3817
  • grebber
    Gearhead Vault New Gameplay Trailer PAX 2011

• broman191
    Steamworks és brit gyűjtői változat

• Fpocok
    A cikk csak a konzolos verziókra vonatkozik, ők meg hadd szopjanak.
    PCN beregeled a STEAMre... ha meg eladod, akkor adod accountot is, szóval itt nem lesz semmi változás.
    Mégegyszer... csak konzolra vonatkozik a cikk.
  • vérpocok
    "Nem a Rage az első olyan játék, melynek ekkora a helyigénye, elég, ha csak a Final Fantasy 13-ra, vagy a Lost Odyssey-re gondolunk."

Ja, de azt a gamestarosok is tudják, hogy ezek RPG-k, tehát FPS stílusban tuti hogy az első olyan játék lesz, ami 20 Gb felett fog teljesíteni helyfoglalás terén.
    Ez elsőre félelmetesnek tűnhet főleg annak aki letölti, de ekkora méret bizakodásra is ad okot, mert ultraszép lesz a külső dizájn. Persze ez nemcsak a mérettől függ, de a képeket látva bezombulva fogja tolni az átlag vérpistike.
  • SZilaJMaGGoT
    Ha steames lesz akkor én sem értem...
  • grebber
    Ezt nem értem (bár lehet én vagyok értelmi fogyatékos)!
    Ha steam-es lesz akkor beregeled magadnak és kész más nem használhatja akkor hogy lesz használt játék?
  • ratgab
    Megjelenéskor lewarezolják, akik lewarezolják (nekik tuti nem fog amúgy sem hiányozni az a pár mellékes), majd 1 év múlva 2000 ft-ért berendeli külföldről, ha tetszett neki.... próbléma megoldva.

Nem is érdemes már használtan vásárolni... idővel majdnem ingyen dobnak bármit az ember után.
  • broman191
    Hiányos tartalom a használt Rage példányoknál

Nem tudom ilyenekkel minek kell sz4rakodni, úgyis csinálnak rá valami pár kilobájtos unlockert aztán értelme nulla...
  • Rage47
    rég tudni ezt már
  • grebber
    Rage: Steamworks támogatással érkezik
  • strebacom
    Ja pont erre gondoltam bullet., meg a Falloutra is de nagyon!!
  • Muttley
    visual shock, mi? :) FTW
    úgy legyen, bár engem a környezet erősen emlékeztet a Bulletstormra
  • kanduhr
    Pedig érdekes lett volna:D 1 terrás vinyón jelent volna meg a játék. Be dugod az usb-be és már játszol is:D
  • Prince23
  • broman191
    QuakeCon 11: Details Interview HD
  • rumkola
    a PS3 szemben szerintem.. :)
    bár hogy az ingame videok kontrollerrel vannak előadva....
  • broman191
    Nyilván nem arra az anyagra értette, amelyet mindenképpen fel szerettek volna tuszkolni a teljes kiadásba, hanem a fejlesztés során felgyülemlett adatmennyiséget. :)
  • Prince23
    Hát én meg ezt nem vagyok hajlandó elhinni :)
  • broman191
    Azt kihagyták, hogy azt is mondta, eredetileg megközelítőleg 1 TB anyag volt...azt sikerült eddig szortírozni, tömöríteni különféle eljárásokkal. Ahhoz képest még kevés is ez a "nagy" méret... :D
  • Prince23
    Szégyen hogy pont Carmacktól halljuk azt, hogy Xbox360 a fő prior...
  • grebber
    Kiragadott Carmack: a Rage 22 GB-t HDD-t igényel!

Carmack nem hazudtolta meg magát, ugyanolyan lendületes, mint régen volt, és ugyanolyan jól tud beszélni, mint korábban. A Rage kapcsán elmondta, hogy Xbox360-on 20GB+ helyen fog terpeszkedni, így aki tervezi a játék beszerzését, az mindenképpen ellenőrizze előtte, hogy rendelkezik-e elegendő hellyel. Nem a Rage az első olyan játék, melynek ekkora a helyigénye, elég, ha csak a Final Fantasy 13-ra, vagy a Lost Odyssey-re gondolunk.

Carmack szintén elmondta, hogy PS3-on a Blu-Ray miatt igen sok gondot okoz nekik, hogy ne legyenek problémák a folyamatos futással, ugyanakkor azt is megosztotta a közönséggel, hogy a Rage Xbox360-ra élvez prioritást. Mindezek mellett kitért a PC-re is, melyet a "muscular console" jelzővel illette, és elmondta, hogy a mai, modern PC-k nagyon komoly potenciállal rendelkeznek. Aki esetleg egyben szeretné megnézni a másfél órás beszédet, az korábbi cikkünkben megtalálja.

info: Gamestra
  • broman191
    QuakeCon 2011 - John Carmack Keynote Part I

QuakeCon 2011 - John Carmack Keynote Part II

Kicsit elvittem magam, azért az ID szempontjából nincs így, Carmack bácsi lazán odavágja hogy a konzol 10x lassabb mint a pc és szenvednek mindenféle eljárással hogy élvezhetően fusson rajta a game, és érezhetően a PC felé húz még mindig. :)

• broman191
    Miben van a pénz az vitathatatlan, na de miért kell várni (előreláthatólag) "majd" jelleggel egy hi-res textúra patch-re a pc-seknek immár nem az első esetben...mivel eleve részletes textúrákat butítanak a konzolos verzióba (tehát adottak a hi-res kivitelek), akkor nem lenne túl sok meló, a pc-s verzióba berakni azokat a megjelenés idejére, amelyek az eredeti minőséget tükrözik. Nagyon úgy néz ki, mégis van itt jelentősége annak, hogy a megjelenés idején hogyan néznek ki a játékok bizonyos platformokon. A fejlesztők is hangoztatják minden adandó alkalommal, hogy az összes platformon hasonlóan szép lesz a cucc. Az elsődleges fejős tehén konzolosok elmondhatják elégedetten süppedve a fotelbe, hogy hmm nálunk is nagyon jól néz ki a game, a pc-s éppen elhanyagolhatóan szebb. Megtörténnek x y z oldalakon az összehasonlítgatások. Hasonszőrű a látvány. Viszont amint mikor kicsit leül a por, pár hónap elteltével jön a hiper-szuper textúra patch pc-re, és a feje tetejére állítja a minőségi egyenlőséget...csak akkor már nem érdekel senkit az egész, maximum a pc-s alap verzióhoz hasonlítgatják, és a konzolok elavultságának sikeres palástolása táblára mehet fel egy újabb strigula... :)
  • grebber
    Nem kell őket fikázni arra rá merem tenni az életem ha te lennél ilyen kiadó vagy akármi te is csak azt néznéd konzol hozza a pénzt pc nem akkor kikek is kéne nyakonszarni? Hát persze hogy a mocskos pc-seket.
    Ez van ezt kell szeretni és összetenni a két kezünket amíg valami jön pc-re!
  • broman191
    Az ilyenek után mondja még valaki hogy a konzolos kiadások nem húzzák vissza a PC-s verziókat, ha már az ID is bevallottan itt tart, mint PC-s legenda...természetesen ilyen nem létezik, miről is beszélünk, csak anti-konzolos megrögzött hater-ek vagyunk, megszállott PC buz1k... :) -.-''
  • grebber
    Mert egy szaros port lesz azért!
  • broman191
    " a konzolok miatt össze kell nyomorítaniuk minden texturát."...PC-re ezt minek is? Crysis 2 effektus...-.-
  • grebber
    Néhány info:

"Meg nem nevezett problémák akadályozták Carmack 60 FPS-en kell futnia a RAGE-nek egy átlag PC-n célkitűzését. Lehet túl sokat szöszölt az Armadillo rakéta biznisszel.

Carmack úgy látja egyre inkább az integrált grafikai chipek felé mozdul el a PC piac, amitől kirázza a hideg a grafikus kártyákra specializálódott gyártókat.

A RAGE texturái nem nyújtanak valami szép látványt közvetlen közelről, de talán javít majd valamelyest a helyzeten egy esetleges letölthető, szuper minőségű textura csomag. A grafikusok tömegesen ugráltak ki az ablakon, amikor megtudták, hogy a konzolok miatt össze kell nyomorítaniuk minden texturát.

A játék tartalmi elemei elkészültek, a kóddal bírkóznak a programozók. Visszatekintve, Carmack úgy látja, ha nem bonyolítják túl, akkor ezidő alatt már két játékot is kiadtak volna. Carmack augusztus 20-án lesz 41 éves.

Idén kiadja a Doom 3 forráskódját. Egyben arra buzdítja a többi fejlesztőt, hogy adják ki régi játékaik forráskódját, elősegítve ezzel a fejlesztői közösség fejlődését. Idővel az id Tech 5 is letölthető lesz, bár ez nagyban függ attól, mikor állnak le a használatával a külsős cégek.

A Rage utáni játékaikhoz lesz dedikált szerver támogatás.

Három hónapja nem járt a rakéta műhelyben (Armadillo). Mivel össze kellett tapasztani végre a RAGE-et. A jövőben nem vállalnak több állami megrendelést az Armadillonál, mivel túl kicsi a cég hozzá és - feltehetőleg - hátráltatja célkitűzéseiket.

Na és mi van a DOOM 4-gyel? Semmi, ez az év a RAGE éve lesz. Sajnos és éljen, így nem kell plüssnyuszival futnom a parlament körül. A RAGE-es csapat kezd átkúszni a DOOM 4 fejlesztésre, 60 FPS ezúttal garantált lesz (persze PC-n). Idővel szeretnének RAGE 2-t."

info: Hardwired
  • broman191
    Uprising Trailer HD
  • Synchronous
    Az egyik fegyver nagyon hajaz a Hereticből a hellstaff-ra, legalábbis az alakja tök olyan. Mondjuk azt is az id adta ki.
  • ProGabe #505

• grebber
    Azzal a nagy szörnnyel jó lesz majd harcolni!
  • Prince23
    The Enemy

bocs rossz linket hoztam alább
  • Prince23
    Az ötödik videónapló! Az ellenségek
  • FSpofon
  • vérpocok
    A frostbite mellett ezt a motort tartom a legjobbnak, hihetetlen hogy a vidi alapján mit ki tudtak hozni belőle. Csak felhasználóbarát legyen a gépigénye.
  • Muttley
    igen sok korábbi játék cumóit hozták át ide
    wingstick-Dark Sector
    atmoszféra, fegyvermenü-Fallout
    és még egy rakás apróság
    kíváncsi vagyok mi fog ebből kisülni
    egyelőre tecccccccccc és várom :)
  • Synchronous
    Rendkívül élesek és kristálytiszták a távoli objektumok is, nagyon jól szimulálja a játék a 3D-t. Egyszóval látok benne potenciált, nem is keveset.
    A Doom 4 mellett benne van a legjobban várósok listájában. Most az ID újra megmutatja, hogy nemcsak engine-t tud készíteni, hanem játékot is.
  • Bokafix2
    A 15-dik másodperctől az a kéken világító gömb egy az egybe a Doom 3-ból lett nyúlva. Az Enpro erőműnél van, mikor túlhevül a mag és ki kell cserélni egy pumpát... amikor kicserélem akkor kezd el ilyen kéken világítani.
    Amúgy ütős lesz a game, bár némi Singularity-t is észrevettem benne a stílus alapján, ami meg Raven-es játék, na de volt olyan játék, nem is egy, amit a Raven csinált és az id adott ki.
  • broman191
    Making of the Arsenal HD