3817
-
#95 De aztán ezt cáfolták nem? Áhh, mekkora kavar.. :) -
#94 Üdv most, hogy áll ez a "a többi verziót is csonkítjuk" dolog? igaz vagy még nem tudni? Nem örülnék ha a shitbox miatt mi is rosszat kapnánk.Id-nek maradnia kellett volna a pc-nél és nem lennének ilyen gondjai... -
#93 Az egy dolog de lemezről kerül rá a cucc.Mindegy megmondták xbox miatt kivesznek pár pályát azt ráfér dl lemezre majd! -
#92 viszont van hozzá vinyó -
#91 Azt is leírták már párszor, hogy az xbox 360 miatt fontos amibe ugye csak DL lemez megy nincs blue ray benne.
-
#90 Minden interjúban szóba kerül a játék mérete. Nem értem miért ilyen fontos ez.. -
#89 Szerveroldalról (is) sokkal nagyobb kapacitást igényel a dolog. -
#88 nem mindenkinél van gyors net -
#87 "Továbbra sem tudják, mekkora adathordozó szükségeltetik a játékhoz, de Carmack szerint túl nagy lesz ahhoz, hogy letölthető legyen"
Mi számít nekik vajon ilyen méretnek a mai netsebességek mellett? -
#86 jaja -
#85 mindenesetre jo látni, hogy foglalkoznak a játékkal viszonylag aktívan.
1-2 hetente mindig jön valami hír róla. -
#84 pár hír -
#83 sry, azt nem olvastam :) -
#82 #72 ?? -
#81 akkor mind1 :) -
#80 "Megnéztem a 1up-ot, ami forrásként van feltüntetve. Ott ez egy keddi hír és még aznap cáfolták." -
#79 Remek... a végén kapunk egy rakás szart. Inkább várok a Borderlands-ra. -
#78 ez gecc... ez annyira no comment... -
#77 Rage: Megatextúra a Pácban!
, 13:43 - PC X360 PS3 - Játék: Akció - ADATLAP - (187 komment)
(1UP) Első alkalommal, mikor tárgyalásra került a Rage megatextúra technológia és idSoftwareék megemlítették, hogy X360-on kettő egész darab DVD-n helyezik majd el a játékot, kérdőjelek merültek fel, hogy akkor mégis mennyire mega meg végtelen ez a sok textúra?
Tim Willits korrigrálni kényszerült emiatt korábbi kijelentését. Sajna nem kuncoghatunk a bakiján, mert a következmények eléggé gyászosak. Fődizájner Úr beismerte, hogy nyirbálják a játékot ezerrel és a tervezett öt nagy helyszínből már csak kettőt tudnak beletenni az Xbox360 vérkevés tárolóhelye miatt. Az X360-on 6-8 GB helyük van kipakolászni a fájlokat. A PS3 már 25GB-ot kínál.
PC-n természetesen korlátlan az installálható játékméret. Ennek következtében fájó döntésre szánták el magukat: X360 méretére kell zsugorítsák a teljes játékot és ez a többi platformot is megcsonkítja textúraméretileg és mennyiségileg. Willits koma védekezett azzal, hogy a meghagyott két helyszínbe beleömlesztik a tervezett öt nagy pálya teljes anyagát, ám ez eléggé gyenge érv. Azért Megatexture a technológia, hogy öt nagy pályán keresztül gyönyörű, egyedi és változatos grafikákat láthassunk. Ehelyett most MegaZanza lesz.
A wasteland történetét kényszerültek megnyirbálni az X360 tárolókapacitás miatt, így képtelenség a "nagyobb" verziót kiadni PS3-ra és az "óriás" változatot PC-re, mert utóbbiak nem léteznek már az X360 régi DVD formátumának köszönhetően..
(Köszönet: kismalacka hey hay!)
hardwired -
#76 Azt azért nem hiszem... legalábbis remélem. -
#75 áhh konzol miatt sajna lebutítják majd -
#74 Én sem tom mivan most De remélem nem emiatt kell majd blue ray olvasot venni!Mertha azon jön akkor marad az iso -
#73 szal akkor nem történt semmi? :D -
#72 Rage - problémák a méretkorlátokkal?
Az Austin Game fejlesztői konferencián Tim Willits a Rage sztorijáról és technológiájáról beszélt. Elmondta, hogy a játékból kénytelenek bizonyos összetevőket eltávolítani, mert amíg PC-n korlátlan, PS3-on 25 GB, addig Xbox 360-on 6 - 8 GB szabad tárterület áll rendelkezésre a Rage számára.
A konferencián elhangzottak után nem sokkal Tim Willits "átírta" korábbi kijelentését. Ezek szerint nem az Xbox 360 a változtatások oka. Az id az előző kijelentések ellenére tehát mégsem távolít el bizonyos részeket a játékból.
info: Cybergen -
#71 :] -
#70 Kösz hogy ilyeneket terjesztel rólam sötétbarom :) -
#69 Köszi -
#68 Prince barátunk enyhén elmeroggyant, és ezt már bizonyította több topikban is, nem kell komolyan venni.. -
#67 Byebye:)
Rage47: smiley is van, nem kell ám komolyan venni -
#66 bye.. -
#65 én idegesítelek? pff
na hagyjuk -
#64 Most csak ide linkeltem :)
amikor minden topikba linkeltem az kb egy hónapja, ugyhogy pls ne idegesíts :D -
#63 az nem gond, csak ne minden topikba, kb. hetente, még akkor is, ha már van... -
#62 :D Nem néztem, kapkodtam... mikor belinkeltem, akkor vettem észre h itt van egy banner :D
amúgy mi rossz van abba, ha ajánlok fejlécet? (mondjuk van, sry) -
Hellsing47 #61 megint kezded
a mostani flash banner nemkicsit jobb -
#60 mit akarsz megcsináltatni?! -
ha jó szóljatok, és megcsináltassuk (minta) -
#58 Hát ez valami baszott jó lesz :D -
#57 -
#56 összedobtam egy bannert. majd még frissítem, ha lesz jobb anyag:))