3817
  • bertino
    röhögnöm kell ezek mondatok láttán
  • grebber
    Megszoktam/tuk hogy az "über" engine senki nem licenszeli.Nem baj lever mindent az kész.Az majd jön a Doom 4 az megint szénné alá mindent azt megint ennyi.
  • werkfilm
    akkor is ue3al fognak kijönni a játékok a következő években. ezzel meg csak ez a laza kocsikázós game lesz jóideig
  • Synchronous
    Én speciel nem estem hanyatt annyira a Crysis grafikájától sem, de nem értem mért kell annyira az egekbe magasztalni a Rage grafikáját. Képek alapján ez simán jó, de semmi több. nincs benne annyira semmi különleges.
  • grebber
    Grafikailag csak azt tudom felhozni p-n ellenfélnek de Rage-el egy lapon emlegetni az már a Rage meggyalázása a képeket nézve.Majd a Cryengine 4 vagy az UE4 tud vele mit kezdeni addig egyeduralkodó lesz !
  • GregSB

Most arra vársz hogy jöjjön egy krájszisz fan és belédkössön, vagy miért erőlteted ennyire a Crytek fikázását?
  • grebber
    Nagyon remélem már végre!Hagy fájduljon még jobban a Crytek szíve!
  • GregSB
    Jövőhét csütörtökön kezdődik a Quakecon... remélem 1 hét múlva ilyenkor már egy szaftos trailert fogok lesni :)
  • gyuri12
    Mert miért baj? Ígyis-úgyis a PC-n mutatja meg a motor az igazi erejét.
  • bertino

hát persze.
  • readswift
    ok látommár , scrollozzatok legaljára. Nem rossz, kár hogy nem pc exkluziv.
  • readswift
    törölték a véresszájúak , mirror?
  • grebber
    Azta a mocskos
    Crytek lehúzhatja a rolót már szinte 100% !
    Félelmetes mennyire szép!
  • ProGabe #162
    ITT a többi
  • werkfilm

• gyuri12
  • MerlinW
  • readswift
    nem, és veled ellentétben tudom hogy korrekt audio feldolgozáshoz nem árt kb. 1 teraflops , neked OFP-ből maradt vissza annyi ? :p
  • grebber
    GS Cikk Part 2
  • grebber
    Gamestar Rage Cikk
  • SötétBarom
    Heh, nem toltál elég OFP-t úgy tűnik :)
  • ApPa123
    Sztem is igazad van, de nekem pl crysisben a fizika jött be a legjobban kiv vok lesz-e ragenek is olyan:P grafikailag meg sztem se a crysis 2-őt se a rage-t nem kell félteni csak a gép bírja (már aki pc-s)xD
  • extra sensory
    "...felesleges egy 2007-es játék grafikáját egy 2010ben megjelenő gamehez hasonlítani."

Crysis esetében bizony nem felesleges, mert még jelenleg is ez képviseli a grafikai csúcsot, és megkockáztatom, hogy még a jövőben sem lesz félnivalója. A Far Cry-hoz hasonlóan ez is megelőzi a korát, és persze a hardverét.
    A cryengine 3-as bemutató videó még azért nem maga a Crysis 2, szal ne kiabáld el.

• readswift
    ez a grafikára gyúrás annyira unalmas , szerintem már senkit nem érdekel, rendes hanghatások meg még mindig nincsenek. Penge AI-t, osztagmenedzsmentet akarok korrekt térhangokkal, leszarom ha SLI kell hozzá , mert akkor veszek SLIt. Voxeleket is leszarom meg a raytracinget is. Rendes doppler hangjaink nincsenek vazze...
  • grebber
    Ha most védeni akarnám a Crysis-t azt mondanám felesleges egy 2007-es játék grafikáját egy 2010ben megjelenő gamehez hasonlítani.
    De ami ellene szól hogy 2010-ben jön a Crysis 2 és az eddig mutogatott Cryengine"3" láttán Rage-nek semmi félnivalója nincs.Szerintem 2010ben nem lesz más grafban olyan ami legyűri majd.Bár azt ki tudja lehet lesz 1-2 meglepi amiről nem tudunk.
    Crytek max a Crysis 3-mal fog megint alkotni de az 2012 körül lesz elméletileg ha nem később. Addig még lesz Doom 4 is ami szebb lesz mint a Rage szal idTech 5 powa!!!!!
  • vérpocok
    Ha ez a Rage kijön a Crysis már olyan bűnrossz játéknak fog számítani hogy Yerli mehet a börtönbe.

• readswift
    trash sells
  • MerlinW
    Kinek a pap...
  • readswift
    hát a fallout3 ból kiindulva a bethesdában van 5% tehetséges ember és 95% trash (a rosszabbik fajtából).
  • bertino
    kedvenc kiadó
  • MerlinW
    A nagy kiadó (ZeniMax/Bethesda) amelyik felvásárolta, az egyik kedvenc kiadóm, így nem bánkódom:)
  • ProGabe #144
    biztos, hogy nagyon jól fog kinézni, de az is biztos, hogy egyedi lesz a design, lesz valami stílusa (játék lesz, nem techdemo). tehát nem "sivatagszimulátort" kapunk majd és emiatt sokaknak nem fog tetszeni, hiszen nem lesz élethű^^
  • grebber
    Valami ingame jól jönne! Had fossa össze magát a Crytek a látvány láttán
  • GregSB
    Nincs ezen semi különös, már nyilatkozta Kermek régebben hogy X360-ra sokkal könnyebb fejleszteni, hiába van a PS3-ban több erőtartalék.

Egyébként meg a következő hetekben is tuti lesznek hírek, alssan itt a QuakeCon...
  • gyuri12
    Sajnos mióta az ID-t felvásárolta valami nagyobb kiadó kéthetente vannak híreik.
  • MerlinW
    Teljesen felcsigázódtam:)
  • gyuri12
    Ez a PC-seket biztos nagyon érdekli.:D
  • grebber
    Xbox 360-on gyorsabb mint PS3-on!
  • balee4
    Elolvastam a cikket és csak egy-két olyan infó derült ki, amiről a gamekapcson sem írtak u(gye szépen kiszivárgott az exkluzív anyag), de a cikkben szereplő képeket még nem láttam.(
    De az infók alapján megéri rá várni...
  • grebber
    Torrentre mindig kirakják pdf-be hamarosan felkerül!