7156
  • HKS
    full carlistről tud valaki?
  • Szabi1991
  • SitatiS

Köszi a gyors válaszokat.
  • Szabi1991
    a topik fejlécében megtalálod a választ..
    (nézd végig a linkeket..)

#505: de g*ci vagy :S
  • BiG G
    először olvass utána kérdezz lámikám. tudom hogy a szíved megszakad (haha) a játék miatt, de nyugivan.
  • Szabi1991
    igen, sajna Codemasters fórumán ezt is írták páran , hogy az X64-es Xp-nél nem indul el a demó :S
  • ATi0021
    Na most fejeztem éppen be a GRIDezést. Jó párszor fogta és a verseny elindítása helyett vissza kilépet Windowsba. Sajnos a gamepad se jó. De itt olvasott progival már működik. Épp ezért kicsit próbálgattam a driftelést és kezdem megszokni. Nektek eddig mennyi driftbe a legnagyobb pontotok? (Az enyém ott a képeken. Milyen?) Van aki neten játszik vele???
    (ui. Nincs kormányom, gamepaddel játszok.)

• w77d
    az xp 64 bit köztudottan nem játékbarát, szerintem az a ludas. Én is ezért vártam emg a 64bit-el a vistát.
  • BiG G
    lol játékokra és versenysorozatokra gondoltam :)
  • Szabi1991
    Race Driver: Grid...
  • SitatiS
    Olyan problémám lenne, hogy felraktam a demót, de csak annyi történik, hogy betölti feladatkezelőbe a grid.exe-t és azzal a lendülettel el is tűnik és nem indul el a játék. Próbáltam a Safe módban, de azzal is ezt csinálta. A gépem: Intel Core Duo E6750 2.66GHZ, Gainward 8800GT GS, 2X1 GB 800MHZ RAM. Az op.rendszer XP 64bit Edition. Lehet az 64 bites XP a baj?

Erre van valakinek valami ötlete?
    Köszi!:)
  • mama2
    0:44-nél mi a címe a játéknak? ami alatt az a rockos zene szól?:O
  • SitatiS
    Nem rossz az irányíthatóság,elég részletes,lehet "bütykölni" a setup menüvel:)
  • mama2
    Tényleg nehézkes az irányítás? Kormánnyal mennyire?
  • SitatiS
    DEMO..
  • mama2
    Ez már megjelent pc-re?:O
  • Szabi1991
    pl.: itt az SG-n
  • BiG G
    hol van jelen a HRC?
  • HKS
    a gameel nincs bajom csak meg kéne szoknom:D
  • Szabi1991
    az én "autós klánom" itt alakult meg, a Toca 3 szerverein :D

Hungary or Ban 4 ever !!! :)))
    (mára már HRC)
  • berczely
    Jólett!
    Nem az a full arcade SEGA rally játékterem feeling de nem is az RBR hogy 40nél meghalsz a kanyarban mer nem tudsz megálni az autóval!Pontjól eltalálták!
  • HKS
    szentem jobb is lett az nfs ps fizikája mint az előtti részeknél viszont még mindig úgy láccik férreérthető vagyok nem azt mondtam hogy irányithatatlan csak tduról , rFactorrol , LFSről elég nehéz átálni
  • berczely
    ááááá mivan veletek???
    Sztem sokkal szimulátorosabb ez mint a ToCa 3!!Valameik nap tettem fel és fúll gázzal repesztettem a Clioval árkon bokron át 1. voltam simán!E
    Ebben viszont azért fékezni is kell meg figyelni a kanyarokban!Fű nagyon megfog!Régiben nagynehezen kicsúsztál rajta!

Kis emlékeztető a grafikáról...

ToCa 3
  • wander01
    na megjöttem ide is :)) csorog a lé, meglátjuk milyen lesz
  • Szabi1991
    mert az előző részeket billentyűzetre írták, ezt már inkább kormányra, amúgy már 10ezrért is hozzád vágnak egy kormányt,és a 8-9 éves kölykök már kormányt kapnak szülinapjukra -.-"

NFS:PS ben is egy kis újjitást akartak, megprobáltak picivel szimulátorosabb kiadást csinálni, azt az összes vérpistike egyből lehurrogta, hogy milyen írányithatatlan, hogy fékezni kell a kanyarokban..
  • Dante73
    És a fizika is a jó? Grafika? Motion blur, hány whiski után figyel be?
  • HKS
    kormányom csak a verdámban van:D és annak jó az irányitásaXD
  • HKS
    mert nincs kormányom:D és kormánnyal inkább valami mást nyomnék
  • HKS
    az igaz de az eddig részeknek jobb volt az irányitása
  • Szabi1991
    foggd már fel, hogy egy autós játékot nem bilell+egérrel kell játszani :DDDDD
  • BiG G
    ez csak egy Toca, ettől nem kell rFactor és LFS szintű fizikát várni, ez egy árkád játék. ennek melyik része nem érthető?
  • Szabi1991
    a Race Driver sorozat mindig is "Árkád" volt, egy kis szimulátoros beütéssel.. :)
  • chalezlopez
    Nincs ezzel a gammával gond, van itt is "fizika" Csak észre kell venni, hogy ez arcade és nem szimulátor. Sztem tök élvezetes lett a GRID.
    Estig nyomom, aztán meg jöhet a szimulátor. GTR2 V8 mod tesztelés...
  • HKS
    legalábbis irányitás szempontjából
  • Szabi1991
    állítólag a ATI catalyst driver 8.2-vel jó :O
  • HKS
    tehát azokhoz képest nagyon szar a fizika
  • tumpi
    Köszi a válaszokat. Megpróbálok valamit frissitgetni.De szerintem minden a lehető legfrissebb :(.
  • Szabi1991
    hogy érted hogy nézzem meg őket ?

mindegyikkel több órát játszottam/játszok..
  • w77d
    ott a pont XD
  • HKS
    nekik LFS-ük sincs:D