7156
  • zoltang
    Csak kíváncsiságból (nehogy StarForce legyen):
    \GRID.exe | Suspicious MZ Header | SecuROM Detected - Version 07.37.0007
  • csoola
    véleményt plz, eddigiek nem votlak pozitivak :P
  • tdu Toyota
    hogy jött ez le neked nem is seddelik
  • zoltang
    1.3 GB a demo telepítve. Install zip ~900MB.
  • zoltang
  • zoltang
    A demo:
    torrent

Most jött le.
  • felony
    Ajánlott rendszerkövetelmények:
    Windows XP/Vista. (If running Windows Vista, SP1 is recommended)
    DirectX 9.0c
    Intel Core 2 Duo @ 2.66Ghz or Athlon X2 3800+
    2GB RAM.
    Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
    Sound Card: Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card.
    Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive
    12.5 GB Hard Drive Space
  • atenza
    Majd ha valaki kipróbálta kormánnyal a demót írjon tapasztalatokat ha megkérhetem! Sajna az ingázás miatt nincs a közelemben a kormányom és kíváncsi vagyok...
  • Snexi
    A Dirtnál sem volt minimumként a kétmagos proci.Egymagossal a többautós versenyek...Bármilyen egymagossal sem akart jobban menni 15fpsnél
  • DaemoonHunter
    Ez jó hír inkább:)
    Elfogadható, kétmagos procit sem kér minimumként, az ajánlottra azért kíváncsi lennék...
  • Máté94
    Rosszt hírt hoztam:(

A minimum rendszerkövetelmények:
    Processzor: Pentium 4 3.0GHz or Athlon 64 3000+
    Memória: 1GB RAM.
    Grafikus kártya: GeForce 6800 / Radeon X1300 or above
    Hangkártya: DirectX kompatibilis kártya
    HDD:12.5 GB szabad lemezterület
    Dual layer lemez lejátszására alkalmas meghajtó
  • Tomsteel
    kíváncsi leszek nagyon, próbálok úgy leülni elé(javaslom mindnekinek), hogy nem keresem benne a rosszat, elfelejtek minden negatív kritikát, és tiszta fejjel nekivágok.
  • felony
    igen, valamikor 9 körül
  • bpeti72
    Tudod hova nyomta fel, max magának a kis kancsó. Minek hiszel el ilyeneket.
  • bpeti72
    Kezdődik a szokásos baromság, még ki sem adták de valakinek mááár megvan.
  • theodor
    Nah, reménykedjünk...
  • Snexi
    Nem hiszem mivel preview változat volt és azirta hogy kiszivárgott akinek megvan (valószínüleg ő nyomta föl valahova)
  • Szabi1991
    aha :)
  • Szabi1991
    a full tuti fake..

a demó esetleg..
  • Snexi
    Állítolag kiszivárgott a pc-s full,(azt írták másik fórumon),de én sehol sem találom
  • Bullitt
    Ez este 9et jelent, igaz? :D
  • felony
    Firstly, thanks to all of you for your patience today. We all know how frustrating it is when waiting for something that you can't wait to get your hands on.

Well the great news is, that you CAN! As mentioned earlier, the team here at Codies have worked flat out to fix the issue in the earlier demo and they have succeeded. The PC GRID demo will go LIVE today, at 8pm BST.

The reason for the time delay is to allow our mirrored sites to grab the demo from us and prepare it for you to download. As there are now so many of you waiting, we want to ensure that you have a painless process getting the demo and we have lined up lots of excellent sites for you.

We will post links later today with all the mirror sites and of course, you can add to this as you find more. Don't forget you can also win a rare GRID T-Shirt in our forum competition

Thanks again!!!!

Codies Community Team.
    Kipróbáltam a demót X360-on. A grafika szép viszont az irányítás az nagyon nem jött be nekem tipikusan, mint Dirt az autók nagyon érzékenyek a kormánymozdulatokra. A Forza 2 és a Pgr 4 irányítása az nagyon fekszik, de ez egészen más. Lehet, hogy kormánnyal jobb lenne, de így nem jön be nekem.
  • theodor
    De ez jó amúgy:) Kiadnak vmit (aminek elm. már nem kéne bugosnak lennie mivel kiaták) és rájönnek, hogy bugos
  • Attila8805
    Nincs demo mert találtak benne bugot.
  • kuci06
    nincs ma demó
    bugokat találtak (:/)
    további infó nincs, majd írnak...
  • Snexi
    Valaki magyarul tömören leírná?
  • Tomsteel
    mese vagy nem mese, a lényegen nem változtat :(
  • bulba
    Szép kis mese -.-
  • bertino
    ték.
  • theodor
    De a konzolosok már jvában nyomják...
  • kuci06
    PC Demo - Delayed

"Hi everyone.

We know you all have been waiting patiently for the GRID PC demo today but unfortunately, we have had to put the release date back. We were all set for a Friday release but a couple of major bugs were found in the final demo code that we released to our mirror sites.

We thought it would be best to inform you all now, rather than keep you hanging on. The demo is has been recalled from the mirror sites.

We are working around the clock to fix this issue and we will update you all once we have news. Thank you again for your patience."

Fákk :(
  • bertino
    pompás, én meg pont hétvégére megyek haza, szal vasárnap majd letőthetem én is.

ezaz időzítés gecc...
  • kuci06
    hírek a hivatalos fórumból:
    állítólag 2 óra múlva lesz fent a PC demó a neten!
  • HKS
    már helyett bár
  • HKS
    ahogy gondoltam már xbox360 és pc között van különbség de azé egy probát megér
  • [HUN]FaTaL
    Honnan tudod? A kézilabda/vizilabda vb valamelyikét még nyerhetjük :)
  • gstup
  • Snexi
    Annyit elárulok hogy nem magyarország nyeri a vb-t.Na sokat segitettem ugye?
  • w77d
    ha a jövőből jöttél, akkor mondhatnál pár sporteredményt, had gazdagodjak XD