7156
-
csgj #309 Vá, nem igaz, ezt nem hiszem el! Megállt a letöltés... 34 perc 50 másodperc van vissza már 10 perce :/ Pedig már 60 % körül járt. Most kezdhetem előről, vagy lehet még tenni vmit? Nem hiszem... Nyamvadt internet explorer :S -
#308 Nekemis csinálta vistán. Ott segitett a rendszergazdai futtatás. Xp-re tippem sincs. Inditsd ujra a gépet, talán segít. -
#307 Kicsit vacak az átálitása a dolgoknak, az tény.
Nekem alapból felismerte a kormányom, viszont kuplungot nem lehet beálitani, és a sebességfokozatokat sem lehet hozzárendelni, hogy normálisan lehessen váltani, csak fel, és le opció van.
A drift marha jól meg lett csinálva, és a másik két versenystílus sem rossz. Minden segédletet kikapcsolva is kicsit sinen megy az autó, és a féktáv messze van a valóságtól, de élvezhető azért.
Törések hatással vannak a kocsira, FFB effektek jók, hangok szintén, grafikáról nem is beszélve. Bár az, hogy nem engedi szabadon álitani a grafikát, hanem ha egyik opciót felveszem, akkor egy másikat lehúz, elég érdekes.
Összességében várom a megjelenést, meglátjuk, milyen lessz. Amit eddig mutat, az közel sem hibátlan, de az összképe jó! -
#306 -
#305 Winreinstall
-
billdm #304 Na még egyszer...valaki találkozott már azzal,hogy az exére kattintva semmi sem történik?Feladatkezelőben megjelenik,de nem indul el!
A Collin Dirt ugyanezt csinálta anno!
A gépem bőven elég lenne pedig!Codecpack semmi sincsen fent!
Videókártya 1950 Pro
Xp sp2
Ötlet? -
#303 FFB tapasztalatot!!! :) Nemtudom kipróbálni most kormánnyal, billel meg nagyon érzékeny. Nekem is minden maxon stabil 30fps, procim a szűk keresztmetszet.
Ez a visszajátszás eszméletlen jó.. Nameg a törés! Gumifalból felrepülő abroncs törte be a szélvédőmet!
-
Szabi1991 #302 állitsd be.. -
Pokerface86 #301 Nem tudom hazsnálni a gemapadot!!!
Demoba nem lehet??? -
Szabi1991 #300 így képen nem vmi szép, de játék közben elképesztően valósághű, pedig közel sem max graffon tolom..
-
Szabi1991 #299
egy dolog zavar egy picit, hogy a 180°-os kormányom ide nagyon kevés :DDD -
#298 nem toook semmi rosszat mondani erre a játékra 10/10 -
#297 a hangok milyenek a játékban? -
#296 kódmester ezzel a neon motorral elég jól tarol! -
Szabi1991 #295 ja és kb 1,5 éve GTR2-vel , és R-factoral "játszok"..
de a driftes részben a fizika hihetetlen jó lett :O
aki szereti a valósághű autós játékokat, az próbálja ki, persze minden off-al :D -
Szabi1991 #294 nekem nagyon teszik, a grafika nagyon brutál, a fizika szintén jó
legalábbis Driftben, minden offal, kormányal :D
a gépem elég régi már, de közepes graffon, max élsímitással tökéletesen megy :)))
1szóval,nagyon várom már a teljes játékot..!!! -
#293 rFactor, LFS, GP4? -
#292 ennél szebb, élethűbb grafikával, soha sem találkoztam ... én minden beállítást maximumra nyomtam, antialiasinget is 16xaaq wagy miafenére Vsync is onra .... csak 1024*768 a felbontás ... semmi szagatotság nincs, nagyon szépen, simán fut a game ... a configomat látthatjátok ... Windows XP SP3 van frissen a gépen ....
Szóval ez eddig a wilág legjobb autós játéka szerintem ... alig wárom a fullt -
#291 Milyen szimulátorral pl? -
#290 Akkor szimulátorral neigen játszhattál még...
Senki sem úgy kezdi h pályarekordot megy, főleg kormánnyal. -
Bagoly81 #289 és mikor jelenik meg a full játék? -
Jena #288 Sziasztok!
A villogás ellen tud valaki valami ellenszert?
AMD 3800x2 2400, ATI1900xt512 ,3giga ram ,x-fi xtrememusic ,momo
WinXP sp2 -
billdm #287 Valaki találkozott ilyen problémával,hogy indítás után semmi sem történik?Feladatkezelőben fut de a játék nem indul el!Ugyanez volt a Collin Dirt-nél is!Semmi codecpack nincsen a gépen!
Dx friss
1950pro a kártya -
#286 szentem is valszeg valami játék hiba ez hogy akad a menü -
#285 ha levesem motion blurt teljesen és level 4re az Antialiasingot akkor nálam 120-130FPS körül mivel nekem hasonló gépem van csak nekem 2db 8600gt van -
#284 full carlistről tud valaki? -
theodor #283 Én levettem a motion blurt a pi...ba és level 4en van az Antialiasing és így nekem is meg van a 70FPS bár a Muscle carsos versenynél néha a kanyarokban mikor sokan vagyunk lemegy 30ra is sztem. De a 8600má csak iylen:) (pesze ez engem nemérdekel mivel tökéletsen játszható és nagyin jó game) Meg ítják is az elejéna demonak, hogy ez még nem a végleges minőség szval még lehet jobban optimizálják meg szebb is lesz.. -
#282 de csak menübe akad amúgy full grafon rezzenéstelenül 70-80fps körül megy -
#281 Kormánnyal soha nem toltam semmitse mivel nincsen.
Egyszer toltam Colin 2-öt havernál mert mondta probáljam ki egy kört nemtudtam lemenni.A kormányt nem nekem találták ki billel tolok minden autós gamet! -
#280 video -
#279 Felalomban extreme nehezseg, assist off, megmutatva minden szepseget a jateknak Full grafikan. Szo mi szo profi munkat vegeztek a sracok. Remelem ez lesz a minimum szint mostantol. 1 kor. ~38 mega xvid. Jatek kozben ennel is jobban nez ki. -
Nagy01 #278 ezaz!:D akkor majd holnap:D
Már túl késő van. -
Nagy01 #277 Nah én is kipróbáltam.Íme néhány kép.:
-
#276 ki se próbáltam még segitséggel, mert segítséggel is árád a game!!(sajnos)
de élveszhetően árkán nem pedig dodzsem szimulátor) -
#275 ja, mondjuk ami mar a vicc kategoriaba megy a pistikeknek, nem eleg, hogy szinte magat vezeti az auto full segitseggel, meg mint a prince of persiaban, vissza lehet tekerni az idot, ha elrontottal egy kanyart, utkozol vagy valami ilyesmi, ha jol vettem ki. hardon, mar letiltja ezt a lehetoseget... -
#274 úúúR ISREN!!!
csak jókat tudok mondani. a gépigény csökkent a Dirthez képest a látvány meg javult, de mennyivel. Én még monitoron ilyen szépet nem láttam!!!ú
Gyönyörű belső nézet, mozog működik minden, az árnyékokrol nem is beszélve, a HDR nincs eltulozva, szinte hibátlan, és egy ratyi tuningolt 8600gt videókari majdem teljes pompába viszi(ezt én se értem hogy, ilyen szépség mellett)
Az irányithatóság is végre nem árkád fos, és drift tényleg hasonlit a driftelésre!!!! Hatalmas graula codemasternek!! Mindenkinek ajálom. -
#273 Haromfele mod van a demoban. Mindet proban neztem, bar ez csak a restartot tiltja le es mindenfele segitseg kikapcsolasaval.
Drift, kb hasonlot kell elkepzelni mint a pro streetben, csak teljesen mas technikat igenyel. Itt igazabol a gaz jatekra tettek a hangsulyt. Padlora megpordul, amugy teljesen konnyen iranyithato az auto egy kis gazjatekkal.
Masodik tipus epitett verseny palyaval, mint pl race07.
Harmadik ugyanez csak mas autoval varosban, nagy utszint kulonbsegekkel. Ez a leglatvanyosabb.Az FFB elegge elore eltarolt, nem sikerult ketfelekepp ugy ugratnom, hogy maskepp reagaljon a kormany.
Rettento kezes az auto, azert annyira nem veszes, mint alapban a dirt sinautoi, pl ki tud pordulni kormanyrantasra is akar, de vegig olyan erzesem volt mintha valaki fogna a kezem ha rosszat csinalok segit. Minden hibat gyerekjatek korrigalni.
Nincs mese, nagyon arkadra sikeredett meg igy is, de szeirntem sokat fejlodott a dirthoz kepest. Azert annyit megtettek a dirt viccesen rovid fekutjaihoz, ezen lazitottak egy picit, de erre is rafer a moddolas ezen a teren. Ez elso ranezesre szerencsere ugyanugy egy csv fileban taroltak le a fekrasegitest. Mintha sokkal tobb allitasi lehetoseg lenne az xml fileokban, de az egyszeruen modosithato file-t pont lekodoltak, hogy ne irogassa at boldog boldogtalan. A dirt egy materials.xml fileahoz kepest, kette szedtek kulon a car illetve a surface-re lehet majd bohockodni. Remelem sokkal tobb rejlik mar az engineben.
Bar ez csak nekem szivfajdalom, rallyra vagyik az ember, mar 4 eve nem jelent meg hasznalhato...Ha megkapna ezt a grafikat az lfs biztos kevesbe fanyalogna az ember a kinezeten :) -
#272 kellemesen csalódtam, nekem nagyon bejön, gépigényét kisebbenek, sőt sokkal kisebbnek érzem a Dirt-höz képest ! -
#271 a vasarnapi autosok szivnak vele, az mar jo jel :)
meg mindig nem ert le :(
Grebber ugye kormannyal probalod ? -
xido #270 nos...kipróbáltam én is.....nekem annyira nem fekszik ez a rally-s durván kipörgök és kávédaráló hangom van...a DIRT volt eddig az egyetlen,amit elviseltem,egéybként inkább árkádos vagyok,ha már autós...de majd kóstolgatom...tetszik a grafika,a törések és a visszajátszás...nálam se akadt egy pöttyet sem,1024-en..ha megtartotta az újrakalibrálás után,akkor 16xAA és vsync on...