3817
-
#15 Crysisról ne itt ott a topikja levan irva benne minden!
Az amúgy nagyon okos döntés hogy nem lesz benne semmi DX10 hanem "csak" DX9. Ezzel megmutatja mit tud a DX9 van benne még lehetőség! -
#14 Új szorija is van? :O -
#13 "A Rage 2 DVD-re vagy 1 Blu-Ray lemezre fog ráférni. A játékmenetet tekintve 60 százalékban lövöldöznünk, 40 százalékban száguldoznunk kell. A sztori szerint egy bazi nagy üstökös csapódott a Földbe, mely szépen kifektette, megtizedelte az embereket. Nekünk kell a faluk elnyomott lakóit segítenünk, és egyben az utánunk loholó mutánsokat, szörnyeket szitáválőnünk, a rezsimet pedig megbuktatnunk."
Nyulják a Crysis régi sztoriját :D ott is kezdetben meteor csapodik be. -
#12 Havok-ot nem vesznek bele az tuti.
"Lesz multi a Rage-ben. A havok fizikai endzsim kapcsán pedig annyi mondott, hogy a Raven belső rendszer fejlesztése helyett licenszelte a Havokot a Quake4-hez, de nem vált be. Ezért semmilyen külső rendszer nem fog bekerülni az id Tech 5-be." hardwired -
#11 Kérdés, hogy funkcionaltiásban megközelíti-e azt. Ugyanis Carmack kifejezte abbéli meggyőződését, hogy a realtime fizikát inkább ügyes scripteléssel kéne helyettesíteni mert túl sok erőforrást vesz el.
Majd lássuk mi lesz ebből. -
#10 áh köszi:)
1ébként hasonlít a Doom3 engine-re szerintem, a szépséget nézve meg nyugodtan versenyezhet a Crysis-szal:) -
#9 Majd ha lesz nemkamerás HD változat, szóljatok :) Amúgy ez a grafkó az eddigiek alapján odab@sz mindent: UE 3.0-t, CryEngine 2-t :) -
Cat 02 #8 [URL=http://www.hardwired.hu/dl2.php?id=5416&dl=1]videó ^^ HD-s[/URL] -
#7 Ütősnek néz ki a kicsike. -
#6 Túlélem. ;) -
#5 Azért nincs harag remélem -
#4 Én akartam nyitni :| -
#3 -
#2 A GameStar helyett inkabb itt erdemes olvasgatni;)
http://www.hardwired.hu/
-
#1 " Nos, John Carmack igazat mondott, az id Software tényleg egy teljesen új világot nyit meg a játékosok előtt. Egy világot, amelyet a Tech 5 mozgat.
A játék, mint azt a címből kitalálhattátok, a Rage nevet kapta és PC-re, Xbox 360-ra és PS 3-ra is ki fog jönni. A játék lényegében egy FPS lesz, de lesznek autóversenyzős részek is (versenypályák, autók). Todd Hollenshead, az id vezérigazgatójának elmondása szerint a játék akciódús és történetorientált lesz, ám a játékosok maguk választják meg útjukat, tehát törekedni fognak a nonlinearitásra. A sztoriról még csak azt árulták el, hogy egy pusztító géppel kell majd versenyt futnunk. A játékot egyébként 18 hónapa készítik, és az első Tech 5-ös felvételek is ebből a projectből származnak. Most pedig jöjjön a Quakecon-on készült videó:"
forrás
Sztem tök jó game lesz, legalábbis a videot elnézve...