7156
-
#509 full carlistről tud valaki? -
Szabi1991 #508 -
#507 #502
Köszi a gyors válaszokat. -
Szabi1991 #506 a topik fejlécében megtalálod a választ..
(nézd végig a linkeket..)
#505: de g*ci vagy :S -
#505 először olvass utána kérdezz lámikám. tudom hogy a szíved megszakad (haha) a játék miatt, de nyugivan. -
Szabi1991 #504 igen, sajna Codemasters fórumán ezt is írták páran , hogy az X64-es Xp-nél nem indul el a demó :S -
ATi0021 #503 Na most fejeztem éppen be a GRIDezést. Jó párszor fogta és a verseny elindítása helyett vissza kilépet Windowsba. Sajnos a gamepad se jó. De itt olvasott progival már működik. Épp ezért kicsit próbálgattam a driftelést és kezdem megszokni. Nektek eddig mennyi driftbe a legnagyobb pontotok? (Az enyém ott a képeken. Milyen?) Van aki neten játszik vele???
(ui. Nincs kormányom, gamepaddel játszok.)
-
#502 az xp 64 bit köztudottan nem játékbarát, szerintem az a ludas. Én is ezért vártam emg a 64bit-el a vistát. -
#501 lol játékokra és versenysorozatokra gondoltam :) -
Szabi1991 #500 Race Driver: Grid... -
#499 Olyan problémám lenne, hogy felraktam a demót, de csak annyi történik, hogy betölti feladatkezelőbe a grid.exe-t és azzal a lendülettel el is tűnik és nem indul el a játék. Próbáltam a Safe módban, de azzal is ezt csinálta. A gépem: Intel Core Duo E6750 2.66GHZ, Gainward 8800GT GS, 2X1 GB 800MHZ RAM. Az op.rendszer XP 64bit Edition. Lehet az 64 bites XP a baj?
Erre van valakinek valami ötlete?
Köszi!:) -
#498 0:44-nél mi a címe a játéknak? ami alatt az a rockos zene szól?:O -
#497 Nem rossz az irányíthatóság,elég részletes,lehet "bütykölni" a setup menüvel:) -
#496 Tényleg nehézkes az irányítás? Kormánnyal mennyire? -
#495 DEMO.. -
#494 Ez már megjelent pc-re?:O -
Szabi1991 #493 pl.: itt az SG-n -
#492 hol van jelen a HRC? -
#491 a gameel nincs bajom csak meg kéne szoknom:D -
Szabi1991 #490 az én "autós klánom" itt alakult meg, a Toca 3 szerverein :D
Hungary or Ban 4 ever !!! :)))
(mára már HRC) -
#489 Jólett!
Nem az a full arcade SEGA rally játékterem feeling de nem is az RBR hogy 40nél meghalsz a kanyarban mer nem tudsz megálni az autóval!Pontjól eltalálták! -
#488 szentem jobb is lett az nfs ps fizikája mint az előtti részeknél viszont még mindig úgy láccik férreérthető vagyok nem azt mondtam hogy irányithatatlan csak tduról , rFactorrol , LFSről elég nehéz átálni -
#487 ááááá mivan veletek???
Sztem sokkal szimulátorosabb ez mint a ToCa 3!!Valameik nap tettem fel és fúll gázzal repesztettem a Clioval árkon bokron át 1. voltam simán!E
Ebben viszont azért fékezni is kell meg figyelni a kanyarokban!Fű nagyon megfog!Régiben nagynehezen kicsúsztál rajta!
Kis emlékeztető a grafikáról...
ToCa 3
-
#486 na megjöttem ide is :)) csorog a lé, meglátjuk milyen lesz -
Szabi1991 #485 mert az előző részeket billentyűzetre írták, ezt már inkább kormányra, amúgy már 10ezrért is hozzád vágnak egy kormányt,és a 8-9 éves kölykök már kormányt kapnak szülinapjukra -.-"
NFS:PS ben is egy kis újjitást akartak, megprobáltak picivel szimulátorosabb kiadást csinálni, azt az összes vérpistike egyből lehurrogta, hogy milyen írányithatatlan, hogy fékezni kell a kanyarokban.. -
#484 És a fizika is a jó? Grafika? Motion blur, hány whiski után figyel be? -
#483 kormányom csak a verdámban van:D és annak jó az irányitásaXD -
#482 mert nincs kormányom:D és kormánnyal inkább valami mást nyomnék -
#481 az igaz de az eddig részeknek jobb volt az irányitása -
Szabi1991 #480 foggd már fel, hogy egy autós játékot nem bilell+egérrel kell játszani :DDDDD -
#479 ez csak egy Toca, ettől nem kell rFactor és LFS szintű fizikát várni, ez egy árkád játék. ennek melyik része nem érthető? -
Szabi1991 #478 a Race Driver sorozat mindig is "Árkád" volt, egy kis szimulátoros beütéssel.. :) -
#477 Nincs ezzel a gammával gond, van itt is "fizika" Csak észre kell venni, hogy ez arcade és nem szimulátor. Sztem tök élvezetes lett a GRID.
Estig nyomom, aztán meg jöhet a szimulátor. GTR2 V8 mod tesztelés... -
#476 legalábbis irányitás szempontjából -
Szabi1991 #475 állítólag a ATI catalyst driver 8.2-vel jó :O -
#474 tehát azokhoz képest nagyon szar a fizika -
tumpi #473 Köszi a válaszokat. Megpróbálok valamit frissitgetni.De szerintem minden a lehető legfrissebb :(. -
Szabi1991 #472 hogy érted hogy nézzem meg őket ?
mindegyikkel több órát játszottam/játszok.. -
#471 ott a pont XD -
#470 nekik LFS-ük sincs:D