3817
-
gyuri12 #135 Senki sem akartja szépen beszkennelni azt a gamestar cikket?:D -
#134 Hát ugyanaz a cikk lesz, ami a szintén holnap megjelenő Game Informer-ben. -
#133 minden bizonnyal óriási exkluzivitások lesznek benne^^ -
#132 when it's done. -
#131 A holnap megjelenő GS-ben exkluzív infók lesznek a játékról.
http://gamestar.hu/itt-a-juliusi-gamestar-lehull-a-lepel.html#kommentek -
ApPa123 #130 Én már nagyon várom ezt a gamet :S mikor fog kijönni vki nem tuja megmondani??:P mert arról semmit se találtam -
#129 Frissült megint a lap.
Amikor kéri az ID-t ezt írjátok be: "general cross"
Az eredmény egy videó lesz, ami mutat új ingame részeket! -
#128 Mert debilek. De majd a Doom 4 odatesznek neki. -
#127 Nem értem, akkor miért nem hozzák ki teszem azt 4 vagy 5 DVD-n. -
#126 Rage: Plusz infók és tisztázás!
(Eurogamer) Blueprintek és alkatrészek begyűjtésével automata, állványos géppuskákat és autókra szerelhető távirányítású bombákat készítünk. A célzóstabilizátor a számszeríjra való, plusz az a speckó nyíl, amivel kis időre átvehetjük a meglőtt áldozat feletti irányítást, mielőtt felrobbantjuk. A mágnessel a póverápokat szívjuk kocsinkhoz. Wingstick a neve annak a háromhegyű bumerángnak, amit dobálhatunk. A multiplayer diszkrét, kétjátékos co-op lesz, konzolokon split-screennel és különválasztják a singleplayer játék megjelenésétől. PC, Mac, PS3 és Xbox 360 platformokra készül a Rage: Kész lesz, amikor kész lesz időponttal.
Azért lesz vacak a játék textúraminősége, mert a dizájner úr, az újoncnak mondható Tim Willits úgy döntött, két nagyobb Wastelandra osztja a Rage-t. Ez a két rész nagyon macerásan osztható el csak 3 DVD-re. A két játékrész három darabra szétvágásának technikai problémái miatt jelenik meg csak 2 DVD-re a játék. Ennek duplán mi isszuk meg a levét. Egyrészt a grafikusoknak agyon kell tömöríteniük az id Tech 5 által lehetővé tett "végtelen mennyiségű textúrákat". Másrészt joggal mondják majd a laikusok, hogy de hát ez az id Tech 5 nem is néz ki olyan jól, bööööööö!! Köszönjétek a rendezőnek! Augusztus 13-16-án rendezik meg a QuakeCon-t, Dallasban, mely során újabb Rage infókat hoznak nyilvánosságra.
info: Hardwired -
#125 Ipon féle infok -
#124 hopsz, írják a scannekben, hogy ez nem így van, tehát ez csak egy rosszmájú pletyka volt -
#123 a microsoft faszkodása miatt, ha Xboxon valami 2DVD-nél többön van (ejj, ma nem megy a magyar :D), az nagyon súlyos pénzeibe kerül a kiadónak. szóval kapgyák bé! -
#122 "A játék látványminősége nagymértékben javul a DVD-k számának növekedésével! A DOOM 4 azonban már 3 DVD-n - vagy 1 db Blu-Ray diszken - jön, úgyhogy ne aggódjatok."
-
#121 Gamekapocs előzetes!!!!!
Grafikáról nem írnak semmit se :( -
#120 Egy FPS-nél nem lehet kárára, mivel alapvetően is egy primitív műfaj (gyk. nem kell 120 gomb a kezeléséhez.)
Aminél gondot okozhat a gémpad optimalizálás, az a nehézség. Én a COJ2 nyomom joyyal, és hardon tudok haladni simán. Szal bill-egérrel valszeg nagyon könnyű..
Mondjuk nem bánom, majd nyomom ezt is azzal, lassan kezdek rájönni, hogy jobb (nem hatékonyság, hanem élmény szempontjából) -
#119 Azért ez is fincsi:
Teljesen megértem őket, fejlesztő lennék én is a konzolokra koncentrálnék első sorban, de azért remélem ez nem lesz kárára a játék PC-s veriójának. -
#118 szerintem ez nem baj. főleg úgy, hogy nyílt világ esz, miután végigvitted még elpöcsölhetsz annyit, amennyit csak akarsz
gondolom ezt arra értette, hogy a fő-fő-főszál rövid, de annál velősebb. én pl. a Fallout 3-at is pár nap alatt kipörgettem, mert a "fő-fő-főszál" abban is nagyon jó, de nem volt kedvem minden utamba akadt paraszton segíteni, meg benézni minden kavics alá
a COD4 single is azért 90% fölötti mindenhol, mindenkinél, mert végig pörög, egy pillanatra sem áll le. az, hogy ez a pörgés 4-5 óránál tovább ilyen magas szinten, ennyire jó minőségben megmaradjon, szinte lehetetlen. persze a Rage nem "cső-fps" lesz, ezért ez a szám megsokszorozódik a küldetések variálhatósága, bejárható terület, stb miatt -
#117 Akkor olyan 10-15 órás lesz majd kb?!
Nem baj úgyis többször végigjátszos lesz mert ezzel a graffal egy ideig nem fogok betelni.
Crysis meg elbújhat majd a Rage megjelenésétől kezdve!
Doom 4 -re leszek nagyon kíváncsi amit ennél szebbre terveznek.
Nagy engineháború lesz még itt.Majd jön az UE4 remélem az is üt majd mindent. -
#116 A játék hossza: Olyan hosszú, amilyenre szükség van annak érdekében, hogy fasza legyen. Mondta Tim Willits, kreatív vezető. "A doom3 túl hosszú volt. Minig is egy koncentrált, szórakoztató élményt akartunk nyújtani a játékosoknak." -
#115 Ha vége a főküldetésnek lehet tovább boklászni meg hasonló!
Ez mit is jelent magyarul? -
#114 Hátőőő...
-
#113 scanek normális minőségben, extra-giga-mega-hq minőségben
hát, kérem szépen, ez rommá fogja büntetni a világot. végre oda teszi az id-et, ahova való: vissza a trónra ;) -
#112 Scanek -
#111 O M G -
#110 ez brutál lesz!:D -
#109 Lehetett sejteni hogy Carmack alázni fog de a szkenneket nézni már nem csaj sejteni lehet hanem tudni is.Grafikai uralom idTech5 kezében van.
Tisztelt Epic meg Crytek lehet fejlesztgetni bőszen ha ezt überelni szeretnétek. -
#108 Új infok!!!!! -
-
#106 RAGE: Mézesmadzag!
Erősödik a RAGE kampány. Fellőtték a játék első tízer oldalát, ahol megtudhatjuk az első ködös részleteket a főhősünkről. Úgy fest sikerült lezuhannunk egy repülővel, de fogalmunk sincs hogyan és mikor történt az egész, egyáltalán milyen évet írunk épp. A repülőjegyünk szerint 2029. szeptember 13-án szálltunk fel.
Ezen a héten minden nap feltesznek valami nyalánkságot, tehát érdemes lesz naponta körbeszaglászni a szájtot.
info: Hardwired -
#105 hivatalos honlap
brutál jó hangulata van. mondjuk alig van rajta valami, de az legalább nagyon jó :) -
#104 Rage az augusztusi Game Informerben!!!
A Game Informer augusztusban a Rage-et tűzi címlapra, ami azt jelenti, hogy vaskos információkötegre számíthatunk.
Az augusztusi Game Informerben a Rage kerül terítékre. A laptól megszokhatóan valószínűleg jó pár oldalon keresztül fogják tálalni a játékról szerzett információikat, kiegészítve sok-sok képpel. A játék az id munkáját dicséri és a hivatalos álláspont szerint egy FPS/racer játékra kell számítani. Megjelenni jövő év második felében fog PC-re (Linux és Mac is), PS3-ra és Xbox360-ra.
info Gamepod -
#103 "Valószínűleg már 2011 előtt tolhatjuk"
-Gamestar offline -
#102 Kép -
#101 ja olvastam :( -
#100 idei évben állítólag ne is számítsunk rá :| -
#99 hmm, régóta semmi hír -
#98 Nemtom mi ez a méret para.. Régen is jött ki játék 4 CD-n, most miért ne jöhetne 4 DVD-n???? -
#97 oO -
#96 Őszintén megmondom nemtudom mivan :D
De mondjuk lehet mégse tudjuk mert kijön ahogy kijön és úgyse tudjuk butítva van-e vagy mi van belőle kiszedve stb max ha benyögik.