3817
-
Akranor #335 Pfff Quakecon-on olyat látunk RAGEből :)
Kegyetlenül várom ezt a cuccot!Miért nem tudom letölteni a GT-ről a 2db videot.. nem engedi ez a fos :S -
#334 :D -
#333 nagyon gyorsan töltsék csak fel ezt az e3-as demot a live-ra mert különben dühbe jövök....:) -
#332 az áramos rész a part 2 elején a bioshockbol ismerős lehet...:) -
#331 nah nézem a HD videókat, hát nem semmi, ha ez mind így igaz, és igy megy riltájmban is, itthon a gépemen....:)
Gameplay part 1 HD
Gameplay part 2 HD -
#330 Nem tudom egyébként, ennyire nem vagyok elfogult az id-vel, azt mondom majd meglátjuk mi igaz a sok igéretből ha ki jön a játék. Egyébként igen, szerintem hozzáállás/hozzáértés kérdése is. :) -
#329 jah értem...vagyis hozzáállás kérdése...:P -
#328 Biztos gagyibb a fejlesztő is... :D -
#327 nem x360, és ps3-on is ritkán esett 60 alá azt irják, nem mintha egetverően fontos lenne...én ennek csak örülnék, de hogy lehet hogy akkor gagyibb játékoknál meg a 30-at már nehéz tartaniuk konzolon? -
Akranor #326 Rage 60fps -
#325 honnan veszed a 60fps-t? -
#324 lécci linket hd-hoz... -
#323 Kíváncsi vagyok milyen pc kell majd hozzá... :) -
#322 Bizony, és az egész fix 60 fps-el ment x360-on, ez a nagy cucc. -
#321 E3 Live-on néztem élőben bemutatót "HD"-ban, nyalogattam a képernyőt annyira jól néz ki a cucc:) Ne a 360kb/s-os videó alapján ítélj:) -
#320 Hátha jobb sdk-t dobnak össze hozzá mint a tech4-hez akkor tuti befutó lesz, viszont az ue3 fejlesztői környezetével és rugalmasságával nehéz lesz lépést tartani. Minden esetre remélem lealázzák mert egy kis versengés mindig jót tesz a piacnak! Mint anno a tech 3 és az unreal 1. -
#319 Szerintem elég ütős ez az idtech5 hamarabb fog elterjedni mint a Cryengine. -
#318 +Crysis 2-t én Kill Zone-hoz tudom hasonlítani, ami sajna nincs pc-n ilyen szempontból érdekel a game. -
#317 Számomra a tech és a lehetőségek vonzóbbak. Történet szempontjából a rage-nél sem dobom el az agyam crysis viszont számomra igencsak snassz. :/ -
#316 Így elsőre nem esek össze, a grafika úgy rendben van..de amúgy :/ ..a Crysis 2 romba dőlő városa valahogy több hangulatot, epikusiságot hordoz, mint ez..szvsz -
#315 Elég jó! -
#314 Büntetéééééés!
gameplay videók (az első kettő), hihetetlen grafikával és hangulattal. ne feledjük: mindhárom platformon így fog kinézni a cucc, még boxon is (PC-n persze ennél is szebben) -
#313 Új képek -
Rage interjú - magyar felirattal! -
#311 Sztem annyi köze van a borderlandshez mint a fallouthoz... :) -
#310 A képek alapján tiszta Borderlands-feeling.
A késés meg nem gáz, már majdnem meg is feledkeztem róla hogy készül a játék :D -
#309 Új képek
Idén már nem jelenik meg! -
#308 "Rage Release Date - Q4 2010
It is widely expected that the much anticipated game, Rage, will be released in the fourth quarter of 2010.
The game is to be released on various platforms, including the Microsoft Xbox 360, Sony Playstation 3, and PC."
Tehát a szokásos szeptember-december játékáradattal jön, az utolsó negyedévben. -
#307 nem lennék benne biztos, a rage már nagyon rég fejlesztik, a borderlands, előbb kiadták, de szerintem az koppintott inkább erről.... -
#306 Mert annak a koppintása?:D -
#305 Vajon erről miért a borderlands jut eszembe mindig? -
#304 Egész pofás -
#303 13 új kép -
#302 "The ongoing development of RAGE is unaffected by this development."
Semleges. -
#301 ez most jó vagy rossz? -
#300 ea fail. -
#299 Rage - No Longer Published By EA, Now By Bethesda Parent Company -
#298 RAGE - kérdések és válaszok
A közeljövő egyik legjobban várt címéről nyilatkozott nemrég Tim Willits, az id Software kreatív igazgatója a NowGamer weboldalnak. Szó esett a játék irányításáról, a platformok közötti átfedésről. Külön érdekesség volt az a kérdés, amely azt kutatta, hogy miért helyezték a Rage-t az új Doom és egy esetleges új Quake fejlesztés elé, amikor azok már régi ismert címek. Tim Willits szerint a cég egy merőben új játékot akart megalkotni az id fanok számára, amely több jellemzőben túlmutat a hagyományos id alkotásokon. Az úriember szerint a Rage elsődlegesen PC-s játék lesz, tehát nem kell attól tartanunk, hogy egy egyszerű port kerül a kezünkbe.
A NowGamer-nek adott teljes interjút itt olvashatjátok.
info: Cybergen
-
#297 Kőkemény piacgazdaság lesz a Rage-ben!
A Rage lesz az id Software következő nagy lövöldözős játéka, ahol egy kanál scriptelt jelenetsor mellé ezúttal egy kévés történetet is bezsúfolnak - legalábbis reméljük. Ha mindez nem lenne elég, akkor most Tim Willits, a bukott dizájnerek gyöngye, bejelentette, hogy vásárolhatunk fegyvereket, recepteket, illetve a világ egyes pontjain elvégzett küldetésekért további tápos tervrajzokat tehetünk zsebre. A tervekkel besétálhatunk a sarki mindeneshez, ahol megvehetjük a plazmavetőhöz szükséges kellékeket. Na de miből? Hát a versenyautókázásért és a hentelésért kapott pénzből. Willits szerint gazdaság is lesz a Rageben, legalábbis a NowGamernek adott interjúból ez derül ki.
Nagyon jó, csupán az felfoghatatlan számomra, miért nem egy zsigeri mészárlós FPS-t csinálnak, ahol emberekre éhező, csontszopogató és velőscsontot szürcsölő szörnyeket kellene szitává lőni, elgázolni (a'la Interstate '76), majd visszatolatva kitrancsírozni. A bukócsövekre felkapaszkodott, kitartó példányok karkezdeményeit pedig sörétessel durrogtathatnánk szanaszét. A szánkba repült húsdarabkákat úgy kéne külön gombbal kiköpködni, a húsunkba tépő csontszilánkok pedig adhatnának speciális képességeket (vakarózás 5 percenként). Miért kell felugrani a hibrid tehervonatra, ahol szinte biztosan elbuknak, lévén az elmúlt években a sokkal egyszerűbb hentelős FPS-ek terén is rendre kudarcot vallottak.
Doom-ot akarok, agyonscriptelt pályákkal, éjjel-nappal a konditeremben edző kemény szörnyekkel, kontextus érzékeny közelharc megoldásokkal és Kratost megszégyenítő, csuklyára edző főhőssel, aki örömmel fejel bele mások homlokába, rúgja le az útjába akadó monszták belső szerveit. Szivar lóg a pofájából, a pajszerja pedig legalább 52 centis, hurkára emlékeztető, centis erekkel.
info: Hardwired -
#296 Rage - Klasszikus id-s fegyverek, és egyebek!
Tim Willits játéktervező nyilatkozta, hogy a Rage-ben egyaránt lesznek klasszikus id Soft fegyverek, és új játékszerek
A Total PC Gamingnek adott interjújában Tim Willits játéktervező a kérdésre válaszolva elmondta, hogy a klasszikus id-s fegyverek mellett új ketyerék is lesznek a Rage-ben szép számmal. Sőt, nem csak fegyverek, de különböző lőszerek és fabrikáláshoz használatos szerszámok is rendelkezésünkre állnak majd.
„A Rage-ben a klasszikus id Software fegyverek mellett természetesen az újak és egyediek is helyet kapnak. Nem csak a nagyszerű fegyverekre összpontosítottunk, hanem a szerszámokra és alkatrészekre is , amelyek változatosságot adnak a játékmenetnek. Lesznek továbbá különböző lőszerfajták egy csomó fegyverhez."
„Megválaszthatjuk, hogy mire költjük nehezen összekuporgatott pénzünket. Vehetünk például wingsticket (bumeráng működésű dobócsillag) készen, vagy alkatrészekből állíthatunk össze robotokat, amelyek automatikusan javítják páncélzatunkat" -tette hozzá. Hmm... Tehát akkor újra kapunk BFG-t? Az jó lenne. Nagyon jó.
info: Gamestar