3817
-
mester1987 #695 jólvan akkor -
Gabe18 #694 Nem azt mondtam hogy semmit nem értek meg, de más nyelvtudás kell egy CoD single playerhez, vagy egy Crysis-hoz és effélékhez hogy nagyjából a történettel képben legyél, mint egy Fallout-nál pl. ahol minden kis eseményhez tartozik egy külön story, illetve a megcsinált dolgok is kihatással vannak az egész történetre. -
#693 "Én nagyon remélem, hogy rendben lesz a sztori, mert a "darálá" egy idő után monotonná és unalmassá válik ha nem motiválnak valamivel(sztorival pl.)"
A Fallout 3-al sem a sztori miatt játszottam eddig több száz órát. Pl az említett játék sztorija harmatgyenge de a világa odab*sz. :D Azért is volt az első végigjátszásom 100+ órás mert mindent meg akartam tudni a világáról és a régmúlt eseményekről. Mivel ez is meg a RAGE is post-apoc játék remélem itt is lehet kutakodni, megtudni hogy mi történt pontosan a világban a katasztrófa elött, közben, utána, hogyan alakultak át, torzultak el az emberek stb. Ha a sztori a 0 és a semmi között mozog akkor is fent tudja tartani az érdeklődést a játék ha mindig újabb és újabb infókkal szolgál és mindig látunk is valami érdekeset a világban. -
sublimaze #692 Jah mindig a gameplay a döntő, mer van úgy, hogy a videók teljesen levesznek a lábamról aztán a játék maga fele annyira se(FarCry2-vel voltam így anno annyira unalmas volt egy idő után :/). -
#691 Hát igen, nem egy Red Faction. :) Bár engem videok egyre inkább lelomboznak a játékkal kapcsolatban, na de pár nap múlva hátha rámcáfolnak az ID-s fiúk :) -
sublimaze #690 Ezen én is gondolkodtam, de a sziklánál még nem is annyira frusztráló mint a pléh lemezekből épült bódéknál(vagy mi a csodák azok) már igencsak... :D -
#689 Hát a fene tudja de szerintem elég illúzióromboló, hogy 2011-ben azt kell nézni ,hogy RPG-vel belelő a sziklába és csak egy fekete folt jelenik, meg semmi törmelék, vagy lehulló darabok :( -
sublimaze #688 Nah ezaz, hogy akinek ennyire van igénye az játszon a serious sam-el azt szeva... Ennyi erővel kiadhatnának minden évben egy nextgen quake-et... Én nagyon remélem, hogy rendben lesz a sztori, mert a "darálá" egy idő után monotonná és unalmassá válik ha nem motiválnak valamivel(sztorival pl.). A legtöbb játékot amit nem játszottam végig azt többnyire a butyuta története miatt nem tettem. Ez olyan, hogy azért mert valaki szereti az akció filmeket nem feltétlenül adja a Steven Segal színvonalat... :) -
rumkola #687 Hát fps-ben engem sohasem érdekelt, én a darálást élezem :)
nekem bőven elég egy Serious Sam mélységű töri :))) -
sublimaze #686 Be is baszna ha valami versenyszimulátor szintű autófizika lenne egy alapvetően fps játékban... :D -
sublimaze #685 Hogy lehet élvezni egy játékot úgy, hogy lövésed sincs arról mi miért történik? :D -
#684 Egy hét van a megjelenésig, de a Rage sehol sincs a Steamen...
valami készülőben :D -
Gabe18 #683 Pontosan mintha valami "kisautó" száguldozna ott, ilyen túl hirtelen irányváltásokkal. Na de ez legyen a legnagyobb baja. -
#682 Az autós rész a videó alapján nekem sem hat túl erősnek, túlzottan arcade-nak tűnik, mintha valami gokart-ot pörgetnének a jegen úgy mozog az a tákolmány a terepen. :D -
Gabe18 #681 Ez jól hangzik, akkor lehet még meg is rendelem mert amúgy bejövős.
Mondjuk az autós része kicsit gyengébbnek hat igy videókon, de a funkcióját betölti, hogy elmegyünk távolabbi pontokra. Aztán lehet játszva már az is jó teljesen. -
#680 szerintem az usában, mert ott 4.e a dátum -
#679 Ehhez alapfokú angol bőven elég lesz, egyszerű shooter ha kicsit cifrázzák is. :) -
Gabe18 #678 Hát én azt nem tudom eldönteni csak ezzel a játékkal kapcsolatban hogy mennyire kell hozzá tudni angolul hogy élvezhető maradjon. Lesz itt olyan szintű RPG vonal mint a Fallout 3 vagy a Stalkerek, vagy azért annyira nem mélyednek el? Mert ok, pl. a Stalkert is szinte végig lehet nyomni ha nem érted teljesen akkor is, hiszen megmutatja a térkép hova menj, stb... De azért az élményt agyonveri. -
#677 Már előtölthető? :) -
#676 22GB kemény.....legalább ezt olvasom hogy ennyit tölt elő a steam....
korrekt :d
reméljük tartalom is lesz böven :) -
sublimaze #675 A rage-el kapcsolatos véleményeket szerinted hol kéne megvitatni ha nem itt? Egyébként én sem vitázok, csak elmondtam a véleményem. -
mester1987 #674 ízlések és pofonok, de ezt ne itt vitassuk meg szerintem, amúgy meg nem vitázok ilyeneken -
sublimaze #673 1. Igen is jó lenne ha több rpg elem kerülne a játékba(pl. eldönthető szituációk a történetvezetésben).
2. A Bethesdanak semmi köze(persze túlzás, hogy nincs köze, mert van beleszólásuk, de az id fejleszti nem a bethesda) a fejlesztéshez, csak kiadó. -
mester1987 #672 faja lesz az tuti -
mester1987 #671 hogy??? -
#670 ezt már imádom,a borderlands+pray+madmax közös gyereke :) -
sublimaze #669 Te miről beszélsz? -
mester1987 #668 bár ha a játék fejlesztésének elején még nem volt benne a Bethesda, akkor nem lesz azzal gond szerintem -
mester1987 #667 Quake 4/Prey feeling meglesz, plusz Mad Max posztapokaliptikus környezet is, meg az RPG stílusu fegyverarzeál és fejleszthetőségei
-vagyis nagyon remélem az utóbbit, nameg hogy ne RPG-re épüljön a játék azt is- -
ratgab #666 Jah! Igen jónak néz ki videók alapján! Ez most átjön...XD -
mester1987 #665 fincsi lesz ez már érzem a zsigereimben Carmack ^^ -
#664 -
#663 A magyar az biztos. Legalábbis a cd galaxis azt árul majd. A kinti az nem biztos de sztem az is anarchy edition. -
mester1987 #662 és mindekettő Anarchy Edition nemtood? -
#661 október 4. amcsi
október 7. itthon -
strebacom #660 Ez nemsokára kijön..mikor is pontosan?...köszi! -
mester1987 #659 csak azért kérdeztem, mert a US vagy UK jöhet simába is -
mester1987 #658 na az kaffa -
#657 Mivel azt írják, hogy csak abból a verzióból kapnak, így nyilván az lesz. -
mester1987 #656 csak kérdés, hogy az Anarchy Edition lesz-e az