hát pont annyi:D a menü mér akad amúgy? vagy csak nállam van ien? -
#263 Hali. Azon a néhány beállításon kívül ami a felbontás alatt van, más grafikai állítást nem lehet eszközölni? Mert alul látom a nyilat hogy advanced settings, de nem lehet előhozni semmi mást. -
theodor #262 na lejött most ugrik a karcsi a málnásba -
#261 Fogalmazás powa xxD -
#260 ez a játék nagyon jó de elég fura a játék megy 1024,low grafikán és a menü akkad de a játék egy csepet se lol amúgy nagyon élvezetes játék :) -
#259 Na még 5 :)
-
#258 Az itt senkit nem erdekel, csak, hogy hany fps, es miert villog a textura az ocska gepen :)
latatlanban toca3 szim mod vagy nfs pro street segitsegek nelkul. Ha nem szakad meg harmadjara a letoltes lassan meg tudom. De nem nem arulom el senkinek, hisz ez harmadlagos kerdes egy autos jateknal...
hulye vilag ez... -
theodor #257 én a 8600 al akkor el is bújhatok mi? bár a dirt még bőve ment aa val meg custom settingsel ez highon az ultran összevissza -
#256 Meg én kikapcsoltam a Mosön blurt a fenébe.. (hányingerem van tőle)
A többi beállítás viszont ultra. -
#255 hmm nálad a felbontás miatt sztem jobban néz ki!
Namajd holnap tesztelünk!!! -
#254 és mennyire árkádos' vagy szimulátoros? -
#253 1-2 kép tőlem is:
-
zoltang #252 Na én feladom, mert akármit csinálok villog, így játszhatatlan. Mind a 3 kategória akadás mentesen megy 1024-en, de még mondhatni 1280-on is de össze vissza pakolja a textúrákat. A kormánnyal "mentem" egy kicsit és jobbnak tűnt, mint a bill. (minden segítség ki stb.). -
#251 Én is jövök holnap beszámolóval!!
Alul a konfig... -
#250 Fél óra és megmondom.
3000+ @2400-on 1giga ram 9600gt -
zoltang #249 Másnak nem jött le? Hogy nála milyen? -
zoltang #248 Csak ez a játék villog más nem. -
zoltang #247 Kezdem unni..
Tiszta szar bug. Egy újraindítás után elfelejti a beállításokat. Pl.: kormány, segítség, képernyő stb.
Visszavettem 1024*768-ra és így is villog. A grafikai beállítási lehetőség elég szegényes.
Németül. -
#246 más játékokban is villognak a textúrák?mert nekem is ez volt a gondom zsír új videokártyával.printscreeneken nem látszott semmi.csere lett a vége... -
zoltang #245
Grafikailag sz. nem rossz, és az fps is 23-30 nálam 1280*1024-en high minőségen. De élvezhetetlen a villogó kép miatt. A kormány szépen beállítom, de mondom még bekapcsolom a vsync -et hátha... A progi újraindul, egy versenyre megyek, de nem megy a kormány, elfelejtette...
Gombokkal k*rva érzékeny...
Amúgy van multi is de nem néztem. -
#244 fizika milyen? szar, tűrhető, jó? -
#243 Hát mitmondjak...DiRT -__-" ááá na mind1 holnap lekapom és kipróbálom... -
Szabi1991 #242 biztos izgi villogó textúrákkal xD -
#241 aha ilyesmi nekem is köszi és élveszhető? -
Bullitt #240 Ez nem Crysis, LOL -
#239 Tehát akkor semmi DX10 támogatás nincs benne? -
zoltang #238 Amd x2 4600+, Ati 1950 pro 256MB, 2GB 800Mhz DDR2.... -
#237 mert milyen géped van lécci írd le a géped adataid -
zoltang #236 Nálam villo a textura ... ezen a kpen nem látszik valamiért.
-
Bullitt #235 Gamershell-en is kinn van, és jön 80 kval nekem, átlagba -
zoltang #234
Néha villog a kép... (Ati 1950pro) -
#233 csak nem a sumo torrentröl szeded? -
#232 én xD -
zoltang #231 Már egy magyar chellos is tölti.. -
zoltang #230 Most seedelem én is.