3817
-
#215 Már fölösleges DX10-es VGA-t venni.De ilyen drágát amugy se vennék még ha multimilliárdos lennék akkor sem!Nvidiában nagyon bízok most nem tudom miért,de a hangok mindig megnyugtatnak valami jóság készül.Ati előbb jön de nem érdekel ha tudásuk netán egyszinten lesz esetleg akkor physx végett van miért a másik oldalt választani! -
#214 Nemtudom, h UE havokot használ e, mert van egy rakás fizikai engine, okés, hogy a havok a "leghíresebb"... -
#213 Végy egy MARS-ot az 1000 limitált példányból, és vége a panaszkodásoknak...
Légy király!!
:D
-
#212 Hát én is kíváncsi leszek... Sajna technológiailag egyik fél sem tud túl sok újat mutatni, csak az nvidia pénzeli a fejlesztőket, hogy az ő kártyáikra optimalizáljanak... Viszont onnantól kezdve nem érdekel, hogy meik mekkora mocskos disznó, ha az egyik kártya jobb bizonyos játékokhoz mint egy másik... és az üzletpolitikájukba sajnos nem szólhatok bele... -
#211 Ez ilyen lesz a PC-n a játékban? -
#210 Én azt várom, hogy olyan mikor lesz, hogy ellövöd a tartóoszlopokat és szépen fejedre szakad a födém. Nem úgy, mint most van ,hogy ellövöd aztán minden marad a helyén. De ez szerintem csak álom marad. -
#209 Nem a Havokra gondolsz véletlen? -
#208 Én éppen ezért várom az új nvidia VGA-kat [akárki akárhogyan bubog meg károg hogy most így ati úgy ati meg mitől lenne később másként] mert akkor már technologiailag "egy szinten" lesznek értem ezt hogy nvidia/ati is Dx11-es lesz.Szal itt nem az lesz hogy lúzer nv még a dx10.1-es sem tudja ati meg már igen hanem mindkettő dx11.És akkor már nvidiának ott a """""nagy plussz"""""" a PhysX. Ami a játékokban szereplő dolgokat elnézve nem valami überistenség de egy kis + dolog.
Nagyon kiváncsi leszek az első Dx11-es nvidia vs ati tesztekre! -
#207 egy cseppet a ronint megemlíteném, aki még nem tudja, ez a Force unleashed engine alapja...!!!!
A bevezető dart vader menet mindenki emlékezetébe belevésődött EZ TUTI!!!
-
#206 Hát éppenséggel van még valami alap fizikai motor az UE3 alatt a physX-en kívül... Az csak ilyen extra a rombolásra... Viszont ha már van valami alap akkor azt lehet fejleszteni... Viszont gyanús, h én legközelebb nvidia kártyát veszek, hiába szarabb de a legtöbb game inkább azt részesíti előnyben... :/ A faszér van ez a nagy support verseny, nem értem mért nem lehet normálisan megírni egy game-t... -
#205 Hát igen.Sokszor nekem ég a pofán a játékfejlesztők helyett.Őket fizetik hogy alkossanak.
De könyörgöm nem hiszem el hogy egy nem lehet szinte már minden játékba ami megjelenik beletenni normális fizikát.
Csak példát mondok ott a Stranglehold nem etalon meg semmi nonplusszultra de ott azért szépen rombolható pár dolog DE SAJNOS NEM MINDEN és ez hiba többet ki lehetett volna hozni belőle.
Pedig az alapból jól futó UE3-as game-ekhez simán jó lenne egy brutális fizika amit nyugodtan számolhatna plusszba a proci mivel minimál a gépigánye szinte.
PhysX-el is jó dolgokat lehetne megvalósítani ha nem csak nvidiáé lenne hanem minden gépen elérhető lenne.
Meg ez a PhysX-es megoldásos is amik vannak azok jók mondjuk de azokse teljes körben mindenre kiterjedő dolgok.
Csak sajnos ezzel az a baj hogy csak mi játékosok akik játszunk azok sirnak hogy kell nekünk ez és a fejlesztők akik pénzt kapnak ezért leszarják nagyívben :( -
#204 Köszi szépen utánuk nézek, dunia nem rossz, de olyan kiforratlan számomra, a diesel-t ismerem még és az valóban figyelemre méltó! -
#203 amik figyelemreméltóak....:
Rage engine
Kinetica engine
Unreal 3 engine
Dunia engine
Frostbite engine
Crystal Tools engine
Anvil engine
Diesel engine
Ronin engine
stb. -
#202 Jaja azt is néztem, és az is valami fergeteges!!! Én személyszerint ezért nem ástam el még a tech4-et se, mert egy használható stuff, bár nagyon remélem, hogy lesz olyan népszerű a tech 5 mint anno a tech 3 volt... Mindenki a crysis-t veszi alapul amikor új engine-el jön valami, holott a chrome engine is van olyan sztem, és most hirtelen más példa eszembe se jut... Viszont mai napig szerintem a legjobb game engine-eket az epic és az ID csinálta, a cryteket pedig nemtudom hova tenni azzal az optimalizálatlan szarral... ami ugyan nagyon szép, épp ezért mindig az jut eszembe róla, h sokat akar a szarka... És megdöbbentem(pedig nem kellene, csak manapság ez természetes), hogy pl. az UE3 milyen gyenge(annak számító) gépeken lazán elfut(és ki is néz valahogy). Manapság nem divat elég energiát fektetni egy game engine megírásába... -
#201 Elvileg még a Brinket is bemutatják ezen a rendezvényen ami most megy az is "csak" tech4-es! -
#200 Számomra maga a tech az ami valami fergeteges, de valszeg maga a játék is az lesz... :D Modolhatósága nemtudom mennyire lesz ott, de lassan(valszeg) open source lesz a tech4 aztán kíváncsi leszek mit sikerül a tehetségesebbeknek összeollózni a tech1-2-3-4-ből, mert az hótziher, hogy az sem lesz semmi... :D És végre lesz egy jó alap a free játékok buherlására... :) -
#199 Kb erre gondolok:
-
#198 én ott szoktam olvasgati hireket...tetszik a rendezettsége...
amúgymeg youtube hd-ket favorizálom. -
#197 OFF:
linkeltem HD-ben, de mindig a kibaszott gémszart favorizáljátok. a legszarabb gamer-honlap, ami csak leledzhet, de csak az sg annyi látogatottságot generál nekik, amiből megélnek^^ -
#196 jaja
remélem frankó lesz.
amolyan fallout csak kicsit emészthetőbb formában...:P -
#195 Ez valami fergeteges! :) -
#194 Ez így ebben az állapotban kurvakemény lesz...
-
gyuri12 #193 Nem fogja abbahagyni.:)
Viszont a Rage trailer nagyon jó. -
#192 A lényeg a pofázik-on van !! XD -
gyuri12 #191 Több mint félóra,nem? -
#190 Carmack fél órája pofázik, boooring
Rage-től nem hasaltam el, még mindíg doom hangulata van a tűzharcoknak, karaktereknek,fegyvereknek -
#189 quakecon van. itt az új tailer makulátlan minőségben:
http://www.fileshack.com/file.x/14954/Rage+QuakeCon+2009+Trailer
gametrailersen is fenn van, csak az agyontömörített szar:
http://www.gametrailers.com/video/quakecon-trailer-rage/54146?type=flv -
ApPa123 #188 thx -
#187 felvilágosítás. -
#186 #156 és #157-be van a Gamestar cikk ott leírnak róla elég sok mindent! -
ApPa123 #185 Am a képek alapján számomra nagyon autós gamenek tűnik pedig amit olvastam nem anank indítják amit láttam róla állandóan csak autóverseny van meg iylenek vki világosítson fel pls h akkor most mi is akar ez lenni thx -
Pares #184 *grafikáért -
Pares #183 Én sem értem, miért kell úgy odalenni a frafikáért. A képek alapján nagyon jól néz ki, de azért szerintem annyira nem überbrutálistencsászár, de EZ CSAK JÓ! Remélem is, hogy nem lesz egy Crysis, inkább legyen enyhén gyengébb grafikája, de fusson szépen egy 1-2 éves (akkoriban csúcsnak számító) gépen NÉZHETŐ grafikán, és a játékmenet legyen atomos, de az nagyon! Részemről ennyit, én is nagyon várom a gémet, és bár nem kommentelek, de rendszeresen informálódok... Várom! -
#182 Ezt nemtudom,de jó lenne olyan mint az E3nál volt.Vagy max pár nap múlva HD-be meglessük gamertrailers-en -
Hellsing47 #181 élő közvetítések lesznek valahol? :) -
#180 QUAKECON: NAPIREND
(HW Insider) Az id Software nyilvánosságra hozta a QuakeCon 2009 alkalmával lezajló események időrendjét: Bemutatásra kerül a RAGE és a Brink.
Augusztus 13 –16. QuakeCon időrend:
Csütörtök, augusztus 13:
id Software Sajtókonferencia, John Carmack beszéde.
Péntek, augusztus 14:
Brink bemutató: Bethesda és a Splash Damage új sci-fi FPS játéka. A Splash Damage CEO és játékigazgató Paul Wedgwood beszél.
NVIDIA bemutató hegyek az egész QuakeCon alatt.
Szombat, augusztus 15:
RAGE játékmenet bemutató élőben.
Tim Willits kreatív igazgató és Matt Hooper fődizájner
beszélnek a játékról.
info: Hardwired
-
#179 jah :D -
#178 Különben azt várom még, hogy a tech4 nyílt forráskódú legyen(ami eléggé várható a tech5 eljövetelével)... Szóval ilyen szempontból is gecikorrekt az id, mert ezzel megint csak biztosít egy kurva jó alapot a garázsfejlesztőknek, mert mint mondom ha a quake1-2-t "amatőrök" feltudják turbózni quake4-nél durvább(vagy legalább olyan) szintre, akkor a tech4-el is lehet majd kezdeni valamit... -
#177 Nem csak a látvány számít hanem maga a tech... Quake1-2 engine-ekből is mai napig olyanokat szoktak kihozni, hogy hanyatt baszom magam... Lehet, hogy szúnyogok nemfognak pislogni a RAGE-ben, viszont az ID tud mai napig a legkorrektebbül programozni/Optimalizálni... Doom3-mat pl. indítottak már el psp-n is(igaz, h atomra lebutítva, de az engine ugyanaz...)... -
#176 nekem is, ez a grafika mánia olyan mint mikor ovis voltam és csak a színes képekkel ellátott könyvek érdekeltek